Snabbt ska det gå.

Sorry för dagens dåliga uppdatering. Jobbade ju 7-15. Sen åkte jag ner och köpte lite snygga grejer till Stefan på Ish. Skor, jacka och t-shirt. Välbehövt! Efter det åkte jag, Gurra och Frida in till stan för att hämta Stefan som var strandsatt. Vi körde direkt till affären och handlade tacos. Hängde hemma hos Gurra en stund, Stefan somnade SÅKLART (det borde jag inte behöva skriva vid detta laget?) å nu har jag, Frida, Gurra och Armin varit ute en sväng. Å nu är jag skittrött och vill tvätta bort sminket ifrån ansiktet och däcka i sängen. Så därför tänker jag inte skriva mer idag, men nu vet ni vad jag gjort iaf.....

2008-10-31 - 23:40:20

Det borde vara olagligt!

Ja, det borde vara olagligt att börja jobbet såhär tidigt. Det borde vara olagligt att behöva gå upp innan klockan åtta iaf!! Shit shit shit. Hur orkar folk jobba såhär 5 dagar i veckan? Shit. Skulle aldrig orka det.. Ska bli skönt med ett 'normalt' arbetspass på måndag. 15-22, mkt bättre!
Nu måste jag göra mig iordning.
Fuck.

2008-10-31 - 06:06:35

Slut för idag..

Var ett givande träningspass med Blossom. Hon är hård.. Nu ska jag ta en lååång och varm dusch, vänta på att Stefan kommer hem och sedan gå och lägga mig. Imorgon jobbar jag ett äkta Svensson-pass. 7-15. Härligt att veta att jag alltså måste gå upp klockan sex imon (ska alltså känna på hur Stefan och 90% av sveriges befolkning har det VARJE dag). Stackars stackars mig ;P..
God natt på er. Hörs imon!

2008-10-30 - 21:36:22

Provar något nytt..


Ska testa en ny träningsgrej idag. Ska träna med Blossom, spännande spännande....
Vi får se om det blir tummen upp eller ner... Hörs om nån timme igen!

2008-10-30 - 19:54:58

Roligt..

Fick ett brev skickat till mig idag. Det var ett tack för min senaste spelning.. Förvårnad och glad blev jag självklart.. Hittade även en recension i en riksomfattande tidning som jag tyckte var väldigt rolig att läsa.. Känns ju alltid bra att man lyckats beröra någon med det man gjort iaf :)
Här är den;

2008-10-30 - 19:52:54

Bokat och betalt!

 

Äntligen bokat. Den 20e november drar jag. En skön vecka i solen, wiie :) Fanns inte jätte mycket att välja på så det blev Lanzarote, men bara jag får sol och värme så blir jag nöjd.. Sköööönt ska det bli. Speciellt när det är skitkallt här hemma. Så nu är det bara att räkna ner.. Tick tack tick tack.......


2008-10-30 - 17:23:11

Blingiga Converse.




Converse Chuck Taylor Hi Sequins. Riktigt coola tycker jag. Skulle dock föredra dom i svart (vilket finns). Läs mer här. Vad tycker ni om dom?

2008-10-30 - 11:43:58

Lite bilder..

Bilderna igår blev sådär.. Men här har ni några ifall det intresserar. Bilder från Daniel Lemmas spelning igår..
/Klicka på bilderna för att förstora dem/



2008-10-30 - 09:16:41

Veckan har gått fort..


Inte för att veckan redan är slut men nästan och den har gått väldigt fort! Stefan ringde nu och ville åka till småland imorgon och hälsa på. Sen ville han ha en heldag i Danmark och Helsingör på lördag, hmm får se vad vi gör.. Dom säger ju att det ska bli halka å snö och eftersom vi inte har vinterdäck ännu så kanske inte det är så bra. Men det lät ju kul, får se får se..
God morgon förresten, sovit gott?

2008-10-30 - 08:43:54

Bra idag med!

Har varit en jätte bra dag idag oxå! :) Var väldigt roligt att komma tillbaka till jobbet, trivs så bra där! Å nu kom jag precis hem ifrån en underbart bra konsert med Daniel Lemma. Hur grym som helst. Å hans två musiker som han hade med sig var sjukt bra dom oxå! Gött med en konsert som är 100% rakt igenom.. Alla tummar upp.. Nu tänkte jag kolla igenom alla kort som jag tagit och se om det blev nåt bra, återkommer med det i så fall :)
Å SHIT va kallt det är nu. Vintern har kommit FÖR fort. Jag och Frida var uppe i Fontin och tog en promenad nu och nu är man kall rakt igenom.. Men det blev en väldigt rask promenad eftersom jag har en tendens att tro att det gömmer sig mördare bakom varje träd i skogen OCH eftersom jag blir extra rädd när lampor släcks precis när man får förbi.. Ingen, INGEN hade hört om vi ropat på hjälp.. Brrrrr.. Inte konstigt att man är rädd nu för tiden heller, händer ju konstiga saker hela tiden!
Förresten, fick biljetter till Blondinbellas födelsedagsparty idag, så om någon vill gå som bor i närheten, skriv så kan jag orna det ;P ..
Nä, bilder var det jag skulle kolla på. Hoppas er dag varit bra :)

2008-10-29 - 22:23:48

Tackar!

Fick ett par skitsnygga brallor av Camilla idag. Snällt snällt, det tackar jag för! :)


2008-10-29 - 22:18:46

God morgon?

Inatt var det inte haglet som väckte mig. 04.18 vaknade jag av vår bebisgranne.. Jag funderade på om hon (eller är det en han förresten?) blivit stucken av en geting eller fått öroninflammation för ett sånt galltjut har jag aldrig hört förut. Stackars lilla barn. Men vid fem blev det tyst igen och då kunde jag äntligen somna om i en halvtimme innan Stefans klocka började ringa. Han snoozade fram till 6.15 och 7.15 började min klocka ringa. Härlig morgon?
Idag ska jag jobba ett par timmar. Ska bli skitroligt. Längtar verkligen! Var ju över 6 veckorsen som jag jobbade med honom och självklart saknar man sin goa brukare.. Så det ska bli kul att komma tillbaka! Jag åker direkt från jobbet till Daniel Lemmas spelning som jag oxå ser fram emot.. :)
Nu sitter jag och tittar på TV och grinar. Ni förstår att IngemarRivstart (fd. morrongänget) berättade precis att han ska bli pappa. hmm. Vad är det för FEL på mig? Hur känslig får man lov att bli? Hahaha.. Usch.. Värre blir det väl med åren, om det nu kan bli så mkt värre... Jaja.. Så är det.. Vi hörs ikväll folks.. Hoppas jag får några bra kort ikväll.. Det märker vi. Ha en bra dag!

2008-10-29 - 09:08:04

Värmen sjunker..

Var precis ute och tog en promenad med Stefan. Kylan bet tag i skinnet och nu känner man verkligen att vintern är här. Det är 2 grader ute och det är riktigt kyyyyyligt. Phu. Men det är skönt när man är ute och tar en snabb promenad. Man blir röd om kinderna, iskall på utsidan men varm innuti.. Nu ska jag snart ta mitt kvällsmål, blir nog lite yoghurt idag. Sen ska jag bänka mig framför tvn och Rosa-bandet galan. Hoppas på några bra artister osv.. :)
Hoppas ni oxå haft en bra kväll!
Hörs när vi hörs.

2008-10-28 - 19:56:08

Laddar..

Laddar lite på youtube. Kollar på alla möjliga klipp med Daniel Lemma och kan bara konstatera en sak; längtar till imorgon! Ska bli roligt att få höra honom live eftersom han är så bra som han är. Jag, Frida, Elin och Petter ska gå och eftersom vi har 'gå 2 betala för 1-kuponger' så kostar det 75:- per person. Sjukt billigt ju! Ser jag fram emot....
 

2008-10-28 - 17:45:23

Beroende.


Trodde aldrig jag skulle behöva säga detta men.. jag är heelt galen i och beroende av vatten. Inget att klaga över, det är ju ett bra och nyttigt beroende. Bättre än tidigare laster som typ cola light. Livet ändras, helt underbart!

2008-10-28 - 17:36:26

Lugnt igen.

Vet inte hur många gånger jag vaknade av ovädret inatt. Värsta hagelstorm ute. Varje gång haglet kom så gick två larm på parkeringen igång.. Så idag är jag lite trött, men inte så farligt ändå.. Ska strax bege mig till jobbet.. Ett nytt ställe idag, ska bli spännande. Hoppas det blir bra :) .. Hör av mig sedan!

2008-10-28 - 09:28:00

Sköönt!

Nyss hemkommen. Har varit hos Frida och tränat. Det har allt sina fördelar med en instruktör till syster.. :) Haha. Körde ett roligt BodyJam-pass.. Första träningen efter operationen och det gick väldigt bra förutom att jag såklart kände att det var alldeles för längesen som jag tränade. Men nu är jag igång igen och på fredag blir nästa pass.. Sköööönt att äntligen vara igång igen.. Snart hänger jag med dig till Sportlife Pilli.. Sen har jag ju sedan vääldigt länge bokat in Box med Helena, men det får vänta ett tag tills jag fått upp konditionen liiiite mer.. haha.
Skönt som sagt att vara igång igen!
Nu ska jag ta ett glas Proviva, ställa mig i en varm dusch och sedan krypa ner i sängen. Imon ska jag på ett intropass på jobbet.. Börjar 10.. Stefan den stackaren börjar halv fem :O Usch, vill inte byta med honom, tur att jag slipper.
Sov gott alla.
Hörs!

2008-10-27 - 20:41:32

Det bästa!



Det finns EN maträtt jag älskar just nu. Skulle kunna leva på det. Ruccolasallad med fetaost. MUMS!

2008-10-27 - 16:32:20

Bra dag!

Var hos min chef och fick mitt schema idag. Helt perfekt! Hur nöjd som helst och nu känns det jätte bra att börja jobba igen :) GÖTT! .. Var även nere på resebyrån och tog lite kataloger och pratade lite.. Sitter och drömmer sig bort..
Lutar åt att vi drar den 20e november.. Inte så jätte långt kvar ju! Skööööönt :)
En bra dag än så länge :D

2008-10-27 - 15:40:00

Måndag morgon..

God morgon. Skönt att vara ledig första dagen av sin arbetsvecka.. :) Får se hur mitt schema ser ut sen när jag hämtar det, ska bli spännande faktiskt.. Hoppas ni sovit gott folks.. Hörs under dagen..

2008-10-27 - 08:46:56

Jiha!



Veckans bästa program är äntligen här igen.. Om 12 minuter börjar 'Stor i Japan', wiho!


2008-10-26 - 20:18:45

Äntligen!!

Tänkte inte dela med mig av allt till er men detta är ju väldigt roligt så why not? .. Tycka får ni göra vad ni vill.. Skiter i det just nu.
Är bara glad att idag vara 17kg lättare än för två månader sen! wiie :) Känns skönt! Fortsättning följer.......

2008-10-26 - 18:44:05

Härligt..

Nyss hemkomna ifrån stan. Var ju och lyssnade på Alex som showade i Nordstan.. Han körde 2 låtar, den nya singeln I'm Sorry och en kommande singel som hette Try om jag inte minns fel.. Längtar tills den andra låten kommer för den var sjukt bra! Vilken power-röst! Wow.. Köpte självklart en singel och fick den signerad oxå ;) Det ni... :)

2008-10-26 - 17:26:21

New stuff..



Blev lite shopping igår.. Hade nämligen kvar presentkort som jag fick förra julen, perfekt! En skjorta, en kofta, ett linne och 3 par örhängen.. Lika underbart varje gång... :)

2008-10-26 - 09:57:19

Sista dagen var kommen..

Var inte längesen jag jobbade mitt sista pass innan sjukskrivningen. Visste att jag hade en låååång månad hemma utan jobb.. Månaden blev till 6 veckor och jag tror aldrig tiden gått så fort som den gjort dessa veckorna. Idag är sista dagen och till veckan börjar jag jobba.. Ska till min chef imon för att få mitt schema, hon har varit SÅ snäll mot mig och fixat och trixat ihop ett schema som passar mig... Skönt när man har så bra chef!! :)

Nu ska jag platta mitt nyfärgade hår.. Fixa lite här hemma och även mig själv.. Sen ska jag, Stefan och Gurra in till stan och kolla på Alexander (kocken från Borås).. Han skulle ha en minispelning idag :) Ska bli spännande!!

Ha en bra söndag folks..

2008-10-26 - 09:39:09

Dåså.

=
Då var jag mörk igen.. :)

2008-10-26 - 09:34:32

Stooooorm..

Shit vad det blåser idag. Storm storm. Vi har precis kommit hem.. Var en sväng på klädesholmen idag.. Helt underbart att vara där ute nu! Men man längtar ju rätt mkt till sommaren oxå måste jag ju säga.. Vi visste inte vad vi skulle göra nu ikväll, hade lite olika alternativ men vi bestämde oss för att gå hem, spela Nintendo 64 och tända massa ljus å bara ha det gött tillsammans.. Vi är ju nästan aldrig själva har vi kommit på och ibland, när vi väl är det så är det väldigt mysigt faktiskt!..
Nä, nu ska vi spela här.. Höres :)

2008-10-25 - 20:25:49

Sista minuten..

Kollade ännu mer på resor igår.. Nu vet jag ju att jag har massa semesterdagar kvar som jag måste ta ut så jag behöver inte vara orolig för att inte få ledigt.. WIHO :) .. Finns ju inte så jätte roliga sistaminuten-resor så här sent på hösten, typ Teneriffa eller Ayia Napa och det är inget som lockar alltså.. MEN det får väl vara som en sista utväg, det är ju trots allt sol där.. Men inget mer än solen som lockar.. Men jag hittade ett helt underbart ställe som det fanns några få sistaminuten till.. Något dyrare men frågan är om det inte är värt det? .. Kap Verde, verkar hur underbart som helst....



2008-10-25 - 09:38:11

Nämen..

Missade ju Idol igår eftersom jag hade annat för mig. Kollade precis hemsidan och såg att Loulou åkt ut. HUR kan det vara möjligt? HUR? .. Nu såg jag inte gårdagens avsnitt och har inte hört dom men jag är säker på att hon var duktig som vanligt och att det finns andra (typ alla killar) som hade kunnat åka ut istället. Men detta var ju rätt skönt, då kan jag ägna fredagskvällen åt roligare saker än att titta på TV, för Idol kommer jag inte fortsätta kolla på, den saken är ju klar.. (Mia jag vet att jag lovat idolkvällar på fredagarna när du kommer hem men tyvärr alltså....)
God morgon förresten. Vad händer idag?

2008-10-25 - 09:21:31

16 dagar = inte så mkt..

Kom att tänka på Mia.. Brukar ju fylleringa till henne när det är fest haha.. Stefan har dock klagat lite på aningens höga teleräkningar efter samtal till Australien så jag får tänka att det bara är 16 dagar kvar.. DET är ingenting! Längtar är bara förnamnet, Stefan tjatar om det varje dag.. Haha.. Lovely..
Mia.. Här är till dig.. SKYNDA DIG! Måste ha nån att göra vår ultimata partypose med !

2008-10-25 - 00:46:47

00.40

Blev lite party här hemma idag :)  Nu sitter vi och tjötar och har rätt kul faktiskt.. Jag är förvårnad över att jag fortfarande är vaken och att jag ens orkar skriva :) haha.. Så är det.. Har även druckit lite idag.. Kunde inte motstå att dricka efter allt tjöt, JA jag föll för trycket idag.. Inget jag brukar göra.. eller? hmm.. Blev dock inte riktigt som vi tänkt idag.. Lite folk som inte kom som vi sagt till men det får gå för denna gången.. (Gurra, sup lugnt i sthlm!! haha)
Imon får vi se vad vi ska hitta på för nåt.. Har lite planer på G men vi har inte klubbat nåt.. Tar det imon när Stefan vaknat, för ni förstår väl att han somnat? Det är ju trots allt fest.. hihi..
På söndag ska Jag, Stefan och Gurra ta en tur för att kolla på Alex när han har spelning.. Ska bli så roligt att se honom faktiskt! :) DET ser jag fram emot..
Nä.. slutjatat nu.. Får fortsätta vara lite social.. :)
Ha kul ikväll, det ska jag ha..

2008-10-25 - 00:40:58

Får man inte missa..



På söndag kommer Pink att intervjuas i Nyhetsmorgon på tv4.. DET får man verkligen inte missa!

2008-10-24 - 11:45:21

Sparar..

Såg lite bilder ifrån förra året. Saknar mitt långa hår.
Nu blir det till att spara!

2008-10-24 - 11:30:17

Vill inte skryta men...

.. jag kände att det var extra kul att få lönebeskedet denna månaden.. Efter 6 veckors sjuksrivning klirrar det till i kontot.. Ut och shoppa och bränna heeela lönen! :) hoho..


2008-10-24 - 11:17:44

Gårdagen..

Nu är jag betydligt piggare än jag var igår kväll när jag kom hem. Var en lång dag igår.. Efter att ha gjort det sista hos folket vi överraskat så var det väldigt kul när dom äntligen kom hem.. Roligt att höra deras reaktioner och att se hur glada dom blev! Jag fick en skitsnygg väska som Gurra köpt.. Verkligen snygg.. Roligt med killar som kan köpa sånt man gillar.. Tack Gurra! :) .. Igår fick jag även hoppa in och jobba ett par timmar, eller ja, jobba å jobba.. Jag fick träffa en ny brukare.. Gick jätte bra och var väldigt kul! På tal om jobb så är detta min sista sjukskrivningsvecka. Pratade med min chef nu och jag har bara taigt ut 6st semesterdagar i år och man ska ta ut minst 20.. Skööönt :) Då har jag några dagar kvar att ta ut vilket låter väldigt skönt! Då kommer jag förmodligen iväg en vecka till värmen som jag planerat. Goodie.. Förresten, idag är det Fredag! :D GÖTT!
Allt för nu.

2008-10-24 - 09:39:27

Grannen var pratsjuk.. idag oxå....

Körde in Stefan till jobbet förut vid niotiden. Nu är klockan tolv och NU kom jag hem. Min granne är ofta väldigt pratsjuk. Vissa dagar mer än andra. Idag var en sån dag. Så jag har suttit i hennes soffa, lyssnat på hennes dikter och historier i ett par timmar. Rätt kul ändå..
Men nu är jag skitttrött.. Får berätta mer om dagen imon ! :)
Ha det fint..

Här har ni originalet nr 1.. Min pratsjuka granne..
image112

2008-10-24 - 00:00:06

Idag var det hans tur!

Idag var det Stefans tur att vara snäll.. Klockan 6 när klockan ringde och jag tvingade mig upp ur sängen sa han att jag inte behövde köra honom till jobbet.. Han hade nog inte vågat åka med mig eftersom jag knappt var vaken och inte ens kunde prata.. Skönt var det att gå och lägga sig igen iaf.. Förstår inte hur han orkar gå upp 6 varje dag? Uuuurk.
När jag somnat om så försov jag ju mig självklart. Vaknade vid nio och då har klockan ringt sen 7.15.. Då är man pigg, eller vad säger ni? haha.. Sen när jag skulle ta lite yohgurt till frulle, som förövrigt köptes igår och utgångsdatumet vad 17 november, var den sur.. Så jag har rätt ont i magen nu, buhu, stackars mig.
Hörs sen när jag har tid.

2008-10-23 - 09:57:48

Operation Nytt liv.

Har lånat lite bilder som jag tycker är skitroliga att se på. Det är så grymt och otroligt att jag blir helt stum.. Sen peppar dom en till tusen oxå! Man vill att tiden ska gå FORT!...



Före   :                                                                          Efter:


Rätt otroligt va?

2008-10-23 - 09:35:44

Sovdags.


God natt fuckers!
Trodde jag skulle orka vara vaken och kolla klart på 3ans 'Generation fett'.. Men helt ärligt så ORKAR jag inte se det. Det är ju så sjukt.. Blir för trött för att ens försöööka förstå hur människor är funtade. Stänger av istället.. Sen är det bra att jag kommer i säng snart eftersom jag lovat att köra Stefan till jobbet imon.. KLOCKAN 6 :O .. Ibland är jag förvårnad över vilken snäll flickvän han har ;O ..
Sov gott!

2008-10-22 - 22:45:03

Lyckorus..


När jag hör Timbalands sköna gung blir jag helt lycklig. När vi spelade honom i bilen på vägen hem idag så kände jag nåt rus genom kroppen. Det är så underbart. Älskar allt han gör och hans sound! Iiiih :)

2008-10-22 - 21:41:49







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0