Fest.

Fest fest fest.
Inte tid med bloggen. Vem bryr sig?
image299

2008-03-29 - 20:26:08

Vem bryr sig!?





























Ingen uppdatering idag. Vem bryr sig?
Blev lite småsur på KP idag eftersom dom tagit bort en massa rader i min dagbok som publicerades idag. Min bloggadress hade även tagits bort. Störande. Hade varit ok om jag fått en förfrågan om det var okey att dom plockade bort de grejer jag skrivit. Då hade jag kunnat välja bort nåt annat.
Men men. Vem bryr sig?

Har precis ätit, eller nej inte precis, ätit världens godaste middag. Hasselbackspotatis, fläskkarré, rödvinssås och underbar sallad. Tack LENA! (L)
Nu dricks de för fullt. Just nu skålar jag, Daniel och Lena champagne, så tid för detta har jag inte.
Men, vem bryr sig?


SKÅL!

image299

2008-03-29 - 00:40:29

Vadå kändisar?

När man ibland kikar i andras bloggar så kan man oftast se bilder på kändisar. Oftast av den anledningen att kändisen kanske har nån snygg klänning, snygga skor, snygg frilla eller bara är allmänt snygg. Oftast någons stilikon eller idol.
Satt och kollade igenom lite gamla foton som jag tagit i en mapp på vår gamla dator. Det var då tanken slog mig. Eftersom jag har så snygga vänner så är jag priviligerad eftersom jag då inte behöver sitta och googla på en massa kändisnamn och leta upp snygga bilder på dessa. Nä, jag har äran att själv kunna plåta mina snygga vänner och hur roligt är inte det då?

Här har ni 11 snygga kort. Vad ska man med kändisar till egentligen?
(Klicka för att göra bilderna större, dock är upplösningen på just dessa korten inte alls bra)

              

Najs? Ohyes.
image299

2008-03-27 - 23:58:31

Lite planer..

JEKYLL & HYDE - THE MUSICAL, lördag 5 april 2008, kl 19.30

Sitter och kollar lite på ticnet. Jekyll&Hyde går på China Teatern just nu. Gillar personerna som är med å det skulle faktiskt vara rätt kul att se. Funderar på om vi skulle ta å åka dit nästa helg. 5-6 april. Är alltid roligt att hitta på nåt sånt faktiskt. Får se vad Stefan känner för.
Sen har vi även börjat kolla på en ev födelsedagsfest för Stefan. Han fyller ju 21 april , vilket tråkigt nog är en måndag, så det får bli helgen därpå..  25-26 april. Är ju en bra helg oxå eftersom det är löning, så det får vi kika på!
Känns gött att ha lite planer inför kommande helger. Goodie :)

Nu ska jag göra mig iordning lite, eller inte förresten. Har ju faktiskt redan gjort mig iordning. Kom precis hem från Stenungsund där vi fixat pass. Blev oxå en liten shoppingtur på Systembolaget där jag hanldlade lite roliga och spännande grejer som ska drickas imon. Ska på fancy middag nämligen! MUMMA.
Men ska alltså käka lunch, packa och bege mig till jobbet. Det är vad jag ska göra nu så jag har inte tid med detta mer. Ha en bra dag folks!


Har ni sett en katt dricka kolsyrat vatten nån gång? Det har jag. Precis nu. Roligt!
image299

2008-03-27 - 13:29:58

Fin morgon.

Idag är det en fin solig morgon. Får se hur länge det fina varar, hörde precis på nyheterna att det eventuellt skulle snöa i Västra Götaland idag oxå. Blä!
Nu sitter jag här i väntan på att morrongänget ska börja. En knapp timme kvar. Det får bli nyhetsmorgon sålänge. Ska även platta håret och äta frulle.
Hörs vi sen?
image299

2008-03-27 - 09:14:04

God natt!

Nu måste jag lägga mig. Ska upp tidigt imon. Fullbokad dag!
Ska börja med att åka och fixa






Kan vara bra att ha när vi - om två månader - åker
 < HIT!

Sov gott då. Det tänker iaf jag göra :)
image299

2008-03-27 - 01:21:27

Fuck you all!

image301

Detta är ett inlägg tillägnat alla HULIGANER.
Finns inga större töntar än er. Finns inga större nördar än er. Finns inga större mobboffer än er. Finns inga 'å jag måste vara tuff så jag får låtsas att jag är intresserad av fotboll'-personer än er. Finns inga större OFFER än er. Finns inga andra personer som är så dumma i huvudet och meningslösa som er. Finns inga andra som inte kan visa sin SÅKALLADE manlighet på andra sätt än att tönta sig så som ni gör.
Folk har säkert sagt det förr och jag säger det igen. Ge mig EN bra anledning till varför JAG ska jobba och skatta bort pengarna delvis på grund av er fuckers? Förstår inte varför samhället ens påkostar polispatruller som ska 'vakta' era fruktansvärt TÖNTIGA fighter, det är väl bättre ni slår ihjäl varandra om ni ändå håller på. Så slipper vi er, lika bra. Då kan skatten gå till nåt bättre. Något roligare än barnpassning åt SÅKALLADE män som försöker mäta sina SÅKALLADE stakar på ett meningslöst sätt. Köp en snabb bil istället, om ni nu inte kan visa er manlighet på nåt bättre sätt. Töntar,  idioter, dumhuvuden, mesar, nördar, FUCKERS är ni hela bunten.
image299

2008-03-26 - 23:06:08

Barnmorskorna..

Då har man suttit å lipat en halvtimma. Tittat på Barnmorskorna.. Jag är verkligen fascinerad över att man ens kan föda ut ett liv. Helt sjukt otroligt. Å det är så roligt att se på föräldrarna som kämpar , ellerja mamman som kämpar. Skriker, pushar, kämpar å krystar. Skäller sönder sig å så helt plötsligt är det som att vända på en hand.. 'Å det blev en fliiiiiiicka, lilla vänneeeeeeeen' .. :) Det är så fint ! Något av det finaste som finns. Längtar tills den dagen.
image299


2008-03-26 - 21:34:23

Farväl!


Farväl kära pengar. Det var trevligt att råkas...
Nu ska vi betala räkningar :'(
image299

2008-03-26 - 20:57:24

Vilken känsla!

            image300
Tycker att vi svenskar är väldigt dåliga på att vara ärliga. Väldigt dåliga på att säga hur vi mår. Att må dåligt är ju pinsamt, för dåligt ska man ju inte må. Att må hur bra som helst och att vara lycklig är nåt som folk ändå inte tror på om nån säger att det är så. Finns ju folk som överdriver och har en lycklig fasad men som i själva verket mår piss. Nä, i sverige ska man må bra. Inte mer eller mindre. Lagom bra helt enkelt. Men det tänker jag skita i just nu, struntar i hur man ska må och säga för att passa in bäst.
Var nämligen så att inatt, när jag låg och försökte sova, kände jag hur jag låg och log. Total lycka. Katterna låg och kurrade på min mage, Stefan låg och snarkade bredvid mig.. Tänkte på åren som gått, allt vi gjort och vart vi befinner oss nu. Blev så sjukt glad att jag började skratta, kändes väl lagom skämmigt att ligga och fnittra för sig själv i sängen mitt i natten. Hmmm. Men i vilket fall så var det en underbar känsla! Är så nöjd med livet just nu  , trallala!
Så, nu vet ni det.. Antagligen ingen som tror mig. Speciellt inte folk som är avundsjuka och som inte har någonting själva. Men som sagt, vem bryr sig? :)
NU ska jag jobba!
image299

2008-03-26 - 10:30:43

Vi ska alla den vägen vandra.

            Tack så mycket;

dom extra pengarna denna månaden satt fint.
De ska vi sätta in i diverse lån & avbetalningar
så vi blir av med dom så fort som möjligt. Vill
ju ha mkt extra cash i Grekland  OCH  när jag
förhoppningsvis spenderar veckor i NewYork
med Mia & Tessy. Ni anar inte hur mycket jag
längtar ! Tror ni förstått det iof.. God natt, igen!
    image299

2008-03-25 - 23:28:08

Sådärja!

Då var det äntligen klart. Blev inte så bra, men men. Svårt att skriva när man är tvingad liksom..
Har tillbringat kvällen med att umgås med Daniel. Gurra och Armin kom upp lite senare och sa hej oxå. Stefan sover som en stock. Inte konstigt eftersom han började 5 imorse.
Imon är det även back to work för mig. Tillbaka till verkligheten.
Det är konstigt att lediga veckor kan gå så sjukt fort som dom gör. Nästa ledighet är Grekland och Samos 25e maj vilket jag ser fram emot just nu! Ska bli gött att få sig en go solbränna lagom till sommaren. Perfekt!
Nä nu ska jag försöka bli trött så att jag kan somna idag. Får se hur det går med det..
Natty, kanske..
image299

2008-03-25 - 23:08:20

Oooops.

Hade glömt att det var denna veckan bloggandet i Kungälvsposten skulle vara. Det ska in imon morgon så nu har jag lite att skriva med andra ord.
Hoho!

2008-03-25 - 21:20:13

Nu vet jag !

Har kommit på varifrån jag fått min ibland väldigt negativa inställning ifrån..
Min kära släkt.
Det är nämligen så att det kvittar vad man gör, hur man gör det, vad man säger, hur man säger det, vad man har på sig, vad man köper, vart man köper det, hur mkt man köper, hur man pratar, hur man ser ut, vad man än gör eller inte gör så är det alltid nån som har något att invända..
Så kan du inte ha det
Så kan du inte göra.
Varför gör du så då?
Så kan du inte se ut.
Så kan du väl inte göra?
Bla bla bla.
TRÖTTSAMT!



Ska börja hålla det mesta hemligt. Får helt enkelt skaffa en ny blogg där bara folk som inte känner mig kan läsa. Så slipper folk lägga sig i och ha sjutusen åsikter om vad jag gör, hur jag gör och varför.

2008-03-25 - 17:51:04

Som sagt..

.. vad GJORDE man innan msn fanns?
Vet att jag frågade det för ett tag sen men jag kan fortfarande inte svara på frågan.. Är glad att det finns! MKT glad.. Satt ju för ett tag sen å tittade på Emma som svettades i den Thailändska solen.. Å nu har jag precis haft ett långt å gött samtal med Mia , som förövrigt befinner sig i Australien.. Oxå en bit bort det.. :)
Vad väldigt skönt att få prata lite men man kommer samtidigt på hur tomt det är utan er alla här hemma ! Men tiden brukar ju gå fort så den gör väl det i detta fallet oxå.. HOPPAS jag..
Som sagt, tur att msn finns så man kan hålla kontakten liiite iaf :) Gooodie!
LinnéaK

image295

2008-03-25 - 00:47:28

Hej då!

Vi har ägnat kvällen åt att kolla på hus.. Mest för skoj skull..
Det är svårt..
Vart ska man bo sen osv?..

Hittade det bästa huset nu.. Läget är helt ok och trädgården är ju mkt fin å lättskött..
Jag hade inte tackat nej..


2008-03-24 - 23:59:19

Vitt kan man säga..

Nu är det verkligen mktmktmktmkt snö ute alltså.. Shit..
Det är lika bra att det fortsätter och blir som det blev 95, att man inte fick gå ut osv.. Så kan man få nån vecka till ledigt tillsammans.. Känner hur roligt det är med intensiv tid tillsammans. Men men, kanske tröttnar i längden, vem vet?
Vi kom precis hem ifrån Vänersborg.. Träffat Eva&Tomas, trevlit trevligt.. :)

Får ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera just nu men jag känner helt enkelt inte för att skriva.. Vilket faktiskt är rätt gött.. Ett tag var man ju som beroende, men nu finns det annat att tänka på förutom bloggen, besökarna osv osv.. Tänker inte lägga ner en massa tid på att göra reklam och kommentera andras bloggar bara för att få besökare till min egna.. Är folk inte intresserade så får det väl vara så då.. I don't care, faktiskt. Känns mkt skönt ! :D

Nu ska jag inte sitta här mer. Finns annat i världen man kan roa sig åt än att sitta vid datorn.. :D

Ha det!
LinnéaK

2008-03-24 - 18:21:39

Natty natty..

Nu ska vi nana här.
Hoppas jag inte drömmer samma sak inatt som jag gjorde natten till idag.. Drömde att jag var i en jätte jätte jätte stor klädaffär men problemet var att jag bara hade 150kr.. Så jag kunde inte köpa allt som jag ville..
Minns att jag tittade på en sminkväska. Öpnnade den och den var FULL av smink ifrån MakeUpStore.. Jag såg mig omkring och snattade med mig en mörklila ögonskugga eftersom jag inte hade råd att köpa den..
Vi brukar aldrig ha 0 kr på kontot men det har vi nu, antar att det är däraför mina hemska mardrömmar uppstår.. Får hoppas på nån annan dröm inatt..

Sov gott folk!
LinnéaK


2008-03-24 - 00:10:25

Inte hemma..

Är hos mamma  & pappa. Precis ätit middag ifall ni nu undrar..
Lite dålig på att uppdatera, kanske betyder att jag faktiskt har ett liv ;)

LinnéaK

2008-03-23 - 17:29:33

Varför lär man sig aldrig?

Dagen igår började som sagt på Bamboo. Blev Mongolisk buffe där kockarna lagade maten man valde ut 'live'.. Blev ett par cider och en shot.. Beställde lakritsshot men fick in nån varm kaffe shot toppad med grädde.. Hmm. Så kan det gå.. Efter Bamboo åkte vi till Frankes, en pub vid Munkebäck.. Helt okey faktiskt! Blev öl där med sen begav vi oss mot Kungälv igen.. Fick en impuls idé om att vi skulle spela Bingo, låter ju hur tråkigt som helst men vi hade hur roligt som helst. Tänk er själva. En halvtom Bingohall med 70 åringar som uppenbarligen inte har något annat för sig. Pinsamt. Men efter ett par öl så var man ju lite halvgo å då var det hur roligt som helst kan jag tala om. Speciellt när både jag och Daniel ropade Bingo och kontrollanttjejen  konstaterade i högtalarna att 'Bingo; stämmer ej' .... Vi kunde tydligen inte reglerna.. Komplicerat värre.
Vi åkte upp till Komarken. Stefan fick i sig några öl oxå.. Gurra kom ner så även Frida, Sara och Alexandra. Det är faktiskt riktigt bra med en taskig kvarterskrog eftersom det aldrig är några folk där..Så istället för att hyra nåt plejs så kan man bara gå dit och hänga - vilket vi gjorde igår.. Perfekt. Slipper stå i kö till baren, får välja vilken musik man ska ha och även hur högt det ska vara. Osv osv osv.. Tror ni fattar. Var väldigt väldigt skoj iaf!
Efter det gick vi till Ingers Plej's , där söp vi som bara den och gick när det stängde vid 1.. Jag och Alexandra satte oss i bilen för att avverka 2 timmars karaoke.. Himla roligt ! :D Lite övning skadar inte...
Gick hem och la mig.. Vaknade inatt och ångrade alla 10 lakritshotar och alla öl, allt vin och allt annat rinnande som passerat min strupe under kvällen.. Var  längesen jag spydde så mkt för er som undrar.. Å i morse sa jag till Stefan : "Jag ska aldrig mera dricka, å denna gången menar jag det.. Varför lär man sig aldrig?"  Det är väl ungefär så jag känner nu oxå.. Urk.
I vilket fall så hade jag väldigt skoj igår.. Så jag kanske får erkänna nu - trots att jag mår piss - att det fatksit var värt det! :)


Hörs.
LinnéaK

2008-03-22 - 14:24:05

Händelserikt..

Igår blev det en minst sagt händelserik kväll.. Öl, karaoke och en spökdam i Surte.. Det är det mesta jag kan skriva om här iaf.. Roligt vare..
Nu har vi precis vaknat och man är sådär lagom seg.. Ska in till Göteborg om en stund, när vi gjort oss iordning, ska till nån restaurang medrättigheter.. Om jag känner mig själv rätt så lär det bli ett par öl idag oxå.. Ohyes.

Annars har jag inte så mkt att tillägga just nu.
Hoppas ni har det bra folks!

LinnéaK

2008-03-21 - 15:19:56

Manligt vs manligt..



Antar att de flesta vet hur Bengt Magnussons manliga röst låter. Väldigt grov är väl en ganska bra förklaring annars... Men alla män låter inte som honom...


2008-03-20 - 12:19:40

En gammal goding..




2008-03-20 - 10:40:41

Oj oj oj..

Väldigt kasst med uppdateringar här,. Har jobbat mer än tänkt så jag har faktiskt inte haft tid helt enkelt. Igår efter jobbet slängde jag mig i soffan med min bok och efter en stund somnade jag. Vaknade vid 8 och läste lite till, insåg att jag missat tvätttiden som Alexandra erbjudit mig - typiskt! Läste som sagt en stund till innan vi la oss vid 10.. Haha.. Men nu är jag utvilad och jobbar sista dagen idag innan jag är ledig en vecka.. Så nu får det bli lite bättre med uppdateringarna och ska vara lite mer social :) ..
Kom på att jag jobbat 150% en vecka nu och det är väl däför jag ä r lite seg.. Är van vid dryga 80..

Idag ska jag till bilskolan å köra lite :) Jeah..
NU ska jag äta frulle..
Hörs sen!

LinnéaK


2008-03-20 - 10:12:41

Trött.

Mkt trött å seg..
Hör sen.
LinnéaK

2008-03-19 - 15:29:32

Datorfri dag..

Blev inringd och fick jobba ytterligare 24 timmar. Känns helt okey eftersom jag snart är ledig en vecka.. Men jag har inte hunnit skriva någonting när på hela dan.. Inte bra inte bra.. Hann inte ens sätta på datorn innan jag skulle iväg till jobbet.. Fikade med Frida istället. Kaffe och björnbärspaj som jag gjorde igår. Fick bär av Lena häromdan. Den blev mkt lyckad faktiskt..
Nu är jag jätte trött.. Har läst några kapitel av Stig Larssons Män som hatar kvinnor, och nu börjar den bli riktigt bra och spännande :) Men som alltid blir jag väldigt trött av att läsa vilket ändå känns gött, då kanske jag kan somna snart..

Imon lovar jag att uppdatera mer än vad jag gjort idag.. Ska åtminstonne sätta på datorn :) haha
God natt!


LinnéaK


2008-03-18 - 23:42:36

Snacka om att sjunga skiten ur allt å alla!



No words.......

2008-03-17 - 17:24:25

Får det lov att vara lite ny musik?

Har ju funderat ett tag på att inrikta bloggen lite åt musik. Är ju faktiskt ett rätt bra sätt att få folk att lyssna på ens musik.. Har börjat spela in lite men blir aldrig nöjd.. Så jag tänkte att jag börjar med nåt som jag faktiskt gillar.. Skulle vara roligt att höra om ni gillar det osv..
Låten heter Stardust Lie och framförs av mig och Petter..  [Sång & Gitarr; Petter | Sång & Piano Linnéa]
Lyssna gärna :)
HÄR!

LinnéaK


2008-03-17 - 10:56:04

Eller hur?

Jag tycker iaf att allt var mkt bättre på 80/90 talet.
Musikvideorna var snyggare.
Musiken var bättre å verkligen MKT tuffare. Attityd liksom..
Kläderna var finare.
Killarna var snyggare.
Glasögonen var häftigare.
Eller hur?



Haha! Underbart.

LinnéaK

2008-03-17 - 10:29:48

Ibland kan det bli lite fel..



Alexandra visade denna igår.. Så skön :)

2008-03-16 - 13:06:56

God morgon.. Eller nåt..

Klockan är ett och vi har precis vaknat.. Jag börjar jobba om en timma så jag känner mig lite stressad.. Idag är en sån dag som jag gärna hade varit hemma istället... Men men..
Blev lite öl igår. Var väl trevligt!
Var väl allt för denna gången då.. Hörs sen!
LinnéaK

2008-03-16 - 13:05:41

Fuckers!


2008-03-15 - 23:29:56

Återigen.. Jag lever!

.. Jag har bara jobbat ett tag å så har vi huset fullt så jag känner inte för att sitta här å vara osocial just nu..
hörs senare folks ! :)
Tack för tålamodet eller nåt..

LinnéaKKKKKK

2008-03-15 - 22:15:41

Grattis till mig själv!



Klarade teoriprovet :D
SÅÅ skönt att ha fått det avklarat ! :) Wiie wiie..
Nu ska jag sätta igång med körningen ännu mer så jag kan få mitt förbaskade körkort innan sommaren.. Men nu är den tråkiga biten avklarad :) Känns otroligt gött !

LinnéaK

2008-03-14 - 12:35:13

Vad gjorde man...

.. innan msn fanns?
Sitter här nyvaken i soffan och pratar och tittar på Emma som är i Thailand.. :) Hur bra som helst!
Blir så sjukt sugen på att åka nu oxå.. Vill ha väääärme..
Nä nu ska jag plugga..
LinnéaK

image294

2008-03-14 - 07:13:37

Sööööötunge!



Så sjukt gullig.. :) När man ser sånna här godingar blir man nästan sugen själv.. (FÖRLÅT MIAAAAA ;) ) Får väl söka lite mer på youtube och testa sökord som crying, yelling, osv.. Då kanske jag ändrar mig fort.. Brukar funka så iaf :)
LinnéaK

2008-03-13 - 21:58:29

Dödare än någonsin.

Pratar givetvis om lilla staden Kungälv. Det är konstigt vad en stad kan förändras beroende på vilka folk som bor här och framförallt inte bor här. Det är verkligen dött nu. Fruktansvärt dött!
Idag har jag en sån dag då jag inte hade tackat nej till att träffa typ Tessy eller Mia.. Hade varit himla trevligt, men man kan inte alltid få vad man vill..
Idag har jag en sån dag då jag verkligen saknar alla mina vänner som befinner sig i alla möjliga andra länder.. Tråkigt tråkigt..
LinnéaK


Så tar vi en töntig bild på det oxå..

2008-03-13 - 21:49:54

Rengöringstips!


 

 Ser kanske inte mkt ut för världen men denna produkt är något av det bästa jag testat! Den hter EXFOLIATING CLEANSING POWDER och du hittar den på MakeUpStore.. När jag köpte den var jag mest nyfiken på hur den funkade.. Hade nämligen aldrig tidigare tvättat ansiktet med puder.. När jag testade den första gången blev jag helt såld! Efter att jag tvättat/peelat ansiktet var jag 'len som en barnrumpa' - precis som tjejen i butiken sa.. Annars brukar ju butiksbiträden överdriva lite men denna gången stämmde det verkligen! Jag rekommenderar denna produkten VERKLIGEN! 2 gånger i veckan så blir din hud loooooovely! KÖP KÖP KÖP!!!!

LinnéaK

2008-03-13 - 16:02:06

Hoppsan..

Klockan är snart ett och jag vaknade precis,, Segt..
Man blir så sjukt mör i huvudet när man sover så här länge.. Blää..
Ska äta frukost nu så hörs vi sen!

LinnéaK

2008-03-13 - 12:38:32

Det var allt för idag.

Nu börjar ögonen hänga allt mer och mer..
Har kollat på ett halvt avsnitt av Greys idag, sedan blev det Morgonsoffan på Svt.. Det var rätt tråkigt faktiskt.. Ellerja, vissa grejer var ju verkligen mitt i prick men det var lite segt att titta på.. För hoppas nästa avsnitt blir bättre - om det nu blir så att jag kommer titta..
Imon är jag ledig :) Ska som sagt börja med bloggen i KP imon..  Ska bli väldigt skoj iaf!

Jaja. Sov gott alla!
LinnéaK


Avslutar med världens vackraste person. Hon är galet snygg ! Mumma.
 /klick/

2008-03-13 - 00:24:13







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0