Timmar kvar. Summering, delight.

Just nu ljudar Goo Goo Dolls cd i cd-spelaren. Rummet börjar bli lika tråkigt, kallt och opersonligt som det var den gången i september då jag för första gången klev in här.

Vi har precis suttit i köket och pratat och skrattat. Det är nu man inser att det trots allt inte varit så illa här ändå. Det är nu man faktiskt inser att man inte bara kommer åka härifrån enbart med den lyckokänslan man trodde skulle ha övertag i slutet av denna tripp. Lyckokänslor blandat med vemod. Såklart.
Vore nästan konstigt annars. Speciellt när det gäller mig, tjejen som hatar avsked och goodbyes.

MEN efter söta sms och fina tankar hemifrån idag känner jag mig mer än välkommen hem. Lämna detta nu, lämna allt som varit här, tankar och minnen som gör en påmind om saker man vill förtränga som förhoppningsvis stannar här. Nya tag och nya projekt när jag kommer hem helt enkelt. Vi säger så sålänge. Nu ska datorn stängas av, jag ska krypa ner brevid Therese och njuta över tanken att mitt liv som fabriksarbetare snart är över, för alltid.
YES!

linnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.se
linnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.se




2009-11-30 - 22:40:52

Avskedsfest = check.

Nu är sista helgen över.
Vart tog allt vägen?


Söndag idag. Det innebär tvätt och PACKNING. Förstår ni hur skönt det känns för psyket?
Efter en lyckad fest igår dessutom.
Man ska lämna när det är som bäst vilket det faktiskt är nu.
Känns som sagt finfint och nästan lite vemodigt faktiskt...

Lite bilder från igår kanske?
Jeah.

linnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.selinnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.se

2009-11-29 - 15:56:59

-

Jag gillar inte tysta leken. En ganska barnslig lek.

2009-11-28 - 17:37:19

Nu kanske ni förstår.

Kanske aldrig förut fått er att förstå hur uttråkad man kan vara i Rogneby.
Nu har jag suttit vid photoshop i ett par timmar och målat. SÅ skoj har jag haft denna långa fredagskväll.
Tålamodskrävande men kul när det blir färdigt. Här har ni resultatet:



Dags att sova :)
Natty.

2009-11-28 - 01:25:41

Fredag. IGEN!?!!!

Förstår inte att det kunde bli fredag igen. Det tror man inte i början och mitten av veckan..
Men se, nu är vi här igen. Känslan är lika underbar som alltid.

Hade en supermysig filmkväll här igår. Inatt hände det oanade grejer som fått en att småle hela dan. Väldigt skoj tycker jag! Hade dock varit ännu roligare om det kunnat hända liiiite tidigare så det hade eftersom man snart ska hem och inte kan uppdatera sig så mycket som man hade velat, men ändå, bättre sent än aldrig ju OCH det finns ju trots allt internet, tur är väl det :D wihiiiii!

Nu har jag en sak kvar att göra ikväll, det är att suga i mig ett glas JP som dom hade på BiB här. Kan vara det en av de få saker Norge lyckats bättre med än Sverige. Ett poäng till er. Grattis!


2009-11-27 - 17:56:01

Movietime!

http://stan.uio.no/blog/isne/movie.jpgDet vankas filmkväll här i kollektivet.. Kommer hit lite guttar som ville ha ett extra avskedsmingel innan vi åker.
Ska bli spännande att följa händelseförloppet mellan SleepySpice och hennes big love. Hoppas hon kommer göra varenda Paradise Hotel-fan avundsjuka ikväll! Hihi.
Nä. Duscha kanske vore nåt.
Hey hey.

2009-11-26 - 18:10:38

Toten skolehjem.



Det är inte för inte det springer små barn i korridoren på vår våning på dagarna när vi jobbar. De små stackars liven som blev illa behandlade här på 20-talet.
Det händer mycket skumma och äckliga saker här i huset och på gården.
Somnade nära Therese igår. Livrädda båda två. Tänd lampa och stängd dörr, som på nåt konstigt sätt var öppen imorse igen.
Uuuh.
Mysigt? Njea.

2009-11-26 - 18:03:29

Joela.



Jag vill ha en fortsättning Joel.
Antingen fixar du det nu eller så tar du det live på lördag om ni kommer hit.
Störd, haha.

2009-11-25 - 22:55:13

Ett mål nått.

Då var man äntligen framme vid ett mål. Det målet är att allting som sker efter idag gör vi för sista gången här. Det vill säga att vi har en vecka kvar. EN.
Tiden har gått galet fort men samtidigt har det hänt så sjukt mkt här och då inser man att man ändå varit här ett tag. Känns som 250 år sen vi satte oss i bilen och tuffade till Oslo. Känns knappt som den dagen var verklig nu när man tänker efter. En grymt mysig dag, kväll och natt som jag är evigt tacksam att jag fick uppleva.
Men som sagt, mkt har hänt sen dess och nu är det snart slut på detta.
Kan säga att vi längtar. ALLIHOP!

Idag flyttar Anna-Karin ifrån oss för nya äventyr. Kan säga att vi alla är lite smått avundsjuka på henne eftersom hon ska bo, jobba OCH pendla med en svensk hockeykille varje dag i en månad. Det hade man kunnat leva med. Men vi ska försöka få hit honom till vår avskedsfest på lördag. Han och hela laget helst, men vi får se hur mkt vi vågar hoppas..

Nä.. Om kvällen kunde komma så man fick sova lite.. Vore skönt.
Tick, tack, tick, tack.


2009-11-24 - 17:22:33

Jaaaaaaaaaa!



Efter ett par veckor med väldigt tidig uppstigning var vi idag tillbaka i vanlig rutin igen. Det vill säga att vi börjar klockan nio och gissa vad? Jag är PIGG.. :O .. Helt otroligt. Pigg och glad på en måndag, känns nästan förbjudet men jag tackar och tar emot.
Söndagens ångest och känslor är som bortblåsta.
Woho.
Hey ho, let's go!


2009-11-23 - 08:42:02

Svenskornas kväll igår!

YES! YES! YES!
En till lyckad fest igår. Det var vår fest.
Emelie bad precis om ursäkt för att hon hällt i mig alldeles för många shots igår när hon såg mig komma ut i köket för några minuter sen. Det blev en hel del kan jag försäkra. Detta på en helt utebliven aptit de senaste dagarna och en kost bestående av morot och c-vitamin var man helt enkelt på topp!

Lite bilder kanske?
Enjoy.


Här har ni oss, nästan hela vårt kollektiv. Moi, Veronica, Annica, Emelie och Therese.

Hooooobidoo.

Ämelie och en trevlig kille ifrån jobbet.

Jag hittade en fin vän igår. Satt och myste en stund och jag mådde prima!

En av alldeles för många shots. Skål!

Sängen såg alldels för skön ut för att inte prova den. Klart godkänd!

K-P och Annica.

Skoj att man aldrig lyckas ta kort på andra folk än de man känner när det är fest. Men men, alltid nåt!
Nu ska jag mysa ner mig med Amos Lee i soffan, dricka sodavatten och filosofera lite.
Då säger vi hej så länge!

2009-11-22 - 14:37:56

Lördag lördag löööööööördag.

Var en tung morgon och förmiddag idag. Utstrålade väl inte direkt "hej va glad jag är" vilket tydligen syntes på jobbet. Men det är glömt nu. Har inte tid att inte vara glad, det tar så mkt onödig energi ifrån en som man behöver till annat. Så nu ska jag vara 120% glad ikväll. Men bara vetskapen av att få göra sig iordning, dricka lite vin och sen få mingla med trevliga människor gör att jag faktiskt redan nu känner mig glad. Oh va bra!

Såja!

En party-puss till alla där hemma ifrån partypinglorna. Rogneby 21.37. PUSS!

2009-11-21 - 21:36:26

Abstinens.

http://www.northroadinn.com/images/attractions/piano.jpg
Saknar er. Varenda en av er! Hade jag haft er hos mig nu hade jag rört vid er. Varenda en av er.
11 dagar kvar, sen möts vi äntligen igen!

2009-11-20 - 18:54:22

FREDAG! Nu laddar vi..

.. inför ännu en jobbhelg bland kakor och bröd.

Får inte riktig in den där fredagskänslan idag. Kan bero på att vi bara jobbat i två dagar och att vi även ska jobba imorgon. Skönt med extra nu, SKÖNT!

Har haft en finfin dag på jobbet. Nu ligger jag med Therese i hennes säng och myser, har blivit en tradition de senaste dagarna. Från det att vi slutar jobbet hoppar vi ner i hennes säng och där blir vi tills nästa dag när det är dags för jobb igen. Vi har frågat oss många gånger: Hur orkar vi vara med varandra så mycket?
För att man är två tummar kanske?

Vi bokade iaf precis in att vi ska lägga oss tidigt idag med. Tiden går ju så mkt fortare då. :)

Ha en underbar fredag alla glada människor!

2009-11-20 - 18:13:45

Rogneby 17:51



Linnéa frossar i Beyoncé-klipp på youtube.

L: Men shit. Hon är ju sjuk i huvudet. Så snygg och duktig.
T: Jag vet.
L: Det är sjuuukt. Perfekt är hon, perfekt.
T: Men. Hon måste ju ha snopp eller nåt. Snopp eller svans.

Ja man vet ju faktiskt aldrig Therese. Du kanske har en poäng där!

2009-11-19 - 19:19:39

Som att vända på en hand.

Brukar vara bra terapi för mig, att skriva. Kanske borde gjort det inatt när jag låg och vände, vred och snyftade. Känner i huvudet att jag absolut inte är van att sova 2 timmar innan en arbetsdag, kommer förmodligen känna av det mer under dagen också.

Igår, 23.30, stod jag med röda, svullna, fula ögon med täcket under ena armen och kudden under andra i Thereses dörröppning. Jag behövde inte ens säga nåt. Hon tittade bara på mig och sa 'jamen, jaa' och gjorde plats för mig i hennes säng. Vad hade man gjort utan sina underbara vänner?
Tror Tessys säng kommer vara min sängplats de sista dagarna här innan vi åker hem. Hem, hem. Hem med all energi som jag äntligen lyckats bygga upp men som på ungefär 5 minuter försvann lika fort. Hem till Kungälv ifrån Norge, Gjövik, Lena, Rogneby med en helt annan verklighet än vad jag målat upp innan jag åkte hit. Visionen var nog inte att komma hem igen med krossat hjärta, trasig bil, lite pengar, slitet hår, fula naglar och en benlös skyltdocka som heter Bodil. Hade nog föreställt mig något som man skulle kunna sätta ord på såhär: Helt totalt tvärt om. Men ibland har man fel. Väldigt fel. Ibland hade man önskat att man kunnat se in i framtiden och hoppat över vissa platser och människor som visat sig vara nåt helt annat än man trott. Men det vore ju alldeles för lätt.

Nu ska jag väcka min fina vän. Tända ljus i köket och äta frukost.
Sen blir det jobb. Hoppas vi får jobba länge varje dag nu så hjärnan kan få arbeta med nåt annat.
Men eftersom allt annat skitit sig så lär väl det göra det också.

2009-11-19 - 07:06:38

Världens sämsta dag.

Just nu hatar jag allt och alla.
Även vunnit förstapriset i tävlingen Ledsnast i Norge.
Tråkig känsla.
Energi = 0.
Natt.

2009-11-18 - 23:04:09

Du var kul så länge du varade!

http://3.bp.blogspot.com/_xhBmQ3yPNa4/SOIFKm1Q1nI/AAAAAAAAAKk/rco1DmumRw4/s400/banan.jpg
Sista sjukdagen idag. Imorgon blir det återigen 9 timmar bland kakor, glada norrmän och fula polacker. Slut på soffmys med bananätning och modesurf. Nyårsoutfiten är klar nu, iih va kul! 177cm lång, blingad från topp till tå med världens största hår, blir helt enkelt lite extra glans den 31a december. Gillart!

Det tar vi en banan på och fortsätter med dagens sysslor bestående av: Asos, Nelly, Blogg, Bangerhead, Bubbleroom, Chique, Bang & Olufsen, George Jensen, tv4 - Plastikkirurgerna, urbanliving, Facebook, Trendenser, MIO och Spotify bland annat..

2009-11-18 - 14:09:16

När jag var ett vårtsvinsbarn.

I'm selfish, impatient and a little insecure.
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

2009-11-18 - 13:56:19

Fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit fit.

http://weedsandwildflowersdesign.typepad.com/barefootinthegrass/images/2008/06/24/p90x_3.jpg

När jag kommer hem joinar jag Fridde som tipsat mig om ett stenhårt och resultatsgivande progr, P90X. När jag kommer hem kör vi så det ryker!

2009-11-18 - 01:15:00

White, sick and happy faces.



Jag, Tessy och Emelie sitter även idag i vardagsrummet. Precis som på bilden. Idag har vi dock 100% mjukiskläder, bleka fula ansikten, rufsiga hår, snuviga näsor och rossliga halsar. Ni hade förmodligen inte känt igen oss. Knappt så att vi gör det själva. Har blivit utskrattad ett par gånger idag redan "du ser så fuuul ut" har man hört tillsammans med lite skratt. Haha. Ja, man känner väl sig inte som världens piggaste och finaste idag.
Får hoppas vi blir friska snart så vi kan ta vara på de 14 sista dagarna här.
Hörde ni? 14 dagar!!! Wihi.

2009-11-17 - 14:10:23

Dagens tankar... (ska försöka fatta mig kort)

NORGE.

2009-11-16 - 00:10:17

Ibland tror man tyvärr väldigt fel. Det suger!

4 av 6 har varit sjuka här hos oss. Skönt att man klarat sig ett par dagar. Men att klara sig helt och hållet vore väl för bra för att vara sant. Så imorgon blir det sjukanmälan och sängen hela dan.
Hade varit extra gott att ligga i sin egen säng.
Ännu godare med lite närhet och kärlek på det.
Men det verkar dessvärre vara alldeles för mycket bergärt..
Tummar ner.

2009-11-15 - 20:09:31

Vi räknar ner nu.

Har jag sagt att det är exakt 17 dagar kvar tills vi åker hem?
Tiden har gått äckligt fort märker man nu när man snart är klar. Inte längesen vi startade vår tripp i Oslo. Inte längesen vi tog vår första promenad i den gassande sommarsolen och kollade in vårt nya boende. Inte längesen vi kände lukten av kakfabrik för första gången. Men som så mycket annat här i livet så tar allt slut, varesig man vill eller ej. Men nu känns det ändå bra, känns som man gjort sitt här, känns skönt att komma hem, känns skönt att man ändå åkte hit och fick lite distans från sitt liv där hemma. Redo att köra igång på allvar igen när jag kommer hem, taggad som aldrig förr. En nystart, precis vad jag behövt!

Nu ska jag tömma min mobil på lite bilder. Ska se vad vi hittar för skoj där. Nu ska ni få hänga med en fabriksarbetares i hennes spännande vardag.



Fredagens fantastiska lunch.
Pestopenslad vit fisk på en bädd utav rotfruktskompott.
Förstår att ni blir sugna! (Kan skicka recept mot en billig penning)



Hjulspår.
Från vänster: Vägbana. Dike. Cykelbana.



Arbetarna.
Här har ni min och Tessys station där vi hänger varje dag. På bilden ser ni även Emelie som hjälpte oss idag.



Utanför lunchrummet 11.30 idag.
Till min familj och mina vänner i söder. På bilden ser ni snö. Snö är nederbörd i form av iskristaller, enstaka eller sammanfogade, som faller från ett moln men kan även referera till snö som ligger på marken. Snöfall betecknar specifikt nederbörden och snötäcke betecknar snö på marken



Lunchrumsvy nr 2.
Där regnbågen slutar finns en underbar skatt. Där elstolparna slutad finns Kjelstad bakeri. Himmel och helvete?

Idag bjöd företaget på pizza. Tydligen något man gör här varje lördag. En bra sak!
Så det har helt enkelt varit en bra dag. Förutom irritationsobjektet på jobbet som öppnade munnen idag. Att obefogat säga till mig är något man helst bör unvika. Precis så änglalik, underbar och fantastiskt snäll som jag kan vara, preciiiiis lika tvärt om kan jag även bli så, dooon't do that folks.
Jaja. Får ändå ha överseende med tönten. Förstår att det är jobbigt att födas i en kartong utan tak, blöt av alls snö med jelzin-vodka i nappflaskan och napp som smarar lök. Jobbigt!
Muahaha.

Men glöm pizza-lördag och allt annat, dagens höjdpunkt var lätt att jag fick prata med Olle i telefon. Myyyyyyyyyyyyyys!

God natt snart.

2009-11-15 - 00:43:47

Jag. är. kär.

På riktigt. Jag är kär.



Skönaste rösten.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Ska boka in bröllop osv snart, inbjudningar kommer. Både jag och Daniel längtar och ser fram emot detta.

2009-11-13 - 23:18:18

Klanten.

http://www.vf.se/upload/%C3%85r%202008/November/Vecka%2046/M%C3%A5ndag/stickning-OS%20Linn00001.jpg

Har kommit på att jag är en väldigt klantig människa.
Tappar saker. Slår mig. Snubblar.  Osv osv osv.
Det klantigaste hittills kanske kan ha varit nu i eftermiddags när vi var 2 sek från att krocka men istället ner i diket ett par centimeter ifrån en stolpe.
Bra jobbat rally-Kalle.
Jag och Therese satt och höll händerna för munnen, tittade på varandra och skrek.
Fanns inte mkt annat att göra.
Turen var på vår sida iaf. Tack, vem man nu ska tacka.
Nu ska vi bege oss ut igen. Får se om vi överlever, kanske ska skriva ett brev till nära och kära först.
Får se....

2009-11-13 - 19:55:42

Work it!

En torsdagskväll kan man ju alltid sitta och googla om man har tråkigt. Precis det jag gör nu.
Visar Therese varannan minut. Hon ger mig tips och ibland kan det bli lite fel i kommunikationen.

T: Nån som också är porrig är Josef Zachrisson i hovet.
(Linnea googlar. Ska precis börja skriva efternamnet och Therese fortsätter:
T: Med F.
L: Va? Fuckrisson?

Hjärnan kan vara trög efter allt för mkt sniffande av kakplåts-sprayen.

2009-11-12 - 21:02:13

Livstecken.

Titta här, Linnéa lever.
Efter 4 dagar med trasig router känner man hur extremt mkt tid man faktiskt spenderar framför datorn.
Förstår att ni varit ledsna. Förstår verkligen det.
Men ledsnast har nog ändå jag varit tror jag. Iaf igår kväll.
Låt oss ta allt från början, låt mig ge er en rejäl uppdatering om vad som hänt sen sist...

I torsdags kväll började det hela med ett strömavbrott. Iaf i delar utav vårt kollektiv.. Jag, Tessy och Matte satte oss i bilen och åkte till Gjövik i snöyran. Handlade på ICA och gled runt.
Väl hemma igen fick vi veta att internet inte fungerade. Uh.

Fredagen var kommen. Upp till jobbet. Jobba, jobba, jobba.
Väl hemm från jobbet körde jag ett träningspass med Emelie och Anna-Karin (bild), som AK's PT skräddarsytt till henne. En rejäl genomkörare för kroppen, gott.



Efter det var det dusch och tacos som gällde. Sista middagen med gänget. Iaf sista middagen med Mathias i sällskapet. Mycket tråkigt. Men kvällen var rolig. Vi var ju tvungna att vara sociala nu när ingen av oss kunde sitta vid datorn.

På lördagen gick vi upp, åt en god frukost innan det var dags för oss att köra in Mathias till tåget. Vi var både ledsna och sura över att han skulle åka. Kan säga att vi fortfarande tror att han bara skojar med oss och att han snart kommer dyka upp igen. Det är alldeles för tomt och tyst här just nu nämligen. KOM TILLBAKA DIN CHILEKORV!



På kvällen låg vi i varandras sängar och pratade skit. Sen fick jag för mig att organisera om i mitt rum. Nån form av garderob/klädförvaring har ju saknats länge så varför inte komponera ihop något eget?
Efter många om och men så fick jag möblerat om OCH hittat mig en funtionabel klädhängare på vinden.

Voilá.

Före. Mellan (krigs/katastrofs-område). Efter



På bilden ser ni även min nyfunna vän. Min stora kärlek. Min underbara älskade. Hälsa Bodil välkommen till familjen! Henne hittade jag på en loppis som vi besökte i söndags (wow vilken fin övergång ifrån lördagen). Jag kände att jag var tvungen att köpa henne och hon kommer få en helt egen plats i min walk-in-closet som jag ska bygga när jag kommer hem. Så mina sista matpengar blev en skyltdocka, rätt bra prioriterat va?
(Bodil blev förövrigt söndagens 'bus' då vi satte henne på en stol i köket i väntan på att Östersundarna skulle komma hem ifrån deras helg i Sverige. Vid midnatt öppnade dom dörren och tände lampan och där satt Bodil med en kopp kaffe vid bordet, gissa om dom blev rädda? Tihi)



Igår hade vi blivit lovade att internet skulle funka. Blev otroligt, sjukt, äckligt besviken när jag kom hem efter jobbet och insåg att det fortfarande låg nere. Jag som hade bestämt mig för att fixa biljetter till Pink och åka ner till Oslo och njuta av hennes ljuva stämma. Har nämligen planerat det ett tag. Tänkte fixat förra veckan. Förde duktigt över pengar till mitt svenska konto i början av förra veckan, tar ju ett par dagar när man skickar till utlandet. Tänkte köpt i torsdags men ja, internet funkade ju inte då. Tänkte köpt i fredags, internet funkade inte då heller. Så jag var väl lite väl optimistisk och tänkte att 'imon kan jag köpa'.
Så igår la jag mig 21.00 i ren frustration. Kan ni tänka er? KLOCKAN 21???!?!? Låg och var ledsen som en liten bebis tills min ledsenhet övergick i ren ilska. Låg och bet ihop mina tänder och slog knytnäven i kudden (hade önskat jag kunnat säga att ironin flödade just nu, men tyvärr inte). Var helt enkelt en mkt jobbig kväll. Låg där och insåg att en av mina få favoritartister sjunger röven av sig 12 mil bort, gah.

Men men. NU sitter jag här. Bodil bredvid mig. Allt som det ska.
Resten av veckan jobbar vi 7-17. Kommer bli segt. Ännu segare att vi även jobbar lördag MEN det är ju därför vi är här, för att jobba, så bara att köra på. Kan även behöva lite extra klirr i kassan nu när jag sysselsatt mig med alldeles för många telefonsamtal de senaste dagarna så räkningen börjar smyga upp mot 3000 när halva månaden gått. Så, lite övertidstimmar kan behövas..
Hey ho.

Får se när nästa uppdatering kommer...
Ska inte dröja lika länge till nästa gång, lovar det.
Hej sålänge..

2009-11-10 - 19:06:31

Bra start, bra avslut. Tihi.

http://moblog.net/media/r/a/r/rareaquaticbadger/scary-driving-in-the-snow-and-dark.jpg

Vilken dag!
Njöt av det fina snölandskapet imorse ända tills bilen inte startade och jag och Therese insåg att vi fick gå upp igen, klä på oss varmare kläder, hoppa upp på cyklarna och cykla våra dryga 3.6km i snöyran och kylan till jobbet. Bra start på dagen? Haha.
När vi skulle hem vid halv sex var det KOLSVART. KOOOOOLSVART. Svinhalt. Svinkallt. Gick och smågrät och småklagade på alla som körde förbi utan att plocka upp oss. Vi bestämde oss för att cykla en bit för fötterna hade i princip frusit till is. Gick bra till en början. Sen vurpade jag, halkade och ramla ner i diket. Efter det kom Tessy. Körde på min cykel och vurpade hon med.
Bra avslut på dagen? Haha.

Så kan det gå.
Men lika glad är jag för det. Tihi.
Nu ska jag ta tag i mitt brev som Gurra skickat hit. En roman med kvitton som jag ska bokföra. Helgen är helt enkelt bokad.

Först: TE.
Ciao.

2009-11-05 - 18:30:06

Arga lappen.

http://www.argalappen.se/imgs/lappar/0910/DSC00114Pltverkstad-Simon.jpg

En sida som är väl värt ett besök.
argalappen.se

2009-11-03 - 21:51:32

Äntligen säger jag!

Ja! Äntligen en lyckad partykväll här i Gjövik. ÄNTLIGEN!
En skön förfest med sköna människor. Vidare ut till ett ställe där vi äntligen fick dansa av oss :) OJ va jag hade längtat efter det.. Wihiiiiii...
Blev dock ingen utklädnad för oss igår eftersom vi trodde det var avblåst. Men när folk kallade mig the one and only B kände jag mig rätt nöjd ändå. Kunde leva med det. MUAHA.

Mina rosa paljettskor invegs igår när det blev dans hela natten lång tills stället stängde. Hann med en snabbis på ett ställe lite längre bort men stämnignen var aningens dyster där då ambulansen var där när vi kom. En människa på bår låg i en säckliknande sak. 'Vad händer här?' 'Han dog i trappen' fick vi till svars. HAHA, ja det händer grejer här. Han lär ha vunnit halloweenmaskeraden iaf, 100% utklädd.
Kvällen avslutades med en av de godaste kebabrullarna jag någonsin ätit. Åk hit och ät!!!! Mumma!

Idag blir det ännu en seg söndag här i soffan för oss. Ska bli skönt faktiskt.
Bjuder på lite bilder också, bara för att jag är så underbar.
Vi hörs.



2009-11-01 - 12:57:32







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0