Erykah Badu.



Erykah Badu - On and On, grym låt.
Undra vad håret väger, vad tror ni?

2008-07-31 - 12:51:57

Man är konstig.


"Läskedrycker är inte speciellt nyttigt för någon även om det är light. Coca-cola innehåller ämnen som fräter på tänderna, har ett lågt ph-värde som kroppens försöker neutraliser genom utsöndring av kalcium bla från skelettet vilket kan leda till benskörhet på längre sikt.  Coca-cola är även beroendeframkallande och lightprodukter som innehåller sötningsmedel lurar kroppen till en insulinutsöndring och därmed antingen till en kraftig hypoglycemi eller triggar till starkare sötsug."

Man vet det, ändå struntar man i det. Hmm?
Fast det finns ju värre saker folk gör trots rätt direkta och starka varningar....



Har sagt det förut och säger det igen; människan är ingen smart varelse !

2008-07-31 - 11:01:06

Torsdag morgon.

Det är så svårt att hitta på något roligt att skriva när man inte skriver så ofta. Sitter här och försöker hitta på nåt kul men det går inte bra alls måste jag säga.. Snart är min allra sista semestervecka slut och tiden börjar gå fort nu, segt alltså. Är så gött att vara ledig så jag ska försöka hitta på nåt sätt att bli ekonomiskt oberoende på, någon som har nåt förslag?

Har ett annat dilemma just nu oxå. Ska jag åka ut med båten idag, eller ska jag åka till Vänersborg? Hmm.
Får se vad det blir.



2008-07-31 - 10:25:55

Så kan det gå.

Sorry för min dåliga uppdatering idag.. Har varit ute hela dan..
Ska sova i båten nu så tid med detta har jag inte.
Hörs, lovar!

2008-07-30 - 23:34:18

Kvällsdopp..

Jag, Stefan och Alexandra tog en sväng med båten precis när solen höll på att gå ner. Det är så sjukt fint och underbart. Stannade till mitt på havet, fikade lite innan vi sedan åkte tillbaka.. Vi la till och åkte till badplatsen ett par kilometer bort, där hoppade vi alla i plurret och det var oxå riktigt gött. Första doppet för mig i sverige i år och det var inte ens kallt när man gick i.. Väldigt skönt !

         
En bild ifrån kvällen. Fler finns bilder finns i min bilddagbok!!

Natty!

2008-07-30 - 00:13:20

.


Vart ska man ta vägen? Phu..

2008-07-29 - 13:45:14

God morgon fuckers!

Är som vanligt trött när jag vaknar. Ska käka frulle nu, bjuder på en bild på min kära vän som försöker klappa en katt.. Går bra ser det ut som., katten verkar tycka om det..

2008-07-29 - 11:15:28

Lite försent..

Lovade ju att lägga upp lite bilder ifrån Klädesholmen .. Har ju inte gjort det men nu har jag äntligen fått in korten på datorn så jag tänkte hålla det jag lovar och ladda upp lite bilder åt folket.
Dom kommer här:

På väg till Klädesholmen. Andreas & Hans mötte upp oss..


Hans & Andreas på väg att lägga till, vi oxå. Lena sitter på bryggan och väntar. Hur fint som helst!

Vi var på väg hem igen.. Kom några minuter bort, då kom det åska, ÖSregn, hagel och blåst. Bara att vända och sova över på Klädesholmen.. :)


Så, några bilder fick jag upp iaf. Tar ju skitlång tid eftersom varje bild är rätt stor. Men men, alltid nåt iaf.

Har uppdaterat ännu fler kort på LiinneaK.bilddagboken.se också. Kolla in om ni vill.
God natt!

2008-07-29 - 01:21:38

Nä nu vet jag.

Jag och Alexandra tänkte ta ett kvällsdopp. Vi var sugna på någon fin sjö, konstigt nog eftersom ingen av oss egentligen tycker om sjöar. Hmm. Men vi såg väl nån fin bild framför oss. Vi kom fram till en av tre miljoner sjöar i svartedalen. Då kom vi på att vi inte hade lust att bada i en fiskodling så vi vände och åkte ut till havet. Tvuvkils huvud blev det. Helt öppet och så sjukt fint. Himlen var rosa, lila, orange, och blå bergen var bara svarta siluetter och det var så sjukt fint. Jag sa till Alexandra; Varför åker man utomlands egentligen? Man borde uppskatta det man har så nära lite mer.. Glömde såklart kameran men imorgon tänkte vi åka ut igen, då ska det fotas..  Men nu har vi iaf kommit fram till att en sjö inte går att jämföra med havet. Det är så sjukt mkt finare. Men nu vet vi det så slipper vi snurra runt i svartedalen några fler gånger iaf :)

Sovdax nu.
Natty!

Ps. Ibland känner man sig verkligen som en pensionär. Ni får ha överseende ;)

2008-07-29 - 01:01:15

Present på stan.



Idag när jag lämnade Frida & Sara så körde vi förbi ett hus. Nedanför det huset stod en låda. På lådan satt en lapp där det stod; 'Ta gärna en eller två <3 ' .. I lådan låg det böcker.. Några vänliga människor som helt enkelt inte vill ha kvar sina böcker men som istället ger bort dom till okända än att slänga bort dom.. Trevligt tycker jag. Man ville liksom tacka men det var ingen där. Men tack tack, ifall någon i huset mot förmodan sitter och läser detta nu...
Tog Smuts & De bästa av två världar. Smuts har jag länge viljat läsa faktiskt och den andra var en bok för män så sjävklart tänkte jag på Stefan ;P Han ligger för tillfället och läser boken, den verkar bra eftersom han fortsätter.. :) Jag kanske ska ge min bok ett försök, fast jag skulle så gärna vilja läsa Stieg Larssons sista innan jag börjar med nån annan.. Får se hur det blir...

2008-07-28 - 20:15:58

Är det såhär?

Nu har jag varit på kommunen och snackat med min nya chef, som förövrigt är VÄLDIGT mycket mer mänsklig och myyycket bättre än chefen innan, får fast jobb den 28e augusti. Skönt att slippa vara stressad och orolig över det! Wihoo. Sen blir operationen den 10e september istället för den 17e, HUR GÖTT som helst.. Nu känns det som att live börjar ordna upp sig faktiskt, inte för att det varit trassligt innan men skönt att ha jobb, körkort osv osv.. :)

För att göra dagen ännu bättre blir det en tripp med båten nu. Wiho.
Vi hörs sen!


2008-07-28 - 11:24:55

Hemma igen.

Då var man hemma igen. Sitter här och funderar på att köpa en acanläggning, men jag skiter nog  i det. Får sätta mig i bilen om det blir fööör olidligt. Snart med andra ord.

Körde till och från Ljungby, gick bra. Förutom att jag ännu en gång ställt mig frågan om hur man kan tycka det är roligt att campa? Köra runt med en miljard saker i ett pytteliiiiiitet plejs runt hela sverige. Varmt och jobbigt. Upp med tältet när en miljard nyfikna människor tittar på, ner med tältet dan efter, in i en varm bil, vidare till nästa ställe som ser precis lika dant ut.. Hmm. Förstår det inte. Dessutom kör dom ju, som ni säkert redan vet, inte allt för fort så KÖ är ju något man får lära sig att stå ut med när man kör på vägarna nu i sommar. Husvagns och husbilsKÖÖÖ, och jag hatar det. Åk på charter istället, mycket bättre! Eller ta in på vandrarhem, hotell, B&B, vad som helst. MYCKET bättre, jag lovar.

Jaja, nog om detta nu.
Kollade precis på ett riktigt roligt program på ettan. 'Håll tyst världen' hette det. Verkligen min humor alltså. Försökte hitta ett klipp som tillochmed fick mig att skratta högt men jag hittade det inte, tog två andra istället.
Så här ser dom ut;



Nu blir det lite kvällsstäd. Skönt när det inte är nittio grader varmt.
Hörs.

2008-07-27 - 21:13:33

Lördag..

Då var det redan lördag igen och min sista semestervecka börjar igen. Tråkigt att vara sjuk bara, men det får gå över snart. När jag vaknade imorse kollade vi på Scrubs, jag har försökt att titta på det prog några gånger men det går inte. Jag kan bara inte förstå vad som är roligt. Jag försöker fatta men nä, skittråkigt verkligen. Är den värsta serien jag vet tror jag.. En serie som däremot är skit bra är That 70's show, den humorn förstår jag iaf.. Riktigt grym.. Så det är nog min favoritserie för tillfället. . Bara så ni vet ;)


Nu ska jag göra mig iordning. Se om jag mår bättre och i så fall åka ner till Småland..
Vi får se helt enkelt.
Tjao.

2008-07-26 - 10:53:09

Skönt.

FIck gå hem ifrån jobbet vid fyra då nästa personal kunde komma. Lite segt att sitta och vänta i 6 timmar när man var sjuk men samtidigt gött att få komma hem. Har sovit sen jag kom hem och tänker fortsätta med det.
God natt.

2008-07-25 - 21:15:10

Blä.

Idag mår jag verkligen inte bra. Får åka ner till jobbet och kolla om det blir bättre annars får jag ringa in någon. Segt seg..

Hade iaf en trevlig kväll med Alexandra & Gustaf igår. Tog lite bilder och ska försöka hålla vad jag lovar och uppdatera med lite bilder sen :)
Nu blir det ett jobbförsök.
Ha en bra dag i värmen, goodie!

2008-07-25 - 08:25:31

Nedräkningen kan börja.


NU, idag, förut kom äntligen mitt efterlängtade brev.. Den 16e september ska jag träffa narkosläkaren inför operationen, den 17 september 7.15 opereras jag. Första dagen av mitt nya liv. Äntligen..
Känns så sjukt skönt att veta.. Nu är det bara att räkna ner dagarna.. Wiiie :)
Så nu vill jag ha ert fulla stöd, inga tvivel eller frågan om det verkligen kommer att gå. VILL man att någonting ska gå, har man bestämt sig för att detta kommer fungera så är det klart att det gör det. Jag är peppad till tusen, har väntat i snart 3 år, jag vet vad jag gör och känner att det är rätt för mig. Peppa, fråga och peppa, andra tankar kan ni behålla för er själva ;)

Nu blir det bad med Alexandra innan jag smälter bort i värmen..
Tjao.

2008-07-24 - 18:27:26

..




Mmmmh, nice! :)

2008-07-23 - 22:12:08

Segt.

Sådär känner jag mig idag. Ont i halsen och skitseg. Vill bara bädda ner mig och sova mig frisk, men icke. Ska ju jobba idag..
Jaja. Sånt är livet, tyvärr.

2008-07-23 - 10:50:34

Just det ja!

Fick detta igår. Lovely!


2008-07-23 - 10:47:24

God natt!


Blev en lång dag ute. Först vid båten sedan åkte jag och Alexandra återigen ut på nån såkallad upptäcksfärd. Shit. Men idag fick jag låsa dörrarna och köra skitsakta, var så sjukt rädd.. Sen lyckades jag hitta världens minsta och sämsta väg mitt ute i skogen där folk i vanliga fall knappt går för att det är så svårt att komma fram.. Bra där.
Men nu är jag hemma igen, nerverna är på plats. Skittrött.
Sov gott!

2008-07-23 - 00:17:07

o7.4o

Trött? Ohyes. Vad annars?

Tänkte hittat en passande bild till denna gråa mulna tråkiga dag. Googlade på 'mulet' och fick då istället upp denna sköna familj med väldigt sköna frisyrer. Mulet family hette träffen och familjen ser ut så här:


Snart ska jag till jobbet.
Hoppas ni har någ kul för er idag.
Hörs!

2008-07-22 - 07:44:35

Sista dagen idag.

Är min sista semesterdag idag, så jag måste dra ut på den och göra den så lång som möjligt. Börjar jobba 9.oo imon, 7 timmar kvar. Urk. Fast sen så har jag semester nästa vecka igen så jag ska inte klaga!

Kom precis hem. Startade kvällen hos mamma&pappa. Mamma hade köpt smörgårstårta idag, hon ville fira mitt körkort :) Trevligt trevligt. Efter det har jag i princip tillbringat kvällen i bilen med Alexandra. Har varit ute och kört. Först hamnade vi nån stans ute i skogen, ingen som helst aning om vart vi var, ingen teckning på mobilen och en grusväg som aldrig tog slut typ. Ellerja, tillslut kom vi ut i Västerlanda, världens ände ungefär. Men nu vet vi det nästa gång. Sen blev det en nattripp till Statoil, Alexandra hade inte nerverna på plats efter många timmar utan cigaretter så väl där fick hon ordnat upp dom oxå.

Känns inte alls bra att ställa klockan. :( Vill inte. Men det roliga med imon är att jag för första gången ska ta bilen till jobbet, ohlala! :D Spännande värre.

Nä, usch å fy. Lite trött är jag nog.
Hörs imon folks!

2008-07-22 - 01:54:22

En gammal goding.


Var ett tag sen. Lika kul jämt.
Alla har sina problem. Haha.

2008-07-21 - 13:26:50

Bättre.

Blev ingen uppdatering igår. Hade fullt upp med att försöka sitta upp, hålla upp huvudet och att helt enkelt försöka leva utan att spy. Önskade igår att jag vorde död ungefär, då kanske ni förstår att jag iaf hade väldigt kul i lördags!
Johan, min kusin som idag fyller 30, trodde att han skulle gå ut och äta med Pernilla. Men istället så befann sig 20 vänner/släktingar där när dom kom dit. Gissa om han blev förvånad? :) Väldigt skoj.
Maten var skitgod och glasen var aldrig tomma. Kvällen gick för fort som alltid men man ska ju sluta när man har som roligast.. Varför det vet jag inte men det kan man väl säga att vi gjorde..
Riktigt rolig kväll iaf! Men nu blir det lugnt på alkoholfronten ett tag, orkar verkligen inte vara så bakis igen. Någon som provat Revigör förresten? Tror det får bli sånna för mig nästa gång, vore ju toppen om det funkade..

Nu ska jag försöka hitta lite kort på skitsidan facebook ifrån i lördags.. Får se hur det går.. Det märker ni senare.
Ha en bra dag.

2008-07-21 - 10:28:28

Hann inte..



Rea på Make Up Store.. Hann inte dit igår, får bli till veckan istället. Måste dit!


2008-07-19 - 13:50:58

Dagen..

 +  +  +  +  +  

Dagen i bilder. Typ.
Phu.

2008-07-19 - 12:35:21

Lite liv.

Började min dag med att åka till Allum.. Fick handlat en del faktiskt, vill ha nåt nytt imon  vilket det blev, plus lite annan skit.. Det är FÖR roligt att handla..  Stefan och Daniel började dricka tidigt idag oxå. Nere i Kungälv såg vi att Tommy satt på Ingalills balkong så det blev en stund hemma hos henne. Trevligt ! :)
Vi drog ner till Gamla torget och nån ny restaurang, käkade och tjötade. Tommy och Jens kom ner efter en stund och det var riktigt najs. Är ju medeltidsfestival i stan och jag kan verkligen inte vänja mig med alla nördar i medeltidskläder. Det gååår inte. Förstååår det inte. Usch å fy. Men det är väl kul att det händer något i Kungälv för en gång skull iaf..  Körde hem Jens till götet där jag även fick träffat Elin, var längesen nu ju.. Roligt att hinna ses några minuter iaf :D

Hämtade Alexandra på jobbet. Åkte in till stan en sväng, där vi förövrigt fick ringa 112 och larma om en brand som några tände på precis när vi körde förbi. Hmm. Undra varför. Jeje..

Nu är jag iaf hemma igen. Blir lugnt för mig idag oxå, laddar inför imon. Ska bli gött med lite party innan jobbet sätter igång igen.. Jeah.. :)

Nä. Mina ögon går i kors, har märkt att dom inte orkar med all koncentration när jag kör bil. Jobbigt värre ;P därför tänkte jag skita i att anstränga dom lite nu, hörs imon!

2008-07-19 - 00:08:38

Skulle vara bra kanske.



Shit va trött jag är idag. Vet inte om det var bilkörningen som tog kol på mig igår.

Då var det redan fredag. Börjar jobba nästa vecka igen. Måndag eller tisdag, ingen koll på det ännu.  Semesterveckorna har gått FÖR fort.. segt segt.. Men jag har en rolig helg att se fram emot iaf, mkt gött.

Nu ska jag göra nåt annat. Ska försöööka komma med nåt intressantare inlägg sen. Min blogg suger för tillfället, men man kan ju inte alltid vara på topp. :O
Hörs.

2008-07-18 - 12:27:16

Jiiiha.


Klockan är strax efter två och jag har kört bil i nästan 12 timmar.. Har kört runt på Daniel och Stefan typ.. Stefan tycker det är så gött nu när han slipper vara chaffis och att han själv kan sitta i baksätet och dricka öl och skrika.. Hoho. Men nu är jag skittrött och kommer däcka rätt gött i sängen, precis dom de andra precis gjort..
Tack för alla kommentarer.. :D Känns så gött! :) wiie.
Hörs imon.
Natty.

2008-07-18 - 02:04:31

ÄNTLIGEN ! ! ! ! :D


Äntligen fick jag mitt körkort ! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.....
Ring om ni behöver sjuss ;)

2008-07-17 - 17:20:46

Fy sjutton.


God morgon.
Sitter och kollar på SuperNanny. Shit vad jag inte vill ha barn ibland alltså.. Dom är ju heeeeelt galna. Shit.  Förstår inte hur man orkar. Fast i o försig så är väl barnen på tv extrema unantag, HOPPAS jag.... hoho...

Jeje. Ska göra lite kaffe nu så jag piggnar till. Platta klart håret och fixa iordning mig innan jag ska iväg.. Min sista körlektion idag 13.o5.. Spännande värre.. Hoppas allt går bra annars blir jag lika galen som SuperNanny-kidsen. Å dom är inte att leka med vill jag lova.. ;) ..

Uppdaterar sen. Ha en bra dag.






2008-07-17 - 10:32:26

Hej jag heter Aron och jag jobbar på Tomaten.


Nu måste jag verkligen sova.. Klockan är snart ett och vi kom hem för en stund sen.. Jag har precis tvättat håret, min fön gick sönder häromdan så nu måste jag planera väl.. Så är det..
Har spelat Gin&Rummy med mamma, Stefan och Daniel hela kvällen och nu är det dags att lägga sig. Fick bli alkoholfritt för mig idag eftersom jag måste vara pigg å så imon..
Nä, uppdaterar imon. Antingen är jag sur eller skitglad. Det märker vi då.
Natty.

2008-07-17 - 00:50:08

16.oo

Kom precis hem. Var uppe och fick nybakad chokladkaka hos J&P, goodie.. Sen stack jag och Danne ner till Sarina, som förövrigt blivit riktigt fräscht, och käkade lunch.. Johan och Olle kom ner och joinade, sen kom Steffo..

Finns en hel del roliga folk att titta på här i Kungälv faktiskt, testa det om ni inte har något annat för er ;P

Nä, nu ska jag snart gå upp till Daniel.
Hey heeeey :D

2008-07-16 - 16:00:29

En gång är lika med alltid, bara så ni vet.

 < Finns det något värre ljud att vakna till än detdär?

Daniel sitter och sjunger för mig i soffan nu.. Han har tagit första frukostölen och kollar så datorn funkar som han spillde vatten över igår..
Vi ska snart upp till Johan och Pernilla, hör av mig sen..



2008-07-16 - 11:01:17

3 rader..


Blev ett trevligt drinkpartaj igår.. Tog sista drinken vid ett igår så jag får hoppas att alkolåset i min övningsbil vill pipa OK och inget annat.. Spännande värre.. Nu ska jag dricka vatten. Hörs sen?

2008-07-15 - 10:08:24

Gött.

Var ett par år sen jag såg honom sist. Var en av de bästa konserterna jag varit på, förutom Beyoncé som faktiskt inte går att jämföra med NÅGON..

Gött att han kommer till sthlm igen. Klart man ska dit. Sjukt bra ju. :)

OHYES.


2008-07-14 - 13:06:47

SKITSOMMAR!



Blir förbannad.. Är det meningen att det ska bli en skitsommar TILL?
Gaaaaaaaah.

Har inte lagt in bilderna ifrån helgen ännu, det kommer..
Ska ut och köra lite med Frida nu.. Får se vad vi hittar på för skoj.. Är ju sista racet denna veckan förhoppningsvis, bara att köra!

Hej så länge.

2008-07-14 - 13:01:14

Hemma igen.

Nu är vi hemma.. Nere hos mamma & pappa..
Uppdaterar med kort lite senare.
Tjao.

2008-07-13 - 16:53:01

Ojojoj..

Vaknade efter en härlig natt i båten och tog en skön dusch.. Åt frulle och åkte sedan till Klädesholmen.. Jag, mamma och Stefan.. Vägen hit gick bra. La till hos Lena, Hans och Andreas.. Skulle åkt hem för en stund sen, hade åkt nån minut så börjar det åska och spöööööregna.. Såg ut som vi badat med kläderna på.. Det var bara att vända och lägga till i kaosvädret på Klädesholmen igen. Nu sitter vi här.. Fått låna varma torra kläder och jag har precis tagit mig en redbull vodka.. Blir en natt på klädesholmen inatt istället.. Mysigt det oxå.. :)
Hörs imon!

2008-07-12 - 20:24:10

Ute vid havet..



Nu sitter vi i båten. Skitgött faktiskt... :) Hörs imon folks. Skål!

2008-07-11 - 23:10:59







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0