Gårdagens.

Överallt och ingenstans summerar gårdagen ganska så bra!
Trevligt var det iaf och det gillar vi!

Nu ska jag fortsätta jäsa på min madrass här hos frugan, titta på ännu ett avsnitt av TVs bästa program som är det enda som är värt att följa: Vad blir det för mat?
Ska även ladda för att fixa det sista med kontrolluppgifterna som måste in idag. Iiiiinte riktigt lika kul kanske, men men.

Här har ni bilder också.
Hey.


2010-01-31 - 19:39:11

Back on track.

Vet att ni saknat mig, även om ni inte vågar erkänna det.
Håll till godo.



Buss, buss, buss.
Skynda. Hej.

2010-01-30 - 21:29:09

Vänner!

Nu är jag hemma igen. Skönt!
Efter första dagen på sjukan började det krypa i mig, speciellt när enda saken att sysselsätta sig med var att sova ungefär. Blev även otroligt sugen på nån sorts mat och dryck när droppet var det enda jag fick inta under 40 timmar. WOhoOOOooOOOO :)
Party!



Tack iaf för fina sms, samtal osv. Fint att ni bryr er! Tack, tack, tack. Jag har de bästa, finaste och mest betydelsefulla vännerna utav alla. Love!

Sen får man väl se vart detta kalaset slutar, för det är väl inte slut än tyvärr..
Men men. Just NU är det iaf prima och det blir helt enkelt fokus på det. Här&nu! Fokus, fokus.

Dags att ta tag i denna dag. Börjar bli dags.
Hörs.




2010-01-30 - 18:48:54

Oväntat vardagsavbrott.

Hoppsan. Ibland hänger man inte med riktigt. Från jobb till vita sjukhusväggar på 5 min.
Kirurgavd. 2. Har ni vägarna förbi så kom och håll mig sällskap en stund, pensionärerna och TVn har inte jätte hög underhållnings-klass.

Ps. Tacka gudarna för windows-mobile.

2010-01-27 - 12:33:22

Nytillskott.

Paus Tekanna, storCafé Termomugg 2-pack
Nytillskott som just nu pryder mina hyllor i köket. Stor te-kanna och underbart sköna muggar ifrån Sagaform. Fick även idag sällskap av en grymt cool karaff som väntar på att bli uppackad och ditställd, hiho.

Förresten. Det börjar lukta målarfärg här nu.....

2010-01-26 - 14:08:43

Till värmen med er!



Några timmar ska jag få med fina Therese innan hon och Mathias åker till Chile på torsdag.
Nästa gång vi ses är i Chile. Hur underbart kommer inte det bli? Wihiii.
Tills dess, ha det lovely my lovely lovers!

2010-01-25 - 23:21:12

Vinter blir vår.

product view of: Pump w. Bow

Eftersom jag tycker att det snart kan bli vår smygstartade jag våren lite i fredags. Körde helt enkelt en väldigt vårig outfit i snöyran, min nya underbara klänning och mina fina men mycket hemska skor som jag förövrigt aldrig mer kommer använda. MEN, färg, färg, färg. Det får vi alldeles för lite av i vintermörkret så MER av den varan!
Får se vad vi hittar på för färgklick till helgen...

Inom kort kommer lite bilder på renoveringssituationen här hemma förresten. Spännande va?

2010-01-25 - 11:38:01

Yes sir.

Jobbhelg, jobbhelg, jobbhelg.
Kan vara ganska bra att ta det lugnt eftersom det blev på tok för mycket igår.
På toooook för mycket.
Men skoj hade vi iaf. Tack vänner!

Hörs.

2010-01-23 - 13:32:13

Nya tag ett tag.

Efter en något längre bloggtorka med tunna veckouppdateringar och rätt så likt inehåll tänkte jag nu några veckor framöver bjuda på lite spännande läsning. Imorgon påbörjas en omfattande och väldigt rolig renovering at my house. Vissa bitar är på väldigt lång sikt och vissa är mer kortsiktiga. Här har ni en lista på vad som ska göras, så kanske ni förstår omfattningen av arbetet:

- Det första och viktigaste (kanske egentligen inte så viktigt, MEN skoj) är att göra om mitt dator/musik/skit/gäst-rum till min mkt efterlängtade Walk in closet. Så fort min kära före detta sambo, Stefan, hämtat sina saker om exakt 2 veckor kör vi. Den förvandligen lär ni inte vilja missa!

- I väntan på att det rummet ska tömmas och bli klart för total makeover kör vi så länge igång i sovrummet. Temat där är enkelt: VITT. Allt ska bli vitt och mot den supermatta vita väggfärgen kommer en grymt snygg dekoration att sättas upp, även den i vitt, dock i extremt högblank. Detta arbete kommer att påbörjas redan IMORGON!

- Efter sovrum och walk in closet kommer vi fortsätta med vardagsrum/kök. Vardagsrummet behöver en ny, mysig och snygg soffa. Tapeten som för tillfället sitter över soffan kommer då att behöva bytas så den passar mot den nya. Detta gör då att alla detaljer, som nu hör ihop med soffa & tapet, kommer att behöva bytas.

- Kök = nytt bord. Nya stolar. Nytt porslin. Ny diskmaskin.

- Sist men inte minst. Toaletten. Mer exakt vad som kommer göras där är inte klart än. MEN jag har ju extremt god tid på mig att bestämma mig, så när jag vet lär ni bli uppdaterade.

Så.. Spännande va?
Kul för er att följa vår galna, roliga och rätt stora förändring i Casa de Linnéa.
Det vill ni inte missa. Speciellt inte när mestadels av förvandlingen kommer att ske av tre fantastiska flickor.
Nu kör vi!


2010-01-20 - 23:00:36

Nåt sånt ,ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaa!

http://www.nickscipio.com/pod/media/2006/03/breastfriends.jpg

2010-01-20 - 11:41:54

Det tar alldeles för lång tid ibland.

http://ashleybolivar.com/wp-content/uploads/2010/01/anger.jpgNu har jag äntligen förstått, något sent kan tyckas, vad han är för typ.
Det han sagt och det lilla som fortfarande blir sagt har en gemensam, tydlig, nämnare.
Nämnaren stavas:
S-K-I-T. Ren SKIT.
Synd att man ska vara så trög, lättlurad och naiv ibland.
Nä barn, låt er aldrig luras av ett fint och sött yttre.


Nu ska jag äta frukost, duscha och jobba. Jiha.
Ha en bra dag folks, det hade jag tänkt att ha!

2010-01-20 - 10:47:18

Kors i taket!



Fick en sjuk klump i magen. Saknar det sunkiga köket i Rogneby fullt av de underbara kollektiv-flickorna, Tessy, Ämelie, Veronica, Annica, Anna-Karin., Suri och Gerd Shit. Trodde aldrig jag skulle längta tillbaka men ojoj, nu i denna stund gör jag faktiskt det. Nästan så det hade varit lite skoj om det vore september igen och hela resan började om från början..
Fast... Det vet vi ju alla att det inte varit ett dugg skoj med tanke på den enorma hemlängtan som trängde sig på när man väl var där. Så får helt enkelt trivas med mina tankar om att jag saknar kollektivet och flickorna. Det räcker nog så. Sen kommer vår grymma reunion bli den bästa på länge! :) Wihi!
Minnen, minnen. Dom kan man leva länge på!

2010-01-19 - 12:46:45

Helg. Varsågoda!

Nu kommer helgbildsuppdateringen som jag lovat.
Tack Rossana för en fin tillställning och tack alla underbara vänner.
Love!


2010-01-18 - 18:21:42

Igår.

Känns som jag skrev detta igår, att en helguppdatering med text och bild kommer imon. Med andra ord har veckan gått fort, gott gott. Nu ska jag jobba. Men... Som sagt, imon hörs vi igen.

2010-01-17 - 18:07:23

Va?


Mamma. Jag visste inte att du var katt i ditt tidigare liv.
Coolt.

2010-01-15 - 00:02:47

Torsdagsunderhållning.

Städ osv på G.
Ni får idagunderhålla er med nytt material här.
youtube.com/linnepinnefinne
Chao.

2010-01-14 - 21:45:07

Spänning på hög nivå.

http://www.upplevelsepresent.se/file/xcm/Bilder/Upplevelsereportage//bungy_jump_adrenalin.jpg

Vem behöver bungy jump och fallkskärm?
Har precis insett att mitt jobb är ganska så spännande i sig. När man sitter och redigerar ett jobb som man, klantigt nog, inte ännu sparat och datorn hänger sig och muspekaren snurrar i väntan på att det kanske kommer att återgå till normalt läge ELLER stängas av. När man sitter där lovar jag att nervositeten och spänningen är på topp. Jag provade precis. Ellerja, datorn provade.
Denna gången = lyckligt slut. Ibland har man tur.

2010-01-13 - 19:32:23

Dagen & kvällen. Världens mest intressanta fakta.

Igår gick jag hem ifrån jobbet för att jag inte mådde så jätte bra. La mig brevid Perra i soffan som redan låg och sov för fullt, slängde på en film, fixade lite te, åt en klubba och låg där resten av dagen. Närhet, love it!

Idag har jag tagit det lugnt. Blev lite piggare framåt kvällen, så plockade iordning lite här hemma. Bakade fika åt syster som just nu sitter och berömmer mina muffins. Woho.

Snart kommer helgbilder också, så fort jag fått dom. Håll ut.


MMS-muffins ala Lajnehi.

2010-01-12 - 20:50:50

Mitt i prick!



Min kära syster hade otroligt skoj åt mig i lördags. Denna låten sjungs det på så gott som hela natten. Hon är trött på att hennes lillasyster ens tittar på "7th heaven-killar". Blonda, blåögda, tråkiga, torra, svensson svensson's. (Ibland är det iof tur att dom är tråkiga och humorlösa, annars kunde det kanske svidit i mansvalpens ögonen i lördags, hahaha)
Funderar på att prova 'andra sidan', det sägs ju att gräset är grönare där. Så om det möjligtvis finns nån dejtsugen gangster som läser min blogg, hojta till i så fall, så gör vi ett försök...

2010-01-11 - 09:23:36

Hur nöjd som helst!



Tack för en grymt rolig helg. Roxy & Frida. Familjen Eriksson. Alla andra småländska stjänor.
LOVE!
Har blivit den bästa tänkbara starten på det nya året. Lika bra som Alexandras min på bilden ungefär ;) HAHA!
Många mer planer smids.
Nu kör vi som aldrig förr!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)

(Helgbildsuppdatering utlovas)

2010-01-10 - 19:43:30

Woho.




Nu sitter vi på tåget, jag, Frida och Roxy. Ner till Smeeåland, party tonight. Ner till bästa syskonen Eriksson. Skåååååå. Wohoooooooooooo!

2010-01-09 - 15:47:08

Har ni sett?

Det är nästan inte sant. Att jag sitter här med tända ljus, nylagad middag, soft musik och myskläder på mig, på en fredag. Helt otroligt. Måste erkänna att det är fruktansvärt skönt dessutom. Spar mig till morgondagens kvällsplaner som kommer bli betydligt mer fartfyllda än dagens.

Förra helgen såg det ut såhär. Raka motsatsen mot idag.



En liten fredagstanke till världens bästa livscoach som alltid lyssnar och förstår. Har en underbar syn på saker och ting också..
Igår lät början av vår konversation såhär:
L: Miaaa.. Hjälp mig. Säg lite dåliga saker om (låt oss kalla honom Tord) Tord. Behöver tänka på nåt som får undan tankarna på att han är så bra. Blir knäpp. Det har liksom kommit över mig NU, jämför alla andra med honom hela tiden, sjukt jobbigt. Hjälp mig är du snäll.
M: Men... Jag känner inte ens Tord.
...
M: Iof. DET är ju en väldigt dålig sak med honom. Att han inte känner mig.

Gött att självförtroendet är på topp. Kommer använda detta mot dig nästa gång du klagar på dig själv! Sen kan jag inte göra annat än att hålla med. Synd om folk som inte känner dig! Doh. Love you. :)

Nu ska jag dricka te.
Hej så länge.

2010-01-08 - 19:02:00

Måndag?

Känns verkligen som att det är måndag idag.
Det känns sådär kul men om två dagar, när helgen äntligen är här igen, kommer det kännas hur bra som helst! Speciellt med lite smålandspartaj på det! Woho.
Nu ska fröken ta sig till jobbet.
Hörs ikväll.

2010-01-07 - 09:08:58

Aaa,,, lite så.


2010-01-05 - 14:28:11

Då kör vi.

Nyårsafton. Vilken kväll.

Jag och Therese satte oss på tåget och anlände till hotellet ett par timmar innan pojkarna.
En liten mysig förfest för oss själva.
Pojkarna anlände och festen var igång.
Middag.
Mingel.
Sång.
Tolvslag.
Party.


Hugo, Samim och Alex.

Matte, Tobbe och Joela.


Tolvslag.

(botox-queen)


Mina fina vänner gick och la sig vid 2. Då var det bara att leta upp nya bekantskaper.
6.30 satt jag i en taxi på väg till Landvetter flygplats, ringde min kära kusin. Hon återberättade samtalet, det lät ungefär såhär.

L: Heeeeeeeeeej.
H: ööh. hum. hmm.. öö. Hej?
L: Vad gör duuu?
H: Sover.
L: Sover du? Det är ju nyårsaftoooon!
H: Klockan är snart 7.
...
H: Vad gör du?
L: Jag är på väg till landvetter. Ska till Düsseldorf.
H: ???????? VA????????????
L: AAA. Planet går vid 8.
H: Själv?
L: Nej, nej. Du behöver inte vara orolig. Jag är med min nya vän. Eric heter han, han kommer från Borås.
H: Jamen det känns ju tryggt.........
L: Ville bara säga det. Så ni vet vart jag är. Ska inte jobba förrän på lördag, så det är ingen fara! Du är min livlina.
KLICK.

På den vägen var det. Efter nån timmes snurr på Landvetter och en receptionist vars humör bara blev sämre och sämre ju mer tiden gick och med Düsseldorfplaner som sedan övergick i Las Palmasplaner, vidare till Sthlm resulterade det hela, TACK OCH LOV, i morgonbussen hem till mig istället.
10.00 blev det totaldäck i min soffa efter att jag jagat ut en människovalp som jag förövrigt aldrig träffat innan som redan låg och slaggade där.

Man slutar aldrig förvånas.
Men skoj var det iaf!

Får se vart man hamnar nästa gång.
Västindien vore NICE.

2010-01-04 - 15:16:15

Woho.

Brrr.
Hade jag mått några procent bättre idag hade jag gjort den där feta uppdateringen som jag lovade igår. Dock så måste jag skjuta upp den ytterligare ett par timmar.
Imorgon efter jobbet, då är jag förhoppningsvis människa igen och kan ta tag i detta på allvar.

Så... Nu tar vi tag i jobb kl 16-8.30. Efter det blir det sanering av villa-upp-och-ner. Det är nästan så att det borde vara förbjudet att bo här, stööööööök.

Efter det så hörs vi.
Håll ut kära vänner!

2010-01-03 - 13:18:09

Man kan aldrig få nog.

Gårdagen, nyårsafton. Galet var ordet.
En mycket intressant uppdatering med bilder och detaljer om de senaste upptågen kommer imorgon.
Det vill ni inte missa.
Natty.

2010-01-01 - 23:58:17







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0