Inget intressant alls.

Inte längesen det var söndag. Sjukt vad veckorna går fort! Har inte så mkt att skriva just nu faktiskt. Börjar jobba om en halvtimme så vi hörs imon! Hoppas helgen varit bra..

2008-08-31 - 13:24:13

God natt.

Hann inte till Hemtex idag. Får helt enkelt bli nästa månad eftersom jag gjort en rätt stor felräkning när jag räknat ut utgifter och inkomster. Hmm. Nån diff på några tusen som absolut inte var till vår fördel kändes väl sådär kul. Men men, sånt är livet faktiskt!
Har iaf kommit på att jag tycker det är riktigt snyggt med grått! Speciellt nu när hösten är på väg och man vill mysa till det lite. Så temat kommer att bli vitt/grått och nån detaljfärg. Kommer bli så snyggt och mysigt när det är klart. Före och efterbilder kanske kommer om ni har tur ;)

Klockan slår snart tolv och jag å Stefan har precis kommit hem ifrån dagens äventyr. Nu kollas det på film och snart är det sovdags.
Natty.

2008-08-30 - 23:57:34

Måste ju bara..

Blivit en del 'Så ska det låta'-klipp på sistone. Skit samma. Detta klippet är för bra för att inte visas. NJUT!

2008-08-30 - 17:07:50

Timmar.

Nu har jag jobbat färdigt för idag. 26 timmars jobb, känns rätt länge. Men det konstiga är att nu är jag ledig 22 timmar innan jag går på nästa pass, och plötsligt känns så många timmar väldigt lite och dom går väldigt fort. Så det är verkligen skillnad på timmar och timmar.
Så är det.
Hörs om en stund.

2008-08-30 - 15:34:03

Vår?

Idag känns det som att det är vår. Helt fel, men ändå. Håller på att städa, skönt när man kommit igång. Synd bara att tiden går så fort.. Ska snart iväg till jobbet där jag ska tillbringa 26 timmar.. Jeje.
För andra folk är det sista arbetsdagen för veckan idag, antar att ni ska göra nåt kul?

Jaja.. Så är det. Hörs sen!

2008-08-29 - 13:32:27

Kvällsdusch och soppa.

Då var ytterligare en dag avklarad. Allt går bra än så länge. Det måste gå bra, det kommer gå bra, det går bra.

Imon ska jag jobba. Har min jobbhelg denna helgen. Känns rätt så skönt att jobba denna helgen eftersom jag ändå inte kan festa eller så.. Så det känns bra..
Har precis tagit en kvällsdusch, druckit dagens sista soppa. Snart är det dags för sängen. På tal om sängen så vill jag ner till Hemtex och fixa till sovrummet lite. Nytt överkast, kuddar, osv osv.. Men först måste jag ta tag i själva städandet, den tråkiga delen.. Får se när det blir.
Jaja.
Då var det som sagt sängens tur att få lite utav min uppmärksamhet.
God natt!

2008-08-28 - 23:49:02

Kan du vissla Yohanna?


2008-08-28 - 17:32:19

Bästa träningen, ever!

Leta fram det bästa, skönaste och goaste albumet du gillar just nu. Dra ner rullgardiner, sätt på hög volym, glöm bort vart du är och vem du är. Shake it! Det fungerar verkligen. Speciellt om man tillhör en wannabeesläkt som Frida så kul kallade oss igår haha (vet inte om det möjligtvis var helgens fest hon tänkte på).
Vad ni kanske ska undvika så behöver ni väl kanske inte ta den lugnaste skivan ni hittar, fast modern-dans funkar väl säkert till det oxå ;) Använd fantasin. Sen bör ni inte, för er egna skulle, visa upp de sk movesen för någon.. Heller inte titta er i spegeln eller typ filma? Då tror jag inte att ni vill göra om det igen, egot är inget som blir större och bättre av tt ni skulle se er själva skulle jag gissa ;) ..
Seså. Skäm ut er, ha kul!

2008-08-28 - 14:46:03

Tiffany Persson..



Såja! haha.
God natt.

2008-08-28 - 01:33:55

Bra dag ändå.

Dagen blev bättre än jag trodde att den skulle bli! Skönt.
Jag har roat mig med att shoppa lite på NetOnNet och MIO.. Det funkar alltid om man vill tänka på nåt annat.. MIO är dessutom min absoluta favoritaffär, där blir man så inspirerad och vill bara hem och göra om hela plejset.. Men det får bli en annan gång :) Skönt att ha nåt att göra iaf. Får se vad jag hittar på resten utav kvällen..

2008-08-27 - 20:06:37

Svårare än jag någonsin trott..

Varför är det så svårt att inse att man gör någonting en sista gång i livet? Var väldigt mycket svårare än jag trodde och dagen idag har varit ganska jobbig faktiskt.. Jag vet att jag är inne i nån otrolig PMS fas eller nåt eftersom jag lipade när en tjej hoppade bungyjump på TV igår. Stefan trodde inte det var sant, inte jag heller för den delen. Men jag har börjat bli väldigt lipig de sista åren, så det kanske har mer med ålder att göra än med PMS? Hmm. Bra fråga.
Iallafall så har jag gått runt och pipit, jag vet inte huuur många gånger, idag. Ena stunden har jag varit så glad, andra så nervös, förväntansfull, ledsen, otålig, osv osv. Alla känslor i hela världen har funnits inom mig idag. Har kommit på mig själv när jag pipit till och kollat mig omkring så att ingen hört. Haha.. Knäppt.
Känner mig otroligt tjatig och upprepande men jag lovar att skärpa mig. Men nu är det 4 minuter kvar av mitt 'gamla' liv och jag kan liksom inte förstå att dagen D redan är här. För ett år sen kändes det som en evighet och nu börjar allvaret. Nu ska jag ta min absolut sista bit chips, gå och slänga resten för att imorgon påbörja ett nytt liv. Vet ni hur konstigt det känns? Känns verkligen verkligen verkligen jätte konstigt..
Så.. Tre minuter kvar..
Tugg tugg.
Wish me luck!
Fortsättning följer helt enkelt....

2008-08-26 - 23:57:19

Hösten är här kanske.

                          
Vaknade av att regnet smattrade på fönsterbrädan. Det bara öser ner utanför, är hösten här nu ? Känns så.. Som jag sagt tidigare så älskar jag ju hösten så för mig är den mer än välkommen. Allt blir så fruktansvärt mysigt och allt man velat göra här hemma kan man äntligen ta sig tid att göra. Man blir liksom inte stressad över att man måste ut och ta vara på solen.. Så det är väldigt gött..
Nu ska jag käka frulle, mormors goda bröd. Mumma!
Vi hörs.

2008-08-26 - 10:57:36

Ohlala.



Hittade dessa i en annons. Hoppas dom finns kvar för dom är ju SÅ grymma. Hoppas hoppas.
Nä, nu blir det sängen. Eller soffan eftersom sovrummet ser sådär bra ut från i lördags för er som sett bilderna, phu.. :) (skyller på festen, var ju SÅ fint innan hoho) Jaja, natty..

2008-08-26 - 00:03:32

Farväl? Hmm.

Idag har jag provat på en sak i livet som jag aldrig tidigare gjort. Sa farväl till kinesmat. Någon som gjort det nån gång?
Jag, Stefan, Frida, Alexandra och Sara fick oss en god 'middag i Kina' idag. Är ju näst sista dagen för mig som jag kan äta innan jag måste börja med soppa. Måste göra det innan operationen pga levervärderna så från och med onsdag har jag två veckors soppa att 'se fram emot'..
Hur som helst så skrattade Frida åt mig när jag tog farväl. Låter antagligen hur sjukt som helst men vad ska man göra då? Klart man säger farväl till något man inte kommer göra mer.. :) haha..
Så nu har jag bockat av ytterligare ett mål..
Känns skönt, underbart, skrämmande och konstigt..
Men jag får tänka framåt, det kommer definitivt att vara värt det! :)

2008-08-25 - 23:19:03

25e, är det inte en underbar dag?

Inatt när klockan slog 00.02 tittade jag på klockan, kom på att en av våra löner kommit och pulsen sjönk några slag och jag blev lugn och glad. Det ÄR en speciell känsla när man går från pank till o-pank. Visst?
Så idag blir det kinamat. Dels för att vi fått cash men oxå för att jag håller på att bocka av mina favoriträtter nu innan onsdag då jag börjar mitt nya liv. Det gäller att passa på nu då alltså.. Men nu tänkte jag få i mig lite frulle först! Hörs sen.

2008-08-25 - 09:27:22

Ett erkännande.

Hej. Jag heter Linnéa och jag är en datorholic!

Beroende av dig. Oja oja.

2008-08-25 - 08:46:27

Saknar mina pinglor!



Hoppas vi ses snart flickor!
Nu börjar det bli jobbigt ju! buhuu..

2008-08-25 - 00:40:39

Helgen i bilder..


På sista bilden ser  ni en totaldäckad Stefan som är så gott som omöjlig att väcka när han väl somnat. Ifall ni nu undrar varför vårt sovrum ser ut som det gör. Sånt som är skoj när man väl håller på men mindre kul dagen efter när man måste ta hand om det. Haha. :)
Fler bilder hittar ni, som vanligt, i min bilddagbok!
Enjoy!


2008-08-24 - 17:50:18

Jag kan absolut lägga mig och känna mig nöjd!



Tänkte dämpa min nyfikehet, lägga in alla foton och ladda upp de bästa här. Men så kom jag på att när klockan slagit två minuter över fem så kanske det är dags att sova? Men min nyfikenhet går inte att göra någonting åt så just nu överförs 385 foton, som jag tagit ikväll,  ifrån kortet till datorn. Vill ta mig en snabb titt.

Kan iaf konstatera att jag kan lägga mig idag och känna mig nöjd. Sista festkvällen med alkohol för mig på mkt mkt länge! Kommer ju ta några månader efter operationen innan jag kommer kunna dricka igen och då med en otrolig måtta, så ett glas kommer räcka i fortsättningen. Så idag blev det öl och några till, 'skumpa' och laktritsshot. Får låta bli att dricka vatten nu innan jag somnar så smaken sitter kvar i munnen så långt som möjligt.. :)

Men jag kan iaf känna mig väldigt nöjd med denna 'sista' partykväll för mig. Till en början var Stefan, Pilli, Johan, Frida, Helena, Jossan och Johan här. Sen försvann några stycken men dom kompletterades lika fort med Gurra, Alexandra och Sara. Festen var i full gång och innehöll alls som gör en fest rolig; gött folk, mkt dricka, musik och destumer sång, skrik, dans, pojksminkning, shotrundor, autofoton, skratt osv. Nu har jag och Alexandra avslutat det hela genom att sitta i bilen och 'sjunga' karaoke i en timme ungefär. Halsen är väl sådär paj men gött var det att få skrika av sig lite iaf!

Nu är det två minuter kvar på min överföring och jag lovar att uppdatera med bilder imorgon!
TACK för att jag fick mig en sista rolig partykväll folks! Uppskattas verkligen!
Från och med NU är det många 'helvita' dagar som gäller. Ska vi se om det stämmer som vissa säger att 'man KAN ha kul utan alkohol'.. Iof så tvivlar jag inte på det, jag har ofta kul utan alkohol men jag måste ju dessvärre erkänna att jag har sjuuuukt mkt roligare MED .. Men men...
Som sagt, TACK! :)

Nu är överföringen klar. Ska titta, sen däcka i soffan.
Hoppas er helg varit bra!
Natty!

2008-08-24 - 05:13:54

Besök.

Hade inget att komma med igår, som ni kanske märkte. Idag kom mormor, Pilli, Olle och Judith hit och fikade. Alltid mysigt med besök. Snart kommer Pernilla, Johan, Helena och Frida hit så nu får jag fixa iordning mig osv innan dom kommer. Så ser dagen ut iaf. Hörs sen?


Hur go får man lov att bli? Mumma!


2008-08-23 - 17:13:58

Dåså.


Fredag idag. ´Göra nåt skoj?
Skriver sen när jag har nåt att komma med. Hmm.


2008-08-22 - 11:32:34

Nope. Inte idag.

Idag mår jag kasst. Har legat under täcket i princip hela dagen. Nu ska jag pallra mig upp och koka lite nudlar, är det enda som står på menyn dessa sista dagar innan lön. Så är det ibland. Får se om jag blir mer aktiv under dagen. Kanske, kanske inte.

2008-08-21 - 16:49:06

Såja!


Efter mötet med Gurra ska jag köpa bröd och sedan bege mig ner till mamma och käka kräftor. Hur gött som helst!
Hörs ikväll.

2008-08-20 - 15:40:19

Knarkare som talar;

'trams du skriver... vem fan bryr sig om du är utvilad eller inte och om du längtar tillbaka till barndomen !!! fatta att allt som existerar är ditt jag eller beroende av ditt jag och att handlingar vare sig de är goda eller onda, skadliga eller nyttiga, görs för den egna tillfredsställelsens skull och därför är etisk egoism det enda vettiga och det här med att blogga ointressanta dagboksanteckningar som inte en enda vettig jävel kan tycka är särskilt avancerad poesi, är rentav löjligt... inse att du kan göra vad fan du vill med din blogg! Och gör vad fan du vill med din blogg!' - http://immonen.blogg.se/


Är det någon som vill hjälpa mig att tolka denna oförståerliga kommentar ifrån denna oförståerliga människa. Först är det trams och sen får jag göra 'vad fan jag vill med min blogg' . Hmm. Vad ska vi göra med Sveriges alla knarkare egentligen? Försöka förstå oss på dom , eller helt enket låta dom va? Hmm.



2008-08-20 - 15:34:29

Ibland ska man INTE skratta.

Vissa dagar är man arg. Andra skrattar man sönder sig. Ibland ska man skratta men det går inte. Ibland ska man inte skratta men ändå gör man det. Tex som idag när jag ringde till skatteverket. Skulle säga vårt anvädnarID, tittar på Gurra och KAN bara inte få fram en siffra till. Börjar skratta och säger till damen i andra änden att jag är hemskt ledsen och låtsas hosta. Sen är det kört. Helt kört. Skrattar och skrattar och får lägga på. Hur seriös känner man sig då? Hmm. Folk går i skrattkurser, finns det ingen för oss som  INTE kan sluta skratta vid fel tillfälle? Hmm. :)

2008-08-20 - 15:28:58

Visst längtar vi alla nångång tillbaka..

Satt och kollade runt lite på nätet, vilket jag alltid gör. En ny uppdatering på bilddagboken av Jossan. En fin närbild på en häst och en text som bara fick mig att få en klump i halsen och samtidigt ett leende på läpparna. Tyckte bara det var så fint och enkelt;
Jag saknar hästarna!
Vill vara den 12-åringen igen,
som sprang runt i stallet och hade inga större problem,
än hur man skulle få upp Sebbes framhov.
utan att få ett nafs i baken..

Visst känner man igen det där. Ibland vill man så fruktansvärt gärna bara vilja vara barn igen. Bara kunna tänka på sånt som är kul och ha små problem precis som J skrev.
Häromdan när jag och Stefan gick hem ösregnade det. Jag tog av mig skorna och gick i alla vattenpölar på vägen hem. Helst av allt skulle jag vilja hoppa i dom, blöta ner hela mig och frysandes gå in igen och hoppa i badet, precis som när man var liten..
Tja, ibland längtar man tillbaka. Vissa dagar vill man kunna spola tillbaka och pausa tiden  mer än andra. Visst?

2008-08-19 - 22:20:01

Onej.

Förutom en ny idoljury ska man behöva se Katrin Schulman som programledare. Kanske inte blir nåt Idoltittande för mig i år ändå. Förstår mig som sagt verkligen inte på de där personerna alltså. blää.

Katrin Schulman debuterar som programledare bredvid veteranen Peter Jihde. Foto: Linus Hallsénius/TV4 
Hur kommer du vara som programledare?
- Spontan, ärlig och busig. Jag är inte så politisk korrekt utan ställer ofta frågor som blir lite ojoj, hoppsan. Och jag kommer vara hård, definitivt inte mjäkig. Aldrig att jag kommer trösta någon, hellre att den lilla idolen får gå därifrån gråtandes än att jag behöver vara falsk och dalta med någon barnunge. (tv4.se/idol)

Hur blir man så fruktansvärt tuff som henne?  Nån som vet?

2008-08-19 - 14:15:23

På G!

Håller på att lära mig flash, verkligen inte lätt. Men det är väl som alla andra program att när man väl kan det så är det väldigt lätt och logiskt. Man ska bara komma dit oxå. :)
Ska försöka lära mig flash eftersom vi behöver en snygg 'startsida' till vår webplats som vi ska ha innan den öppnar. Är ju företaget som vi håller på att jobba för fullt med som är på G. Gurra är så duktig och svettar sig galen om kvällarna när han sitter och programmerar sidan. Det är ju programmeringen som gör att allting kommer att fungera. Men när det är klart så är sidan så gott som färdig, lite texter, info och design som behövs grejas med lite.. Ska bli spännande att se hur det kommer gå.. Å så fort registreringspapprerna ifrån skatteverket kommer, vilket skulle ta 2-6 veckor, kan vi äntligen börja med marknadsföringen.. Som sagt, mkt tid går åt till detta just nu men det är väldigt roligt och vi är förväntansfulla. Håller er uppdaterade och när vi är klara får ni se vad det är vi pysslat med :)

Nu är det annat jobb som gäller.
Höres!

2008-08-19 - 12:37:21

Hum.



God morgon. Efter 12 timmars sömn känner jag mig ganska utvilad faktiskt. Idag är det grått och regnigt, hur mysigt so helst. Börjar jobba 14.3o och har ett dygn att se fram emot på jobbet. Så det händer väl inte så jätte mkt idag.
Får se om jag hinner skriva nåt sen. Annars hörs vi imorgon.

2008-08-19 - 10:50:04

21.56, god natt.

Nu börjar detta likna nåt. Klockan är inte ens tio och jag ska sova. Snacka om antingen eller. Men är man trött så är man, llika bra att ta vara på det för en gång skull.
Nu ska jag inte piggna till framför datorn så inlägget blir kort, jag lovar.
God natt. Sov gott.

2008-08-18 - 21:58:02

Nähä.

Fungerade inte riktigt som jag planerat igår. Strax efter tre kom jag i säng, sen kunde jag såklart inte somna. Så idag är jag lite väl trött, får hoppas på att timman innan personalmötet börjar gör mig pigg, på nåt konstigt sätt. Hmm?

Nä. Nu ska jag fortsätta kolla på MorgonProgrammet som startade idag. Blir även dusch & frulle.  Sen blir det som sagt personalmöte och efter det ska jag gå med mormor ut med Åke, the dog. Får se hur det går ;P

Hörs.

2008-08-18 - 08:26:57

Update 01.11

Måste ju sova. Söndagsångest? Vill helt enkelt inte att det ska bli måndag. Hoho.
Här får ni två av Sveriges bästa sångare. Sjukt bra röster! Underbart klipp, ryser!



Testar igen.. God natt?

2008-08-18 - 01:12:15

Abstinens.

Vissa dagar är värre än andra.
Ge mig!

God natt.

2008-08-18 - 00:26:54

Satsar på nästa helg.

Idag har vi haft familjemiddag hos mamma och pappa. Mammas goda lammstek, tummen upp. Annars har det inte hänt så mkt idag. Varit en ganska typisk söndag, veckans tråkigaste dag.

Nästa helg är det party som gäller. Även om jag inte känner för det så känner jag att jag måste eftersom det är sista helgen på flera månader som jag kan festa. Vet inte hur många månader efter OPn jag kan dricka igen så nästa helg smäller det. Alla får komma!

Imon är det måndag igen, för er som inte vet. Tråk tråk. Hoppas denna veckan går lika fort som förra!
Ha det fint.

2008-08-17 - 21:07:38

Vad ska man göra då?

Var ute och körde runt på Danne och Stefan förut. Klockan närmade sig sju och det var dags för Daniel att däcka.. Tänkte åka vidare och ta lite foton men jag var inte alls sugen idag. Är inte sugen på nåt. Vet inte vad jag ska göra och alla människor är pain in the ass. Linnéa med PMS kallas det. Har ju slutat med mina minipiller nu inför operationen och då sätts alla kvinnliga skitfunktioner igång igen. Men men, får väl stå ut denna månaden.
Nu ska vi titta på film, äta chips och förmodligen gråta en skvätt. Elisabethtown blir det idag, får hoppas den är bra.
Ha en rolig kväll, ha kul åt mig med är ni snälla!

Bjuder väl på ett av dagens ALLA 6 foton. Buhuu.

©LinnéaK


2008-08-16 - 20:58:47

Oh yes!


Idag flyttar denhär snyggingen hem! Ooja. :) Tycker jag ska bli väldigt trevligt måste jag säga! :)

Igår kväll när jag hämtat Stefan på jobbet åkte vi hem till Kungälv och väntade på Daniel som oxå festade igår. Stefan hann somna innan Daniel kom och när Daniel väl kom så tog det inte lång tid innan han oxå däckade på vår soffa. Var väl vaken en timma och hann säga allting 4 gånger, välta ner mitt sk kontor med min dator på osv. Hmm, men det hände ingenting denna gången PHU.
Jag och Alexandra tog en tur med bilen, in till stan. Hämtade Frida. In till Kungälv igen, plockade upp Gurra på vägen och åkte hem till F och drack te. Där hann vi inte vara sålänge för vi åkte in och hämtade Sara i stan.. Hon var på G om man säger så. Ville verkligen att vi skulle med på efterfest. Varken jag eller Alexandra var jätte sugna på det eftersom vi inte festat OCH för att klockan snart skulle slå fyra.
Så såg kvällen ut igår. Trevligt värre. Får se vad vi hittar på för skoj idag.. :)

2008-08-16 - 14:03:14

Vad är det med..?

Två saker jag inte förstår mig på just nu..

1. Killar och fylla. VAD är det som gör att 99% av alla killar som festar aldrig minns någonting alls dagen efter? Det spelar liksom ingen roll om dom druckit tre öl eller hundra, deras minne sviker alltid. Konstigt värre. Vad är grejen med det? Visst att man kan glömma nån mening man sagt eller nån grej nån annan sa men 'jag minns iiiiingenting, helt bengt, när kom jag hem? vart var vi? kom jag hem förresten? var DU med? va? va? va?' Förstår det som sagt inte. Tycker dom det är så fruktansvärt häftigt? Nån som vet? GE ER!

2. Alex & Katrin Schulmans fruktansvärt dåliga bloggar. Hur kan dom blivit såpass stora som dom är? Osammanhållande, tråkiga och meningslösa inlägg. Finns så många andra som är så mkt bättre, fast iof det är ju inte svårt alls. Verkligen inte. Förstår det inte iaf.

Så. Allt för nu. Mer kommer sen. Ohyes.

Uppdatering.. 3 saker ju. Finns det någon värre låt än Kid Rock "All Summer Long" just nu? Yuaaaaaaaaaaak. DEN förstår jag mig INTE på. Kass.

2008-08-15 - 17:37:31

Fredag, ohlala.

Känns väldigt gött när veckans bästa dag återigen är här. Ska jobba några timmar, sen får jag se vad som händer ikväll. Är så fruktansvärt o-sugen på att festa just nu. Vet inte varför men jag känner inte för det alls. Skulle ju vara kul att ha en sista fest innan operationen för efter det  lär jag inte kunna festa på ett bra tag. Men vad ska man göra om man inte är sugen. Hmm. Bra fråga.
Nån som ska göra nåt kul idag?

Hörs.

2008-08-15 - 13:12:45

Vilken kombination..

Tittar på OS utan ljud, herrsimmning. Lyssnar på Mia&Klara som sommarpratar i P1.
Vilar ögonen på eliten som kämpar förtvivlat på Tv. Lyssnar på Mia som pratar om hennes pappas död. Känns som en konstig kombination, två helt olika världar. Kan ändå inte undgå att få en klump i halsen när jag hör hur hon så fint pratar om sin döda pappa, lyssna om ni får chansen, jätte fint, ärligt och sorgligt.

Nu ska jag ta mig till jobbet. Gå brevid idag. 15.oo - 21.oo. Får se hur det går.
Uppdaterar sen.
Hey!

2008-08-14 - 14:14:37

Kanske inget nytt men SJUKT störande..

Bara tvungen att visa, för er som inte sett.. Har stört mig på det sen jag fick veta det och tja, vad säger man? Förbannad blir man iaf. Fattar inte hur dom kan vara så dumma i huvudet.. Äckliga grisar!

7-åriga Yang Peiyi sjöng - men nioåriga Lin Miaoke mimade. Foto: Scanpix/SVT
7-åriga Yang Peiyi sjöng - men nioåriga Lin Miaoke mimade.

Flickan som verkligen sjöng sången, Yang Peiyi, ansågs för ful för att uppträda.

Det avslöjar den musikansvarige Chen Qigang, som menar att barnet som syntes i bild måste vara "perfekt till utseende, känsla och uttryck".

-Vi ville förmedla rätt bild. Vi tänkte på vad som var bäst för nationen, förklarar Qigang.


2008-08-14 - 12:55:53







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0