Vykort ifran Samos!

Hej alla dar hemma! Hoppas ni har det varmt och skont. Sitter just nu i lobbyn och ska forsoka stressa mig igenom ett inlagg.. Minutrarna tickar pa sa det galler att skriva fort.. Allt ar iaf vadligt bra har, underbart fint! Idag har det varit 35grader varmt och det kommer bli varmare under veckan har vi hort. Goodie. Vi har precis kakat middag, jag at kalvgryta, helt ok! Fick fixat in ett kort ifran mobilen oxa, ser ni hur harligt det ser ut? Det ar jatte fint och klart vatten, Samos ar verkligen en gron o som man hort manga prata om innan. Jag kan bara intyga att det stammer. Massa fina blommor och trad. Kanns jatte skont att vara i Grekland igen, nar jag kande lukten blev jag alldeles lycklig. Det ar nagot speciellt med Grekland alltsa! Jag maste aven konstatera att det ar en av de finaste Grekiska oarna jag varit pa. Jag har varit pa 8 stycken sa jag har lite att jamfora med! Jeje, idag trodde vi att det var liveband har i baren men det visade sig att det var imon.. Sa vi har precis tagit oss en drink pa terassen, tittat ut over de vackra vyerna, andats in den ljumma luften och njutit. Helt underbart! Nu kanner jag att tiden nog ar slut snart.. S[ jag slutar sa att inte allt forsvinner.. Hoppas ni har sol hemma och att den ar kvar tills vi kommer hem. >) Ha det lovely, det har vi det iaf! PUSS o KRAM!

2008-05-27 - 20:02:10

Då får vi bara hoppas.

Klockan har precis slagit 00.41 och planet lyfter om några timmar. Vi åker härifrån vid 5.3o så det blir inte jätte många timmars sömn faktiskt. Har precis kollat på esc med Stefan och Alexandra. Som vanligt förstår man inte hur vissa låtar kan vinna osv. Jaja, orka bry sig.

Ska bli väldigt gött att åka nu iaf. Skönt att ha en tyst telefon med sig och att ligga i hettan, sola, dricka öl och bara njuta och ta det lugnt. Inget annat. Jag hoppas att dom har trådlöst nätverk på hotellet, antagligen inte men man vet ju aldrig. Ska iaf ta med mig datorn så att jag kan lägga över mina kort hela tiden.. För hoppningsvis kan jag uppdatera här med jämna mellanrum oxå! Hoppas hoppas.

Ha det bra. Ses och hörs om en vecka senast. Ska tänka på er ;) !
Jobba på, ett å två.
Tjaaaao.



2008-05-25 - 00:52:11

Roligt!

Satt och tittade i torsdagens Expressen på jobbet igår. Slog av en händelse upp veckans SingelLista och såg då att Mole låg på 10e plats. Dom hade bara legat en vecka på listan och har redan lyckats ta sig upp till 10e plats. Grymt roligt! Om ni undrar vilka det är så är det ett väldigt bra band som ni kan lyssna på HÄR..  Låten som ligger på listan är Say My Name och spelas automatiskt när ni går in på sidan. Hälften utav medlemmarna i Mole var mina lärare på gymnasiet, därför känns det extra roligt att dom äntligen fått kontrakt och att andra kan få höra dom! Kul kul. :)

2008-05-24 - 22:17:59

Sista minuten?

Jag tillhör den kategori människor som måste vara ute i sista sekunden för att få någonting gjort. Måste 'jobba' under press. Så nu har jag precis packat, klockan är halv nio och vi åker fem imon morgon så det är inte jätte många timma kvar faktiskt ! Jag tillhör oxå dom som inte kan bestämma vilket jag ska ha med och vilket jag ska lägga hemma, så då blir det liiite för mkt stuff med i väskan. Hoho. Man måste ju ha valmöjlighet även när man inte är hemma.. :)  Så nu går väskan inte igen.. Men det ska vi väl kunna ordna ;)
Nu har ni fått en liten uppdatering.. Skriver en gång till sen efter ESC :)
Ha en bra kväll!

2008-05-24 - 20:39:10

______________________________

Några bilder ifrån Nordön och båten. De första bilderna är från i torsdags då vi sjösatte den. Jag, mamma och Gustaf var det som var ute när det gällde. Vi blev glada och lättade när det tillslut ville fungera!
Igår var vi ju oxå ute och åkte. Mamma & Daniel har sovit i båten inatt, undra hur det gått.. Var tydligen PubAfton i klubbhuset igår oxå som D skulle besöka, får nog ta och ringa och undersöka hur det gick. Hoho. Igår var vi som sagt ute med båten, alla fick köra. Roligt roligt! De två sista bilderna är ifrån gårdagen. Lite kyligt blev det på kvällen, men vi hade ändå väldigt mysigt! Take a look!


2008-05-24 - 11:06:41

Work!

Äntligen fredag!?

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Jobbar dock bara 4 timmar så jag ska väl överleva ;)
Sen bär det ut till havet och båten, idag ska det köras.. Wiiie.

2008-05-23 - 13:26:49

Naturligt ska det va!

Nu när sommaren snart är här och man börjar smörja in sig med diverse krämer så blir huden inte bara mjuk och fin utan även väldigt bortskämd. Det är ju bra. Det som är mindre bra är att vissa krämer får huden att bara vilja ha mer och mer, vilket jag märkt nu. Har glömt av det där med kräm ett par dagar och min hud blev torrare än någonsin. Såg verkligen hemskt ut.  Så vad gör man då?
Igår tog jag till mig ett tips som säkert många redan gjort. Fick höra det häromdagen ifrån en som precis gått en 'hudkurs'. Hennes råd var olivolja. Eftersom jag skule iväg igår kände jag att olivolja kanske inte lockade jätte mkt eftersom den har en tendens att lukta rätt mkt. Så istället tog jag rapsolja, som knappt luktar nånting, men som faktiskt funkade jätte jätte bra! Och idag avslutade jag duschen med Natusan Baby Oil, den luktar gott dessutom. Man känner verkligen att detta är BRA grejer. Huden mår verkligen bra och blir inte beroende, som den ibland kan bli.. Så det är verkligen ett tips för er med torr hud; OLJA!
Fick även ett annat tips och det gällde peeling. Den absolut bästa kroppspeelingen är att krossa havregryn, blötlägga lite och skrubba detta på kroppen. Har inte provat detta ännu men tänkte göra det imon kväll innan vi åker till Grekland, så jag kan få en fin och jämn bränna. Ska bli spännande att se hur det funkar.. :)



Där får ni lite tips. Skadar väl aldrig?
Har ni några bra tips förresten? Man får aldrig nog...

2008-05-23 - 13:23:57

Boring?



Hej igen. Har verkligen ingen inspiration för tilfället. Känner hur bloggen varit sjukt tråkig de senaste veckorna. Har inte kommit på nåt annat att skriva än God morgon osv, Idag har jag... & God natt.. Sjukt tråkigt. Men men, så får det vara tills jag kommer på nåt att skriva om. Det är ju inget man kan göra bara för att man ska göra det utan man måste ha inspiration osv. Men det kommer väl. Får väl fortsätta med mina tråkiga inlägg och säga att jag precis ätit en knäckemacka med falukorv och en kopp kaffe. Hur intressant är det? Hoho. Jaja, nu ska jag inte klaga på mig själv. Ska sätta mig på balkongen och sola lite idag, så jag är lite brun innan Grekland. Vad ska ni hitta på idag?
Ha det fint!

2008-05-23 - 11:05:55

Frisk luft!

Ojojoj, vilken lång dag. Fast den har ändå gått mkt fort. Var ju ute vid nio imorse i hamnen. Båten lades i vattnet halv tio.. Så nu är den äntligen i! Gött.

Efter att vi lagt i den och ätat frulle där ute i solen åkte vi hem. Jag och Gurra käkade lunch här hemma innan det var dags för mig att bege mig till bilskolan. Bokade halkkörning idag oxå, känns skönt att det äntligen händer något. Förra veckan kände jag bara för att skita i allt och ge upp, köpa mig en moppe och leva ett liv utan körkort. Men när Gustaf tog sitt i tisdags kände jag att det är sån sjuk frihet att man faktiskt någon gång i livet måste ha körkort OCH destu förr destu bättre. Så nu ska jag köra igång igen!

Efter körlektionen åkte jag, Frida och G ut till båten igen. Man vill liksom bara vara där nu när den äntligen är i.. Vi var där ett par timmar sen drog vi hem igen. Väl hemma igen så väntade jag på Stefan. Vi åkte in till gbg där jag äntligen fick köpt mig ett par skitsnygga badshorts. Gött att få sånt klart. De sista dagarna har ju en tendens att gå väldigt fort.. Å det är ju snart dags så det gäller att ligga i...
När vi kom till Kungälv igen plockade vi upp Daniel. Han ville ut till båten han oxå. Så det blev en till tur ut till havet, 3e idag. Haha. Där har vi suttit tills nu, klockan är 22.11 och jag är så sjukt kall. När solen gick ner så var det lite kyligt faktiskt. Men det är rätt härligt när man komme rhem till värmen, man känner att man andats frisk luft hela dan och kan gå och lägga sig i en varm säg  :) Goodie.

Kom på att det är melodifestivalen nu så jag får väl slå på TVn och se vad det är för fiaskolåtar idag. Hur lyckas det bli så varje år, att 90% av alla låtar är så sjukt dåligt pinsamma? FInns det ingen bättre musik att skicka? Hmm,.. Konstigt. Men ändå sitter man och kollar. Säger till mig själv varje år att jag inte ska kolla mer, men det går väl sådär om jag ska vara ärlig :) haha.

Skriver lite om Singin in the rain imorgon, är verkligen sjukt trött nu så jag tänkte lägga mig snart bredvid min tågstation och mitt element. Ska bli skönt.
Hörs imorgon alla!

2008-05-22 - 22:16:22

Snabbt får det gå.

Har inte tid egentligen. Ska ut om 5 minuter och sjösätta båten...
Igår var vi ju på Singin in the rain, tänkte skriva om den sen när jag har mer tid! Det var iaf tummen upp!
Nä, vi får höras sen.
Hey.

2008-05-22 - 08:40:37

Så är det.

God morgon. Vaknade för nån timma sen, har precis duschat och rökt min morgoncigg. Ellerja, rökt och rökt. Röker ju inte men det blir ju i princip så när man har en granne som förmodlingen heter Skorsten i efternamn. Så sjukt störande. Som jag sa till Alexandra igår; Ska vi köpa ett hus mitt ute i skogen? Lätt att jag inte hade bangat. Får se om jag hittar nåt bra hus på hemnet.

Ska snart iväg till jobbet. Jobbar ett kortpass idag, 11-15. Sedan ska vi ut till båten, motorn är fixad nu så vi ska sätta på alla delar osv. Imorgon 9.15 är det sjösättning. Äntligen! :) .. Ska bli väldigt roligt faktiskt. Man har liksom glömt av båten nu när det bara varit en massa problem.. Men nu känns det som att det är på G igen.. Det ska tydligen bli varmt och gött till helgen oxå, då passar det ju perfekt med en båt i havet, eller hur? Jiha.

Ikväll ska jag på förhandsvisningen av 'Singing in the rain' på skandinavium. Ska oxå bli trevligt eftersom Frida verkligen älskade den musikalen när hon var på den i Sthlm förra året, så det ska bli najs.

Nä, nu ska jag sminka mig och käka frulle.
Hörs sen då folks.
Ha en fin dag.

2008-05-21 - 09:52:37

Grattis Gurra!



Denna person har idag tagit körkort. Grymt. GRATTIS! :)

2008-05-20 - 17:03:31

Morrongänget!



Ligger i soffan och skrattar högt för mig själv. Världens bästa och mest flummiga program! haha.
Love it!

2008-05-20 - 10:47:39

20 maj.

God morgon!
Då var man hemma igen. Stefan kom och hämtade mig efter jobbet för han har jobbat natt inatt och är därför ledig idag. Vi stack och köpte lite färska frallor.. Det blir så mkt  lyxigare och godare med färskt bröd. Man måste lyxa till vardagen lite ibland! Det räcker med såna småsaker..
Det verkar bli varmt idag. Tänkte ta och sätta mig på balkongen om nån timma när solen kommit dit, om det nu inte blir dåligt väder.. Får se, får se.
Hörs sen! Ha en bra dag!


2008-05-20 - 09:56:25

Tur!

Nu har mamma hjälpt mig att städa. Skönt att komma iordning!
Ska snart åka till jobbet.. Tänkte ta och sätta på mig mitt ansikte först, för visst känns det så när man sminkar sig?
Här finns några exempel på sminkets otroliga verkan....
Det är inte bara vi 'vanliga' människor som behöver lite färg för att snygga till oss.. Eller?

2008-05-19 - 14:09:28

Rubrik.

Satt precis och kom på att jag glömt av min kära lilla blogg idag. Har varit uppe ett tag och bloggen brukar vara det första jag uppdaterar på morgonen. Inte idag dock. Så nu kom jag på att några rader här kanske inte skadar..
Kom oxå på att denna månaden gått sjukt fort. Skönt! :)
Jaja. Intressant värre.
Hörs.

2008-05-19 - 11:39:33

Natty!

Då var det dags. Återigen har man klarat av en helg och lyckats få den att gå alldeles för fort än vad den borde. Man skulle haft 3 dagar ledigt. 2st går verkligen föööör fort.
Jeje. Nu är det bara en vecka kvar tills jag sitter i Grekland denna tiden. Vi åker ju på söndag morgon så exakt nu om en vecka sitter jag nog i en hård säng, dricker öl med Stefan och njuter av den ljumma kvällsluften. Så denna veckan känns faktiskt inte så jätte tuff, det är gött när man har något att se fram emot! Oja..
Nä, nu är det som sagt sängdags.
Hörs imorgon hoppas jag!
:)

2008-05-18 - 23:09:50

Det har verkligen gått fort.

Efter jobbet igår var det bara att skynda sig hem och göra sig iordning. En timma och en kvart senare befann vi oss hemma hos Johan&Pernilla.. Vi hade betsämt att vi skulle grilla.. Jossan&Helena dök oxå upp vilket var väldigt skoj! Maten var mkt god och kvällen blev rolig! Mkt skratt, som vanligt hemma hos dom.. Hoho..
Får se om det blev några bra kort, i så fall lägger jag upp några sen. Jeah.

Hoppas er helg oxå varit bra. Tyvärr har min helg gått alllllldellllllles för fort! urk.
Hörs sen.

2008-05-18 - 16:15:39

Skruva upp mig.

Vet inte varför jag är så trött. Säkert för att jag vet att jag ska jobba snart.. Ellerja, klockan är snart elva och jag börjar vid 3.. Sen slutar jag 3 imorgon.. Kan säga att jag inte längtar för fem öre. Vissa dagar är segare än andra alltså! :(
Nu ska jag göra mig iordning. Sen ska jag göra lite saker, orkar inte skriva vad. Är för trött.


phu.


2008-05-16 - 10:44:14

Fint.


Fint och känslosamt. Starkt gjort måste jag säga.
Natty!

2008-05-15 - 23:17:32

10 dagar kvar. Ska bli skönt faktiskt.



2008-05-15 - 12:48:23

Skönt!

Idag har jag äntligen fått sova ut. Så skönt! Tänkte ta tag i städandet idag.. Får hoppas jag piggnar till snart..
Hör av mig sen!
None

2008-05-15 - 11:47:30

Va?



Kan inte förstå hur min granne kan sitta å röka som en gris samtidigt som hon håller sin lilla bäbis i knät. Är folk så dumma i huvudet eller vad är det frågan om? Idioter.

2008-05-14 - 17:00:28

Skratta eller gråta?



Vad är det för puckon som suttit och skrivit detta? Det är så roligt att jag bara vill lägga mig ner på golvet och skratta sönder mig. Men jag skiter i det för jag orkar inte. Är det inte härligt med folk som öppet verkar stå för sina fördomar? Själv har jag lite kläder av just märket Triple5Soul, jag klottar inte och gömmer inte hasch i fickorna. Kanske är dags att börja med det nu då kanske?
Ska man skratta eller gråta ? Hoho..

Vad passar då bättre än att visa lite bilder ifrån knarkklädmärkets vårkollektion ifrån förra året.. Titta så pundigt det ser ut..
Triple5soul spring 2007 ;


None

2008-05-13 - 13:42:35

Då var man på G..

Ska snart åka och handla innan jobbet.. Får bli kycklingburgare idag, love it! Finns några riktigt goda hamburgebröd nu oxå, Frisco heter dom.. MKT godare än dom vanliga som jag faktiskt inte alls tycker om så mkt.. Fullkornsbröden är oxå helt ok men Frisco vinner! Sen är det ju så sjukt mkt godare med kykling istället för köttfärs. Sen lite ruccola, tomat, rödlök och fetaost på det där så är jag mer än nöjd. Ohlala.

[frisco.gif] 
Tjao.

2008-05-13 - 12:47:39

133


Vissa meddelanden i röstbrevlådan är roligare att få än andra.
'Hej, skulle bara säga att jag älskar dig. Tja, det var allt. Puss puss'..
None

2008-05-13 - 12:38:11

Som vanligt..

Skrev ju igår om hur skönt det är att vara ledig dessa två kommande dagarna.. Man blir faktiskt rätt trött när man jobbar en helg som motsvarar lika många timmar som en heltdisvecka. Då kommer två lediga dagar ganska väl till pass. Men vad händer då? Telefonen börjar ringa 7 imorse. Meddelande efter meddelande landar i inkorgen på mobilen.. SKÖNT att man nån gång får sova ut och vila.. Såklart var det chefen som ringt, jag blir tvungen att jobba idag, ikväll, inatt, imon morgon, imon på dagen.. 24 lååååånga timmar till.. Så segt! Till helgen ska jag ringa min chef från klockan 7 och framåt för att se hur roligt hon tycker det är att bli nerringd på hennes lediga dagar.
Äh. blir så trött bara.
Men men. Det blir ju goa extrapengar och om två veckor åker vi ju till Grekland så det känns ändå skönt att man har nåt att se fram emot!
Nu får jag sätta igång här. Bajs.
None

2008-05-13 - 10:37:43

Skönt faktiskt..

Är ledig två dagar nu. Skönt faktiskt..
Har varit en bra dag.. Blev lite shopping, sen middag hos mamma&pappa. Därefter hem och umgås med Alexandra.. Stefan slocknade hos mamma&pappa efter maten och la sig direkt när vi kom hem.. Han är trött ibland den stackarn.. Nu ska jag snart lägga mig.. Kom på att jag ska ringa Stora Holm imon för att kolla om det finns nån tid för halkkörning imon, Gurra har nämligen beställt och det hade varit roligt att få göra det tillsammans!
Får se hur det går..
Sov gott folks!

None

2008-05-13 - 01:11:50

Bilder ifrån lördagskvällen...

Här satt vi.. Hur underart som helst!

Galningarna som badade i det 14 gradiga vattnet..
     
  

Fler bilder kommer sen när jag fått kameran.. :)

2008-05-12 - 10:42:57

Hungrig?

 
INGEN DAMMRÅTTA. Kunderna på McDonalds Kungsgatan/Magasinsgatan fick sig en chock. En 30 centimeter sprang omkring ovanför hamburgarna. Foto: Läsarbild/ Jan Wiridén

2008-05-12 - 10:15:14

Sorry!

Jag har verkligen inte haft tid att skriva denna helgen. Som jag skrev i fredags så jobbar jag över 40 timmar denna helgen så tid till bloggen är finns knappt.. Sen när jag var ledig igår så kände jag heller inte för att sätta mig framför datorn och skriva. Istället åkte jag, Alexandra, Frida, Gurra och Sara ut till Nordön. Där väntade mamma, Daniel och Fredrik S.. Var verkligen en sjukt fin och varm kväll igår.. Satt och tittade ut över klipporna och kände att 'det här är livskvalité' alltså. Shit va bra man har det! Blev grillning och en massa öl.. Får skriva mer imorgon och uppdatera med kort.. :)
Håll ut, imon ska jag blogga som bara den ;) hehe.
Ha det fint, hoppas helgen varit bra!
None

2008-05-11 - 19:25:32

Eller inte?

Nyvaken. 07.39.. Vill bara lägga mig och sova.. Blir så förbannad när jag måste gå upp så här tidigt. URK! Skulle aldrig orka med '7-4 jobb'.. Sen blir det ju inte bättre av att väderTone lovar 24-26 grader i helgen, utan blåst och utan moln.. 'Men på måndag blir det betydligt kyligare i luften med vindar ifrån norr'.. Ännu mer irriterande.. Slutar ju på måndag morgon kl 9 och då ska det vara KYLIGT. Jag som hade tänkt åka ut till havet direkt efter jobbet, käka frulle vid vattnet och pressa i solen. Blir väl ingenting med det nu då.. Kanske hade varit skönt med '7-4 jobb' ändå, trots allt, då är man ju även ledig på helgen, som typ alla andra människor i hela världen är.. Nej nej, Linnéa ska jobba 43 timmar denna helgen och JA jag tycker synd om mig själv. Dessutom träffar jag inte Stefan förrän måndag eftermiddag. Röv. Äh, orka med detta..
Hörs kanske sedan.
Fuck.


 


2008-05-09 - 07:45:51

Lovely day!

Kom hem för en liten stund sen.. Var helt underbart ute vid havet nu. Vattnet var nästan helt stilla, solen värmde lagom och grillningen var underbar! Var verkligen en perfekt kväll vid havet.. :) Mumma.. Får lägga upp bilder någon annan dag, orkar inte det just nu.. Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon nämligen.. Sen har jag en lång arbetshelg framför mig.. Lite typiskt när vädret är så fint, men det lär ju bli fler fina dagar som jag kan njuta av.. :)
Hoppas ni haft det bra idag.
God natt!
(bjuder på 2 trutar så länge, som jag fångade med mammas kamera, alltid nåt)

None

2008-05-08 - 22:32:53

Varm dag!


Har varit ute precis hela dan.. Så skönt.. Men idag var det nästan olidligt varmt så vi fick flytta oss till ett lite blåsigare ställe bara för att stå ut.. Hoho..
Hade även med mig kameran idag.. Tänkte lägga upp lite sköna sommarbilder sen ikväll.. Lägger upp 3 andra sålänge som jag mixtrat lite med, alltid roligt att hålla på och ändra osv..
Nu ska vi ut till havet igen.. Blir grillning där ute.. Mys :)
Hörs sen då.






None

2008-05-08 - 16:37:35

Yes.

Då var man vaken.. Idag igen..  Är sjukt seg idag, men det ändrar väl sig snart :)
Jag och mamma ska ju åka och lämna in en del av motorn idag.. Får hoppas det går bra.. Så nu kommer jag vara ute hela dan, idag oxå.. Hur skönt som helst faktiskt.. Så för er som sitter inne och slappar; UT!
Hörs.
None

2008-05-08 - 09:25:30

Ibland har man helt enkelt bättre saker för sig!

Känner att bloggandet ligger lite halvt vid sidan om nu.. Känner oxå att det inte alls är konstigt med tanke på det sköna vädret och den härliga årstiden som är nu. Den är alldeles för värdefull för att få slösas bort! Den måste ta varas på och det betyder att sitta inne och blogga inte alls är det man känner för faktiskt..
Varit vid båten idag. Blev ingen sjösättning, blev nåt problem med motorn. JÄTTE roligt, verkligen. Så imon ska jag och mamma till en marina för att fixa till den och vi hoppas att det blir en smidig och billig historia OCH att båten kan läggas i snarast alltså!
Vi hade iallafall mysigt ute vid havet ändå.. Skitvarmt har det varit idag.. Ohlalala! Så det var tur att man var vid havet och inte här hemma, lite svalkande vindar där ute är aldrig fel.. Finns en hel del kort ifrån dagen på min bilddagbok, kolla in om ni vill..
Nu ska jag sova tänkte jag.. För er som bryr sig.
Ha det fint folks!
None

2008-05-08 - 00:16:47

En snabbis.

Sorry att mina uppdateringar inte varit jätte bra idag.. Skyndar mig och skriver nu.. Jobbar och slutar halv tre imorgon.. Därefter ska jag direkt ut till båten som då ligger i vattnet  (läggs i imorgon kl 2) och njuta :D .. Pilli ska köra ut mig, tack så mkt!
Så jag vet inte riktigt när jag kommer hem imorgon.. Så jag vet inte när nästa uppdatering blir, det lär ni märka ;)
Sov gott folks.
Hörs imon!

None

2008-05-06 - 23:55:02

9.oo

En såndär frulle hade jag viljat få serverad nu, så om nån känner för att komma förbi med en sådan så är ni välkomna!
Igår fick jag handlat lite grejer i trollhättan.. Lite linnen, t-shirt, skjorta, halsband, örhängen och smink såklart.. Har även beställt lite kläder från H&M och Ellos, får hoppas att dom kommer snart.
Vi käkade middag på balkongen igår, jag gjorde pestolaxpasta med fetaost, färsk spenat och coctailtomater. Skitgott faktiskt! Hade en datorfri dag igår och , satte på datorn nu och insåg hur skönt det är att 'ta ledigt' från datorn ibland :) haha.. Man är allt beroende alltså.. shit shit.
Nä nu ska jag äta frukost. Sen blir det solning på balkongen innan jobbet halv tre. Ha det fint!
None

2008-05-06 - 09:24:01

7 dagar har veckan..


God morgooooon!
Sitter här och nyser.. Ska precis käka lite frukost och sedan göra mig iordning för att åka med mamma till Trollhättan.. Hon ska fixa sina naglar och jag ska handla lite saker till sommaren och till Samos.. Känner att jag behöver en hel del.. Linnen, T-shirts, flipflops, solglasögon osv.. Hoppas jag hittar något...
Får se får se.. Hör av mig sen när jag är hemma igen då! Ha det en bra dag i solen, looovely!
None

2008-05-05 - 11:16:23

Maj maj maj.



Här har vi tillbringat dagen. Blev ingen sjösättning idag, får hoppas på imon istället. Jaja. Ha en bra kväll, om det nu är möjligt på en söndag.. Tveksamt faktiskt..


2008-05-04 - 20:28:45







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0