Brown skin

Med havet framför mig, solens värmande strålar mot min hud och salta vindar som busar med mitt hår känner jag hur underbart livet verkligen kan vara ibland.

2010-06-29 - 17:52:01

Fiesta de verano


Svenskt midsommarväder.


Petter hade med sig hela havets godsaker. Skönt, så slapp värdinnan göra nåt. Muaha. Tack Petter, det var jätte gott!

Roxy och Biggan hade gjort tårta. Sjukligt god. Tack!



2010-06-27 - 18:17:19

Turnéstart

Vet att jag dröjt. Men nu har jag äntligen tagit tag i det och fixat en liten uppdatering ifrån turéstarten vi hade för två veckor sedan. 4 fartfyllda och grymma dagar. Något av det roligaste och ohälsosammaste jag någonsin varit med om.
Här har ni ett litet urval bilder ifrån de lugnaste stunderna.
Varsågoda.


Många timmar spenderades i vår lilla buss.

Full rulle hela tiden. Här hade jag 2 minuter att andas. Då satt jag i fönstret och tittade ut över Sundsvalls gator.

Umeå stad.


Det utlovade och mkt eftertraktade kisskollaget. Alexander, mannen med blåsan...
Mobilbild. En av många. Den enda jag kan bjuda på. Jag och Majlis. Tiden är runt 4 i Boden. Alldeles för mkt alkohol den kvällen.

Sen till det viktigaste. Live!


Där har ni lite. Kan hända att det kommer ännu mer. Håll koll and enjoy!

2010-06-27 - 16:24:08

Busy making plans

Just nu smider jag två planer. Hawaii till vintern och fiolköp inom snar framtid. Skoj va?

2010-06-27 - 12:37:58

25e juni

Idag ska vi ha en rolig kväll.

2010-06-25 - 17:55:25

Alla vill till himmelen

Ligger i soffan med en flaska på magen och försöker ta tag i dagen. Igår fick jag fint besök och idag blir det fest. Imorgon blir det jobb och på söndag blir det en lugn och fin dag i solen som jag hoppas kommer lysa på mig då. En väldigt bra och innehållsrik helg med andra ord. Tack och hej för nu.

2010-06-25 - 14:08:25

Där vi är är det alltid roligast

Midsommarfiesta at casa de Linnéa. Välkomna!

2010-06-24 - 07:28:59

Nytt inlägg

Jag trodde och ville inte att du nångonsin skulle få mig att känna hat. Hat för att du slösar bort ditt liv och det bästa och närmsta du har och framförallt för att du tror att vi är dumma i huvudet.

2010-06-23 - 21:06:03

Efter en lång mötesdag känns det ljuvligt ...

0_image_363 (MMS)

Efter en lång mötesdag känns det ljuvligt och underbart att komma hem och få slänga sig i soffan med mannen i huset och suga in lite välbehövlig och efterlängtad närhet. Helmer, min trogna man, love you.


2010-06-22 - 16:43:36

Beautiful smile

Idag är jag uppe i ottan. Det borde flaggas på gården, för detta händer ungefär lika ofta som den 29e februari infaller. Notera folk, notera.
Det ser ut att bli en grymt fin dag. Hade jag inte varit så sjukt morgontrött hade jag dragit nytta av min otroligt klantiga alarminställning, vilken var att jag kom upp en hel timma innan jag behövt, och då tagit en promenad i solen som faktiskt redan lyser. Men nä, tar en extra kopp kaffe och slösar bort timman innan det är dags att gå framför nåt käckt morgonprogram på TV istället.
Have fun in the sun.
Hey.

2010-06-22 - 07:14:48

SMS-inlägg

Folk. Jag lever. Min dator är ännu inte fixad, därav flödet här. Sorry! Har varit en helt ok helg. Fest hos Roxy i fredags, trevligt. Igår tillbringade jag kvällen i min ensamhet. Städade och fixade hemmet. Askungen knäskurade golven kl 22 igår, bra va? Dagen har varit lugn och fin. Rastlös. Hade Borås i sikte men ändrades till Götet istället. Skönt att få göra nåt och skönt att få köra lite rally. Woho. Uppdaterar imon igen, ska bättra mig, lovar. Ciao.


2010-06-20 - 21:01:46

Tack för igår, Roxy och alla andra sköna f...

0_image_353 (MMS)

Tack för igår, Roxy och alla andra sköna folk.


2010-06-19 - 10:40:26

FÖRLÅT

Lovar och lovar en massa saker och ingenting händer.
Varför?
Jo, för att min dator just nu är ur funktion och därför kan jag inte dela med mig av bilder och annat som vilar på den. Men jobbar på det och hoppas den är fixad snart. Då kommer jag tillbaka. Håll koll!

2010-06-16 - 22:54:47

Hade tänkt

... skriva här som jag sa igår. Skriva och uppdatera med massa roliga bilder ifrån vår galna turnéstart. MEN på grund av olika anledningar så struntar jag i det. Just pga att jag är en ganska envis människa vilket många som känner mig redan vet.
Så. Ja. Blir inte mkt mer än detta idag. Tråkigt va?
Lider lite med er.
Ciao.

2010-06-15 - 20:20:40

SMS-inlägg

0_image_347 (MMS)

Idag har vi bytt ut klänningar och stort hår mot baggy och filipflops.


2010-06-14 - 18:49:22

Hemma

Jag kom hem. Jag överlevde. Helt otroligt.
Min dator lyckades givetvis starta nån form av strejk efter bara första dagen på vår turné, därav den väldigt dåliga uppdateringen här. Men ska försöka ordna den idag så ska jag mata er med bilder och annat skoj som jag faktiskt tror att ni vill se och höra. För det har varit en fruktansvärt galen helg. 12 timmars sömn sen i torsdags, över 200 mil i bil, alldeles för mycket alkohol. Ja, ni hör.
Mer kommer. Håll koll.
Ciao

2010-06-14 - 08:27:15

Jag lever

... men kanske inte hipp hipp hurra.
Fast... Det kanske jag ändå vill påstå att jag gör. För visst är det väl ändå lite hipp hipp hurra när livet leker och allt är på topp?

Nu ska jag skriva så fingrarna blöder. Snabbt måste detta gå. Dagen har varit lång och händelserik. Från en fin sthlm-visit i ankom jag till Gävle vid 13-tiden idag. Egentligen skulle vi spelat där men Gävle blev istället Sundsvall så efter en trevlig vistelse i staden med trevligt sällskap plockade Alex och Sayit upp mig och vi puttrade vidare till Sundsvall. Soundsheck, sjukt god middag, tankning och just precis nu, i skrivandets stund; hotellrum, uppsjung och fix.

Lovar att uppdatera mer när jag har tid. Boden, Umeå (eller var det Luleå?) och Lycksele väntar till helgen.
Mer om det kommer.
I'm back on track.

Alex och jag i vårt rum. Precis exakt nu, typ.



2010-06-10 - 23:38:31

När jag någon gång blir stor

... ska jag ha världens bästa familj med barn från världens alla hörn och några egna. Tror det kan bli skoj och ganska underbart.





2010-06-07 - 20:24:37

Twist and turn

Japp. Då var det ny dag. Igen. Låt oss göra något bra av den.

2010-06-07 - 18:29:12

Helgerna rusar förbi

Det har varit en bra helg. Jätte bra helg till och med. Vill tacka alla inblandade parter!
Var på andra långdagen igår vilket var väldigt kul. Träffade folk jag inte träffat på flera år och fick en liten nostalgikänsla i kroppen när jag trängdes med alla festglada människor på gatan. Brasilien, Rio och Lapa. Var lite samma känsla. Väldigt osvenskt och vädigt trevligt. Får bli en återkommande tradition!



Kvällen avslutades på järntorget tillsammans med Petter. Petter och en dam som ingen av oss kände. Damen var arg och bitter. Damen hade inget hem. Arg och bitter är det sista jag hade varit om jag inte haft något hem. Stackars människa. Jag satt i den bitande blåsten inatt och visste att snart är jag hemma. Snart kan jag dra ett varmt täcke över kroppen och somna gott i min sköna säng. Den arga damen kan inte tänka så. Jag undrar hur hon orkar. Beundrar henne för att hon gör det.
När damen lämnade oss, efter att hon sparkat på några burkar som låg intill bänken och skrikit lite arga ord, frågade jag Petter hur det kan bli så? När blir det så? När och varför? Det är så fruktansvärt konstigt och synd att vissas liv bara slösas bort... Trist, trist.

Hur avslutar vi detta på ett bra sätt nu tro?
Jo, jag kan bjuda på en extremt ful bild. För att lätta upp stämningen lite.
God natt..



2010-06-07 - 00:49:04

Andra långdagen

Ses vi ikväll kanske?


2010-06-06 - 03:51:20

SMS-inlägg



Jag och Hugo ligger på soffan hos kusin och har det skönt. Här skulle jag kunna ligga hela kvällen.

2010-06-05 - 20:25:11

Festligheternas afton



Det gör ont i mig. Hur söt kan man va?



Student nr 2, Christian,  på gården med grabbarna. Mysigt!



På väg, på väg.




Vacker kväll!


Tidig tidig morgon i centrala Göteborg.


Vilken lyckad kväll. VILKEN LYCKAD KVÄLL! Startade med en perfekt studentfest hos Josefin med fantastisk mat och trevliga människor.
Vidare till Göteborg. Till Ann-Louise och Rankos BRÖLLOP. Hade inte kunnat bli mer perfekt. Fint läge, bra musik, goa folk och ett otroligt vackert brudpar.
Tack alla inblandade. Tack!

2010-06-05 - 13:15:33

Snyggaste studenten! GRATTIS favorit Jossan!

0_image_299 (MMS)

Snyggaste studenten! GRATTIS favorit Jossan!


2010-06-04 - 14:48:50

Skriv och funderar-paus

Har suttit och läst igenom gamla inlägg ifrån min tid i Norge. Konstaterade precis hur glad jag är över att vara hemma. Återigen. Speciellt när man snubblar över upplyftande inlägg som:

Detta (då jag, när jag läste det, skulle vilja spola tillbaka tiden och krama om mig själv, skaka om mig lite och få mig att förstå att tiden faktiskt läker alla slags sår, vilket jag för mitt liv inte kunde tro på då)

eller:

Just nu hatar jag allt och alla.
Även vunnit förstapriset i tävlingen Ledsnast i Norge.
Tråkig känsla.
Energi = 0.
Natt.

Tur att jag inte ens kan minnas de där känslorna. Som bortblåsta. Fokus ligger just nu på att leva och ha kul. Vet ni hur bra det känns?
Men, ångrar såklart inte hela min tid där är ju glad att jag gjorde det. Lärt mig uppskatta saker här hemma väldigt mycket mer än innan och även folk runt omkring mig.
En sak som jag däremot kan sakna ibland är den otroliga morgonhimlen. Att sitta på verandan och titta på hur himlen ändrade sig minut efter minut och bara blev vackrare och vackrare var otroligt. Häpnadsväckande.  Där hade jag velat stoppa tiden och åka tillbaka för att njuta några minuter ibland. Av hur fint det var. Och av tystnaden.
Underbart.



Men.... Nog om Norge hit och dit. Idag är det ingen vanlig dag. Det är Josefines student, wohooooo. Grymma Josefine. Sen är det andra festligheter ikväll vilket jag kommer uppdatera er om imorgon.
Så. Nu är det snart dags att göra sig i ordning. En solig dag fylld av fest väntar.
Ohlala!

2010-06-04 - 11:16:27

En väldigt liten del utav dagen



http://blog.blacknight.com/images/juggling-presents.jpg

2010-06-04 - 01:44:08

SMS-inlägg


Jag hatar att tvätta. Någon som vill ha sommarjobb?

2010-06-02 - 22:37:41

SMS-inlägg

0_image_291 (MMS)

Okey då!


2010-06-02 - 12:25:30

SMS-inlägg

0_image_289 (MMS)

Kerstin har valt en VIP-plats att softa på. Blomlåda is the shit. Dock ser blommorna rätt ledsna ut, men det får det vara värt. :)


2010-06-01 - 12:19:44







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0