10.04.27


Dagens mms.
Ekonomimiddag på Avenyn följt av ett glas rbv på Hard Rock. Vidare till Roxy mf.l. Trevlig afton med god mat och mkt siffror. Jamen oo så trevligt.
Nä men allvarligt. Varit en bra eftermiddag och kväll.
Nu blir det kvällsmat och säng innan en heldag med Gurra väntar imorgon.
Hey.

2010-04-28 - 00:19:53

Plock ifrån fyra bra dagars innehåll




4 dagar. Fina människor. Bra drag. Överflödigt bussåkande. Frostnätter. Väsk-tillskott. Kaffehinkande. Eftermiddagsgrill. Soul & funk. Mjukisbrallsdagar. Klänningsdagar. Livemusik. Storstadsfolk. Skratt. Bullar. Bonnesnack. Chips. Allt detta plus mycket mer har fyllt mina 4 senaste dagar. Fint!

2010-04-26 - 12:58:27

Nu ska vi prata lite hår tänkte jag

Har länge länge funderat över vilken som egentligen är den bästa inpackningen. Är ju lite av ett intresse jag haft så länge jag kan minnas, hårprodukter. Tycker det är skoj. Har provat en hel del och för tillfället använder jag den hittills bästa inpackningen jag provat, som kommer från Sassoon.
Kan rekommendera starkt! (Finns att köpa här)

http://www.bangerhead.se/bilder/artikelgrupper/567.jpg

MEN grejen är egentligen inte alls någonting som har med Sassoons produkter att göra. Efter en stunds letande på google, hittade jag ett återkommande tips, som jag faktiskt tänkt prova länge men aldrig riktigt fått tummen ur. Vi pratar två ingredienser. Två ingredienser man har hemma. Äggula och olivolja.

http://2.bp.blogspot.com/_g4GHdhOEGNU/SFopGe5IHZI/AAAAAAAAEQg/UjB7qjukKE0/s400/egg%5B1%5D.jpg + http://blackstrands.files.wordpress.com/2009/01/oliveoil1.jpg

Man kan aldrig veta hur bra eller dåligt någonting är innan man provat. Så självklart måste vi testa detta. I skrivandets stund sitter jag med denna smet i håret och en påse över. Tänkte sitta här ett tag och sen skölja ur det senare och se om det är nåt dåligt påhitt som kommer få mig att avundas varenda skinhead i stan eller om det faktiskt är bra skit.

Imorgon får ni svaret...

___

Så. En uppdatering på hur det funkade.
Tror faktiskt jag måste säga att det funkade väldigt fint. Var lite jobbigt att få i håret eftersom det stelnade rätt fort så ett väl genomkammat hår är att rekommendera, vilket jag glömde. Sen skippade jag olivoljan i hårbotten, vilket nästan säger sig självt, hade inte varit jätte fräscht. Så tänk på det. Tänk även på att skölja ur med kallt vatten, annars får ni vita äggrester i huvudet.
För utom detta så funkade det bra och det kändes nyttigt och bra för håret. Så nu har man provat det och nu vet ni hur det blev. Tralallala.

2010-04-22 - 22:42:24

I (mellan?) huvudet på Linnéa K


Idag har det varit en lugn dag hemma i casa de Linnéa. Min kära fru kom över nu ikväll och bakade lite bulls med mig. Förstår egentligen inte hur duktiga vi är. Sjukt bra resultat! (bildbevis imon)

Imorgon ska jag sitta i en bil hela dagen för att hämta min strandsatta syster far far away. Tänk va lite aska kan ställa till med.

Vad bör jag göra nu?
Sova.
Dåså. Då säger vi så tills vidare.
God natt!

2010-04-20 - 23:42:15

Repetition

Hörni! Lite planer på gång som jag tänkte upplysa er om.
I sommar blir det live för min del. Fruktansvärt kul!
Info osv kommer. Håll utkik! :)

En av sommarens livelåtar. Yes!


Hey Michel how's life are you ok
I wonder if you ever think of me
It's been 9 years since that kiss
I can't help but reminisce
Hey Michel do you remember

We walked the street to the beat
Hand in hand you and me
Smiling faces so in love
Hoping that they all could see
That we belonged together you and me against the world
But we found out the hard way cause it wasn't meant to be
Now it's you and her I see


Nu kör vi!

2010-04-19 - 21:57:26

Några rader

Folks. I'm home!
Nästan en vecka sen jag skrev här. Trodde jag skulle vara piggare och tuffare än jag varit. Dagarna efter the operation har bestått av att sova och vila. Narkosen och "fixet" satte sina spår. Så har inte orkat med nåt annat än att, ja, sova.

Nu börjar jag piggna till och smärtan blir mindre och midre för varje dag som går. Gott!

Har ett par veckor på mig att bli hel vilket jag hade tänkt bli :) Jaaaaaaaaa!

Ritat, enkätundersökning från SCB om Kungälv, soffläge och TV. Ungefär så kul har dagen varit. Nattens dröm bestod av mig själv springandes på löpbandet i flera timmar. Var så skönt. Bara för att jag inte kan så har jag nog aldrig varit mer sugen på att springa som jag är nu. Typiskt? Ja.

Men men. Nu vet ni iaf att jag är hemma och allt har gått bra.
Tack för sms, mail, lappar, besök och samtal. Värmande!

Allt för nu.
Hey.

2010-04-19 - 00:06:23

Genväg

Eftersom jag ville framföra samma budskap som jag precis gjorde på min facebook-vägg kör jag en genväg. En snabbis. Här har ni och ja, kom gärna. Det kryper redan i mig av rastlöshet och jag är inte ens där ännu. DOH!



Ja gott folk. Vi hörs när vi hörs. Så fort jag är på G så lär ni märka det!
Ha det så bra tills dess...
Ciao.

2010-04-14 - 22:24:41

Folk har vaknat

Kan ni tänka er. Kan ni tänka er att folk överlevt den längsta vintern ever? Jo, det är sant. Det är nu när vårsolens värmande strålar äntligen visar sig mot den klarblå himlen, som under det senaste halvåret skiftat i grått, folk vaknar till liv igen. Energin, lusten, humöret, allt är på topp. Inspirationen vaknar till liv igen. Lusten att överhuvudtaget vistas utomhus kommer tillbaka. Är det detta man, förutom en dunderförälskelse, brukar kalla vårkänslor?
Jag vågar nästan tro det.

Varit en tripp på Sahlgrenska idag. Trodde jag skulle bli inlagd men hade fel, tack och lov. Var bara lite prover som skulle tas inför imorgon. Promenerade genom vackra Göteborg och hoppade på bussen till Kungälv igen. Röjde av min balkong, så nu kan man vistas där ute utan problem igen. WO! Fick bli en grillning också. Lax (bild t.v). Gott!

Behöver jag ens nämna att det varit en fantastisk dag?

2010-04-14 - 15:33:42

Kan man göra annat än le?

Hur underbart har det inte vart idag? 15 grader och strålande sol. Dagen har bestått av att njuta av solen. Massor av promenader och ett mysigt besök hos mormor på hennes balkong innan det var dags för promenaden till jobbet. Kan man göra annat än att vara glad nu? Oh oh oooooh no!

Sen så har blondie en hälsning:
Jag lovar er att dagarna efter torsdag, när jag återhämtat mig och vaknat från operationsbordet, då kommer det vara mer aktivitet här.
Dagarna innan = sämre.

Nu, jobb.
Ciao.

Eftersom det tog 3 sekunder innan käraste Evy skrev 'neeeeeeeeeej, vad har du gjort?' som kommentar kan jag svara på det, ifall nån mer skulle undra. Jag har inte gjort ett skit. Brasse-solen har gett mitt hår en ny hårfärg. Nu börjar jag äntligen vänja mig så bara för dig att göra detsamma Evy... Du verkar ju vara på mkt god väg ;)

2010-04-12 - 19:44:09

Sämre denna gången

..med anledningar. Så jag skiter i det.

En fin helg har det iaf varit.
Fredagen startades i solen med gott folk.



Fredagen avslutades med en liten krogrunda. Hemma vid 4.

En heldag med Helena i Götet bjöd lördagen på. Helt slut när vi kom hem vid tio, så sängen var väldigt nära till hands.

Dagen, den underbart soliga dagen, har varit den bästa tror jag. Start hos Helena, fika hos henne i steksolen på balkongen, promenad till gamla torget med bror och där blev det en god söndagsmiddag. Promenad hem igen. In till gbg med Alexandra, kaffetime och lite promenad där med. Mkt mkt bra söndag.

Imon är det måndag, ny vecka. Vecka som innebär jobb, möten och träning till max. Allt ska verkligen maxas innan torsdag då det är dags för operation (blääääää). Sen kommer jag förmodligen vara tvungen att ta det lugnt ett tag efter det, så ja, då får vi helt enkelt maxa innan. Inte svårare än så.

Hej så länge.

2010-04-11 - 22:08:04

Det finns en anledning

Till att bloggen just nu är sådär halvdöd igen.

Utsikten ser ut så här, precis exakt nu.

Jag och Gurra kände för att vara sociala idag så vi bar in arbetet i mitt favoritrum, konferensrummet och jobbade ihop. Jag, mr G and Daniel Lemma.

Dagens arbete. 100% redigering.


Men snart är det helg. Då blir det andra bullar, det lovar jag!
Hörs.

2010-04-08 - 14:10:39

För all del

Här har ni det 80% färdiga resultatet av garderoben (och mig själv), med en nöjd egofigur i mitten.

2010-04-06 - 19:22:53

Dagens plus och minus


+ Skönt att jag återfann min borttappade plånbok efter helgens bravader. Den låg i jackan, som inte tillhör mig men som jag lyckades hänga på mig på efterfesten och traska (läs:rulla) hem i. Bra jobbat.

+ Min bombaderade facebook-vägg. Tack alla för era fina komplimanger. Om ni bara förstår hur glad jag blir!

+ Det regnar. Vilket betyder att det iaf inte snöar.

- Gårdagens dubbelträning gör sig påmind. Undra om jag kan hitta nån muskel som inte ömmar?

Sist men inte minst...
GRATTIS till världens bästa Alexandra idag. Tjohooooo!



2010-04-06 - 12:56:47

Tack, älskade musik!

När jag inte känner för att titta på tv, när jag inte känner för att sitta vid datorn, när jag inte känner för att vara social, när jag inte känner för att gå en lång promenad.. När jag inte gör det orkar jag ändå alltid sitta vid pianot och sjunga. I flera timmar. Inget som stör, ingen som hör. Någon slags form av terapi och jag kan inte i ord förklara hur mycket jag älskar det.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ed/Wiki_Eurovision_Heart_(Infobox).svg/259px-Wiki_Eurovision_Heart_(Infobox).svg.png

___________________________________________________________________________________

Dagens fångst.





2010-04-04 - 20:53:47

Helg

Eftersom 50% av helgen består av jobb bestämde jag mig för att köra med lite festligheter igår. Det kan man säga att det blev också. Alldeles för sent (eller tidigt om det låter bättre) sicksackade jag och bror varenda trottoar i komarken. Med ett platt fall i det gröna kände man att man kanske skulle skippat de där sista efterfest-ölen. Ett annat uppvaknande kanske borde varit när valet av sovplats inför natten blev vardagsrumsgolv? Eller att man fått ångest bara av att titta mot mobilen som man borde låtit ligga hemma inatt... ELLER att man gjort allt som stått i sin makt för att hålla skenet OCH huvudet uppe idag. Listan kan göras lång.
Kan iaf säga att det nog är tur att lördagsdygnet kommer spenderas på jobbet.
Tack för igår alla inblandade.
Nu orkar jag inte skriva mer.
Hörs en annan dag...

2010-04-03 - 23:04:29

Paris får vänta

... men vad gör det?
Ingenting. Ingenting alls faktiskt!


Ni fick höra på min hem-till-verkligheten-ångest i förrgår när jag precis landat efter 3 varma och sköna veckor. Precis som jag anade så tog det inte många dagar innan ångesten blåst bort och jag uppskattar hur skönt det är att vara hemma. Woho!
Jobb, städning, handling, träning och annat vardagsskoj är redan i full gång. Nu lyser solen, Aretha sjunger i mitt nystädade liljekonvaljdoftande hem, färska tulpaner står på bordet, vågen har börjat vandra neråt igen och ja, kan jag må annat än bra med denna kombination?
Näpp.
Så, nu är jag tillbaka igen. Det enda jag fortfarande står fast vid ifrån mitt förra inlägg är att ni ska hälsa på mig, det kan man aldrig få nog av....

linnea linnéa khalil liinneak linneak liinneak.blogg.se
Jamen jag vet hur mycket ni saknat mig. Såklart.

2010-04-01 - 12:57:00







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0