Wiiie!

Idag kunde jag knäppa min klänning som jag tänkt ha på nyår.. För några veckor sen gick den inte ens på. Vilken underbar känsla ! :) wiiiiie.
Var lite orolig att jag skulle behöva hitta nåt nytt att ha på mig då men det verkar inte behövas, wiho! :)
Kan jag sova extra gott inatt.. NATTY.

2008-11-30 - 21:43:06

Frågetecken.

Jag dööör av skratt. Det har vi gjort i princip hela helgen åt denna sida.. Vi kanske roar oss lite vääl lätt, i så fall är väl det bara bra.. Men shit, hur kommer folk på allt? HAHAHA..


2008-11-30 - 16:25:34

Söndag..

Blev relativt lugnt igår faktiskt. Det kan jag vara glad över idag så det är ju bra :) ..  Tiden sen jag kom hem från Lanzarote har gått vääldigt fort. Tänkte ju att det skulle vara så skönt att ha ledigt några dagar men vips så var de dagarna över å imorgon är det dags för jobb igen..  Jepp jepp..
Allt för nu. Hörs.

2008-11-30 - 13:38:04

Partynight.


Vi sitter här och väntar på att åka på fest.. Så här skoj har vi då :) Hihaho..
Snart ska vi ha kul iaf, hoppas ni oxå har kul idag fuckers.
PUSS


2008-11-29 - 20:53:07

Hua..

Igår var jag nykter men jag hade riktigt roligt ändå! Var en salig blandning på folk här hemma haha, väldigt skoj.. Igår startades även Komarken Ink.. Så nu är vi i full gång, bara att säga till om ni vill ha nåt så bokar jag in er...
Nu har folket redan börjat festa igen, är ju party hos Frida idag.. Men jag väntar ett tag med att börja så jag inte däckar allt för tidigt :)
Kort m.m kommer senare.. Nu ska jag vara lite social här.
Ciao..

2008-11-29 - 14:10:06

Ps.

Glömde säga att en hel del kort finns på min bilddagbok ifrån Lanzarote för er som vill se.. Ni hittar den HÄR!

2008-11-28 - 19:54:58

Ny parfym..

Har köpt en ny parfym som jag bara älskar.. L'eau the one ifrån Dolce and Gabbana.. Har letat väldigt länge efter en ny parfym men har inte hittat nån som passar men nu har jag som sagt gjort det, lovely! :)


2008-11-28 - 16:03:11

Seeeg dag.

Har varit rätt seg idag. Imorse hade jag ont i halsen osv, men det mesta har gått över.. Har haft en segdag här hemma idag.. Inte gjort ett piss faktiskt. Ville bara ta det lugnt och varva ner, det behöver alla ibland! (kanske inte efter en veckas semester dock, HAHA)
Nu har jag duschat och väntar på att Stefan ska komma hem.. Honom har jag minsann saknat, trots att jag bara varit borta en vecka.. Je, så är det..
Fredag fredag, vad händer idag?

2008-11-28 - 15:43:25

Tillbaka!

Nu är jag hemma igen. Efter en vecka i Englan.. Indien.. hmm, JUST det ja Lanzarote var det ja! Nästan så man inte alls känt att man varit där. Fullt av gapiga och störiga engelsmän  och massa luriga Indier som ville få en att gå på deras försälning. MEN om man bortser från detta så har vi haft det bra! Vädret har vi kanske haft lite otur med oxå men det har ju varit betydligt varmare än här och att (vissa dagar) ligga på stranden och brännas av solen är ju alltid lika underbart..
Ingen uppdatering där ifrån dock, vilket jag antar att ni märkt ;P .. Fanns inga trådlösa nätverk och hotellets sega datorer som kostade 1:-/min kände jag inte riktigt för.. Men nu är jag tillbaka, uppdaterar med kort å så senare.. Nu ska jag bara ta det lugnt och känna att jag är hemma igen.. :) Hörs!


Lanzarote, kväll nr2.. Så fint!

2008-11-28 - 09:57:43

22.23, packar.

Snaaaart klar med packningen. Kan verkligen inte vara ute i god tid när det gäller att packa. Hoho. Det sista tar jag imon innan vi åker.. Ellerja, 'imon' är väl synd att säga eftersom vi åker hemifrån vid 5 på morgonen. Om drygt 6 timmar. Ska upp om 5. Är van att sova 10. Huhu. Antar att jag kommer vara rätt seg imon kväll! Men det tar vi DÅ.. Jag tar såklart med min kära dator och jag hoppas jag kan snylta på nåns trådlösa nätverk, annars kommer jag nog leta upp nån annan dator om jag känner mig själv. Så jag lovar att försöka uppdatera! :) Jeje. Nu var det dags att stänga av datorn och packa ner den i handbagaget. Vi hörs förhoppningsvis imorgon..
Ciaooo...

2008-11-19 - 22:23:23

Som sagt, dyr i drift.

Pratade häromdan om att det sällan finns snygga spisfläktar. Men nu har jag äntligen hittat dom. Shit. Dom är riiiktigt snygga och jag SKA bara ha en utav dessa när vi flyttar till hus nån gång i framtiden. Vet bara inte hur jag ska lägga upp det inför Stefan.. Hur säger man att man vill ha en spisfläkt som kostar över 30.000 ? Hmmm. Men det är väl ett tag kvar tills vi flyttar till hus så jag får väl ta fram min sparsida och använda mig av den.. Fast jag är dock inte säker på att det existerar nån sån inom mig.. Hmmm. Får leta.. Här har ni iaf ett smakprov på alla sjukt snygga fläktar..

2008-11-19 - 20:46:03

Får aldrig nog!

En låt jag gillat sen jag hörde den för första gången. Får aldrig nog av denna sköna sköööna gungiga och svängiga låt. Originatel är ju väldigt grymt det oxå, men dennna är som sagt mycho bra ! Enjoy.
 

2008-11-19 - 16:17:43

Alex på NRJ idag.

20081118
Har precis lyssnat på dagens intervju med Alex på Nrj. Roligt roligt ! Tryck här om ni oxå vill lyssna!
Det som inte är lika roligt är att jag missar hans releaseparty som är den 25e på BlueMoonBar i Sthlm. Hade varit så sjukt kul att åka med alla härifrån som ska dit men tyvärr så är jag inte hemma då. TYPISKT! Får helt enkelt boka in nästa party istället :)

2008-11-19 - 15:17:58

Sedärja.

Precis kommit hem ifrån jobbet. Dags att ta tag i packningen, är ju trots allt bara drygt 14 timmar kvar tills vi ska åka.. Hoho. Hörs sen när jag har tid!


2008-11-19 - 14:18:30

Sista chansen..

Är det bara jag som tycker det är rätt pinsamt att Linda Rosing ska ha en egen 'hitta-kärleken-show' på femman? Hmm. Trodde hon hade gjort allt det där en B-kändis måste ha gjort men tydligen inte. Jaja, alla gör olika saker för att få uppmärksamhet, så är det..  Det värsta i reklamen är nog när hon säger 'tänk om jag faller för alla, du vet ju hur jaaag är?' hmm. Jaja, ska bli kul att se på iaf.

Nu ska jag iväg till jobbet. 24 timmar väntar.. Å imon när jag kommer hem MÅSTE jag börja packa. Åker ju trots allt klockan 5 på torsdag morgon så imon är sista chansen.. Men jag brukar vara ute rätt sent när det gäller att packa. Å packa upp ska vi inte prata om, tar några månader....

Vi hörs imorgon då. Ha det gött!

2008-11-18 - 14:06:08

Inne tack!

Idag vill man ju bara inte gå ut. Uuuuurk.
Måste säga att det ska bli skönt att komma här ifrån..

Kungälv.                            Lanzarote.

2008-11-18 - 08:49:28

Synd!


Det var ju synd att snyggingen i CSI skulle dö! Buhu. Både jag och Stefan sitter och smådreglar när vi ser honom, han ÄR ju ritkgit snygg.. Härligt att ha en bög till pojkvän :) Mkt roligare så! haha.

2008-11-17 - 21:58:22

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt!


Känns verkligen iskallt idag. Håller på att vädra och tårna håller på att ramla av pga kylan, uuuuurk. Ser fram emot Lanzarote på torsdag. Några grader varmare, ohlala!

2008-11-17 - 15:59:25

Andra bullar.


Nyss var det helg. Party. Nu är det måndag. Icke-party. Går i mina mjukisbrallor, ett sletet linne och städar. Känns inte alls lika fancy som det var i fredags och lördags. Kanske ska sätta på mig mitt löshår och sminka mig, då kanske det blir roligare? Hmm. Äh. Måndagar ÄR tråkiga med eller utan hår eller smink. Det är bara så, tyvärr. Bara att städa vidare så att dagen kan ta slut nån gång........


2008-11-17 - 15:49:21

Biltvätt.

Funderar på att tvätta bilen sen. Både utanpå och innuti, varför inte göra som tjejen i filmen? Snabbt å lätt....

2008-11-17 - 11:59:19

Trött, trött, trött.


Imorse när klockan ringde 7.15 kände jag av att helgens sovtimmar varit väldigt få. Sover i vanliga fall fler timmar under en natt än vad jag gjort hela denna helgen. Å idag kom det alltså. Det gick bara inte att gå upp så jag tog en liten sovmorgon och pallrade mig upp vid 9 istället. Inte för att det hjälpte så mycket för jag är lika trött ännu. Nu ska jag kolla på Timbuktu på Nyhetsmorgon, ha det fint idag!

2008-11-17 - 09:40:51

God natt.

En bra söndag med. Kvällen har spenderats hos mamma och pappa. Daniel, min bror, fyllde 27 idag så vi hängde där ett tag, mysigt. Känns skönt att  man haft en så fruktansvärt bra helg som jag haft (trots att Tessy och Sara inte var med ;) haha)! Men det bästa är att jag bara jobbar ett pass till, sen drar jag.. :) Så snart får jag sätta igång å packa, brukar ha en tendens att alltid göra det i sista sekund..
Hoppas er helg varit bra iaf! Vi hörs imorgon. Natty..

2008-11-16 - 22:00:36

Toppenhelg!

När man vaknar upp på söndagsmorgonen, mår äckligt illa, är sjukt hes och har träningsvärk... Då betyder det att man haft FÖR skoj dagen innan. Kvällen bestod av förfest hos Mia och sedan vidare till Sticky. Det blev dans till grym musik, massa sång, alkohol, vänner och ja allt man vill ha för en lyckad utekväll. Det enda jag saknade var min kamera, tråkigt när man inte dokumenterat nåt ifrån kvällen, får hoppas nån annan tog kort.. Lyssnade även på Mole igår. Shit va underbart bra dom är! Blir verkligen glad utav den sköna musiken och deras utstrålning, var riiiktigt roligt att se dom.. Var ju ett bra tag sen! Även roligt att träffa gamla klasskompisar som man inte träffat sen studenten, även en väldigt gammal bekant som jag inte träffat på fleeeeera år, huhu, rooligt!
Nä, riktigt riktigt lyckad kväll. Grymt kul. Nästan så kul att jag glömmer av hur illa jag mår just nu.. hoho..

2008-11-16 - 11:41:12

Förfesten innan förfesten.

Har lite förfest här hemma innan vi ska till Mia på förfest innan det blir utgång. Jag hade räknat att jag skulle vara hos Mia vid fem.. Klockan är nu 18.00 och jag är inte klar. Bra där! Men men.. Nu börjar partystämmningen infinna sig igen iaf.. Speciellt skön stämmning till Pinks nya album; fun house. Just nu lyssnar jag på just Fun House. Den har ni här:

Hoppas ni får en skön partykväll. Det ska jag ha! Oh yes.
Hörs.

2008-11-15 - 17:58:39

Lyckat igår, misslyckat idag.


Var jätte roligt igår. Tänkte lägga upp bilder här men jag orkar inte det eftersom blogg.se inte har nån bra och smidig funktion för detta, så jag orkar inte. Men jag har lagt upp på min bilddagbok för er som vill kolla. Problemet för mig när jag haft en lyckad partykväll är att jag mår skit dagen efter, vilket jag gör idag. Urk urk. Måste försöka bli bättre eftersom ytterligare ett party väntar oss ikväll.. Måste ju vara på G inför detta, så jag ska försöka återställa mig så bra det går. Önska mig lycka till.
Vi hörs!

2008-11-15 - 12:32:28

Då var det dags.

Dagens party närmar sig. Nu ska vi snart åka.. Temat på kvällens fest är glitter och tattoo. Så här har vi stylat oss inför denna afton:



2008-11-14 - 19:38:17

Rain rain.

Det är helt sjukt vad det regnar idag. Sjuuukt. Hoppas det tar slut till ikväll, orkar inte med massa regn när man ska parta. Hoppas hoppas..  Annar har jag inte så mkt att tillägga just nu förutom att.... idag är det FREDAG :) .
God morgon folks, hörs under dagen!

2008-11-14 - 08:50:56

Jahaja.

Ännu en dag avbockad. Är uttråkad och sällsapssjuk. Stefan jobbar natt och kommer hem vid fem, då blir sängen äntligen varm och sig lik igen. Men nu ska jag krypa ner ändå, är trött. Imorgon är det fest, kul!
God natt.

2008-11-13 - 22:44:44

If you can dream it, you can do it!


Det jag drömmer om för tillfället är att bli RIK. Ska bli rik! Rik, rik, rik, rik, rik, rik, rik.. Come on nu, om jag kan drömma om det så kan det oxå bli verklighet. Det vet jag.. Drömmer vidare.........

2008-11-13 - 20:26:12

Varning för bluff-företag!

Ett ganska tråkigt inlägg. Men jag känner att det är nödvändigt. Vill bara varna för ett företag som heter AcceptusFinans (även Acceptus ekonomi osv.). Det var det företaget vi valde att arbeta med i samband med att vi själva skulle öppna vårt bolag i england. Stod så bra på hemsidan att det endast skulle ta 24-48h från det att man gjort sin beställning tills dess att man fått sitt bolag. Så var inte fallet.  Det tog dom nästan en hel månad att ge oss vårt bolag och Kajsa (som en av de anställda kallas) skyllde på att det var engelsa helgdagar vilket jag sedan kollade upp och inte en enda engelsk helgdag hade infunnit sig de datum som hon påstod. Däremot var dom väldigt snabba med att ta betalt. Betalt för någonting man inte får. På hemsidan ser man följande:

Text kopierad ifrån acceptusfinans.se


När jag och Gustaf jämförde detta bolag med andra såg vi att de var väldigt billiga. 3900:- för 'engelskt Ab och svensk filial' .. Men vad fick vi? Jo efter en månad fick vi vårt engelska bolag(efter många om och men), men vår svenska filial skulle vi själva få ordna och betala, alltså 2000:- ytterligare. Dessutom har bolagsverket en handläggningstid på ett par veckor så det där med att få företaget efter max 48 timmar vet jag inte vart dom fått det ifrån.
När vi ringde och ifrågasatte priset och den vilseledande marknadsföringen på deras hemsida fick vi tills svars att det faktiskt är en tolkningsfråga. Så dom menade på att jag och Gurra hade tolkat oss till att en svensk filial skulle ingå i priset. Hmm. Hur hade ni tolkat ' Vår lösning kostar 3900:- och inkluderar ett engelskt AB och svensk filial'? Trodde ordet inkluderar bettydde att det ingick, men som sagt, det är ju en tolkningsfråga. Dom sa även till oss att 'när man köper en bil så står det ju inte exklusive bensin, den tillkommer ju ändå' .. Men hade det stått, när jag köpt bil, att det inkluderar bensin så hade det ju faktiskt ingått. Så den förklaringen håller väl inte jätte bra.
Dessutom är det så gott som OMÖJLIGT att komma i kontakt med företaget Acceptus. Dom svarar ALDRIG och ringer sällan upp. När man väl får tag på dom säger dom att dom har för mkt att göra eftersom dom har över 100.000 kunder. Även där ett mysterium, hur kan 3 anställda ta hand om sååå många kunder?
Nä, akta er för detta företaget!


Varning, varning, varning!
Acceptusfinans acceptus finans Acceptusfinans acceptus finans Acceptusfinans acceptus finans Acceptusfinans acceptus finans Acceptusfinans acceptus finans

2008-11-13 - 19:21:29

Härlig helg att se fram emot!


Imorgon, fredag är det återigen dags för Roxystars årliga PARTY! Hon skrev i inbjudan att hon ville se hur många personer som går in i hennes 28kvm stora lägenhet. Spännande spännande, med tanke på att hon bjudit närmare 40 pers.

På lördag har Mia sin 'välkommen-hem-fest'. Ska bli mycho skoj. Efter henne blir det Sticky vilket jag för en gång skull ser fram emot eftersom Mole spelar, ohlala.

2008-11-13 - 10:49:51

Dröm, dröm, underbara dröm.


Drömde att jag var på en gala på Tv4 och sjöng 'I will survive'. Det var det roligaste jag gjort på väldigt länge, trots att det bara var en dröm. Var så underbart! WOW vilken känsla.....

2008-11-13 - 08:59:12

I-landsproblem.

Varför fungerar inte youtube.com för mig? Å varför funkar inte youtube-klipp på andras bloggar? Hmm. Är det fel på youtube eller är det nåt skumt med min dator? Hum, hum, hum....

Update 22.oo
Efter några nödvändiga och bortglömda uppdateringar så funkar nu allting som det ska. Goodie.
Även dags att sova, hörs imon. Natty.

2008-11-12 - 21:34:29

Longhair.

Idag har Mia äntligen hjälpt mig med mitt löshår. Har väntat länge på detta. Roligt värre :)
Så här har ni ett halvt resultat:


2008-11-12 - 21:03:27

Sysselsättning..


Hos Helena bland alla böcker..

Igår kväll hade jag ingenting att göra. Eller egentligen hade jag väldigt mkt att göra nämligen att städa här hemma. Men Helena, min kusin,  frågade om jag ville komma hjälpa henne att rätta uppgifter som hennes elever gjort och självklart ville jag det.. Allt för att slippa städa höhö. Så gårdagens sysselsättning var lite annorlunda men kul. Rätta teknikläxa, inte varje dag man gör det.

2008-11-12 - 09:50:40

Hey hoe.

God morgon folks! Har ni det bra? Det har jag det, är ju trots allt semester. Ohlala. Förresten, nu har man plötsligt ett nytt datum att längta efter. 17e december, då kommer kära Tessy hem.. Wiiie.. Bara att börja räkna ner, men en dryg månad går ju fort.. :D Jag ska bara övertala dom att INTE flytta till Stockholm än på ett tag.. Känner att det antagligen kommer gå sådär bra hoho, men försöka går ju :D
I vilket fall ska det bli gött när du kommer hem!

2008-11-12 - 09:48:07

Semester!

Då var sista passet avklarat. Ett väldigt trevligt sådant, alltid kul att gå från jobbet med ett leende på läpparna. Nu har jag några dagars semester, ska försöka umgås med Mia så mkt hon orkar å kan :) Skönt att vara lite ledig iaf!

2008-11-11 - 17:53:21

Det är morgon, men den är inte god...

..därför säger jag inte godmorgon.
Ska strax bege mig till jobbet. Har en udda dag idag. Går brevid 7-9, sen har jag möte 9.3o-12.3o, sen jobbar jag 14-17.3o.. Konstig dag men bra att jag har alla 'småslattar' på samma dag så jag slipper jobba lite varje dag. På torsdag och fredag har jag tagit semester så efter idag jobbar jag inte förrän på tisdag natt, slutar på onsdag morgon och på torsdag 5.3o åker vi till Landvetter och vidare till Lanzarote. Så det känns ändå lite ok att vara uppe i ottan idag, har ju ledighet osv att se fram emot, då kan man stå ut !
Vi hörs ikväll fuckers.

2008-11-11 - 06:58:32

God natt!

Glömde ta fram telefonen och plåta en nyhemkommen Mia. Tyvärr. Men jag kan säga att det var roligt att ses igen och det känns skönt att ha nån att leka med på dagarna.. :) VÄLDIGT skönt.
Nu är det sovdags. Börjar sju imon, skjut mig!
God natt.

2008-11-10 - 22:49:50

Gråååååått..

Det är verkligen grått och mörkt ute idag. Ösregnar och blååååååser. Stormvarning idag. Jag känner inte riktigt för att gå ut och bege mig till personalmötet.. Vill bara vara inne idag, det är en innedag idag. Stackars Mia som landar i detta skitvädret, urk.
Förutom personalmöte så ska jag på ytterligare ett möte sen innan 2 timmars jobb väntar. Efter det ska jag hämta Frida och så ska vi upp till Mia.. Så jag hoppas dagen går fort! Läääängtar tills ikväll, om det nu undgått någon..!?
Nä. Dags att göra mig iordning, ska snart iväg ju..
Får se när vi hörs nästa gång..
Ha en bra grå dag :)

2008-11-10 - 08:34:19







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0