Vi tar det här istället.

Elin. Snygga Elin. Har försökt skriva till dig på facebook men av nån skum anledning fungerar inte din profil.
Så här får du ett inlägg istället..



Har fyllt öronen med Medinas låt hela kvällen. Går ju inte att INTE tänka på dig då. :) Dig och vår dans till just denna låt i Århus, sent sent på lördagsnatten. Längtar tillbaka sjukt mycket och ser fram emot några glada partydagar hos dig och Emmy sen när jag kommer hem igen! Då ska finkläderna på, då ska vi slå klackarna i taket.
Party party party.




Århus 2009

2009-09-29 - 20:32:51

Höst höst.

http://farm1.static.flickr.com/96/273616417_b4a0f13828.jpg

Raggsockorna är på plats. Koftan sitter där den ska. Duntäcket värmer mina ben. Mitt te står brevdvid mig och ryker. Musik spelas högt i mina hörlurar. Utanför blåser det kallt, bladen yr och regnet kommer när som helst.
Det är en riktigt mysig höstdag idag.

2009-09-28 - 21:18:49

Har jag sagt det?

Har väl inte glömt att tala om att jag älskar hösten va?
Kan nästan sakna lite regn nu när jag är inte är på västkusten där hemma där det regnar 300 dagar om året.
Höstregn är ju helt underbart.
Något annat som också är helt underbart är när man tittar ut genom fönstret och möts av denna synen..

Kontraster.


Upptäckte precis, när jag beundrade mina skor i fönstret att det inte bara är jag som gillar skor..
En äcklig fjäril, som skogsmullen Therese fick ta ut ur rummet, och jag.


2009-09-28 - 18:23:57

Bästa.



Vissa saker får en att längta hem lite extra.

2009-09-28 - 00:10:44

Stilla söndag.

Efter en nästan 3 timmars lång stund vid frukostbordet med Therese och Mathias är man ganska så nöjd. Söndagar ska bara vara lugna och sköna.
Nu tvättas tvätten i källaren och jag ska sätta mig men min underbara kopp cappuccino och jobba. Har en del som behöver göras, så måste komma undan med det nu.

Vi hörs.

2009-09-27 - 14:51:45

Betongbarnens testund.

http://www.coffeeserve.com.au/coffeeserve/images/4759903.jpg
Min kollektiv-granne Veronica introducerade Chai till mig och Matte ,aka betongbarnen, igår. Gott ju. Mycket gott till och med konstaterade vi precis mellan vårt surplande i vårt tysta kök. Vårt Earl Grey har fått konkurrens.

2009-09-27 - 00:55:53

Ha däääää.

Varför kan inte bara norrmän lära sig att säga
HEJ

?
Ha däääääää.
Det fulaste jag vet. Usch.
Ytterligare ett mission när jag är här. Lära dom prata.

Dagen idag har varit underbar.
Tittat runt i affärerna på gallerian i Gjövik. Skönt med lite människor, lite affärer, lite civilisation helt enkelt. Affärsutbudet dög för att vara en byhåla långt ut på landet. Fast man kände sig lite dum när man insåg att man gick in i samma affär för fjärde gången, men jag och Tessy älskar ju såntdär så vi kände att vi var tvugna för att klara kommande vecka.

Handlat 10 påsar mat har vi också gjort.
Det är ju inte alls särskilt dyrt här i Norge har vi märkt.
Oj va bra!

Nu ska husets outsider gå och lägga sig. Outsidern som gillar MQ och blonda killar, vilket jag är totalt ensam om att göra i detta kollektiv. Förstår det icke.
Men men, allt kan man inte få in i skallen.

Det bästa av allt är att det är sovmorgon imon och jag känner av nån konstig anledning på mig att morgondagens väckning kommer bli underbar, jihaaa!
Natty.

2009-09-27 - 00:00:13

Nästa viktiga inköp.

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=4903526
Nästa gång jag handlar ska jag lätt införskaffa mig Diors Maximizer. Underbart läppglans som förstorar läpparna. Prova om ni inte gjort flickor.

2009-09-26 - 23:58:13

Den nakna sanningen.



Nyduschad, osminkad, fuktigt självtorkat hår. Är det detta man kallar den nakna och bittra sanningen?
Ja.

Dags att lägga sig och vila en stund.
Sked hade suttit fint nu. Väldigt fint.

God natt.

2009-09-25 - 19:20:51

Let's go!

Två saker som kan få en på väldigt bra tankar.
Skrivandet och fredagskänslan.

Efter jobbet idag ska jag åka hem och lägga mig och sova.
Det och att vi ska handla imorgon är väl ungefär de enda helgplanerna vi har.
Party!
Men sova är prio 1 iaf så vi får helt enkelt se när vi hörs nästa gång igen.

Ha en fin helg.

2009-09-25 - 08:37:11

Kära dagbok.

Jag tror aldrig jag har känt mig såhär vilsen i mina tankar och känslor, ever ever ever. Är det den friska lantluften som gör det tro? Får min hjärna tänka klart när jag inte andas betong och avgaser? Eller är det för att man ser allt med andra ögon nu, på distans? Man får chans att fundera lite extra eftersom det inte finns något annat att fylla hjärnan med?
Varje kväll, när dörren stängs till mitt rum och musiken sätts på, snurrar en miljard tankar i skallen.
Vad ska man hitta på när man kommer hem igen? Är folk verkligen så bra som man tror? Hur börjar man om? Vad ska man göra, med vem, när, vart?
Tror det är ovissheten som gör mig galen. Gillar den inte alls. Eller så är det för att det är nytt och främmande för mig. Har jämt haft allt klart för mig, byggt upp ett liv tillsammans med någon. Haft mål tillsammans. Jobbat efter dessa tillsammans. Men nu, nu när ingenting är kvar, står man här själv och ska helt plötsligt börja om på nytt. Bygga nåt som är starkare än starkast och finare än finast. Kommer man någonsin att få det? Hatar att jag ens ställer det som en fråga för jag ska bara ha det så. Borde kanske bara undra när istället? När kommer det perfekta livet att infinna sig egentligen? Återigen, med vem, var, när, hur?
Ni hör. Likna mitt huvud vid ett hamsterhjul, det är okey.

Ska sluta förvirra er, mina stackars stackars läsare.
(Kan glädja er med att jag faktiskt vet att jag ska vara smal, superfit och ha finaste tuttarna i hela världen hösten 2010 iaf vilket bör resultera i att man någon gång i livet kan bli en gnutta nöjd med sig själv iaf. Muahaha.)
Skönt att få rensa tankarna ibland bara.

Tack S för att du orkar lyssna på mig mitt i natten, behövt prata av mig hela dagen. Så tack.

Sova var det ja. Snart ska man upp igen. Blä.
Natt natt, sena natt, god natt.

2009-09-25 - 00:05:19

Vits är det roligt ibland?


Jag troooor jag kan börja förstå att folk tycker att göteborgare alltid kör med ordvitsar...

Underbar släkt iaf :) !

2009-09-24 - 21:41:51

Working 9 to 5.

Skulle inte överdriva på något sätt om jag berättade för er att jag just nu i denna stund skulle kunna betala dyrt, mycket dyrt, eller kanske till och med döda någon ond människa, typ pedofil eller våldtäktsman, för att få sova lite till. Hemma i min egna säng dessutom.

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

08.35 - dags för ytterligare en dag i fabriken. Jippi.

2009-09-24 - 08:34:53

Titti, Tahle och Tatte.

http://www.norrkopingslagerservice.se/userimages/image/kartonger.jpgNu ska jag berätta för er om min första tabbe på jobbet.
Skulle organisera om lite bland alla våra pallar med kartonger fyllda med olika sortes kakor. Hämtade en vagn/truck som var lite väl liten men 'äh, det funkar' tänkte jag i min lilla skalle. Körde in gaffeln under pallen och höjde upp den.. Skulle fram en liten bit och sen in på ett annat ställe..
Chefens mamma, pondus-damen som vi varit lite smårädda för, kom förbi för att kolla hur vi lagt upp dagen osv. Klart man måste visa framfötterna och jobba undertiden så hon ser hur duktig man är, eller hur? Ut med pallen. In med..... Nä... Inte det.. Halva pallen med Goros, som förövrig är de kakorna som tar längst tid att göra eftersom dom är HANDGJORDA, välter. Kartongerna bara rullar iväg och jag vill dö. Dö. Dö. Tittar på chefens mamma, pondus-damen och halvflinar.. 'Oj'..
MEN jag hade ändå tur i oturen för inga kakor gick sönder märkte vi sedan. Pjuuuh. Ibland har man saker och ting på sin sida måste jag säga. Tack.

Nä. Vegomaten kallar. Jej.

2009-09-23 - 19:19:16

Älskad och hatad av alla.

Ohlala. Efter 11.5 timmar på fabriksgolvet kan jag säga att fötterna ömmar lite. Eller som jag brukar säga; Man känner att man lever.

Vill börja med att skicka ett meddelande till Pia och Eva-Marie, våra kära mammor hemma i Kungälv: Kan ni laga mat och skicka hit! Mat som innehåller nån form av KÖTT!!!!!!!!!!!!!!!? Vi klagade förra veckan på vår vegetarian mat men känner att vi gått ner oss ännu mer denna veckan och insåg i lunchrummet idag att vi faktiskt satt och åt veganmat :O What? Couscous, broccoli och morot. Inte direkt disco i munnen. Man blev nästan bara irriterad över att vissa människor orkar ha det så JÄMT. Therese tyckte att veganerna borde sluta äta grönsaker också 'för om dom äter upp morrötterna så får ju kaninerna inte sin mat och då dör ju dom ändå' sa hon samtidigt som hon petade i sig en bit morot. Jag kunde inte annat än att hålla med. Så vi kom väl i princip fram till att [känsliga läsare bör kanske varnas här] dom* lika gärna kan ta livet av sig direkt.
Nä, kanske spårade ut lite där men det blir lätt så när man har ett behov som man inte får mättat.. Precis som att rökare och alkoholister blir på konstigt humör om dom inte får sitt. Så som sagt KÖTT, KÖTT, KÖTT, skicka hit!

Nu har jag även bunkrat upp med ett lager kakor på rummet som får stå här och vänta på att nån, vem det nu kan vara,  kommer och äter upp dom...

Nu ska jag äta upp min stadiga middag bestående av knäckebröd med stulen ost och c-vitamin.

Hej!

* "Veganerna alltså, inte kaninerna" - Therese

2009-09-22 - 20:46:55

Vad kvinnor vill ha.

http://img.visualizeus.com/thumbs/09/02/02/kissing,sexy,couple,kiss,love,lovers-6ae7910593da1e9d412e3f13a62b03ba_h.jpg

Idag har jag och Therese haft eget ansvar på vår lilla 'station' på jobbet. Vår handledare jobbar nämligen natt denna veckan. Så jag kan börja med att säga att det varit en underbart bra måndag! Hade inte kunnat bli bättre!
Vi har stått i kanelbulledoften packat drömmar och kringlor och pratat. Pratat om sånt som förmodligen varenda kille skulle vara intresserad av att höra, där vi av nån konstig anledning alltid brukar hamna när vi får lite tid för oss själva. Sex & kärlek. Att göra det eller inte göra det, med vem, var, när, hur. Det där med att ha hemligheter för varandra finns nog inte när det gäller oss. Helt underbart.
Så efter denna dag är jag helt nöjd. Ska bara klara av ett supersvettigt danspass innan dagen är över också så kommer jag vara 100% nöjd sen.
Bra va? Måndag och allt. Nästan lite chockad själv...

2009-09-21 - 18:15:39

Tankar från världens minsta rum, 01.17.

Ska jag återigen behöva kostatera att helgen gått alldeles för fort? Ska det låta likadant varje söndag eller måndag 3 månader framöver? Jag är rädd för det, för 2 dagar ledigt utav 7 möjliga är på tok för lite! Det är därför jag ska bli ekonomiskt oberoende när jag blir stor. Jobba när jag vill. Bra va?
Sist jag satt och åt frukost innan jobbet var det enda jag fick ur mig detta:
Jag längtar tills jag blir pensionär.
Undra hur det kommer låta imon?

Nu ska Jack Johnson få sjunga klart sista låten för mig i mina hörlurar. Sängen kallar och jag kan såhär i efterhand inse hur dumt det var av mig att sova till ett (?) idag. Dumt att vända på dygnet varje helg. Det får vi försöka ta tag i nån helg framöver. Kommer väl vara klar lagom tills jag kommer hem är jag rädd för.

God natt!

2009-09-21 - 00:54:41

7an party.

Då var det redan söndag, här ligger jag med en varm flaska på magen, snusklubba i munnen, yllestrumpor på fötterna, datorn i knät, regn utanför fönstret och bra musik i öronen. Ganska så skönt ändå!

Var roligt att festa till det igår.
Var precis som ett 7an party nästan. Dom är några år efter här både i kläder, frisyrer och sättet att festa på. Hela festen gick ut på att ragga och ja, det kändes som man befann sig några år tillbaka i tiden. Rätt skoj ändå samtidigt som det var tragiskt på ett annat sätt! Raggpartyn är väl sådär kul egentligen. Hoho.
Kul att se vilka som har ångest imorgon på jobbet. Finns väl vissa som bör ha det.. Hoho.
Blev bjuden på riktigt god vodka igår med. Cîroc. Funkade att smutta på rent vilket jag annars inte brukar föredra. Men ja, riktigt fint! Prova nån gång, ett tips.

Nu ska jag fortsätta ha det skönt här.
Hörs.


2009-09-20 - 15:15:33

Förspeil som det så fint heter på norska.

4 snabba bilder ifrån vår otroligt häftiga förfest. Smink, dator och jelzin står på min plats. Ser ni?
Nu får vi hoppas det blir ös ikväll.
Har jag inte uppdaterat innan imon vid 21 så får ni gärna börja bli lite oroliga.
Ciao




2009-09-19 - 19:25:54

Tonight is the night!

http://www.fish-n-beer.dk/data/images/vodka_jelzin.jpg
Ikväll åker fulspriten fram. Ikväll blir det fest!


Nu var det ett tag sen man slog klackarna i taket och festade till det. Antar att det inte kommer festas allt för mkt här på landet men ikväll blir det som sagt fest. Någon på jobbet som köpt hus och ska ha värsta festen där. Fullt hus. Ska bli roligt att träffa de man jobbar med när man är lite finare än man är på jobbet. Vi hade lite fix här redan igår faktiskt. Veronicas kommentar när hon kom ut i köket och såg hur vaxet värmdes i det kokande vattnet på plattan var ändå bäst: Har ni tänkt ha bortamatch imon eller?
Med tanke på gutt-utbudet på jobbet vet vi alla svaret på den frågan.
Eller hur flickor?
Haha.

Nä om man skulle gå ut och ta vara på solen lite nu?
Molnen och dimman är borta.
Jiha.

2009-09-19 - 14:31:28

Lördag.

http://alltomprylar.se.taz.kontrollpanelen.se/wp-content/uploads/2009/04/090406-daliklocka-01.jpgDet skulle kunna vara en av de bästa känslorna som finns. Att vakna upp på lördag morgon, konstatera att man är ledig och somna om igen. Gå upp i lugn takt, äta en lugn frukost och sen burra ner sig i sitt svala duntäcke i sängen igen. Lägga sig och läsa och bara ta det lugnt.
Lördag. Underbara lördag.


2009-09-19 - 10:59:55

Check.

Kvällspromenaden avklarad. Det är bra att tjejerna hjälper mig här. Kom ut i min 'jacka' i köket innan vi skulle ut och Emelie säger då till mig:
E: Men du måste ju ha jacka på dig. Det är kallt ute!
L: Men jag har ju jacka!?
E: Det där är ingen jacka! :O HAHA.
L: Va, jo det är det väl? Har ju mössa med...

Så halsduk och vantar fick jag tillslut på mig innan promenaden. Var nog tur det för det är ju igen medelhavsvärme här precis. Så undra hur det kommer gå med min rosa 'jacka' eller min trenchcoat när det blir kallt här på riktigt. Mkt orutinerad vinermänniska skulle man nog kunna kalla mig.. (Skulle behöva lite professionell rådgivning så om det finns nån med dessa kunskaper där ute så säg till!)  Men jag frös inte ikväll vilket iaf var huvudsaken.


(Till er som vill ha en högupplöst bild på dessa två skönheter som tex bakgrundsbild eller skärmsläckare kan detta beställas hos mig, myche bra pris, bara för dig kombes!)

Klockan är två minuter över tio och jag är sjukt trött.
Ska nog sova snart. Sova gott och se fram emot veckans bästa dag OCH stooor fest på lördag. Mer om detta kommer.
Natti.

2009-09-17 - 22:02:38

Allt i ett.



Shit.

Försöker övertala Tessy att gå med mig på denna fantastiska kvinna i november i Oschlo. Hur kan hon egentligen ens tveka ;P?

Music Code Provided by MusicVideolife.com


2009-09-17 - 19:55:51

o6.oo utanför mitt fönster.



Jag blev stum imorse när jag tittade ut.
Förstår ni varför?

2009-09-17 - 08:32:07

Dagens industrioutfit del 1.


2009-09-16 - 18:20:34

Dagens 3.



1. Matte fick jobb idag. Det är vi väldigt glada för! Jiha.
2. Imorgon ska jag försöka dricka mindre kaffe.
3. Dans och korpfotboll när jag kommer hem igen. Helena, organiserar du? ;) Plus att bootcampen ska vara KLAR och jag ska se ut som en solsticka eller en tandpetare, välj själva.

2009-09-15 - 22:49:03

Tisdag morgon, 8,15.

Nu börjar jag känna igen mig.
Efter mitt första uppvak imorse, vilket förövrigt var hur bra som helst, så fick jag en rejäl deja vu. Åkte plötsligt 8 år tillbaka i tiden och minns mitt hemska morgonhumör. (Mia är fortfarande rädd för mig på morgonen). Hade på den tiden ett litet träd alldeles utanför mitt fönster. I det trädet hade gråsparvarna pip-konferens varenda eviga morgon.
Pip. Pip. Pip. Pip. Pip.
Jag flög tillslut upp ur sängen, sjukt rufsigt hår och arg i blicken, gick genom hallen, in i vardagsrummet där jag plockade på mig några apelsiner och äpplen vidare ut på balkongen där jag skrek; 'Håll käfteeeeeeeen' (förlåt mamma&pappa och alla grannar) och kastade argt in frukterna i det lilla trädet så gråsparvarna flög för livet.
Så hade jag kunnat göra imorse igen känner jag.
Pip. Pip. Pip. Pip. Pip.
MEN hejdade mig och la istället en kudde över huvudet. Muttrade lite och somnade om. Bra va?

Sen var jag galet trött sista gången telefonen ringde. Har tänkt att jag varit oförskämt pigg på mornarna men idag kände jag som sagt igen mig. Fick det bekräftat när jag kom ut i köket till de andra imorse med. 'Oj' sa en av tjejerna när hon såg mig. 'Ja, jag är lite trött idag' blev mitt svar på detta ojet.
Haha.
Nä. NU ska jag hoppa upp på cykeln och cykla till jobbet. Idag tar det emot lite.

Ps. Hann med att fota förut. Kunde inte låta bli. Helt otroligt fin morgon, visst?



2009-09-15 - 08:24:59

Insyn.


1. Här. Precis här står jag och Therese och jobbar varje dag. Inspirerande miljö va?
2. Tessy poserar framför limpbandet. När limporna slutar komma är klockan tre.


Förstår inte riktigt vart helgen tagit vägen. Nu är till och med måndagen över och nedräkningen tills fredag har väl börjat lite smått. Men innan dess ska vi packa, packa, packa. Nedan har ni en bild på tre av fyra kakor som vi packar. Den fjärde storten, sirupssnipperna, tänker jag aldrig i hela mitt liv visa er. Dom är absolut jobbigast att packa och snart, mycket snart, kommer jag börja drömma mardrömmar om dom.
På bilden har ni iaf Sandkaker, Goro och Krumkaker. Made by svenske jenter och polacker typ.

http://culinor.no/bin/150714de7631740c7f600d4c90b29271.jpg

Igår fick jag och Tessy våra cyklar, får nämligen låna cyklar från vår snälla hyresvärd. Så vi var ute på en tur igår och nu kommer det bli cykling till och från jobbet varje dag. Riktigt skönt imorse när den friska höstluften bet tag i kinderna, man piggnade till rejält! Vi ska även en liten cykelsväng på kvällarna så vi får ihop en mil om dagen minst. Alltid nåt iaf.

Nu ska jag laga thaimat. Vi är ensamma i huset och därför tänker jag passa på att vräka på lite musik i köket, kasta kastruller och stekpannor, spilla kryddor och leva rövare som the master chef; Morberg. Peeeer Morberg.

Allt för nu.

2009-09-14 - 18:04:12

Just nu.



Här sitter jag just nu. Efter en skön sovmorgon och en lång frukost. En kopp te, skön filt, en bra bok och sjukligt fina vyer. Får nästan lite kramp i hjärtat när jag tittar ut över bergen och skulle inte ljuga om jag sa att jag skulle kunna börja gråta för att det är så fint. Vackert vackert.
Måste säga att jag har det väldigt bra just nu faktiskt!

Gårdagen då?

Igår lyxade vi till det och lät pastan och tonfisken vänta. Kyckling och klyftpotatis bestod kvällens måltid av (OCH levande ljus, inte dåligt). Vi satt mest och stönade och blundade för att det var så gott. Här lär man sig verkligen att uppskatta det lilla, precis som när det kommer en fin plåt med kakorna fint uppladga på jobbet. 'Åh, en fin plåt. Va kul' hör man sig själv säga utan att ens tycka att det låter konstigt..
Hmm.



2009-09-13 - 12:07:46

Gå på tur.

En underbar promenad i den friska höstluften kändes välbehövlig efter en vecka instängd på en fabrik bland bröd och kakor. (70.000 sirups-snipper på 2 dagar, inte konstigt att jag drömde om de jobbiga kakorna inatt va?)
Jeje, får iaf bli en kvällspromenad också sen!
Lite bilder från promenaden kanske?



Tessy, Linne och Emelie på tur till stora byn Lena.

Promenadskorna på. Mycket taktiskt när lerpölarna skulle passeras. Hihi.

Klicka på bilderna för att få se dom i fullt format.







2009-09-12 - 16:45:23

Fredag på landet, 22.oo.

Har väntat på denna dagen länge. Åtminstone en vecka. Fredag, underbara fredag. Lovade mig själv och alla runt omrkring mig att jag skulle piffa till mig och dricka sprit. Kan säga att jag inte orkat det.
När jag kom hem tog jag det lugnt en stund. Åt. Sov. Vaknade. Åt. Sov.
Nu ligger jag i min säng. Vet inte om jag ska sova för natten eller vara vaken lite. Helst av allt skulle jag vilja spola tillbaka tiden precis exakt en vecka faktiskt, då hade jag det betydligt trevligare!

Så. Utlovade lite helgplaner á la landet igår.
Här kommer dom:

Lördag.
Vi ska gå upp vid 9. Äta en lugn och god frukost som inte ska bestå av gröt.
Vila lite.
Ta en promenad.
Duscha.
Palla lite vitkål, lök och potatis ifrån bonden här brevid.
Kanske dricka lite alkohol.
Sova.

Söndag.
Likdan morgonrutin som lördag.
Plocka lingon.

Så går en helg till när man bor på landet alltså.
Det trodde ni inte om mig va?

Nä.. Om man skulle ta och måla naglarna rosa kanske? Det är ju ändå helg.

2009-09-11 - 21:28:27

Big in Japan goes Kempe store i Gjøvik.

http://tvdagboken.files.wordpress.com/2008/09/stor-i-japan1.jpg

Vår katastrofala spelning ikväll vill vi gärna glömma, så nu glömmer vi den. Får försöka hitta andra vägar till mitt och Mathias stora mission; Big in Gjøvik. Kan ju vara en rätt rolig grej eftersom man inte känner nån här och i princip kan göra bort sig hur mkt som helst. Det var vi redan börjat med. Jej.

Förövrigt så är det sjukt fint här. Nu när vi åkte hem speglade sig månen i vattnet och det såg ut som det gör på film typ. Ooooh. Det får jag leva på imon när klockan ringer vid 7. Gott att det är 6 timmar kvar dit, jag som behöver minst 8 timmars sömn för att fungera. MEN imon är det fredag och då kan man vara trött, nästan skönare. Mer välförtjänt med helg då. Icke sant?

Hörs mer imorgon. Då ska ni få höra om våra spännande helgplaner. Hur firar man egentligen sin helg på landet? Just det, där har ni nåt att bita i.....
Svaret får ni imorgon.
God natt.

2009-09-11 - 00:41:32

Bildbok.



När man jobbat en hel dag så är man rätt trött när man kommer hem, så nu ska jag sova.

Idag har jag haft en ganska dålig dag faktiskt. Klantat till mig hela tiden. Tappat burkar, tappat lock, tappat kakor och nu när jag kom hem tappade jag en konsevrburk med kokosmjölk på tån, AAAAJ. Så nu ska jag tröstsova en stund. Blev inte många sovtimmar inatt, hjärnan arbetade för fullt istället, vilken den försökt göra idag med, trots att jag varit lite vääääl trött (inte van att börja jobba 7)..

Längtar tills helgen kommer, då kan jag göra mig fin. Ta på mig en klänning och sminka mig. Slippa vara ful i arbetskläder. Härligt med en ljuspunkt i veckan iaf.

Ciao.

2009-09-09 - 16:01:49

Arbetarna.


2009-09-08 - 20:26:49

Det hade varit ett bra ställe!


Fridi, du hade gillat mitt jobb. Kakor över över över allt...

Hoppas du har skoj där hemma!
Kom och hälsa på snart, så ska jag visa dig hur livet på landet går till....


2009-09-07 - 20:21:22

Första arbetsdagen, check! 13 tusen kakor packade.



Idag har vi inte bara varit fula. Vi har packat sönder oss. Effektivitet.

Man kände sig rätt lost när man, efter att man bytt om, blev insläppt i fabriken där alla visste vad dom skulle göra och man själv stod som ett frågetecken. De första 2 timmarna fick vi baka; kavla, platta till, ta bort runt sidorna, ställa på plåtar, smöra formar. Om och om igen.
Sen blev jag och Tessy förlyttade till packningen. Packa 12 kakor i en burk, klistra på etikett på locket, stapla dom på en pall och fylla den. Osv osv. Skoj faktiskt.
Så nu är vi inne i jobbet. Jag var jätte pigg imorse (hör och häpna) men piggheten varade 2.5 timma och när klockan var 9.30 ville jag lägga mig ner på golvet och sova, sova, sova, sova.
Haha. Vänjer mig nog i framtiden.
Håll tummarna.
Fortsättning följer.....

2009-09-07 - 17:57:11

Omgivning..


Dvärgarna kramas på gården.

Huset från baksidan. Mitt fönster är 3e från vänster högst upp. Tessy har rummet brevid. Je.

En ful bild är ju alltid skoj.



Där ser ni vårt hus. Mycket centralt beläget....





En larv.

Detta får räcka sålänge.
Ciaaaaaaao.

2009-09-06 - 14:53:00

Detta ska nog funka bra.

God morgon.

Då har man bockat av första natten här i sitt tillfälliga hem i Lena. Helt utvilad och pigg, känns skönt. Sängen funkade alltså bra vilket jag var lite orolig för att den kanske inte skulle göra när jag la mig igår.

Gårdagen kändes som världens längsta dag. Jag, Tessy och Matte låg klarvakna klockan 6 i Olso. Rastlösa och ivriga på att komma iväg. Så vi låg och pratade ett tag innan vi packade in oss i bilen och åkte. Jag och Mathias fick alltså 4 timmars sömn, vilket är betydligt mindre än vad jag behöver för att fungera till 100% så jag tror nog aldrig jag skrattat så mycket som jag gjorde igår. Eller, jag kanske ska säga vi förresten. Dubbelvikta av skratt, flera gånger. Sjukt skoj!
När kvällen kom skulle vi se på film men vi hade den oturen att DVDn var trött på livet och slutade fungera när vi väl satt oss ner. Då fanns det inte mkt annat att göra än att ta en tröst-drink bestående av Jelzin och FUN-light, iaf för mig och M. 4 timmars sömn, två personer som alltid skrattar i varandras sällskap och lite sprit på det. JA vi hade kul.

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Me'shell ndegeocello's Beautiful på högsta volym.
Ska bädda sängen och gå ut och äta nån form av frukost. Här äter man för att överleva. Very low life. Detta var min kommentar igår när vi åt middag :' Oj, va äckligt det var, tur att man inte är kräsen'..
Så, får se vad det blir för spännande kulinarisk upplevelse idag.

Ha en bra dag, det tänkte jag ha!

2009-09-06 - 11:01:19

Nu bor vi på landet.. I Lena...


Här här ni vårt nya hem. En gammal skola.

Vår balkong och vår utsikt.

Fina vyer.

Vår trädgård. Äpplen och päron, oj va gott.

La korridoooor. Hemtrevligt va?

Matte sitter i vårt fruktansvärt mysiga vardagsrum där han bor just nu.

Mitt rum. Fick skynda mig och byta ut lite fula saker innan de andra rummen blev tagna. Bytte ut de sjukt fula mönstrade gardinerna, fula filten, fula lampan och roffade åt mig en ljusstake.. Blev bättre än innan iaf, tihi.


Nu ska vi installera oss.
Uppdaterar mer sen!
:)

2009-09-05 - 17:23:55

Börja lite smått..

Då var det dags att åka.. Idag lämnar de tre stjärnorna Kungälv.
Håll koll här, ska försöka underhålla och uppdatera er så mkt som möjligt...

Forstättning förljer..








2009-09-04 - 08:20:01







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0