Tänk på följande..

Trodde faktiskt inte att jag skulle orka upp igen om jag gick och la mig men se, här är jag! Woho..

Nu ska jag göra mig iordning och dra till Trollhättan. Blir  bowling och middag.  Just nu längtar jag bara efter maaaaten för jag är sjukligt hungrig och sugen!

Så till alla er som ska ut idag, tänk på följande:
OM ni åker med på efterfest till Marstrand, fixa nån som kan hämta er INNAN ni åker.. På vintern är det ingen jätte metropol och bussarna är väääääldigt lätträknade. Väldigt!! Det fick jag och Daniel lära oss idag. Phu..
Kvällen igår blev ändå grym. Natten och morgonen oxå. Det kan jag iaf säga nu när jag är hemma igen i värmen!

Nä.. Lite brådis här.
Ha en bra lördag.

2009-02-28 - 15:39:23

11.20

11.20, precis hemkommen. Festen är över. Jag behöver sömn. Blir 3 härliga timmar innan det är dags igen.
Ibland hatar jag nästan mig själv. Men bara nästan.
Hörs.


2009-02-28 - 11:20:16

Kvällen.

Lite fest idag med dessa två bland annat:

(Bilden: 2 dagar i en bil, tyskland tur och retur och rätt mkt alkohol.)

2009-02-27 - 20:42:49

Kanske var just för mig?



Igår fick jag, för första gången, min lönespec OCH förra månadens kontoutdrag i samma brev. Förmodade först att det blivit fel men sen slog det mig att det kanske var nån snäll människa på banken som helt enkelt ville hjälpa mig. Väldigt pedagogiskt och bra i så fall. Man tittar på sin välförtjänta lön och bläddrar sen igenom kontoutdraget. Så hittar man övervägande onödiga saker och tycker, återigen, att man kunde gjort nåt vettigare för pengarna. Så att papprerna låg i samma brev var nog en vänlig gest, typ; lär av dina misstag.
Funderar även på om det till och med kanske är så att det är Lena som snackat med banken och fixat denna smarta brevkombination.. haha.. Who knows?

2009-02-27 - 11:50:54

Ojämnt.

För några dagar sen sov jag så hårt att inte ens min telefon lyckats väcka mig. Inatt var det precis tvärt om. Superhörsel typ. Hörde allt möjligt..; grannens hostande, tidningsbudets springtävling i trappuppgången, bilar som försökte starta på parkeringen osv. Jag tror jag ska köpa ett hus långt långt långt ute på landet. Kanske vore nåt?

Har drömt sjukt mkt inatt oxå. Bl.a så har jag sjungt gospel, jag har varit jagad av sjukt mkt gangsters på gatorna i New York (typ GTA) när jag hälsade på Tessy.. Det var sjukt mkt pistolskott mot mig inatt ska ni veta! Även att hänga från en helikopter och hoppa ner på en skyskrapa var rätt läskigt. Sen har jag skedat på Stena Line oxå. Snacka om salig blandning!



MEN i vilket fall så är dagen ändå bra. En fin väckning och mormors nybakta grahamsfrallor till frulle har gjort morgonen härlig.. Hoppas den fortsätter vara bra, men det blir den! :)

Ha en härlig fredag!

2009-02-27 - 11:26:44

Gooooodingens dag idag!


Redan ett år sen vi åkte racerbil från Trollhättan till Göteborg för att titta på nyfödda Judith.. Ett år sen.. Shit va tiden går FORT! :)

2009-02-26 - 22:39:47

Behövs inte så mkt..



En het dusch, lite kvällsmat och en skön soffa har fått mig på bättre humör. Behövs inte alltid så jätte mkt  ibland, bra va?:)

2009-02-26 - 21:04:34

Det var längesen!



Hej kära klagomuren. Då var det dags igen. Klaga var ordet.
Nu har jag precis kommit hem ifrån dagens BJ pass. Tråkigaste på länge. Energin kom aldrig och det var bara såå tråkigt.. Sen blev det inte bättre utav att jag blev galet distraherad av den totalt odansanta tjejen i supertighta Rönnishkläder som stod framför mig och gjorde en gemogående sak genom hela passet: F-E-L. Varför ska ni envisas med att gå på BJ när yoga och bodypump är er grej. Jag vet heller inte varför jag envisades med att stå längst bak idag heller för då blir man ju distraherad. Så jag får väl skylla mig själv..?

Dessutom blir jag INTE gladare av mitt skitinternet som slutar fungera var 5e minut. Bredbandsbolaget = SKIT.
Sen blir det verkligen INTE bättre av att Linda Rosing just nu pratar i mitt vardagsrum om hur hon vill träffa den rätte. URK.
Fy va trist med ett inlägg ala Katrin Zytomierska.. Är det detta som kallas pms kanske? Hmm..

Så folks. Ge mig lite positiv energi. Mia, idag är det din tur att agera positiv livscoach... Det är det minsta jag förväntar jag mig ;)

2009-02-26 - 20:11:07

Björn Borg.

Dance_by_LsdFreak.jpg hip hop dance picture by yare3Nu har jag flackat runt hela stan, fram och tillbaka, i ett par timmar. Allt är klart och nu är jag hemma igen.
Ska andas en stund. Lyssna på musik. Komma igång för kvällens bodyjam-pass. Känner på mig att det kommer bli riktigt roligt idag. Härligt att Pilli ska med idag oxå, har ju varit själv de senaste gångerna och vid detta laget vet nog de flesta om att jag inte älskar att vara ensam.
Så idag blir det fullt ööös! :)

Tänkte ladda mig själv med massa energi som jag kan ha när jag kommer hem för då tänkte jag sätta igång med städningen.. Har inte kommit så långt ännu nämligen! Sån är jag. Hiho.
Höres.

2009-02-26 - 17:32:16

H&M Home.



Då har jag äntligen fått kolla in H&M's Home. Var spännande att se faktiskt.. Dock var det inget jätte häpet men vissa grejer funkade mer än bra, speciellt sovrumstillbehören. Maskulint, färglöst och stilrent är ord som beskriver prylarna rätt bra. Ta er en titt här.

2009-02-26 - 12:10:09

Sent idag ja.

Vaknade nyss. Förstår inte hur jag kunnat sova så länge idag.. Inte ens min lilla telefon har lyckats väcka mig idag, vilket är väldigt ovanligt eftersom minsta lilla ljud brukar kunna väcka mig.

Kanske dags att ta tag i dagen? Känns som att det är på tiden.
Hörs sen.

2009-02-26 - 11:18:26

Hoppfullt!

 <- sådär glada kommer jag och Alexandra vara den 1a april för då flyttar hon hem igen. BRA! :) Dock är jag inte hemma då men den 7e, då smäller det..

Känns gött nu. Frida kommer den 15e.. Tessy inte långt därefter.. Hur fint som helst..  WIHO! :)


2009-02-26 - 11:16:50

Trött men ändå inte.

Trött i huvudet. Förövrigt är jag pigg..
Presentationen gjorde vi bra idag. Sen överröste dom oss med frågor, men jag tyckte att vi fixade det bra oxå! Men man fick idock ngen riktig känsla av hur det egentligen hade gått efteråt. Vi får helt enkelt avvakta. Deras pokerface var för svåra att tyda.

Imorgon är jag ledig. Ska ägna dagen åt städning, hämta visum, jobba med G (varför skriver jag att jag är ledig?) och njuta av kvällens b-jpass, som jag tyvärr missade idag.

Nu ska jag fortsätta här. Kommit långt med det mesta idag, härligt!

2009-02-25 - 22:50:37

En såkallad presentation.

Vilken sekund som helst kommer Gurra hit. Vi har lite bråttom. Tennishallens styrelse ringde och ville att vi skulle komma och hålla en presentation på deras styrelsemöte idag klockan sex.
Klart vi gör det eftersom vi vill få allt spikat och färdigt.. Men nu får vi sätta oss och försöka få ihop nåt bra att säga oxå.. Kan ju vara vettigt.
Men det kommer säkert gå skitbra. Det är så man ska tänka, visst Mia? :D
Hörs senare!

2009-02-25 - 14:23:49

Såja.


Igår fick jag en ny idol. Willy i Bygglov är ju hur grym som helst. Stenhård gubbe. Det bästa är när han förklarar sin 'kärlek' till alla dansband. Haha. Kul person.
Pinks biljetter släpptes igår. Hon kommer i November. Måste dit. Sist vi var på hennes 'vip-spelning' var det nåt utav det roligaste och bästa jag varit med om. Vet inte exakt vad det var men förmodar att kombinationen bra musik, gratis i baren och underbara vänner gör en kväll så grym helt enkelt.

2009-02-25 - 14:18:47

Frida goes...

..superman?
Det är så att man blir lite nervös här hemma. Ni får kolla in hennes senaste inlägg här, så kommer ni förstå vad jag menar!

Nu ska jag, efter en fin start på dagen, vakna till liv, äta frulle och jobba färdigt.
Vi hörs sen! :)

2009-02-25 - 09:51:44

Ses imon.

Nu ska jag på personalmöte. Därefter blir det jobb. Slutar imon vid 3.. Då hörs vi igen folks. Ha det!

2009-02-24 - 12:11:10

Sunshine and coffee..

Härligt med en försmak utav solen som jag snart kommer få känna av på riktigt. En lite svagare, men åh så skön, sol lyser här idag.. Funderar på om jag ska slänga på mig en filt, göra en kopp kaffe och sätta mig på balkongen.. Hade varit riktigt skönt faktiskt! Ska nog sluta fundera och slå slag i saken.

2009-02-24 - 10:58:13

LinnéaK är inte rätt namn idag.



Nu har 'nytt inlägg-fönstret' varit öppet i nån timme utan att nåt hänt. Har helt enkelt ingen aning om vad jag ska hitta på för skit att skriva.. Idétorka har vi alla ibland.
Synd att jag inte heter Isabella Löwengrip, då hade jag kunnat skriva om nån rolig intervju, nån ny pälsjacka eller om Nils. Eller att jag inte heter Kenza och kan lägga upp 300 bilder på mig och min lilla hund som gosar i soffan. Eller skriva nåt om Tokio Hotel.
Jag har helt enkelt fel namn. LinnéaK duger inte idag. LinnéaK skriver skit...
..Precis som alla andra egentligen, det gäller bara att ha rätt namn....
Hey hoe.

2009-02-24 - 00:00:23

Sålänge.

Ska strax till jobbet. Här har ni en låt sålänge. En av John Legends bästa låtar. Riktigt skön!
Enjoy.

 

Hörs ikväll igen.

2009-02-23 - 12:33:51

Back to..

Måndag.. igen.. Tiden får fort nu men det får den gärna göra. 20 dagar kvar tills vi åker, jiha!
Idag är det tillbaks till den sk. verkligheten. Har ju haft min sköna vecka och idag är det dags för jobb igen.. Jobb och Bj.. Som vanligt när det är måndag.

Vi hörs förmodligen mer idag.
Nåt mer intressant vore kanske trevligt?
Får se vad jag kan göra.
Hey.

2009-02-23 - 10:31:28

Tips tack.



Behöver tips på grymma böcker som jag kan köpa innan jag drar till Kuba. Ge mig!

2009-02-22 - 20:56:46

Fusk fusk!

Idag har jag varit totalt o-bra. När Helena ringde och sa att hon inte kunde hänga med på boxen eftersom hon var sjuk kände jag att jag heller inte orkade ta tag i att kolla i om nån annan ville med, så jag sket helt enkelt i att åka dit. Ajabaja!

Jag har totalslappat hela dagen lång. Kollat på massa avsnitt av 'Rob&Big', hälsat på mamma och pappa och.. ja, inget mer.. Ellerjo, har kollat i resekataloger.. Det är dags för min årliga greklandsresa till hösten.. En ny spännande och underbar grek-ö vill jag få avbockat till hösten.. :) Bra att börja kolla i tid tycker jag ;)

Nu blir det film. Hörs.

2009-02-22 - 20:48:49

Seg söndag..

Idag är jag lite seg.. Blev inte jätte sent igår men tillräckligt sent för att jag ska vara seg idag. Börjar få lite ångest inför boxen som börjar om 4 timmar. Hur ska jag orka 75 minuters pina?  Hmm. Nä, klart jag orkar. Ska inte ligga här och tycka synd om mig själv.

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på 'Rob&Big', roligt värre!

Hörs sen.


2009-02-22 - 13:27:28

Än så länge..

Igår hade jag en väldigt lugn fredag. Lugnare än på väldigt länge. Jag och pappa tittade på en dokumentär om James Brown.. Sjukt grym! Är glad att vi hann se honom i sthlm innan han dog. Bra bra..

Idag har jag inte kommit så långt. Har konstaterat att jag har väldigt mkt träningsvärk lite överallt. Ska äta frukost, duscha och sen gå ut och gå en promenix med Helena. Ikväll blir det utgång med Matte! Det ska bli väldigt roligt! :)

Hörs mer sen..

2009-02-21 - 11:05:47

21e februari.

För exakt ett år sen spenderade jag och Stefan helgen i Köpenhamn och Helsingborg. För exakt ett år sen firade vi vår 4års dag.. Idag skulle det varit fem.. Blandade känslor idag. Såklart att man är lite ledsen och förbannad att man inte fixade det längre, som vi egentligen ville! Men samtidigt är det skönt att det är som det är. Vi gjorde det som var bäst för oss båda och ingen annan lösning hade varit bättre. Tyvärr..

Underbart att jag fått en sjukt bra vän iaf. Så varenda dag har absolut varit värt det! :) Du vet att jag älskar dig galet mycket!

Foto: Jag&Stefan, sommaren 04.

2009-02-21 - 11:02:52

Dåså!



Underbart att det är fredag. Har dock inga som helst planer men det spelar ingen roll när veckans bästa dag är här! :)

2009-02-20 - 17:00:03

9.37

God morgon!

Snacka om rivstart idag. 7.15 träffade jag Helena på Pulsen. 7.30 satt vi och svettades på varsin spinningcykel. Var bara ett 30 min pass vilket var alldeles lagom så tidigt på morgonen. Efter spinningen var et 30 min core, även det alleles lagom! Helena kände att hon ville komma igång med nåt innan vi ska köra slut på oss på 75minuters boxen på söndag. DET blir jobbigt, men det är riktigt skoj! Ser jag fram emot.

Nu ska jag ner på stan en stund.
Vi hörs sen folks!

2009-02-20 - 09:37:50

Fredagssovmorgon?

Fick precis ett mail ifrån Sportlife. Att min reservplats blivit till ordinarie.. Vilket pass då? Jo spinningpasset imorgon 7.3o. Helena ville ha med sig nån på sin lediga fredagmorgon och självklart hänger jag på.. Utan att egentligen tänka på vad jag tackade ja till.. Buhu. Hade hoppats att reservplatsen aldrig skulle bli ordinarie för det räcker gott och väl med corepasset, som är direkt efteråt.. Men men.. Skönt efteråt iaf.

På tal om Sportlife så försöker dom ju ständigt få nya kunder, såklart. Å på alla hjärtans dag kunde man ge bort 2 veckors träning till nån ickemedlem. Det märks sjukt mkt måste jag säga. Till och med BodyJamen idag var riiiiktigt tråkig. Sjukt mkt folk, sjukt mkt NYA folk som inte hängde med så mkt så man blev rätt störd. Men snart är gratisveckorna slut och allt blir som vanligt igen, SKÖNT! :)

2009-02-19 - 21:05:27

Klockan 20.oo, idag på TV3.

Missa inte Alex idag.. Ellerja, just nu på trean. haha. :D
Ska bli såå kul!


2009-02-19 - 20:08:42

Hemma igen!

Såpp. Då var man hemma igen.. Är helt slut idag.. Det tar på krafterna att vara ledsen.. Väldigt jobbig dag, men samtidigt väldigt skönt att det värsta är över och att man kan tänka på alla fina minnen istället.. Så nu känns det faktikst bra..

Ska fatta mig kort för jag bokade precis in mig på BJ, så jag ska byta om och åka ut och hoppas att jag kan få lite nya krafter..

Vi hörs ikväll folks!
Ha det bra :)

2009-02-19 - 17:53:59

Ses på torsdag kväll igen!

Ska strax bege mig till jobbet. Sista passet för veckan faktiskt. Skööön vecka måste jag säga! :)

Imon när jag slutat, vid tre, ska jag åka till gbg och plocka upp Stefan. Sen ska vi ner till de småländska skogarna. Är begravning på torsdag nämligen. Söta lilla Sven.. Usch, jobbigt kommer det bli.. Han har ju nästan blivit som en extramorfar för mig eftersom jag inte haft någon egen morfar på väldigt väldigt länge. Så torsdagen kommer bli jobbig men det är alltid bra med ett avslut, får försöka se det så..

Jag åker hem på torsdag em igen, så vi hörs väl då antar jag!
Hoppas ni överlever utan min närvaro. Tveksamt.

Ha det bra iaf!

2009-02-17 - 13:31:35

Samma visa, även idag.

Igår gick jag upp i tid för att hinna till vårt personalmöte som visade sig vara inställt. Idag gick jag upp i tid för att hinna till mitt lönesamtal vilket oxå visade sig vara intsällt. hoho. Men nu sitter jag hos mormor och fikar istället vilket är betydligt mkt trevligare än tja, ganska mkt faktiskt.. :) Hörs sen folks..

2009-02-17 - 11:50:31

Tick tack.



Mindre än en månad kvar. Å jag har redan börjat tjata, haha. Nämen jag längtar sjukligt mkt och det känns skönt nu när allt är bokat, betalat och klart! Kollade precis hur vädret ska vara när vi är där.. Precis lagom, 29grader på land och 28 i vattnet. Jag ska nog överleva!

2009-02-17 - 00:38:26

Hur lång tid kommer det ta tro?

Nu är jag hemma igen..  Undrar hur lång tid det kommer ta för mig att tycka om att vara ensam.

Idag tränade jag ensam. Inte jätte kul. Efter träningen handlade jag, återigen ensam. Gick runt i affären och försökte komma på en bra sak med att vara ensam. Jag kom inte på nån. Allting blir ju så mkt roligare om man är två. Bara en sån sak som att gå och handla tex. Hmm. Ska se om jag kan komma på något positivt och som sagt, undra hur lång tid det kommer ta att vänja sig?

Det enda som var bra när jag kom hem, ensam, var att Beyonce sjöng för mig. Hade nämligen glömt stänga av musiken innan jag gick förut. Jag tror grannarna älskar mig ibland!

2009-02-16 - 20:16:12

Wihoo!



Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Nu är min semester beviljad.. 15e mars bär det av, 3 sjukt sköna veckor i Kuba. Wihoooooo :D
 En bra måndag!

2009-02-16 - 08:54:44

Hade kunnat!

Skrev precis på min FB att det hade varit underbart att få spendera några timmar till i sängen. Fick reda på, preciiiiis, att jag faktiskt hade kunnat om jag velat. Mötet var inställt. Men nu känns det lite onödigt att gå och lägga sig igen eftersom jag är färdigsminkad och klar. Plus att jag i så fall kommer sova heeela långa dagen om jag går och lägger mig nu.
Får slänga mig i soffan och försöka hålla ögonen öppna... Önska mig lycka till!....

2009-02-16 - 08:14:37

Oh..

Ibland blir man extra glad.. > Aboutanything.blogg.se

NU ska jag återigen ge sängen en chans. MÅSTE sova ju..
Godnatt.. igen...

2009-02-15 - 23:44:01

God natt!

Då var denna dagen snart slut.. Inte världens roligaste dag, haha. Men jag ska inte klaga :)
Imorgon är det måndag, veckans tråkigaste dag.. Imon blir det möten och jobb och förhoppningsvis ner till resebyrån och betala resan :D DET är ju bra..

Fick en länk av Matte nyss. En riktigt bra sådan. Roligt när folk hittar okända förmågor.
Enjoy.
 

God natt!

Ps. Låten som Robin skrev till sin vän RL är klar nu, finns att lyssna på här ifall ni har lust.

2009-02-15 - 22:42:15

Inte illa!

Idag utsåg jag mig själv som vinnare i tävlingen; bästa exet i stan. Ingen dålig utmärkelse!
Ska sätta mig i bilen direkt efter jobbet, köra ända ner till Halmstad för att hämta Stefan eftersom han ska jobba i Göteborg imon och eftersom han inte orkar åka tåg.. Hur snäll är jag inte? Oj, oj, oooj..

När jag kommer hem igen tänker jag gå en sjukligt lång promenad. Skönt.
Hörs sen folks!

2009-02-15 - 09:13:12







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0