Då var skitdagen måndag här igen..

Körlektion 11 imorse. Skönt med sovmorgon idag tänkte jag.. Att man aldrig lär sig liksom.. Jobbar man inom pissvården så kan man ju glömma allt vad sovmorgon heter.. Det var tydligen kris på jobbet idag men eftersom jag inte kan jobba inatt så fick jag tacka nej.. Kanske är bra att tacka nej ibland oxå, så kanske dom förstår att det hade varit bra med åtminstonne EN vikarie.. Jaja..
Körde dubbellektion idag, 80 minuter.. Gick bra... Är ju drygt 2 veckor kvar till min uppkörning nu, jag hoppas så innerligt att det ska gå bra så jag kan få mitt förbaskade körkort snart...

Jeje. Vill ha helg igen.. Helg med alla goa människor.. TACK igen för en underbar helg folks! Det gör måndagen liiiite bättre iaf ;)


2008-06-30 - 13:45:09

Ohyes!











Kvällen igår var mkt lyckad. Förs vare grillning i götet hos Emma, ellerja Annlouise och Ranko faktiskt.. Jätte gött och jätte skoj! Efter maten och efter ytterligare lite party bestämmde vi att vi skulle gå ut i gbg. Då märker jag att mitt leg ligger i mina andra byxor som förövrigt ligger på en stol i vår lägenhet hemma i Kungälv. BRA där. Gurra hämtade oss och vi drog in till Kungälv istället, jag hämtade leget och sen var det Combi som gällde. Riktigt skoj att det äntligen börjat bli som förr på Combi igen, massa massa folk både inne och ute! Kvällen bestod av skratt, gråt, bråk och fylla. En typisk utekväll med andra ord :D .. Efterfesten hos Frida & Sara var oxå rolig, dock ångrar man väl sig idag att man inte tog de där sista shortarna och de där sista ölen.. Urk va dåligt jag mått idag.. Sovit i princip hela dan.. Nu börjar kroppen återhämta sig och det känns faktiskt väldigt gött..  Hade somvanligt inget batteri på telefonen så det blev bara några foton ifrån grillningen, alltid nåt iaf :)
En jätte bra kväll i alla fall.. Trots alla tykna småturkar ;)..
Hoppas er helg varit lika bra som min!

2008-06-29 - 22:23:02

Bra start.

En mkt bra start på dagen. Sol, sallad på Knuts och goa folk.


Frida & Sara är omedvetna att kameran är framme. Därav detta spontana kort.

Nu blir det dega en stund innan det är dags att fixa sig iordning. Grillfest i gbg ikväll. Ska bli mkt mkt trevligt.

2008-06-28 - 15:27:10

Redan lördag..

Igår var det mkt trevligt måste jag säga. Efter jobbet skynda jag mig hem och fixa iorning mig.. Vi åkte in till stan och träffade Emma.. Alltid lika glad och velig haha.. Fick ett glas vin medans Emma målade naglarna 40 gånger och sprang och letade efter saker haha.. Vid 10 åkte vi in till Majorna för att hälsa på Hanna och hennes lilla familj :) Var jätte kul att träffa henne igen faktiskt, var ju inte igår allså.. Öl, tjöt och skratt är ju alltid trevligt!
Körde ner E&H till Vasastan.. Meningen var att jag skulle tillbaka men är man tidsoptimist som jag är så hinner man inte hem till Kungälv, byta om, käka och åka tillbaka innan det stänger. Det märkte jag igår. Vid 2 var vi färdiga och då kändes det faktiskt lite onödigt att åka in igen TYVÄRR, för jag var så sjukt sugen och på G igår.. Så typiskt.. Men men, får ta igen det idag eller så..

Ska ner till systemet nu.. Köpa ööööl :)
Hörs sen fuckisar.

2008-06-28 - 11:32:03

Måste ju bara..

Skrev ju för ett tag sen om bandet Mole.. Minns ni? Satt och kollade på youtube och hittade äntligen deras musikvideo.. Så roligt att det går så bra för dom. Riktigt bra oxå.. Så jag måste ju bara göra lite reklam altså! Kolla in Mole, min fd sånglärare(sångaren) och ensembellärare(gitarristen) får ni kolla in extra noga :P haha.

Här kommer iaf; Mole med Say My Name.
 

2008-06-27 - 17:46:13

Urk.

God morgon.
Mår så sjukt illa idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jobbigt.
Får uppdatera sen när jag orkar.
Hej.

2008-06-27 - 11:40:44

Tjejdag typ.

            
Kan det bli mer tjejigt? hmm.

Skulle ju som sagt ta tag i städningen idag. Blev väl inte så mkt gjort kan jag säga.. Alexandra kom hit vid ett nån gång, vi sminkade oss och grejade tillsammans. Frida kom vid 3 och vi tog en kaffe innan vi åkte. Jag körde upp Alexandra till Jennifer sen åkte jag och Frida till Stenungsund. Där träffade vi Sara och vi tog en fika på EspressoHouse.. Mkt gott måste jag säga.. Vi kollade lite i affärer och handlade en hel del på Gina Tricot.. Kul när alla hittar nåt :) .. Vi åkte och skulle hälsa på Petter men han var inte hemma så vi åkte till Kungälv igen. Jag träffade Stefan en snabbis, lämnade presenten till honom (GTA 4).. Då blev det väldigt glada miner måste jag säga :D
Jag, Frida, Alexandra och Sara åkte sedan till Frida & Sara och kollade på Beyoncé dvdn, käka chirre och hade mkt trevligt.. Efter konserten blev det dubbning på Kanal Lokal, vissa roar sig lätt. :)

Emma är i Götet nu.. Måste träffa henne.. Skrev sms förut och fick svar, sen dog min mobil.. Får ladda den nu och skriva tillbaka, för er alla som nu undrar över detta ;P

Nu ska jag göra en flarra sodastream. Säga godnatt till Stefan, sen sova.
Hoppas er dag varit bra.

2008-06-27 - 00:50:55

Vad säger man?


Det är detta vi kallar Svensk sommar..


Phu phu.
Men man börjar nästan vänja sig nu.. Supervärme i maj, experterna lovar en skitbra sommar i varenda dagstidning. Sen sitter man här i juni. Fryser så fort man öppnar fönstret. Får tända inne för att det är så grått ute.
Regn och rusk.
Svensk sommar helt enkelt..

2008-06-26 - 14:18:18

Kall grå dag.

Då var det den där städningen som jag planerat i några dagar.. Ska försöka komma igång snart.. Sen ska jag och Frida köra lite. Alexandra ska oxå hänga på! Har planer på att åka till Stenungsund, blev så sugen på Gina Tricot igår när jag var där med jobbet.. Halva priset i en stor del av affären.. Ohlala.. Så eftersom det inte blev nåt igår så kanske det blir idag istället :)
Måste verkligen handla idag oxå.. Har INGENTING hemma.. Fick ta en Allevó shake till frulle idag för att det var så tomt i skåpen.. Visst, det skadar väl inte iof.. Men men..
Nä nu ska jag duscha snart.
Hörs sen.


2008-06-26 - 13:12:56

Tillbaka till skolbänken ungefär..

Då var det dags igen. Ta tag i mina studier. Eftersom jag sov bort min tid på gymnasiet och eftersom jag hoppade av två gånger så har jag en del rester kvar.. Så sjukt störande när man egentligen hade fixat det.. Men men,  jag ville helt enkelt inte DÅ och det får jag lida för nu...
Idag har jag sökt till en skola där jag pluggar på distans och får min efterlängtade gymnasiebehörighet.. Ska faktiskt bli riktigt gött att äntligen få det avklarat och slänga bort en tung sten ifrån mina axlar. Hmm. Å det är ju väldigt gött att det är en distanskurs utan en denda obligatorisk träff, jag & datorn med andra ord. En rätt bra kombination måste jag säga ;) .. Har nämligen kollat lite andra utbildningar idag och det är så gott som omöjligt när gymnasiekompetensen fattas mig.. Så för att kunna göra det jag verkligen vill måste jag ta tag i detta nu.. Känns som att det är dags. Goodie :D
Ville bara dela med mig.. Nu får vi hoppas att kursen inte är full å att jag kommer in till hösten, annars kommer jag in till våren :D

2008-06-25 - 21:59:06

Japp.

Då var man hemma igen.. Sådär lagom seg är jag nu.. Tänkte ju städa när jag kom hem men det orkar jag inte, får bli imorgon.. Nu tar jag det lugnt, kollar på lite goa James Brown / Joss Stone klipp på Youtube.. Väntar på Stefan, sen ska vi handla.. Intressant?
Hörs.

2008-06-25 - 17:20:45

Jobb.

Nu ska jag itll jobbet. Ett 24 timmars pass väntar.
Hörs imorgon!

2008-06-24 - 13:32:35

En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kvar till mitt besök på Ersta sjukhus i Stockholm.. Det har gått väldigt fort och jag hoppas att de resterande 2-3 månaderna efter besöket på onsdag fram till själva operationen oxå går lika fort :) Vi åker på tisdag nästa vecka och bor på nåt hotell i närheten, lik bra eftersom vi ska vara på sjukhuset rätt tidigt.. Så nu vill jag att tiden ska gå FORT !

2008-06-24 - 11:18:10

11.oo

God morgon.
Shit va trött jag är idag.. Fick en halvtimmas fotmassage av Stefan igår, man blir helt slut alltså. Det är ju SÅ gött.. Sen har jag haft ett lakan för ögonen hela natten å shit va mkt bättre man sover när det är helt mörkt! Speciellt nu på morgonen.. Hoho.. Ska köpa en ögonmask för jag har tappat bort min, men lakanet funkar ju jätte bra oxå, lite klumpigt bara.. Men det är ett bra tips för er som har lite svårt för att sova.. Speciellt om det är ljust ute..
Jeje..
Hörs senare.

2008-06-24 - 11:02:55

IDAG..

... är inte första dagen av mitt nya liv. Men jag ska iaf ta en powerwalk.. Det är alltid nåt, speciellt om man heter LinnéaK och hatar allt vad promenader heter.. Så fuck va bra jag är.


PS. Den där första dagen kommer snart.. tick tack, tick tack......

2008-06-23 - 22:13:56

Instruktörer.

Finns det något värre än tillgjorda gymistruktörer? Som får ett fejksmile på läpparna så fort dom vet att dom syns.. Som pratar rikssvenska när dom vet att dom hörs.. Som spänner musklerna lite extra när dom vet att folk ser.. Nä, usch och fy.. Min syster Frida jobbar som instruktör och jag måste säga att hon INTE tillhör den tillgjorda skaran. Hon har en personlig stil, utstrålning och dessutom är hon väldigt duktig på det hon gör.. Säger det inte bara för att hon är min syster utan för att jag verkligen tycker så.. Så för er som tränat för FridaK eller som helt enkelt tror på mina ord kan väl gå in och rösta på henne HÄR.. Skulle vara roligt om det blev en värdig vinnare tycker jag vilket jag tycker att hon är! Det skriver jag under på;
 

2008-06-23 - 21:53:26

Dokumentär.



På fyran är det en dokumentär som handlar om flickan på bilden.. I Indien brukar handikappade barn lämnas för att dö men denna tjej tror dom är en reinkarnation av  gudinnan på bilden nedan.. Hmm,.. Stackars barn..

2008-06-23 - 21:11:19

Svensk sommar..

Blåser och regnar, 14 grader.  Är det inte underbart att bo i Sverige ibland? :)
Nu känns det rätt bra att jag inte tagit någon semester i år.. Bättre att tjäna mina efterlängtade pengar i sommar istället för att sitta inne och bli stressad över det kassa vädret.. Dock så måste jag erkänna att jag älskar sånt här väder, älskar ju hösten.. Men just nu är det svårt att tycka om det eftersom det kommit några månader för tidigt.. Men men, så är det..

Nu sitter jag här, ska gå ner till mamma om en stund. Som vanligt hör jag min grannes tjötande, känner hennes äckliga rök och just nu längtar jag sjukt mkt till att flytta till hus. Börjar irritera mig mer och mer på grannarna och känner mig mer och mer instängd.. Men jag får väl stå ut i några år till.. Känner mig inte alls redo för att äga ett hus faktiskt.. Är ju så sjukt mkt runtomkring som man kanske inte har nån aning om, så det känns bäst att vänta faktiskt.. Men det hade varit gött just nu iaf..

Ska jobba i eftermiddag. Jobbet känns totalt opepp när jag inte vet hur det kommer att bli till hösten. Försökte ringa den nya chefen nu men inget svar och ingen hänvisning.. Hon har ju sagt att hon ska ringa mig i över en vecka nu, men inget har hänt så jag känner att jag får ta tag i det själv. Ingen som har nåt jobb till mig? I så fall; GE MIG!

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Förmodligen orkar du inte läsa mer heller.
Hörs.

2008-06-23 - 13:12:15

En fråga.

Någon som vill ge mig en mille eller två? (Eller tre, fyra, fem, sex, sju osv osv osv).. Jag VILL vara ekonomiskt oberoende, men jag förstår inte hur det ska kunna hända. Hmmm. Sitter här och funderar.. Kommer inte på något faktiskt.. Får väl göra mig iordning och gå till personalmötet då, jobba på.. URK..  HATAR morgonen när man inte får sova....

2008-06-23 - 07:56:30

Ösregn.



Shit vilket ösregn. Helt underbart. Man blir som ett barn igen
när man plaskar i   vattenpölarna.    Så mysigt :) Nu är jag
pisseblöt och kall, ska krypa  ner i sängen och sova.
 Om 39 minuter är det måndag igen, fuck.

2008-06-22 - 23:22:45

Barcelona över en natt..


Den rubriken skrev jag precis i min dröm. Vi åkte över till Barcelona över en natt och jag minns att jag skrev den titeln direkt när vi landat i Barcelona när jag skulle uppdatera bloggen. Hoho..

Igår  var en dag som gick sjukt fort. Vi var hemma hos mamma & pappa först. Stefan och Daniel tog ett par fernet till frulle, sen var dom på G. Jag ville dock vänta lite. Kollade med Tessy om det skulle bli nåt party eller inte, hon hade massor att packa och vi bestämde att vi skulle ses idag istället. Vid 22 ringde Tessy och var på väg till Kungälv iaf :) Hon kom ner till oss och sa hej, sen gick hon å Steffo upp till hennes syrra som bor i huset brevid. Jag och Gurra gick upp lite senare, dels för att jag hade sjukt ont i magen och att jag kände att iaf ett glas vin skulle hinna ner innan jag gick dit.. Det var jätte trevligt där uppe och klockan gick så sjukt fort.. Förstår det inte..
Men men.. Sen var det dags att krama Tessy hejdå, dessa tio dagarna har gått FÖR fort. Gillar jag inte alls. Nu dröjer det ett halvår till innan hon kommer hem igen. Triiiist.

Allt för nu. Måste äta frulle innan jag hungrar ihjäl.
Tänkte städa idag oxå. Regnig söndag, kan det bli mer passande med en städdag då?
Hey!

2008-06-22 - 13:03:21

På't igen.

Det blev en väldigt lyckad kväll igår. ALL sprit tog slut vilket tyder på att vi hade kul ;) Har lite vin kvar idag men det får bli att köpa en flarra smuggelvodka och köra på idag igen. Ska ta och ringa Tessy oxå och se om hon vill partaja idag, annars måste jag i vilket fall träffa henne och ge henne en stooor kram innan hon åker igen.. (Åker redan imon :( ) ..

Nu ska jag inte sitta här och fördriva min dyrbara tid. Folket väntar.
Tji.


2008-06-21 - 14:26:10

Drinktips!

En riktigt god drink som jag sitter och njuter av just nu..
Vodka, en piggelin och Sprite.. Hur gott som helst måste jag säga! Inte bara en frisk och go smak och dessutom blir den så kall och go eftersom piggelinen smälter så gött.. Rätt logiskt kanske?
Testa..
Mkt mkt mkt gott! :)


2008-06-19 - 22:25:20

Mercy..


2008-06-19 - 22:00:03

FotbollsEM 2008.



2008-06-19 - 21:57:03

Dagen är bättre.



Då har man inhandlat det som ska inhandlas innan midsommarafton imorgon. Potatis för 0.9o:-/kg, het överkomligt.. Sen blev det en bag in box och lite öl såklart. Förra midsommar gjorde vi inte nåt alls, vädret var ju lagom tråkigt.. Men midsommardagen, då det var sol och fint väder var det världens fest i Harestad. Så grymt mysigt, roligt och galet. Mer sånna fester tack! Får se om vi kan slå det på lördag igen folks ;) haha.. Hade väl varit skoj, ellerja..... Behöver ju inte göra om PRECIS ALLT, men lite kanske!? :D
Jaja. Blev inte bilen jag kollade på iaf.. Den var inte alls bra.. Så det är bara att kolla vidare :)
Jeje.
Allt för nu.

2008-06-19 - 17:57:00

Inte van.

Är så sjukt trött idag.. Är väl inte van att lägga mig så sent som jag gjorde inatt.. Phu. VIll bara fortsätta sova, sova och återigen sova.
Idag ska jag titta på bil. Tjaallallalallalala!
Hörs sen när jag orkar.

2008-06-19 - 12:48:37

Home..

Klockan är snart två och jag kom precis hem.. Körde med Frida efter jobbet sen blev det träff med älskade Tessy.. Så skönt att ha henne hemma igen men hon åker redan på måndag igen och kommer hem i januari.. TRÅKIGT! Vi körde hem Tessy och Gustav till Tessys fina plejs. Sen hämtade vi Sara och nån kille med för korta byxor i gbg.. Nu är jag hemma igen om blev plötsligt pigg :)

Såg förresten matchen idag, var inte alls min avsikt men Frida ville gärna se den så det blev väl att man kollade lite ibland.. Härligt att Sverige äntligen åkt ut.. Då kan 99% av alla som kollar på EM och som förövrigt inte annars bryr sig ett dugg om fotboll, vet vilka som är bra eller dåliga osv sluta titta och låtsas att dom kan något och att dom bryr sig.. Jag tillhör väl några av dom FÅ personerna som varken bryr mig om EM, VM, osv osv osv osv osv.. Kollar jag inte på fotboll annars ser jag ingen som helst anledning till att göra det nu heller. Speciellt inte låtsas som att jag kan något om det. HOHO.. Så nu är det skönt att Sverige äntligen åkt ut och att dom andra 1% som  vet vilka lag som EGENTLIGEN är bra och som vet någonting om spelarna TROTS ATT dom INTE spelar i Sverige, och som helt enkelt kan någonting om fotboll kan fortsätta följa EM.. Alla andra 'heja-sverige-men-jag-fattar-ingentingentusiaster' kan ju göra det dom annars brukar göra.. Sluta låtsas folks, spelet är över.. Hohiha.

Imon ska jag åka och kolla på en bil till mig.. Ska oxå bli väldigt trevligt..
Men FÖRST ska jag sova gott och drömma sött.. Ohyes.
Love.

2008-06-19 - 01:39:37

11.40

Hej på er..
Skönt med en lugn morgon. Sov länge idag och sitter och kollar på Morrongänget just nu. Igår la vi oss vid 21.3o, skit skönt faktiskt. Båda två var lika trötta å sega..
Idag ska jag tillbringa några timmar på jobbet innan några dagars ledighet. Skulle egentligen varit ledig men fick ändå vara vikarie eftersom vi inte har några sånna på stället där vi jobbar. Så om någon lämplig person behöver extrajobb som personlig assistent så är det bara att säga till.. Hoho.

Imorgon ska jag äntligen träffa lilla Tessy :D ÄNTLIGEN! Ska bli roligt att hitta på något med henne igen.. Var ju ett tag sen ju!





Hörs senare folks :)


ps. såg att min header är borta.. hmmmmmmmm.. jaja, får väl lägga upp nåt annat sålänge då...

2008-06-18 - 11:48:40

Musik är terapi. Så är det.

Hittade inte den vanliga videon till låten.. Bara massa hästfilmer som folk klippt ihop, å så denna 'bild-text-video'. Sak samma, det är låten som är bra, det är den ni ska lyssna på. Love love love.


2008-06-17 - 18:20:41

Pissig dag.

Känner att det är en ganska bra sammanfattning på min dag. Pissig.
Började väl inatt på jobbet. Har inte varit en lugn natt och vid fyra kunde jag sova. Klockan ringde sex och gissa om jag var pigg? GAH. Efter jobbet var det direkt ut till heldag på Lökeberg med jobbet. Så nu är man lagom seg i huvudet. Sen blir jag så trött på min chef.. Orkar inte skriva.. Orkar knappt tänka efter allt tänkande idag.. Har tittat igenom AMS men där finns som vanligt inga jobb. Skitsida för övrigt. Någon som har ett jobb till mig?
Känner hur hopplöst läget känns. Känner igen känslan som var två dagar innan min 20års dag förra året. Chefen ringde och sa att dom tillsatt min tjänst och att dom hör av sig om dom behöver vikarier. Tusen tack för födelsedagspresenten OCH för att jag får hela två dagar på mig att hitta nytt jobb innan jag slutar. FUCK. Precis så känns det nu. Har dock till september, men sen då? Chefen ska lägga fram det så väldans fint att; ' vi vill gärna ha kvar dig osv'.. Men att erbjuda mig en tjänst på knappt 20% är väl rätt idiotiskt eller? Bara för att man är ung så kan man väl ha ett liv för det? Räkningar, räkningar och återigen räkningar.. Gaah. Men jag ser det så positivt som jag bara kan, det värsta som kan hända är att vi får sälja lägenheten, sälja bilen, sälja lite annat och flytta till en liten hyresrätt.. Så länge jag har Stefan och katterna så är ju ändå livet fullt. Men visst hade det varit sjukt trist om det skulle behöva bli så.. Så som sagt, någon som har nåt jobb till mig?
Nu orkar jag inte sitta här mer. Blev väldigt deppig. Får väl släppa ut det och ta nya tag sen, det är det enda man kan göra..
Hörs.

2008-06-17 - 17:22:40

Vad ska vi göra med alla dåliga barn?


2008-06-16 - 23:03:43

Klart.

Då var halkkörningen oxå avklarad. NU är det bara ett steg kvar.

2008-06-16 - 14:01:26

Hair..

Införskaffade mig en ny plattång förra veckan. Skit bra! En riktig proffsplattång som värms upp på två sekunder och som vårdar håret.. Har innan inte gillat tänger utan kam men antagligen så har jag aldrig provat någon tillräckligt bra för mig eftersom mitt hår är så krulligt och tjockt.... Men denna är sjukt bra och jag känner verkligen skillnad :) Kul när man hittar saker man gillar..

Sen köpte jag även SJUKT underbart shamopp ifrån Lanza.. Det luktar inte bara underbart utan gör håret mjukt, blankt och skönt.. Det är oxå värt de där extra kronorna istället för att slänga pengarna på billiga shampoon ifrån vanliga varuhus.. Man märker en enorm skillnad alltså! Å dessutom så håller dom ju längre eftersom dom är betydligt drygare..
Sist men inte minst MÅSTE jag rekommendera ett serum ifrån Lanza. Frisören hade det i mitt hår när jag klippte mig och jag blev positivt överraskad av hur bra denna produkten var.. Frisören berättade att hon fått jätte kluvna hårtoppar och tappat en bit av topparna tills hon började använda detta och håret blev som nytt igen.. Detta luktar oxå sjukt gott och är rena medecinen för håret.. Love it!

Nä.. Nu ska jag ringa Lanza och be om pengar för all reklam jag gjort för dom idag ;) hoho.. Sen ska jag lägga mig för jag ska vara på Stora Holm och köra halkan imorgon klockan 7.45. Seeeeeegt..

Ha det fint folks.
Natty!

2008-06-15 - 21:57:57

Trött..

Var gårdsfest igår. Tänkte lägga upp lite bilder sedan men det orkar jag inte nu..
Blev rätt laddad igår tillslut och idag har jag tillbringat min dag till att sova bort bakfyllan. Vaknade vid 2 och käkade sen somnade jag om och gick upp nu vid sju.. Får hoppas att jag kan somna ikväll..
Det var iaf lyckat igår, kvällen gick rätt fort faktiskt.. Berättar mer sen när jag lägger upp bilderna.
Hörs.

2008-06-15 - 19:52:01

Ska jag?

Ska jag återigen be om ursäkt för min dåliga uppdatering? Äh, jag tror jag skiter i det..


Befinner mig just nu i Ljungby, Småland. Vi kom hit igår och ska hem lite senare.. Var i Växjö igår och inhandlade diverse vardagsrumsmöbler till Gerds nya vardagsrum.. Blev en soffa och ett matta på EM och ett bord på MiO.. Mkt najs faktiskt ! Sen lyckades Gerd pruta till sig en grej till mig som jag länge viljat ha.. En grej som man lägger på armstödet på soffan och som gör det som ett litet bord.. Mkt bra att ha, och fint oxå för den delen.. Dom hade bara en kvar och varan var egentligen en beställningsvara.. Det var nån designgubbe som gjorde dom för hand tydligen.. Och det värsta var att dom egentligen kostade 1290.- :O .. För några små trägrejer liksom. hoho. Design kostar. Men i vilket fall lyckades Gerd få den för 200:- vilket var BETYDLIGT billigare..
Jeje.

Nu regnar det som bara den.. Jag hoppas att det inte regnar hemma eftersom det är gårdsfest i gbg ikväll. Förra året var ju verkligen SÅ lyckat.. Kändes som man befann sig utomlands alltså.. Men regnar det idag vet jag faktiskt inte hur sugen jag är på att åka dit.. Får se får se..

Nu vet ni vart jag är och vad jag gör.. Jeah..
Ha det gött.
LinnéaK

Tessy, är du hemma nu? Ringde din gamla svenska mobil inatt men den var inte på :P Hur når man dig osv? :)

2008-06-14 - 12:05:44

Onsdag idag.

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Vi åkte hem rätt tidigt ifrån båten imorse, jag skulle nämligen ha körlektion vid ett så vi åt frulle här hemma.. Inatt trodde jag på allvar att båten skulle blåsa bort.. Shit.. Men det var ändå riktigt mysigt..
Je. Känner hur dålig fantasi jag har just nu. Blir väl så när man inte tänker på bloggen lika mkt som man annars brukar göra.. Jag får väl ursäkta mig och säga att det blir bättre till hösten om inte annat.. Eller när den RIKTIGA svenska sommaren sätter igång (regn och rusk).. Hoho..
Håll ut folks ;)

2008-06-11 - 18:38:53

Kanske inte..

Kan ju inte börja sommarens alla inlägg med ' JA, jag lever'.. Men det gör jag iaf även om det inte verkar så här.. Jag sitter just nu i båten och vi har precis kollat klart på en film.. Face Off.. Den var bra..
Det blåser så sjukt mkt här så det är riiiktigt kallt.. Det gäller att ha kläder på och massa täcken.. Det är väldigt mysigt iaf :)
Jeje.. orkar inte skriva mer nu.. Vi hörs när jag är hemma igen.
Tjo

2008-06-11 - 00:57:11

Söndag söndag.

Ska snart iväg till jobbet igen. Ska göra mitt sista helgpass för denna månaden :)
Inatt åkte vi och hämtade Frida i gbg efter att hon slutade jobbet vid o1. Jag övningskörde hem och efter att vi lämnat av henne åkte vi ut till båten. Vi fick en impuls och kände bara för att åka dit och sova. Det var verkligen ljummet inatt och det kändes som att man var utomlands så man frös ingenting alls när man la sig i båten. Vi hade jätte mysigt och i morse vid tio åkte vi hem och åt frulle.. Nu är det som sagt jobb som gäller..
Så vi hörs imon igen!
Hoppas er helg varit bra..


2008-06-08 - 13:34:48

Månadens låt..

När jag hittar någon låt jag gillar så lyssnar jag på den, ungefär hela tiden. Så jag lyssnar på en låt i månaden ungefär.. Denna låten har jag verkligen fastnat för.. Soulmate heter den.. Den är grymt bra.. Skulle vilja spela in den själv och tänkte försöka mig på det någon dag.. Hade dock viljat ha nån som spelade gura istället, ska kolla om det går att fixa.. Vill sätta igång med spelandet igen, är så fruktansvärt sugen.. Vill upp på scen, spela in, bara sjunga och spela.. Får jag oxå fixa.. hoho.. Jeje, nu kommer Natasha Bedingfield med Soulmate iaf.. Hennes musiker är grymt bra oxå, verkligen känsla! Gillar hur låten byggs upp oxå.. Ska sluta tjata, lyssna istället..



Natty.

2008-06-08 - 00:31:12







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0