Party? hmm. Det är frågan.

Har ännu inte kommit igång idag. Segt värre.
Gör ett sista försök. Gör det Frida hade gjort. Ska se om det funkar.. Förmodligen gör det väl det eftersom... tja, ni förstår när ni hör. Enjoy!

2009-01-31 - 23:37:33

Bra dag hittills!

       
Blev en riktig sovmorgon idag. Första gången på något år som jag inte ställer klockan faktiskt. Var rätt gött att få sova ut! Vi segade oss igenom dagen och kom på att vi var tvungna att snabba oss till Systemet, eftersom allt tog slut igår.. Mamma var snäll och körde ner oss eftersom det var 10 minuter kvar innan dom skulle stänga. Vi shoppade loss och träffade Peter. Vi drog med honom till Nyfiken där det blev en fika. Helena ringde och ville komma ner. Sen kom även Alexandras vän Jennifer och tillsist Daniel..
       Efter vi suttit där gick vi vidare eftersom Daniel och Peter ville käka. Satt där ett tag innan vi tog en promenad hem i kylan. Innan vi nådde hemmet stannade vi till hos Johan, Pilli, Olle och Judith. Jag lekte med min kära vän Olle men när jag skulle gå blev han lite arg haha.. Får vara där en heldag snart känner jag ! :)
Nu är det nästan kväll och festen kan börja, eller vad säger ni?


2009-01-31 - 18:13:31

Dagens första plan..

Det jag ska börja med idag är följande:

 ->

Önska mig lycka till är ni snälla..

2009-01-31 - 12:25:51

Förfest med frugan..

Töntarna har kul. Ser det inte så ut? Nä, dags att festa på riktigt..  Ciao..




2009-01-30 - 20:54:33

Pigg?

Nu sitter jag här med Alexandra och käkar frulle. Funderar även på vad vi ska hitta på ikväll.. Först ska jag jobba, det är allt vi vet.. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Men med oss två och 3l vin lär vi få en kul kväll, vad vi än hittar på!

Idag var jag uppe vid halv åtta, skitpigg. Men dum som jag var så gick jag och la mig igen och vaknade halv elva. Då var jag dessutom sjukligt trött och fick tvinga mig upp ur min sköna säng. Ajdå! Får helt enkelt sluta gå och lägga mig igen och inse att det inte är så farligt att komma upp i tid.

Jeah. Vi hörs under dagen antar jag..
Ha det fint idag...
FREDAAAAAAAAAAAG! :D

2009-01-30 - 11:03:07

Fotokakel kanske vore nåt?

Allt Om Bostad             

Vill göra om i badrummet. Fotokakel hade ju verkligen varit snyggt., visst är det grymt?. Hm. Ska fundera på det!

2009-01-29 - 15:31:20

The perfect duo!


(nov 2007, härlig tid)

Då kör vi en helg tillsammans. Frugan kommer hit och umgås. GÖTT! :) Var ett tag sen vi hängde eftersom hon numera bor i Skåneland.. Men denna helgen har vi mkt att ta igen.. Ohlala! Härligt! Å det bästa av allt; SÄLLSKAAAAAAP :D

2009-01-29 - 11:51:58

God sk morgon.

Är det normalt att behöva tvinga sig upp när klockan är elva?

Idag är det lite varmare här hemma. Skönt. Jag upptäckte nämligen igår att både balkongdörren OCH fönstret i vardagsrummet varit öppna.. Väldigt lite men det gjorde väldigt mkt, för jag har suttit och huttrat de senaste dagarna och undrat var det varit för fel.. Men nu vet jag, hoho.

Idag är jag ledig. Tänkte ta tag i mitt kära hem, städa och göra iordning lite.. Sen ikväll blir det BodyJam och solning.. Sköööönt..

Men vi hörs under dagen!
Hey så länge.

2009-01-29 - 11:29:02

Det är något magiskt med 22.oo och Beyonce.

Det är precis som att jag får nåt rus klockan tio. Samma visa varje kväll. Blir skit pigg och rastlös.. Bättre blev det inte av att jag satte på mig hörlurarna och Beyonce live.. Vet att dom som någongång varit i samma rum som mig när dom låtarna sätts på, vet hur jag blir.. = galen (kanske är en underdrift?). Det går inte att vara still.. Så nu har jag fått ut lite energi de senaste 40 minutrarna genom att dansa mig svettig, så svettig att tröjan kastades av i vardagsrummet, hmm, vad är det för fel på mig? Den frågan ställer sig nog mina grannar oxå.. Haha.  Förutom dans så blev det en massa annan träning som funkar utmärkt på vardagsrumsgolvet..  Jaja.. Då var jag pigg igen iaf.. Ska ta en kopp te och se om det får ner mina varvtal lite.. haha.
(Detta kanske är en sk biverkning jag fått eftersom jag inte är van att vara ensam?)

2009-01-28 - 23:05:11

Bra skit.



Finns det nåt bättre än grymma liveartister?

2009-01-28 - 22:18:34

Så passande då!



Gött att Hjälp! ska börja igen. Vet inte varför, men diggade det programmet väldigt mkt.. Så det är en av mina aktiviteter under den kommande sjukt lugna helgen som jag ska ha..  Bara så ni vet..

2009-01-28 - 22:06:08

Hate goodbyes.

Så.. Då har även Frida lämnat staden.. Och som vanligt är det precis när det skett som man verkligen hänger med på att det faktiskt kommer vara såhär ett tag.. Ville inte riktigt säga hejdå igår eftersom det är något utav det absolut värsta jag vet, det borde helt enkelt vara förbjudet.. Men nu ångrar jag mig lite och dessutom känner jag redan hur tomt det är..
Det var dagens första tråkighet.
Dagens andra kommer här;..
Stefan kommer idag.. Det är ingen tråkighet i sig men vi ska sätta oss ner och prata. Prata om hur vi verkligen ska göra med allt.. Typ lägenhet osv.. Vi har skjutit det framför oss för länge och vi kände att det var dags att verkligen ta tag i allting.. Usch.. Vet att det kommer bli jobbigt.. Känslosamt och tråkigt.. Men det måste göras.. Livet kan ju faktiskt inte alltid bara vara roligt, hur mkt vi än hade velat det..

En ljuspunkt är iaf att jag och Linn åker upp till Mia nästa helg.. Ska se vad huvudstaden har att erbjuda, tiho. DET ser jag fram emot enormt mkt!

Jeje.. Just nu vill jag bara att denna dagen ska vara över.. Får hoppas att den går fort!
Ha det bra där ute.. Vi hörs när vi hörs :)

2009-01-28 - 09:31:57

Glömde ju..

Kom på att jag får väl bjuda på nån underhållning nu när jag ska vara borta så länge.. Vi tar en favorit i repris som aldrig blir dålig.. Snarare heeeetare och heeeeeeeeetare.. :O Jobbigt nästan...

2009-01-27 - 13:20:26

Ses imon igen..

Igår var det återigen dags för BodyJam.. Men testade hur det var på Sportlife i Rollsbo, har ju tidigare bara kört i centrum.. Men måste säga att det var riktigt bra och väldigt bra instruktör.. Så det får bli där i fortsättningen.. Är ju ändå inte samma sak i centrum nu när Frida och Jens inte är instruktörer längre så... Men i vilket fall ville jag bara rekommendera BJ, det är sjukt kul! Så ni som inte provat; GÖR!

Snart dags för jobb. Dygn som gäller idag.. Innan dess ska jag hoppa upp på cykeln, städa lite, duscha, göra mig iordning och packa, så det känns som att jag borde sätta igång nu faktiskt..

Vi hörs imon igen.. Tills dess; Ha det braaaaaaa..

2009-01-27 - 12:05:14

Timmar timmar..



Om några timmar sätter sig Frida på planet som ska ta henne till Kuba och Havanna. Där ska hon tillbringa kommande 3 månader.. Shit va SKÖNT! Jag kan ju inte motstå frestelsen att  passa på att åka dit och hälsa på nu när hon väl är där.. Så i April satsar jag på att åka ner.. Kul om vi blir ett gäng som åker oxå, så om ni är sugna så häng på vetja!
Frida, lycka till och hoppas det blir den grymmaste tiden i ditt liv.. Jag är tveksam för det känns inte som Havanna är lika häftigt, härligt och coolt som Kungälv ;) hoho..

2009-01-27 - 11:48:21

God natt..

Skrev ett långt inlägg men suddade bort allting igen eftersom jag inte blev nöjd.. Får helt enkelt ta nya friska tag imon igen.. NU ska jag däremot sova.. Stolt över mig själv, klockan är inte slagen ett än (=00:59:48, men ändå ;) ).. Så nu börjar jag sakta men säkert vrida tillbaka min förtillfället felvända dygnsrythm...
God natt.. Sov gott!


2009-01-27 - 00:59:48

Wiho!

Kan man bli gladare? Kan man sitta still?
Oh no. I så fall är man en väldigt bitter människa...

2009-01-26 - 18:00:42

Men nu då?

Frida klagade lite på mig igår när jag berättade att jag nästan suttit och gråtit pga grannen.. Jag kan förstå henne till viss del eftersom hon inte var här och hörde... Men jag är ju en sjukt känslig människa oxå (ibland iaf) , å då är inte inte lätt, haha.. Nu fick jag precis posten och jag undrar om det skulle vara mer ok att gråta nu?.....


Finns det någonting som egentligen är värre än att gå till tandläkaren? Hmm.

Nu ska jag göra vettigare saker än att sitta här. Dags att bege sig till jobbet snart..
Ha en bra dag folks..


2009-01-26 - 13:15:08

Glömde..

Aj då.. Vet inte hur jag lyckades, men jag glömde ställa klockan idag. Ett under att jag vaknat ändå! haha..
Idag ska jag jobba, träna och lägga mig i tid! Bra va?
Hörs sen.

2009-01-26 - 10:48:28

Nostalgi.

Jag och Matte pratade om att det hade varit riktigt roligt att starta bandet igen. Tror alla saknar det lika mkt.. En av de roligaste och absolut galnaste tiderna i mitt liv! :)
Hittade en hel livespelning ifrån Sticky precis.. Skitkul att se på.. Så nu har jag nåt att roa mig med resten av natten.. Klippa och lägga på youtube.. För sova vore ju dumt? hmm.

2009-01-26 - 01:57:37

Lite insikt vore bra.

Alltså... Jag kan inte i ord förklara hur illa jag mår just nu. Jag ser snart ut som flickan på bilden.. Jag kan inte i ord förklara hur fruktansvärt dålig min granne är på att sjunga och spela. Har nog aldrig hört nån sjunga så många olika tonarter i en och samma låt. Dessutom är det aldrig rätt tonart till hans fruktansvärt ostämda gitarr heller. På ett sätt ser jag upp till honom för det kan verkligen inte vara lätt att lyckas med det som han lyckas med. Det är s.j.u.k.t och jag överdriver inte! shit...
Jag som kände att bakfyllan och illamåendet började gå över.. Hmm.. (detta kanske är straffet pga festandet i helgen?)

2009-01-25 - 18:02:56

Fredagens party.

Nu funkade minneskortet. Goodie.. Blogg.se har tyvärr världens sämsta bilduppdatering så jag orkar förmodligen inte ladda upp så många bilder just nu.. Men här kommer några iaf.. Enjoy..






2009-01-25 - 17:31:35

25e januari..

Idag fyller min sjukt fina Tessy år. Hoppas dagen blir underbar och att NY-borna hittar på nåt skoj åt dig ;) Nästa år blir det dubbelparty för oss eftersom du inte är hemma nu... Bara så du vet :)

2009-01-25 - 11:49:52

Det finns tre bokstäver..

..som ger en rätt bra sammanfattning på hur jag känner mig idag..: P- H - U .. Riktigt sliten och seg idag, men det har ju sina förklaringar.. Är iaf väldigt glad att Frida och Matte blev sega efter att Johan och Jossan gått för annars hade vi förmodligen festat än. Hoho..

Idag ska jag inte göra nåågonting! Idag finns det inga måsten, inget ansvar och ingenting jag behöver göra. Sådetså!
Kanske hörs snart igen.
Jeah.

2009-01-25 - 11:44:40

Dåså. Dags igen!

Då var jag äntligen klar. Kläder, smink och hår är fixat. Tänkte korka upp en vinare i väntan på Frida innan vi ska gå ner till Gurra.. Vi ses där sen folks.. :) Ha en grym lördag, det tänker jag ha!

Detta får helt enkelt duga idag..

2009-01-24 - 20:45:28

Totallyckat!

Kvällen igår var jätte lyckad! Verkligen jätte roligt...
Tog skitmkt kort hela kvällen men när jag skulle titta på dom på datorn idag så fanns det inga foton.. Hmm? Frustrerande alltså.. Måste försöka trolla fram korten igen så jag kan uppdatera med massa smaskiga skandalkort..
Nu ska jag och Frida titta på film och försöka rycka upp oss lite.
Sen blir det väl på det igen... Får ju passa på att festa nu innan Frida drar.. Så ni som känner er sugna, kom förbi vettja!
Hörs..

2009-01-24 - 14:45:42

Foton?

Har kommit på att de roligaste bloggarna är ju dom med flest ego-bilder.. Så jag försöker apa efter.. Får se om det ger nån effekt ;) Tihoo..
Ska man slå till med sina shuttershades ikväll kanske? .. Haha.. Dom får nog vara till utlåning ikväll ;)

2009-01-23 - 13:21:05

Får nog tuffa till mig.

Blir ni förvårnade om jag skriver hur jag blev väckt idag? 07.53..? Ringer det nån klocka? KAN det möjligtvis vart jobbet? Jamen RÄTT.. Nu känner jag att jag måste tuffa till mig lite och säga ifrån.. Såhär vill jag inte ha det.. Det ska vara så noga med EU-regler hit och dit.. Måste ha en viss sammanhängande vila mellan passen osv.. Då borde det räknas som O-sammanhängande vila när dom ringer varenda eviga lediga dag och undrar om jag kan jobba.. Buhu...

Nu ska jag snart på möte med Gurra.. Sen ska jag handla och fixa iordning allt här hemma innan the party tonight.. Ser fram emot det faktiskt :) Kuuuul..



2009-01-23 - 13:17:25

Ändrade planer. Tar tillbaka 'godnatt'.


Gurra hitta lite vin.. Klart man ville ha ett glas efter en lååång dag.. Så det där jag sa om 'godnatt' så tar jag tillbaka det ;)

2009-01-23 - 01:29:24

God natt!

Har varit en givande dag idag.. Fått mkt gjort..
Suttit med ett schema de senaste timmarna.. Ett schema för 50 pers, 3 dagar.. Spännande värre :) Men nu är jag klar iaf och det känns skönt.. Tycker ju det är riktigt skoj så jag har inte haft nåt emot det alls.. Bara att ta tag i nästa delmoment i vårt event.. KUL! :)

Nu ska jag snart sova.. Jag och Frida tar städningen imon istället.. Känner att det är lite sent att börja vid ett på natten..
Imorgon blir en KUL dag oxå.. Wiho..
Sov gott!

2009-01-23 - 00:53:35

Smartass..

Idag var vi och träffade en företagare som vi tänkt ha som sponsor.. Det är härligt när folk tror att, bara för att man är ung, inte kan någonting och berättar för oss hur vi ska göra, vad vi ska göra osv.. Ännu bättre att han inte ens kunde svara på sina frågor om sin egna verksamhet.. Men det var ju snällt att han hjälpte oss, de stackars barnen som inte kan nånting..

Kan ju tro att jag entrade byggnaden med detta uttrycket...:


2009-01-22 - 18:25:47

Ooh.

Som jag sa; dagen kan bara bli bättre.. Redan mkt bättre.. Nu väntar jag på Gurra.. Vi har lite möten idag, ska bli roligt! Skitkul att vi äntligen kommit igång på riktigt och har faktiskt väldigt mkt att göra.. Men är det med nåt man tycker är kul så är det nästan bara roligare ju mer man har att göra ! :) Hiho.


2009-01-22 - 12:10:09

Ett måste.

Tyvärr så blir bloggen min officiella klagomur ibland. Men det borde ni redan veta vid detta tillfället om ni hängt med ett tag. Hemskt ledsen för detta, men vad ska man göra?
Jag tror heller inte att jag ens behöver skriva varför jag är ittiterad och sur.. Känns igen i många tidigare inlägg, kanske bara ska ta nåt gammalt och klistra in? .. Jobbade sista passet för veckan igår och såg fram emot en långledighet tills på måndag.. Hur skönt som helst.. Inatt när jag och Frida satt och tjötade skojade jag med henne och sa 'förmodligen ringer dom imon klockan sex och frågar om jag kan jobba' .. Det gjorde dom såklart inte.. Men vid åtta var det dags istället.. Saken blir dessutom inte jätte mkt bättre när jag redan igår sa ifrån att jag inte kunde jobba mer denna veckan. 
                                                             -Jag orkar inte mer-
Hoppas på att dagen blir bättre. Men det tror jag allt ! :)
Ha det fint ni med.. NU ska jag sluta klaga.. Hoppa upp på cykeln en stund och tänka på något annat..
Ciao.

2009-01-22 - 08:59:41

Dagens musiktips..

HÖJ, HÖJ, HÖJ.. Det är så bra att vem som helst skulle kunna börja lipa.. Phu..


2009-01-21 - 14:33:40

Dagen..

God morgon på er!
Idag kommer det bli en bra dag.. Det känner jag på mig! Härligt att vakna med en sån känsla faktiskt..Har lagom mkt saker att göra och kul saker dessutom.. Först ska jag jobba klart dock.. Det är några timmar kvar.. Sen ska jag..
-Ner på stan och kolla efter ett par brallor.. HAR inga som passar och det är sant för en gång skull!
-Städa iordning hemma ifall det blir party hos oss till helgen..
-Ut till Lena!
-Träffa Elin som åker till D-mark redan på lördag (shit va tiden går fort).
-Cykla, såklart!
Ska även försöka lägga mig i tid idag så jag vänder tillbaka dygnet.. Ellerja, jag har ju inte vänt på det helt eftersom jag fortfarande går upp i hyfsad tid varje dag.. Men kvällarna  (:nätterna) blir bara senare och senare och mina sovtimmar färre och färre.. Inte bra! Ska försöka fixa till detta....
Nä.. Dags att gå.. Hörs i eftermiddag.. Ha en fin dag!


2009-01-21 - 08:50:26

Rensa minnet lite..

God morgon på er!

En sak som jag verkligen vill bjuda på är en underbart bra låt. En underbar artist. Totalt underbart alltså!



Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning.. Sen är det dags för mig att jobba.. Jobbar dygn så tyvärr blir det ingen mer uppdatering idag.. Bra start va? haha. Ni får ha överseende.. :)
Hörs .

2009-01-20 - 10:38:34

Back on track.. Eller nåt.

Tillbaka.

Jag har nog aldrig kommit på så mkt att skriva om här som nu när jag legat nere.. Varje dag har jag tänkt att ' det kan jag ju skriva om i bloggen'.. Så förhoppningsvis minns jag några utav alla saker så jag kan bjuda på lite bättre bloggläsning än vad jag gjort den senaste tiden..

Har hänt en del sen sist.
Kör en smaskig uppdatering imorgon..

Sov gott ! :)


2009-01-20 - 01:45:25

Vi hörs.

Skiter i detta ett tag nu.. Har väl nämt det i de sista 10 inläggen så jag antar att ni inte missat  att jag är sjukt oinspirerad.. Skulle inte skada med lite vår i tillvaron nu. Mörkret är en bidragande faktor till att jag känner mig så sjukt uttråkad nu.. Sen är stan tom nu när Mia oxå åkt.. Snart åker Frida oxå och då blir det ju inte bättre precis.. Tessy kommer inte förrän i April, Alexandra kanske är borta för gott?, Emma stannar nog i Norge och Elin blir ju i D-mark minst 6 år iaf.. Phu.. Känns rätt tråkigt och hopplöst just nu.. Tråkigt värre.. Men man kan ju inte alltid vara på topp..
Men bloggen skiter jag i, i nån vecka eller två.. Hörs när vi hörs, då hoppas jag att en mer positiv inställning och ett gladare humör infunnit sig hos mig..
Ha det bra tills dess folks!
Ciao..

2009-01-03 - 12:31:15

Hemma och trött..

Idag har vi i princip sovit hela dagen.. Riktigt trötta! Blev ju inte många timmars sömn på nyårsafton och igår tillbringades kvällen och en del av natten i bilen.. Har inte orkat lägga in bilder å så ännu, men det kommer!
Får se vad jag ska göra åt denna bloggen oxå.. Nu har jag varit oinspirerad alldeles förlänge.. Phu..

2009-01-02 - 16:14:08

Nytt, nytt, nytt..

God morgon! :)
Shit säger jag bara.. En riktig lyckad kväll igår.. Efterfesten här varade till 7 ungefär så nu är man lite trött.. Vi sitter här i den gigantiska soffan och försöker återhämta oss.. Gurra tänkte ta en tur i backen med brädan.. Jag hade oxå velat åka men tror tyvärr inte att jag har råd med det! Hade ju varit skitskoj..

Jeje..
Var iaf en lyckad nyårsafton och jag har en massa kort som jag lägger upp när jag kommer hem..
Hörs sen..

2009-01-01 - 13:17:09







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0