På väg.

Sitter i bilen nu. Snart passerar vi den Norska gränsen så jag kände att en uppdatering fick bli av innan dess. Frida och Gurra sover i baksätet och Stefan kör. Man är sjukt trött idag alltså. Blev inte många sovtimmar inatt, har ju en tendens att packa i sista sekund. Nä nu måste jag sluta. Ska bli sjukt kul att komma upp till Hemsedal och fira in det nya året där iaf. Som jag sa igar; såhär mkt sprit har jag aldrig haft med mig på en resa föørut. øivsfarligt kul :) Ska även testa balkistabletter idag med, hoppas de fubkar! Fapr se om jag uppdaterer nåt frn Hemsedal, annars hörs vi när jag kommer hem ogen. Ha en grym kväll alla! Love.

2008-12-31 - 09:55:07

Ojojoj..



Det blev impulsparty hos Ingers place igår.. Kan säga att det bec riiiiiktigt roligt. Var ett bra tag sen jag hade så kul! :) Härligt.. haha.. Det kommer bilder på min bilddagbok om ett tag :)

2008-12-29 - 11:40:55

Kväll.

Ingen inspiration. En grym låt får räcka idag.

2008-12-28 - 22:26:21

God natt.

Ska försöka sova nu. Ska bli skönt faktiskt. En trevlig kväll hos Mia, tack för det!

Tråkigt att alla mina partykvällar ska försöras av Stefan och idag även Daniel. Dom tror förresten jag föddes igår och är tappad bakoom en vagn. Sen tror dom även att lögner och svek gör saker och ting bättre. Försöka går ju men tyvärr biter inte just dessa saker på mig.
 
Imon ska jag på middag hos  Inger. Det ska bli nice faktiskt..
Snart är det även nyår och Hemsedal.. Börjar längta rejält nu faktiskt. Jag, Frida, Roxy och Gurra kommer ha sjukt roligt. :)
Nä. Ögongen går i kors. Dags att sova..
Natty!

2008-12-28 - 04:32:00

Gårdagens plus och minus.

Vet inte om jag ska börja med det bra eller dåliga.. Hmm. Tror jag spar det roliga till sist, så därför börjar vi med gårdagens minus.

-
Kollektivtrafik som aldrig funkar. Kylan. Småbarnen som gick före i kön hela tiden. Dålig dj på Combi. Dåligt ljud på Combi. Bråkiga kids på Combi. Idiotchauffören som skulle ha 120 spänn från busstation hem hit, det är MAX 2 km!

+
Träffa allt folk som man inte träffat på mkt länge! Billigt på Combi. Taxin som körde oss (6pers) till Kungälv från Gbg för dryga 300 :O! Billigare OCH bättre än buss! Härligt folk att festa med!

Jag är ändå nöjd, men jag hade sluppit må så kasst idag bara. Men men, smällar man får ta!


2008-12-26 - 13:23:45

Snabbis.

Bra dag igår. Bra dag idag. Ska ut nu så jag har inte tid!
Men vi hörs imon igen! :)

2008-12-25 - 19:39:05

Då säger vi så sålänge..

Idag har jag fullt upp faktiskt. Innan vi åker måste  jag hinna städa, ser ut som det varit krig här hemma. Inte kul alls. Mamma kommer upp snart och hjälper till.. Hörde på tv häromdagen en rätt rolig grej om syskon.. Dom pratade om syskonens olika roller osv.. Sen sa dom såhär; 'Två småsyskon borde inte vara tillsammans för båda två är vana att andra gör saker åt dom så båda förväntar sig att den andra ska ta tag i sakerna'.. Det passar ju verkligen in på mig och Stefan.. Det är väl därför det blir såhär rörigt hos oss JÄMT.. Fast å andra sidan så är det ju jag som får ta tag i det 99% av gångerna, men jag får väl vänja mig antar jag hoho. Eller inte :P

Jaja.. Som sagt, ner till de småländksa skogarna idag.. Ingen dator med mig vilket betyder inga blogguppdateringar.. Så nästa uppdatering kommer på juldagen, håll ut :O ...

Nåja. Allt för nu.. Tänker inte önska det som alla folk gör innan den 24e december varje år eftersom det är vilken dag på året som helst för mig. Sådetså.
Nä, städa var det ja.. haha..
Hörs fuckers! :)

2008-12-23 - 11:55:11

En lång men bra dag!

Dagen började med att jag hämtade upp Mia och Alexandra.. Dags för en shoppingrunda, kanske en aningens udda sådan.. Men trevligt hade vi iaf, mysigt att vara med er flickor! Men det var sjukt mkt folk ute idag. Att man aaaaldrig lär sig.. Haha. 80nr före i kön på banken och 30st före på rökerit där vi skulle köpa lax..

Efter shoppingen var det julbord på jobbet.. Jätte mysigt det oxå! :) Första gången jag var med och det var mkt trevligt.. :)

Å nu kom jag precis hem ifrån stan. Träffade Elin&Emma.. Även det är alltid lika kul och vi peppade lite inför nyår som vi ska fira tillsammans i Hemsedal.. :) Kommer bli grymt kul känner jag på mig ! :)

Imorgon bär det av till Småland. Där ska vi tillbringa julen. Men det blir hem på juldagen för diverse party. Ser även fram emot det :)

Mkt kul som händer nu. Det enda jag kan klaga på är att min dator ska in på lagning och att jag får sitta vid den dåliga bärbara där tangenten 'l' inte funkar så varje gång den bokstaven kommer får det bli ctrl+v (klistra in, för er som inte vet).. JOBBIGT.. ;P Måste ju klaga lite, det har ju liksom blivit min grej ;)
Natty.

2008-12-23 - 00:50:39

Varade inte så länge..

Skrev ju igår om att det var så skönt med semester.. Den känslan varade inte så länge.. Idag 07.2o ringde telefonen och som alltid var det ju 'kriiiiiis' .. Phu. Blir så trött. Första dagen på min semester.. Gah.
Dålig start på dagen måste jag säga.. Får hoppas Mia och Alexandra får mig på bättre humör sen :)

2008-12-22 - 08:22:54

Bra start..

Tycker att min två veckors långa semester startat bra.. Var nere hos pappa förut och fika lite med honom eftersom han fyller år idag.. :) Sen vidare till Johan och Pilli and the kids. Å nu kom jag precis hem ifrån Mia.. Jag, Frida och Alexandra tillbringade ett par timmar i hennes säng.. Oj va fel det lät....

Imon ska jag och mina väninnor handa lax. Ska även fira Mias 64års dag. Trevligt trevligt.. ;)
Kul med intärnskämt va?

Jeje. Höres. Å återigen, ursäkta för mina otroligt innehållslösa blogg. Ska skärpa mig.....

2008-12-21 - 22:29:46

Äntligen!

Sådärja. NU är jag ledig till den 5e januari. Wiiiiiiiiiiiiiiiiie :)

2008-12-21 - 09:02:00

Datorfri dag. Hör och häpna!

Jag är fortfarande lite chockad. Igår var datorn avstängd HELA dagen för jag hann verkligen inte sätta på den.. Jobbade ju ett tag igår och sen var det en hel del ärenden att uträtta. Sen bestämde sig jag, Mia och Pilli för att gå ut. Blev en miniförfest hemma hos Pernilla innan vi stack ut. Efter utgången var det efterfest hos Daniel. Där somnade jag och Mia sittandes tillslut. Så ni kanske kan gissa om jag är trött idag? Ska dessutom jobba sen vilket inte känns jätte pepp nu, men det är ju några timmar kvar så jag får göra allt för att piggna till :)
Höres.

2008-12-20 - 11:30:16

Myntfritt.

På nyheterna sa dom precis att regeringen pratar om att ta bort 50-öringarna.. Fast inte förrän 2010. Vet inte varför sånt ska ta sån tid. Bort med skiten istället. Sen tyckte 3av 4 att alla mynt var onödiga och jag kan inte annat än att hålla med. Hatar mynt. Så otroligt värdelöst.
Så jag hoppas mynten tas bort,.. Bra att dom börjar så smått med 50öringarna iaf..
Nu ska jag snart iväg och jobba. Slutar imon morgon så det blir dåligt med uppdaterinar IDAG OXÅ.. Aj aj aj.. Känns inte bra.. Men men..
Hoppas ni får en bra dag iaf..
Ha det fint fuckers.

2008-12-18 - 12:24:42

Bättre kan ni Kungälv.

 

2008 är snart över. Julen närmar sig med stormsteg. Var inte längesen det var 2007, å snart är det 2009. Skrämmande. Nu känner jag plötsligt hur gammal och töntig jag låter, usch å fy. Vad jag ville komma till var Kungälvs-snåla-kommun. För det första drogs det årliga julbordet in för oss kommunanställda. Jag tillhör väl dom få som hatar julmat så egentligen spelar det ingen roll för mig MEN det är själva grejen. Har man jobbat BRA ett helt år ska man få uppskattning för det. Sen ska vi inte prata om den menlösa julklappen som i år bestod av en handduk.. JA ni läste rätt; EN HANDDUK.. Å till råga på allt ska man behöva smeka kroppen med 'Kungälvs kommun' . Kan det bli mer förnedrande? Ska det va så ska det VA. En symbolisk julklapp som kan kvitta är ingen julklapp. Speciellt inte för att tacka sina anställda för året som gått. Men å andra sidan kan man ju vända på det; är jag och mitt arbete värd en extremt ful handduk så kan jag arbeta efter det nästa år oxå. Frågan är om jag ens KAn jobba så dåligt? Hmm. Ska i vilket fall försöka.. Jag tycker synd om alla enhetschefer som är tvungna att dela ut den sk julklappen oxå, det är ju inte dom som valt.. Kommer såklart ifrån höjdarna som förmodligen får mer än en handduk i julklapp och ett par julbord att gotta sig i. Jaja, nu ska jag ödlsa min energi på något annat. Men visst är det kul, alla kommunanställda, att ha en udda handduk i garderoben? Gah. Bättre kan ni kungälv!
Nu ska jag göra mig iordning för jag har 4 extrapass denna helgen. 4 extra pass, 4 extrapass.. Känns ju extra kul att jobba nu när jag fått årets julklapp..................


2008-12-18 - 11:34:49

Inte det nä.



Enligt mitt schema skulle jag vara ledig from idag.. Fram till 5e januari. För bra för att vara sant antar jag eftersom jag nu ska jobba imorgon, på fredag, på lördag OCH på söndag.... Jag som skulle bli bättre på att säga nej.. Gick väl bra? Hm.

Nu tänkte jag sova.. Uppdaterar så ofta jag orkar å hinner nu..
Här har ni iaf dagens fråga:
Vem skulle ni vilja tillbringa en dag tillsammans med... Hannibal eller Jigsaw?


2008-12-18 - 00:57:50

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.


Underbart är kort. Nu är det bara några dagar kvar tills Mia återigen lämnar denna staden. Kul för henne, dötrist för oss! Buhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Så nu får jag snart gå på speeddate och träffa nya vänner känner jag.. Alla drar. STACKARS mig!

2008-12-17 - 16:08:28

Dagen..


Igår kollade vi på Madagaskar 2, den var bättre än ettan och helt okey! Många roliga grejer i filmen.. Helt klar värd att se faktiskt..

Idag ska jag jobba.. Börjar halv tre och slutar samma tid imon.. Pratade precis med min chef och jag kan nog helt ärligt säga att jag har världens bästa chef! SÅ skönt att man kan prata om ALLT och att hon FÖRSTÅR och TAR TILL SIG det man säger.. Det är man inte bortskämd med när det gäller chefer, därför känns det extra extra extra bra nu! Lovely!
Längtar även till efter nyår då mitt nya schema börjar gälla.. Vet inte om jag nämnt det men jag fick ett sjuukt bra schema oxå och jobbet känns TOPPEN för tillfället. Underbart! :)
Jeje.. Nu ska jag börja ta tag i dagen och göra mig iordning för jobb..
Hörs imorgon igen.. Ha det gött folks!

2008-12-16 - 12:09:15

Beyonce till Globen! (Upd: OCH Skandinavium!)



Dagen är räddad. NU är jag glad! Den 13 maj kommer äntligen Beyonce till Sverige igen! Loooovely! Så fort lönen kommer måste jag beställa en biljett.. Det ÄR den bästa liveartisten ever så ni som funderar på att gå.....: GÅÅÅ! Säger som aftonbladets reporter efter förra Beyoncekonserten här i Sverige; 'Ni som inte var i Globen ikväll var på fel ställe'. Bara att börja nedräkningen...........

Upd. Helt underbart. Den 11 kommer hon till Göteborg oxå! Det får helt enkelt bli två konserter med henne känner jag! Får ju passa på när hon väl är här. UNDERBART!

2008-12-16 - 11:14:24

Stor förändring..

Hittade ett gammalt dagboksinlägg på ett community som jag fortfarande av nån anledning råkar vara medlem på.. Kunde inte låta bli att skratta och märka att jag ändrats en hel del.. Klart man saknar sina slappa dagar ibland men jag är nog rätt bra på att njuta av livet på andra sätt nu.. Fast nu får jag ju även jobba med all skit som jag inte brydde mig om DÅ, typ betyg å hälsa.. Men men, nu har jag jag lärt mig nåt av det.. Kanske några år försent dock.. Jaja..

Detta skrev jag 30 maj, 2005 kl 15.31 :

"Ja, det stämmer verkligen. Jag ÄR en slacker.
Det är bara könet som är det enda som får mig att INTE vara en ungkarl :) muahaha.
Men men, jag gillar det. Helt underbart.
Joggingbrallor, chips å TV.. kan det bli bättre ;) tss.

Rektorn ringde mig förut. Fråga vad jag gjorde och vart jag är.
"ligger här i soffan, äter ostbågar och pepparchips å försöker vinna 3000 på ordjakten"..
kanske inte var det jag sa, men jag undrar vad han hade sagt om JAG hade svarat honom så.
För det var ju faktiskt det jag gjorde. jeah.
Det är nu när man är ung som man får passa på.. Det är NU man kan vara slacker och njuta av livet till 100%.. Det är nu allting är underbart. wiiie.

Funderar bara på NÄR jag ska orka ta tag i allt vad livet innebär. skola, körkort och allt annat som hänger över mig just nu. men men, den dan' den sorgen.

Allt för mig. "

2008-12-15 - 22:03:22

Nyårsplaner..


Fick ett underbart erbjudande ifrån Tessy ang. nyår. Fira med henne och kolla på Googoo dolls. Hade ju varit en dröm.. Men även en dyr dröm TYVÄRR :( .. Så nu lutar det åt att nyårs kommer firas i snön. Hemsedal och Garasjen. Får bara hoppas det blir 100% fixat med boende, i så fall är det spikat.. Ska bli väldigt roligt det med ! :) Skönt att för en gång skull ha klart för sig vad man ska göra nååågra dagar innan :)
Vad händer för er på nyår?

2008-12-15 - 21:50:15

Blä!

Någon mer som tittar på Nyhetsmorgon?
Vet inte vad hon heter men det är tjejn på bilden som är programledare idag.. Stör mig alltid när hon är programledare för hon rullar sina R i halsen.. Det låter SÅ fuuult.. Men idag var det droppen. Hon skulle presentera 'dagens matrrrrrätt' som var; 'Rrrrostade rrrrotfrrrrukter med grrrräddsås..' Å hon sa det inte EN gång heller.. Så fruktansvärt fult.. Värt att se reprisen på tv4.se BARA för hennes fuula rrrrrrrrrrrr.

2008-12-15 - 09:49:37

Monday morning.

Hey hooe!
Då var det dags för jobb igen. Mjukstartar med ett 2 timmars möte idag, skönt! :) Jobbar imorgon och på lördag sen är jag ledig tom den 4e januari.. goodie goodie :D .. Nu är jag verkligen tacksam över att jag inte plockade ut mer än 6 semesterdagar i somras..  Därför kan jag vara ledig nu och det är väl egentligen nu som alla behöver vara lediga, det är ju nu man är som tröttast och segast..
Det är ju bra att jag inte jobbar ikväll så jag kan kolla in Blondinbellas nya tv-dagbok på tv4000.. Ska ju bli intressant att se :)
Jeje. Hörs om ett tag!

2008-12-15 - 09:42:06

Gah!


Idag har nog Stefan slått snarkrekord. Gaaaaaaaaah. Jag vet inte hur många gånger jag vaknat och frustrerat bett honom att vara tyst. Galen blir man.. Så nu är jag T-R-Ö-T-T. Nån som har nån grej som FUNKAR på folk som snarkar? Tar gärna emot tips....................

2008-12-14 - 10:13:22

Lasset går.

God morgon fuckers! Lite seg idag, men jag jobbar på det. Tittar på nyhetsmorgon nu, väntar på att få lyssna på Kevins intervju och låt.. Alltid nice att höra :) Så, vad händer mer denna lördag? Jo, idag flyttar kusin Johan och Pilli med familj hit.. Inte för att dom bott så väldigt långt bort innan, men nu blir avståndet betydligt kortare.. Kuuuul! :)
Jeje. Höres.

2008-12-13 - 10:23:55

Fancy friday?

Då var Idol slut för detta året. Inte oväntat så vann Kevin hela skiten. Var en bra final dock alldeles för lite glitter, blingbling osv.. Stylingen var lite tråkig för att vara en stoooor final. Sen var ju Il divos mellanakt så fruktansvärt tråkig oxå, hoppas på mer ös nästa år.. Det är sammanfattningen av kvällen.
Nu måste jag sova. Trött.
Ciao.

2008-12-13 - 00:27:24

Klipp



Det är en jobbig syn att se sig själv när man sjunger. Men men. Det bjuder jag på, bara för att det är fredag.. (Så imon är förmodligen filmerna borta......)

2008-12-12 - 18:51:09

18 målet.

Sitter precis och pillar i mig mitt '18-mål'.. Sa precis till Stefan att det är en väldigt tråkig favoriträtt jag fått nu efter operationen. Men smaken har ju verkligen förändrats och man är inte alls som förr. Så det jag föredrar att käka nu är makaroner, tacoköttfärs(qorn), tomat och fetaos. Hmm. Tråkigt men GOTT. På andraplats kommer fiskbullar. FISKBULLAR!? What? Aldrig gillat det förut men NU minsann äts det OFTA..
Konstigt värre..
Nu vet ni det oxå folks. Förresten; ha en lovely fredag. Festa lite åt mig med är ni snälla!

2008-12-12 - 18:20:49

Då var den kommen.

Så FORT kylan kommer blir min hud så fruktansvärt torr.. Ser ut som en orm. Urk. Bara att smörja, smörja, smörja..
Nä, nu ska jag till Apoteket. Hörs sen!

2008-12-12 - 11:36:01

Final.


När Loulou åkte ur Idol sa jag att jag aldrig mer skulle kolla. Det gick bra i början men sen föll jag för frestelsen ändå. Det ÄR ju trots allt väldigt spännande. Final ikväll. Alice vs Kevin. Vem vinner? Tror som alla andra att Kevin kommer att vinna. Vem hoppas jag på? För första gången i en idolfinal kan jag helt ärligt säga att jag håller lika mkt på båda. Rätt tråkigt egentligen, men skönt oxå.. Så slipper man bli så sur om fel person vinner.. Så det kommer bli en bra kväll, vem som än vinner.

2008-12-12 - 10:16:32

Film innan sängen.



Dags för kvällens film innan det är sängdags. Idag blir det Röd Drake på tv6.
Tack för idag.
Sov gott. Natty!

2008-12-11 - 21:21:34

Quinoa.


Tycker det är dags att byta ut pasan och riset som jag äter mot något som är MKT bättre. Quinoa. Har tänkt det länge men glömmer av att köpa det hela tiden. Ni som käkar det, hur smakar det?

2008-12-11 - 20:28:05

Afterwork!


Hade jag inte varit sjuk idag hade jag hängt med Mia mfl på After Work idag. Det hade varit riktigt roligt, men som sagt..; inte idag.. Men jag bestämde med Mia att vi får ta det nästa vecka istället. Det gick hon med på, så det ser jag fram emot! Härligt :)

2008-12-11 - 18:27:56

11 dec.

Jaha. Då var första snön här... Kan väl inte säga att det är jätte mycket, men är det snö så är det.


2008-12-11 - 13:16:10

Du är mitt begär.


2008-12-11 - 12:19:36

Ojdå!

En väldigt dålig 'bloggdag' idag. Dåligt med uppdateringar. Blä, blä.
Får bli bättre imon.
NU ska jag sova.
God natt!


2008-12-10 - 23:52:48

Alltid lika..

..kul och lätt att hamna i youtubeträsket. Finn FÖR mkt att se. Idag har jag tittat på Beyoncécovers.
Många dåliga och några bra. Här är en av dagens coverfavoriter..

2008-12-10 - 16:36:43

Går om man har lite fantasi!

När man är sjuk blir man lite rastlös och kreativ. Precis vad jag känt av. Var så sugen på att få, som jag tidigare skrev, inreda ett eget kläd/smink-rum. Sådär sjukt tjejigt. Men eftersom vi inte har ett extra rum över för det ändamålet tog jag mig friheten att skaffa mig en alldeles egen hörna. Tjejhörna kanske man kan säga. Jag lekte Äntligen Hemma i drygt en timma och blev faktiskt nöjd.. Å snälla Stefan har hållt mig sällskap hela tiden. Love! .... Det enda som jag saknar just nu är några lampor som ska finnas över spegeln, det får dock bli en senare investering..  Här här ni iaf min nya favoritplats i lägenheten..:


Detaljbild på mitt kollage och allt annat.


2008-12-09 - 21:45:02

Framtid. Pengar.


Sitter och funderar på vad jag vill göra.. Finns så sjukt mkt jag är sugen på och har så mkt planer men det är ju faktiskt så att ALLT man vill göra kostar ju. Å så kommer folk och säger att pengar inte är allt. Pffff. Lev utan då och se hur länge ni klarar er.
Saker jag hade gjort på direkten om jag haft mer pengar:
-Köpt ett SNYGGT hus
-Inrett ett eget rum där det funnits garderob/smink och annat tjejigt.
-Utbildat mig till inredningsarkitekt.
-Byggt en hemmastudio.
-Öppnat mitt och Gurras företag här i Sverige. som för tillfället är klart  och öppnat i England. men saknar några tusingar :/
-Åkt till USA och Tessy och firat nyår med henne och Goo Goo Dolls.
-Betalt en städerska som hade kommit hit och städat.
-Åkt på SPA och beställt sjukligt mkt behandlingar.
-Köpt en jacuzzi.
-Anställt en personlig tränare som kom hit och tränade i mitt...
-...hemmagym.


Listan kan göras sjukt mkt längre. Nu måste jag bli rik snart. SNART! Annars blir jag galen.
Näpp, får väl börja städa själv då. Ingen betald städerska har ännu kommit. Bajs.

2008-12-09 - 15:58:37

Ohyes.


2008-12-09 - 12:58:31

Ingen pyssling.

När jag var liten och hemma sjuk ifrån skolan så tittade jag alltid på Nils Karlsson Pyssling.. Nostalgi.. Det var nästan härligt att vara sjuk förr, när man blev ompysslad hela dan och fick det man ville när mamma gick och handlade. Allt för att man skulle få i sig nåt.. Nu är det andra bullar.. Vill man ha nåt får man fixa det själv och vill man bli ompysslad får man även fixa det själv.. Buhuuu. Men det blev lite som förr eftersom jag tittade  på film igår iaf, men det blev inte nån Pyssling för min del.. Igår blev det Dreamgirls. Många, många bra skådisar med.. Mycket bra musik.. Det enda som var lite tunnt och sådär var själva handlingen men skådisarna och musiken höll upp filmen!
Allt för just nu. Ska vila lite till. Vi hörs.

2008-12-09 - 09:21:47







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0