Insyn.


1. Här. Precis här står jag och Therese och jobbar varje dag. Inspirerande miljö va?
2. Tessy poserar framför limpbandet. När limporna slutar komma är klockan tre.


Förstår inte riktigt vart helgen tagit vägen. Nu är till och med måndagen över och nedräkningen tills fredag har väl börjat lite smått. Men innan dess ska vi packa, packa, packa. Nedan har ni en bild på tre av fyra kakor som vi packar. Den fjärde storten, sirupssnipperna, tänker jag aldrig i hela mitt liv visa er. Dom är absolut jobbigast att packa och snart, mycket snart, kommer jag börja drömma mardrömmar om dom.
På bilden har ni iaf Sandkaker, Goro och Krumkaker. Made by svenske jenter och polacker typ.

http://culinor.no/bin/150714de7631740c7f600d4c90b29271.jpg

Igår fick jag och Tessy våra cyklar, får nämligen låna cyklar från vår snälla hyresvärd. Så vi var ute på en tur igår och nu kommer det bli cykling till och från jobbet varje dag. Riktigt skönt imorse när den friska höstluften bet tag i kinderna, man piggnade till rejält! Vi ska även en liten cykelsväng på kvällarna så vi får ihop en mil om dagen minst. Alltid nåt iaf.

Nu ska jag laga thaimat. Vi är ensamma i huset och därför tänker jag passa på att vräka på lite musik i köket, kasta kastruller och stekpannor, spilla kryddor och leva rövare som the master chef; Morberg. Peeeer Morberg.

Allt för nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback