Tror det stavas f-e-s-t.

Buden är många. Ändras hela tiden..
Var ju dags för fest hos Cecilie idag egentligen, vilket jag skrev om sist, men eftersom hon varit sjuk ett par dagar nu så fick vi igår besked om att den var inställd.
3 partysugna göteborgare (som var 2 minuter från att åka ner till GBG igår kväll för att kolla in och festa med Alex som spelade på Nivå) kunde såklart inte bara strunta i detta och finna sig in ännu en rofylld, lugn lördag. Några samtal senare hade vi planerat in en clubkväll i Oslo med kul folk. Sjukt sugna.
Idag fick vi reda på att festen i Gjövik ändå blir av. Allt som vanligt. Känns lite sent att tacka nej till det nu när vi sagt ja sen flera veckor tillbaka så blir helt enkelt som det var tänkt från första början.
Oslo får vänta helt enkelt.
Vi hoppas på en kul kväll ändå! Jag är taggad till max! Musik, dans, mingel, människor, dricka, parteeeeey!



2009-10-31 - 11:35:26

Fredagskvällen räddad!

http://beerssg.files.wordpress.com/2009/03/heineken.jpg

2009-10-30 - 19:00:09

Nämen oj!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6d/Osthyvel_20050723_001.jpg/800px-Osthyvel_20050723_001.jpg

Lite dåligt med liv här ja.
Ber så hemskt mkt om ursäkt. Hoppas ni får er Linnéa-dos på annat vis, ring annars så ordnar jag en goodiebag med diverse Linnea-ateraljer till ett otroligt förmånlig pris. Gör ni detta inom tio dagar får ni, inte en, nej ni får så många som två bags med underbart innehåll! Så.. SKYNDA! RING!

Hm. Vart var vi nu? Just det. Dåligt med liv.. Varför? Hinner och orkar inte skriva på kvällarna när jag kommer hem. Bär av till gymmet  efter jobbet slutat, sen hängs det där ett bra tag. Så nu är jag mör och trött. Dessutom gör tanken på att jag börjar 7.00 imorgon mig betydligt tröttare.

Lovar att ge er en smaskig och rejäl uppdatering till helgen.
Kanske blir söndagens bakfylleaktivitet. Det vankas nämligen fest på lördag. Maskerad dessutom. Jag, Tessy och Matte kommer bli ett bra team på skräck-maskeraden. Två ostar och en osthyvel. Scaaaaaaaryyyyy.

Hörs som sagt.
Hej hopp.

2009-10-29 - 21:11:12

Himmel!



Efter jobbet sprang jag ut för att hinna ta kort på en av de finaste himlarna jag någonsin skådat. Vackert!

2009-10-26 - 20:03:57

Jaaaaaaaaaaaaaaa!

http://www.idg.se/polopoly_fs/1.88325!imageManager/4cd181ff.jpg
Sen min våg flyttade hit, efter det att Frida var på besök, har jag kunnat ha lite mer koll på vikten vilket alltid är bra. Idag förgyllde den min måndagsmorgon och visade 1,4 ner denna veckan.
JAAA!
Nu fortsätter vi så också. Go, go, go!

2009-10-26 - 08:36:58

Det fungerar.

Okey. Söndagsångesten är inte alls lika farlig som vanligt. Kanske beror på att jag sitter och planerar, drömmer om 6 saker som händer när jag kommer hem och nästa år.
Det gör allt väldigt mycket lättare. Undebart helt enkelt.
Prova nån gång ifall ni drabbas av grov söndagsångest, det fungerar!
http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00255/Dr_mmarnas_garderob_255850w.jpghttp://www.adevo.nu/b5ab8dab-37dc-4ef9-9060-398f8829a1f2http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e7/%C3%85re_kabinbana.JPG
Webdesignhttp://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/16/74/95/balneario-camboriu.jpg

Förövrigt så är jag nöjd med helgen. Lite normalt liv i fredags när vi åkte in till Gjövik efter jobbet. En stund i gallerian, lite middag, lite öl. Tummen upp. Igår var vi ute och rörde på oss lite med vilket vi dock inte kan anklaga oss för idag. Våra sega söndagar är segare än segast men dock väldigt sköna!
Nya tag imorgon helt enkelt. En vecka med mycket jobb, lite fritid, mycket träning, lite kolhydrater. Tillbaka till verkligheten och dess rutiner helt enkelt.

Nu är det film nr två som gäller här.
Film i väntan på att mitt frikort (heter det fortfarande frikort när man är singel förresten?) ska höra av sig. Lite te vore gott också. Ja, nåt sånt..

Allt för nu.
Hej.

2009-10-25 - 17:12:37

Money money money.

Jag hade ju inte tackat nej till denna enkla boning om jag råkat ha 15 miljoner på kontot. Hade i princip bott på terassen och tittat ner på människor och spårvagnar på avenyn dag ut och dag in i så fall tror jag.
Helt okey läge måste jag säga.





2009-10-25 - 15:39:05

Så ja!

En otroligt god och bra start på en regnig söndagsmorgon.


2009-10-25 - 11:00:51

SE, fd. surjentan är glad!

Exakt så här glad, som på den lilla ego-miniatyrbilden jag bjuder på nedan, har jag varit precis hela kvällen. (Precis lika äkta också!)
God mat, finfin öl och underbart sällskap. Även kul att se att staden faktiskt inte bara bjuder på halvkonstiga 80-tals människor. Tihi. Kan det bli bättre?
Japp faktiskt. Det kan bli väldigt mycket bättre och det är om det hade varit fredag idag vilket det faktiskt är ju :O... Så nu kan jag alltså lägga mig och sova och fortsätta le. Lämnar en härlig fredag bakom mig och ser fram emot en koselig helg!
Wiho.
Smiiiiiiiiiiiiiiile, mest till mor och far och alla andra som är i akut behov av ny skärmsläckare, live ifrån Rogneby 24e oktober, 01.23.

2009-10-24 - 01:08:56

Ta ingenting för givet.


Livet från den ljusa sidan.

Ja. Det är absolut på tiden.. Lite positivitet här.
Allt känns väldigt bra nu. Vet inte om det beror på att vi faktiskt klarat av halva tiden här i Gjövik eller om jag helt enkelt bara finner mig i att jag är här och faktiskt trivs lite trots allt.
Vad det än är så känns det skönt. Började bli lite jobbigt där ett tag!

Men nu leker livet igen. Så det ska vara i min underbara värld.
Ska inte ödsla energi åt negativa tankar nu. Inte ödlsa energi på människor som inte förtjänar min dyrbara tid. Helt enkelt bry mig om mig själv mer och leva för mig själv och för att jag ska må bra. Dags att tona ner saker som får mitt huvud att agera hamsterhjul och gå vidare helt enkelt.
Otroligt bra tycker jag.
(Man kan tro att jag lusläst alla Mia Törnbloms böcker under veckan, förståeligt i så fall.. Dock ej fallet.)


Nä.
Sova är ordet.
Hey hey.

2009-10-22 - 23:25:27

Tisdag.


Idag fyller två fina pojkar år. En av dom skämde vi bort såhär imorse innan jobbet Therese och jag.
Gratulerar!

2009-10-20 - 18:37:36

I'm a mess and it starts to show.

Då kör vi igen.
Reklam. Reklam. Reklam.


2009-10-18 - 21:31:14

Welcome to the ninetiiiiiies.

God morgon! Fest igår, klockan är 10 och jag är vaken. Det ni!
Hur var gårdagen då?
Nostalgitripp som heter duga.
Bilderna får tala tror jag..

Förfest i ett pojkrum. Inte igår. Roliga hattar hade han också som Matte och Jim-Reidar fick prova. Lego, tjejaffischer, vodkaflaskor, Kalle Anka posters, serietidningar och förmodligen ALLT annat som ingår i ett typiskt pojke-på-väg-att-bli-vuxen-rum.

Loco latino.

Ämelie, Annica och Veronica hänger i den svenska hörnan.

Loco latinolita.

Ämelie och ett glas vin. Cocacolaglas, inte dåligt! Det är så man dricker vin i ett pojkrum :)

Jag har aldrig varit i bättre form. Heller aldrig varit snyggare!

Här har ni oss igen. 3 på äventyr.

Annica och Ämelie röjer på dansgolvet. Förmodligen till nån härlig 90-tals dänga!

Inte bara hitsen som gjorde en påmind om det härliga 90-talet. Även deras sjukt coola partybelysning!

Woooooooooooo. Partääääääj.


2009-10-18 - 13:54:14

Dagen i bilder.

Väldigt fin natur på väg in till Gjövik!

På väg, på väg.

Tre på äventyr. Love love.

Här satt jag i en timma och lät fingrarna glida över tangenterna. Saknat pianot otroligt mycket!

Mathias fick spelat lite han också. En underbar tolvsträngare.

Porr.

Close up.

Judarna.

Höstlöv.


Bra att Emelie var med och tog lite bilder idag så jag fick lånat lite hit. Kanske kommer mera..

Ha det bra.

2009-10-17 - 16:26:01

....

5 minuter senare.
Insåg precis att en svettig och mustig spelning med mina pojkar i Vaca nog ändå hade varit den bästa fredagsunderhållningen idag. Åh va skoj det hade varit!
Ös.
Känner ni?


2009-10-16 - 18:01:02

Fredag.



Skulle kunna offra en hel del för att få krypa ihop i min sköna soffa med min sköna filt. Stlå på TVn och ha en slapp fredag. Åååååh va mysigt jag kommer ha det varje fredag, eller nej förresten, varje kväll sen när jag kommer hem :)
Wihiii.
Ska försöka få en mysig fredag här idag också. Det borde vi kunna ordna! Är inte så tokigt här heller trots allt, inte när man har Titti och Matti hos sig :)
Ha dääää.


2009-10-16 - 17:37:20

Plastic is fantastic.

, nu får det räcka känner jag. Fröken negativ, fröken dåligt humör, fröken ingenting-är-bra passar inte min image riktigt. Men det är ju lite tröttsamt när man alltid slutar där ändå, slutar med att ingenting är bra och alla människor i hela världen är konstiga och oförståerliga, även de bästa.
Har aldrig varit såhär velig i hela mitt liv innan. Har kommit underfund med att jag inte trivs med att leva tillfälligt iaf och det är ju bra, att jag vet det nu. Visste ju inte det innan. Det var ju därför jag åkte hit.. För att göra nåt nytt och annat men nu saknar jag all stabilitet och annat man har runt sig när man inte bor och lever för stunden. Så ja, att komma hem i december och få en rejäl omstart på diverse områden ska bli fruktansvärt skönt. Då ska jag forstätta att bygga upp mitt fantastiska liv, på alla plan. Oj va skönt. Så snart sitter jag där med grått hår och njuter av tillvaron. Har universums grymmaste ungar och världens bästa man. Jobbar på världens bästa jobb. Kör Sveriges snyggaste bil och bor i Karlavagnens finaste hus. Var det vid 43 detta skulle inträffa eller hur var det nu igen? Säger i så fall som jag sa i lunchrummet för 2 dagar sen; jag längtar tills jag är 43.
Så är det. Så till alla stackars människor som tvingas stå ut med mig och mitt väldigt konstiga humör och tankar gör jag här och nu en officiell ursäkt. Skulle behöva be mig själv om ursäkt också eftersom jag ibland kan tänka en sak och göra en annan. Mycket frustrerande. Förstår inte så mycket just nu helt enkelt. Kanske är en tidig 30års kris? I så fall är ju det ganska bra så slipper jag det om 8 år. Ska försöka se på saken så.

Nä. Sova kan man göra på natten också, då orkar man med mornarna lite bättre har jag hört. Kanske borde prova det nån gång.

Blir en ny dag i fabriken imon. Direkt efter jobbet ska jag och Tessy upp till skogen och springa sen ska jag hänga lite i gymmet hade jag tänkt. Bränna fett skulle man även kunna kalla det. Börjar även där bli lite smått galen, hur drastisk ska man behöva bli? Stått still FÖR länge nu och när det gått neråt så går det ner på helt fel ställen. 2 kupor ner på 6 månader är inte okey! Hata är ett svagt ord jag använder för att uttrycka mina känslor i det sammanhanget! Ska därför även försöka övertala min kollektivgranne Ämelie om att inpulsoperera sig med mig snart. Vi har nämligen hört rykten om att plastikoperationer tillhör en av de få saker som är billiga i detta annars så mycket dyra land. Nu när man ändå är här och är anställd kan man ju utnyttja deras karensfria sjukskrivningssystem och passa på tycker jag. Dessutom bli snygg på köpet. Vore ju fantastiskt.. Så, får bearbeta henne imorgon.
Till alla er som orkat läsa mitt inlägg som blev alldeles för långt så finns det kakor och kaffe att hämta här om ni har vägarna förbi. Kanske ska säga grattis till er också, bra gjort!
Nä. Slut på ord för ett bra tag framöver.
Hörs när vi hörs.....

2009-10-14 - 23:54:00

Jag förstår!

Förstår att det är tomt i komarken nu! Förstår att ni saknar stjärnorna, kungarna, legenderna. Mathias och Linnéa.
Så bara för det ska ni få oss för några minuter. Titta på när det blir som jobbigast för er.
Live ifrån Rogneby, Lena, Gjövik och Norge.
Här.


2009-10-14 - 22:45:40

Ytterligare ett upplyftande samtal.

http://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00086/sp08c51d_86156w.jpg

Therese står och speglar sig.
T: Jag har fått nåt på min näsa. Fan. Jag vill ta livet av mig.
L: Jag med.
T: Vi gör det då.
L: Ja det hade ändå varit rätt skoj.
T: Ja synd bara att man inte kom någon stans efteråt.
L: Det kanske man gör, det vet vi ju inte.....
T: Bra. Vi skriver ett avskedsbrev till mamma och pappa; "Vi tog en chansning"...
L: Okey.

2009-10-13 - 21:23:10

Swing it magistern, swing it.

Måndagens arbete är äntligen över. En skön känsla! Nu blir det tvätt och en sväng till källaren där vi upptäckt att vi har tillgång till ett gym, hur bra som helst ju! Tummen upp.
Har varit en koselig helg också med väldigt fint besök. Kändes som att lite ny energi här i Rogneby var väldigt på tiden, så tummen upp för det med.

Nu ska jag gå in och lägga mig brevid Tessy, prata lite om allt och inget som vi alltid gör. I lunchrummet sas bl.a följande idag:

T: Jag längtar tills klockan fem så vi får gå hem.
L: Jag längtar tills jag är 40. Då vet man allt som man funderar på nu.
T: Nä, 43. Det ska vara den bästa åldern säger dom.
L: Okey. Jag längtar tills jag är 43.
T: Jag med.

Så vi ska nog kunna få ihop nåt spännande samtal nu med känner jag.

Hej så länge.

2009-10-12 - 18:37:37

Youtube.

Bjuder på 3 bra covers.





2009-10-11 - 20:46:51

Bränn!

http://preview.tradera.com/700/85819700_1.jpg

Therese sitter och läser på nätet. "Här är träningen som bränner mest fett.... Bollsporter kommer på första plats".
Så nu ska vi snart ut och spela puttekula.
Bränn, bränn, bränn.

2009-10-11 - 16:41:56

Pördigt!

Söndag idag, härlig känlsa kan man tycka, men icke! 80 cm säng är ibland på tok för smalt. Vem var det egentligen som kom på den idiotiska idéen att en säng skall vara 80 bred. Visst, det kanske fungerade i polen på 40-talet, men nu är det nog dags för Kamprad att skrota den ur systemet! Men, nu när man ändå är vaken så måste man ju vara positiv, har hört att skratt är lösningen i det mesta, så här kommer dagens: Två gurkor korsade en väg (kan ha varit i Boston, USA) en av gurkorna blev i kaoset påkörd av en långtradare och då sa sa de andre "kom nu bostongurka" så går vi. MOHAHA! Peace out suckers!

2009-10-11 - 11:47:49

Lördag.

Har gjort världens godaste smörgås med sallad, ost, tomat och solroskärnor och till det världens godaste kaffe, Classic såklart! Satt mig i soffan och satt på TVn för JA nu har vi en fungerande TV här. Hur lyxigt som helst. Har längtat efter mina lördagmornar framför TVn och Nyhetsmorgon vilket jag får just nu. Fast den norska motsvarigheten och jag kan säga att jag förstår vart 90e ord ungefär. Vart 90e ord är iof bättre än inget, eller hur?

Ha en bra lördag folks. Det ska jag!
Ciao.

2009-10-10 - 09:59:06

I huvudet på.

Lite dåligt med uppdateringar här på sistone. Är väl mest för att jag egentligen inte har nån vidare fantasi för tillfället men ska skriva ner det som rör sig i skallen på mig för att roa er trogna läsare nån minut eller två.
Oj vad jag offrar mig.

Syster kom på besök igår. Bra med lite ny energi, det behövdes. Tiden går dock fort när det händer nåt banbrytande här så nu känns det knappt som att hon varit här. MEN det var kul såläge det varade.

Jobbet flyter på. Veckorna går faktiskt mycket fortare på jobbet nu vilket är fruktansvärt skönt. Dock har man börjat irritera sig på lite folk som man tvingas se varje dag. Speciellt polackdamen som står 2 meter bredvid oss som stinker svett, har mungiporna i golvet JÄMT OCH som måste kasta pallarna på golvet så man får 250 hjärtattacker om dan. Ska ge henne nr till avreageringscentrum, tror hon behöver det.
Boh.
Annars har vi rätt så trevligt faktiskt.. Ska inte klaga, det skulle förmodligen varit sjukt mycket värre om jag stått i en fabrik i norraste norr och rensat fisk. Eller om jag varit halvsidesförlamad. Eller om jag hade blivit född i 3e veckan. Eller om jag lidit av kallbrand.
Ja ni ser. Man ska vara rätt glad att man gör det man gör och mår som man mår..

Nä. Innan detta spårar ut ännu mer så vill jag bara hälsa till min fina mormor igen och säga att jag tänker på dig varje dag men speciellt idag!
Sen vill jag också uppmana er alla att det är fredag imon vilket är totalt underbart. Sen är det lördag vilket nästan är ännu bättre. Tihi.

Hej då.

2009-10-08 - 21:34:31

Det pendlar kan man säga.

Förra helgen var det 19+ och sol.
Idag snöade det över stan. Dock kom regnet och slaskade till det hela sen, men ändå.. Det har snöat. Det var sommar för två veckor sen. Det var höst för en vecka sen. Nu är det vinter.

Fick oss några övertidstimmar på jobbet idag. Gött. Hann inte med vår dagliga springtur idag dessvärre för det blir mörkt redan vid sju här. Så tur att jag sprang fel igår och fick mig en dubbel runda, så kan jag nästan sitta här med gott samvete. Nästan, nästan.

Nu är det te, c-vitamin, bra musik och sängen som gäller.
Värme efterlyses.
Sjukt kallt här.



Underbar artist. Öppningsnummret från hans live-dvd 'Live in slow motion' som jag började titta på häromdan. Fick dock stänga av för kudden blev för blöt. Muahaha.
Får fortsätta nån annan dag.

2009-10-06 - 20:14:09

Måndag = check. Snart är det fredag igen.



Tog ett bra tag innan jag hittade en bild med ett smile ifrån min sida på, en uråldrig sådan. Vet inte ens om smilet är äkta på bilden, ser inte så ut MEN skit samma. Saken är den att jag mest ville illustrera att jag inte alltid är så sur och negativ som jag var igår kväll. (Tycker dock man får vara hur sur och negativ som helst när det är söndag.)
Så även om jag ville skjuta mig själv både igår kväll och idag morse tog jag mitt förnuft till fånga och struntade i det. Så nu sitter jag här, livs levande i sängen och ska ut på en skön springtur. Rätt bra kan jag tycka nu i efterhand..
En bra mening som skulle passa rätt bra in på detta inlägget är ett av alla Timbuktus visdomsord: Det som inte dödar mig blir jag ju starkare av.
Stämmer rätt bra.
Sug på..
Hey.

2009-10-05 - 18:00:16

Söndag för er som missat.

Hej alla folk där ute. Här kommer ett grovt söndags-ångest-inlägg.
Enjoy.

Det är nästan så jag hoppas att mina ständigt återkommande hugg i hjärtat utvecklas till något mer så jag blir inlagd på sjukhus och inte behöver jobba på ett tag, hoho. Hatar, å då menar jag HATAR, att jobba på fabrik. Hatar måndag-fredags jobb. Hatar 9-17 jobb. Hatar!

Här har man liksom inget liv.
Vill ha det.
Vill hem!

BU!

2009-10-04 - 20:40:10

Lördagskväll.


En mysig kväll med hela kollektivet samlat. God äppelkaka och skön stämning.
Nu blir det nog film och sen god natt kanske...

2009-10-03 - 22:06:05

Rain.

Ut genom mitt fönster. Idag är det höst.


Fröken stökig har varit i farten igen.


MEN stökar man inte ner kan man heller inte städa. Så jag gjorde mig själv en tjänst helt enkelt. Så nu har jag städat.



Längtar dock hem till min lya idag. Väldigt mycket.
Hänga i soffan med Helmer & Kerstin kurrandes på min mage. Slötitta på tv och dricka te.
Ge mig december nu! (Hem och fixa mitt lillarum OCH kasta ut mina sjukligt fula köksstolar)



2009-10-03 - 15:23:37

Kyla.

Idag syntes snö till på topparna av bergen här. En bil som stod parkerad på jobbet var snötäckt. Efter springturen mätte termometern +1. Vintern är på väg.
På väg till springspåret stannade vi bilen och beundrade den sjukligt fina utsikten.
Går aldrig att få med på kort.
Men se, se va fint det är..

2009-10-01 - 22:04:45

G&L, jej.


Idag flyttar vi in på vårt kontor, Gurra och jag. WIHI! Som vi längtat. Det tråkiga i denna historien är att jag är 50 mil bort. MEN har nåt att se fram emot när jag kommer hem iaf! Jippi. Då ska jag sitta i mitt fina rum, i min snygga pennkjol, kaffe i muggen och jobba häcken av mig!
Ses där då.

2009-10-01 - 21:51:47

Dagen än så länge.

Ja.. Då var man ett år äldre. Igen.
Inte längesen vi hade middag i lägenheten med min och Stefans familj för ett år sen. Söta Sven med sina blå tossor på fötterna för att han inte ville skräpa ner. Åh vad jag saknar den människan! Saknar hela familjen Almlöf faktiskt. Tänker på er!

Året innan dess hade jag och Mia vår stora 40-års fest. Riktigt skoj det med.. Går man ännu ett år tillbaka i tiden så befann sig jag och Stefan på en varm strand i Tunisien. Inte fy skam det heller..
Spännande att se vad man gör nästa år vid denna tiden och vad man hunnit med fram tills dess..

Dagen idag har än så länge bestått av att vistas i fabriken. Dock en dag i fabriken med diverse små överraskningar. Lite sång i lunchrummet. Dödsgod kaka till lunch och kanske det bästa av allt... En lite annorlunda plåt som kom till oss på packeriet där kringlorna såg lite annorlunda ut...



Så tack för era små gratulationer folks. Tack för alla söta sms, blogginlägg hör och häpna, och goa samtal som jag fått idag med.
Skönt att man är ihågkommen :)

NU blir det springtur i skogen. Kaka IN = kaka UT.
Ciao.

2009-10-01 - 18:07:55







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0