Snart snart.

Jag får väl be om ursäkt för mitt mindre aktiva uppdateringsflöde här på bloggen. Känner att det kanske inte blir så mkt av den varan nu i veckan. Har mkt att göra. Massa jobb, packa, fixa, sola, träffa människor, försöka spela in en låt till med Robin som han knåpat ihop, handla lite till, osv osv osv. Fullt helt enkelt. Men återkommer med en, ska vi kalla det nystart kanske, när vi flyttat in i vår lya i Gjøvik (som förövrigt ligger i fjällen. SNÖÖÖÖ) . Inte ens en vecka kvar nu. Jippi.
Så stanna kvar. Det kommer bli otroligt spännande för er att läsa, lovar!
Ett par dagar klarar ni att vänta... Annars får ni köpa nåt plåster, det kanske hjälper när det är som jobbigast. (Som ni ser på bilden nedan är det just ordet 'plåster' som är påväg ur min mun och mina putande läppar, vilket är ett väldigt häftigt sammanträffande eftersom jag precis skrev om plåster och mig själv :O Det måste vara ödet..)

Lycka till.
Vi hörs.

Hej så länge.. 

2009-08-29 - 23:04:23

Live!

Då blir det en mindre inövad spelning med SaveKane. Ska ändå bli skoj även om det hade varit snäppet roligare om hela bandet åtminstone träffats EN gång innan spelning. Haha. Spännande.
Ska bli skoj,, otroligt skoj att köra vår duett igen. Var väl ungefär 2 år sen vi körde den sist. Stardust Lie fast med fullt band, coolt. Den avskalade versionen finns här.

Allt för nu.
Hörs nästa gång, när det nu blir.

2009-08-27 - 17:53:00

Följer trenden.

Gör som alla andra som bloggar som jag känner.
Skiter i att uppdatera.
Följer trenden.
Tråkigt va?
Jag vet. Jag vet preciiis hur det känns.

2009-08-25 - 22:53:00

Kärlek!



Tack för en underbar helg mina fina fina vänner!
En ny omgång till våren!
(L)

2009-08-23 - 20:29:21

Testa bigbrother eller paradise hotel.

Jag undrar vart alla idioter kommer ifrån? Stötte på ett sånt typiskt grabb-gäng som gillar att åka båt på vägen hem. Det är verkligen speciella folk som åker båtar. Shit.
Låt mig berätta om idioterna.

Satt i bilen i kön för att få åka på färjan i Fredrikshamn. En kille knackade på min halvöppna ruta och sa:
-Hur går det?
-Jodå, det går väl bra... ? .. Sa jag.
-Fin bil du har. Är du nöjd med den?
-Jodå, jag är nöjd.. Jätte bra faktiskt..
-Har du varit i Danmark?
(Som sagt, stod i kön till färjan I DANMARK. Smart kille)
-Jo.. Annars hade jag väl inte stått här nu.

Så fortsatte han prata en stund och berättade om deras golfhelg. Otroligt intressant kände jag.

Åkte på båten, shoppade lite i taxfree, drack lite kaffe. En bra resa.
Sen var det dags att gå ner till bildäck, 10 minuter innan ankomst.
Satt i bilen och väntade.
En av töntkillarna kommer fram, lägger en lapp på vindrutan och går igen.
På lappen står det bland annat .. 'kan vi knulla lite?'

Ska man skratta eller gråta? Haha.
Ja, idioter finns det gott om..

2009-08-23 - 20:23:29

Tiden går fort när man har roligt!

Då var det redan söndag och idag går färjan hem igen..
Igår hade jag och Emma en slapp dag och Elin var på jobbet. Trodde aldrig att vi skulle komma igång men på nåt konstigt sätt fick vi energi och kom igång bra när kvällen kom.

Efter förfesten blev det självklart utgång. Blev en liten barrunda igår och tillsist gick vi till ett ställe där vi fick dansa hela natten lång. Blev liiite segt när DJn spelade danska hits som alla på stället, förutom vi, hade hört.

En sak jag la märket till igår var att här dansar man bugg med varandra om man vill dansa med nån. Rätt roligt ändå. Bugg? Haha. Det roliga var också att jag fick testa på denna dans när en smått galen kille tog tag i mig och förde mig i nån tango-bugg dans. Helt hysterisk. Skulle försöka avsluta på ett snyggt sätt men det var inte det lättaste. Han skulle dansa med mig, så var det bara! Sen om jag ville eller inte, spelade inte så stor roll.
Det roligaste var dock när han och hans vänner kom fram till oss när vi stod och tog lite luft på utsidan. Jag sket i det där med att säga ' I'm from Brazil' , körde på Finland igår istället. Både jag och Elin. Så när dom undrade vart vi var ifrån blev svaret Finland. Sen stod jag och Elin och småpratade på 'finska' med varandra och dom verkade gå på det. Dessutom förstod en av killarna lite vad vi sa. Mycket intressant ändå eftersom varken jag eller Elin förstod vad vi sa och förmodligen inte nån från Finland heller hade gjort det. Dumhuvuden. Men kul var det iaf! Å bara så ni vet heter fyra på finska TIKKI och vitlök VITIALOKKI. Det tror iaf 3 mindre smarta killar ifrån Århus idag.

Klockans 6 imorse somnade vi iaf. Så idag är man kanske inte jätte pigg.
Men det ska vi ändra på nu.
Dusch.

Bilder kommer under dagen/kvällen.

2009-08-23 - 13:14:04

Linnéa from Brazil.

God morgon. Hoppas ni sovit gott! Det har jag, trots att luftmadrassen ala Biltema läckt lite luft under natten.
Igår startade vi kvällen hemma hos Emma&Casper. Tog något att dricka innan vi gick ner till Elins jobb för att käka lite. Fint ställe! Där blev vi sittande ett tag innan vi gick vidare..

Hamnade på ett schysst ställe där dom hade goda drinkar. Vi hamnade brevid två 60-åriga affärsmän ifrån Iran (ja mamma, jag hör att det kanske låter dumt och anigens naivt detta, men så var det absolut inte) som prompt ville bjuda på allt vi köpte. Så, varför inte? Men dom stackars gubbarna blev nog lite trötta av spriten efter ett tag och tackade för sig och gick.

Vi satt kvar en stund och helt plötsligt, från ingenstans kommer det fram en kille till mig och säger: 'Shtääde lite buuude mäde före rode meeene uule snyyle buuuure sa kuuuuue defooo muuuue beotuuue, är dii okay fo dii?' Jag tittade på Elin som satt på andra sidan bordet (dvs alldeles för långt bort för att höra vad killen sa) i hopp om att få lite tolkhjälp. Hon började bara skratta i och med att hon vet hur kasst jag förstår. Jag vänder mig till killen igen och säger snällt ' I don't understand, I'm from..... Sweden'.. Hörde själv hur dumt det lät. '..I'm from Sweden'. Precis, då borde jag kanske förstå NÅT av orden han gurglade ur sig, men icke. Jag kanske borde utnyttja mitt o-svenska utseende lite och nästa gång dra till med ' I'm from.. Brazil' eller nåt. Det låter ju inte lika konstig då faktiskt, mer okey att inte förstå språket då känner jag.. Ska tänka på det ikväll helt enkelt.

Nä. Lite bilder kanske?

 
Ut med er!                                                                                   I Emma & Caspers nya snygga lya.


Längs med ån.

Elins jobb. Kvällens restaurang. Tummen upp!

Elin och Emma, fina som vanligt.
  
Jag bjuder på min finaste skel-pose.                                Martin och ölen..

2009-08-22 - 11:51:34

Århus dag 1. Bulle-land?

Första dagen här i Århus har än så länge gett mig ett mycket positivt intryck. Mysig medelstor stad. Fina hus, bra affärer, trevliga människor. Eller stopp ett tag! Människorna ser trevliga ut (dom ler ungefär), men säger nån någonting till mig kommer jag på mig själv stå och rynka med pannan, koncentrera ögonen och se allmänt förvirrad ut. Jag förstår inte ett ord! Så dom kanske i själva verket är dumma i huvudet, vad vet jag? Elin och Emma har skrattat lite åt mig idag, men jag förvarnade dom imorse; Har ni aldrig sett nån som är kass på Danska så lär ni märka det denna helgen. Schpeeenenede.

En annan sak jag redan lyckats lägga märket till är att, om man inte redan har ett barn, så har man en bulle i ugnen. Det är inte bara bagerierna som har tusentals bullar att erbjuda.. Var och varannan tjej/kvinna/dam/tant/flicka är gravid. Jag börjar få för mig att det är nån epedemi, som fågel eller svin-influensan. Det kanske är nåt i luften?
I så fall får jag göra som kineserna, ta på mig ett munskydd och hoppas på det bästa. Om det inte redan är försent förstås. Det lär vi i så fall märka om 9 månader om inte annat........ :O

Här kommer lite bilder ifrån vår underbara dag. Enjoy.


Jag och Elin tjuvstartade med vår sjukt goda frukost vid ån imorse. Mumma!

Den godaste müslin jag käkat. Tummen upp!


I centrum efter frullen, därav myskläderna på fröken Khalil.

Dagens ihärdiga fotograf.

Här har ni Elins mysiga place. Lantligt mitt i stan, hur bra som helst!

Nu väntar min goda lunch. Sportknäcke & feta,  mkt mkt gott!                              

Där har ni dagen än så länge.
Återkommer.

2009-08-21 - 14:04:15

Helgen.



En helg med E&E, snyggaste tvillingarna, ska bli mycket trevligt. Nu har jag även läst bipacksedeln på penicillinet och det står inget om att man inte får sola och dricka alkohol där, så nån dag får vi väl ta och festa till det till helgen flickor!
Århus nästa alltså. Ohyeah.

2009-08-20 - 13:10:29

Döda mig!

http://helenasnackar.blogg.se/images/2008/a-touch-of-seasalt_21654500.jpg

Hur kan någonting smaka så sjukligt gott?
Köp.
Bryt en liten bit.
Sug på, läääänge.
Mumma!

2009-08-19 - 18:25:22

En liten update?

God dag. Återigen en dag utan bästa väckningen. Det börjar bli en dålig vana!
Sen så är det ganska typiskt att solen ska skina när man är sjuk. Men det som är bra är att jag börjar bli bättre och solen tydligen är här för att stanna ett tag, vilket betyder att man kanske kan få lite färg till helgen. Jippi.
Nu ska vi fixa lite mat här jag och systra mi. Sen tänkte vi se på film. Behöver tips! Ge ge ge.
Vi hörs väl av snart igen.
Ha det.

2009-08-19 - 15:01:19

Det är vi...

Som ska göra Gjövik osäkert om 3 veckor. Oj va dom kommer älska oss i stan..



(Tessy, ibland måste man bjuda på sig lite även om det inners inne tar emot. Vi kanske börjar bli FÖR bra på det nu? HAHAHA.)

2009-08-18 - 22:41:50

Håll ut!

http://attityd.nu/wp/mat/files/2008/09/sjuk.jpg

Sjuk, sjuk, sjuk.
Återkommer så fort jag orkar helt enkelt.
Håll ut folks, vet att det är svårt.....

2009-08-18 - 16:57:28

Helg, helg. Underbara helg!

De två huvudkonserterna igår var över förväntan. Robyn var coolare, snyggare och sjukt mkt bättre än jag anat. Aven Antony & The Johnsons med Göteborgs symfoniorkester överraskade. Kommer mer ingående om detta snart. Nu bjussar jag på lite bilder istället. Enjoy!



2009-08-15 - 22:30:36

Bra dag!

Snart dags att göra sig iordning inför dagens och kvällens festival. Ska bli otroligt skoj att få lyssna på grym musik i solen! Kan inte tacka dig nog Elin, bara så du vet! :)
Natten lär bli fartfylld den med. Lär vara två miljoner människor i stan inatt. Göteborgskalas OCH Way Out West. Jiha.

Dagens två höjdpunkter blir lätt dessa akter:

2009-08-14 - 10:32:32

Det haglar!

Nu börjar inspirationen hagla in. Helt otroligt. Fortsätter med en till film, uppföljning av mina två tidigare som gav mig så mkt inspiration att jag knappt vet vart jag ska börja.. Nu blir det ännu svårare tror jag.
Ni måste se detta. Måste.



Tack för tipset S!

2009-08-13 - 13:35:33

Tonight.

Ikväll ska jag ta mig in till Brewhouse i gbg och kolla in Mole. Grymt band! Extra kul att halva bandet består av mina gymnasielärare..
Kolla in deras myspace här.

Här har ni deras hit, Say My Name.. Enjoy!


Passar på att marknadsföra mig själv lite med. Ny cover uppe, Sista Morgonen, Strömstedt. Trallala.

2009-08-12 - 15:18:44

Frågan är...

...om man ens får vara så sjukt snäll som dig Elin?
Hmm.
En annan sak som jag däremot vet är att vi ska ha den grymmaste dagen/kvällen/natten på väldigt väldigt länge! Kan se det som världens bästa förfest inför nästa helg då vi ska röja i Århus.. Tihi.
Miljarders TACK snygging!


2009-08-12 - 10:28:52

Kennet kan, han är företagsam!

http://10.media.tumblr.com/MEq0ItsWMp1uqjl9mtaz7S4Fo1_500.jpg

Det är ungefär som när jag var liten och ville öppna bokhandel och chark... I ett.... Smart av mig tycker jag, förmodligen helt nytt och ingen konkurrens alls!

LinnePinneFinne-news.

2009-08-11 - 20:01:20

Upp och hoppa!

Klockan är sju, dags att vakna folks..

Nu är man tillbaks till verkligheten igen. Sommaren går alldeles för fort, även om den iof inte är slut än, så känns det ju så när man är tillbaka i gamla rutiner osv.

Är inne på mina sista veckor på jobbet nu innan vi drar, så det känns mkt bra!

Inatt fick jag ett mkt spännande mail som gjorde mig ganska fundersam och sömnlös, så idag är jag trött för er som eventuellt trodde något annat. Tröttare än vanligt när jag börjar tidigt. Får se vad samtalet ger mig ikväll, ska bli spännande att höra... (Skoj när man pratar i gåtor va? Time will tell....)

Nä. Dags att åka typ.
Ciao

2009-08-10 - 07:09:40

Inspiration, lovely.

Har varit lite torka här på sistone. Har febrilt letat efter inspiration, nu har jag äntligen hittat det jag letat efter. Andra fruktansvärt inspirerande bloggare. Underbart!
Håll till godo.


2009-08-09 - 01:43:16

It was many years ago.


2009-08-09 - 00:56:01

Nattdopp.



Riktigt så graciösa, som tjejen på bilden ser ut att vara, var vi kanske inte ikväll jag och Therese. Vi sprattlade, huttrade och småskrek i det kalla vattnent, som tog 20 minuter för oss att äntra. MEN nu har vi kvällsbadat och det var skönt!
En kopp te nu sedan sängen..
God natt.

2009-08-06 - 00:25:30

Dåså.

Lite ändrade planer. Jag och Tessy flyttar om en månad, inget nytt med det. Det som är nytt är att Frida och Matte också ska med, blev precis bokat.. Nedräkningen kan börja, om en månad blir det galet, på alla sätt och vis...

2009-08-04 - 14:06:19

Orkar inte! HAHA


2009-08-03 - 21:36:29

3 nya.




De röda fick inviga dansgolvet i torsdags. Får väl testa om de andra funkar lika bra till helgen, spännande..

2009-08-03 - 21:35:37

Till att börja med..




2009-08-02 - 19:19:43

Söndag.


2009-08-02 - 15:48:36







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0