'Man ska utsätta sig för möjligheter'

Jag tänkte sjunga lite för er:

Glömde en rolig grej. Två av föreläsarna, som var kvällens höjdpunkt, berättade om deras resa ifrån början till nu. Hur dom berättade för sina föräldrar att dom skulle öppna eget och föräldrarna var skeptiska (hum, det där känner man igen?) haha.. Dom berättade oxå hur dom tog en chansning i början och skickade ett personligt brev till Ingvar Kamprad och frågade om dom kunde få en intervju. Rätt meningslöst kände dom eftersom han gör max 2 intervjuer om året. Men en dag ringde Ingvar upp den ena killen och ville gärna vara med på intervjun.. Det roligaste av allt var att när dom skulle fota Ingvar sa dom; 'vårt företag riktar ju sig till ungdomar. Har du lust att ha dessa kläder på dig när vi tar kort?' Ingvar kollade på kläderna och sa helt självklart 'javisst'.. Tror ni killarna fick mkt uppmärksamhet och publicitet pga bilden?
Grymt kul iaf.. Här har ni den coola Ingvar:

2008-09-30 - 21:40:33

Hemma igen. Bra kväll!


Hemma igen. Var en intressant och lärorik föreläsning. Kul att knyta lite kontakter å snacka med andra oxå! Men kvällens höjdpunkt var nog ändå att en tidning ville intervjua mig och Gurra. Vi berättade om vårt företag och om våra första satsningar osv.. Sen även lite om företagets framtidsplaner osv. Togs ett par kort på oss med. Skitbra med GRATIS marknadsföring, GRATIS reklam. Finns inget bättre just nu! Wiho. Lovar att lägga ut artikeln när den kommer ut ;) Om ni inte hittar den själva. Hiho.
Äntligen är denna dagen snart över. Längtar så mkt till imon. Ny bil, wihoooooo..
Hoppas er dag varit bra! Det har min varit ! :D

2008-09-30 - 20:48:47

Lite gjort!

Vart har denna dagen tagit vägen undrar jag? Klockan är snart fyra och det kändes som jag åt frulle nyss. Jag har iaf fått gjort en hel del här hemma idag. Väldigt gött! Alexandra kom hit och höll mig sällskap, vilket gör att jag kommer igång! Goodie.. Hon har legat i soffan och läst och sökt lite jobb..

Nu måste jag sminka mig å göra mig iordning jag å Gurra ska iväg på företagskväll i Kungsbacka om en stund. En blandad kväll med 'information, inspiration och vägledning för nya företagare'. Ska bli intressant, som alltid!

Nu får jag sätta fart! Vi hörs sen..

2008-09-30 - 15:44:15

Sista dagen och framtiden.

Insåg just att det är sista dagen då jag är 20år idag. Detta året har jag inte hunnit tänka på att jag ens fyller år. Det har liksom varit så mkt annat att tänka på så att jag helt glömt denna dag. Fast vad gör det? Jag bryr mig väl inte jätte mycket och förmodligen blir man mindre och mindre intresserad ju äldre man blir, just för att man faktiskt inser att man blir äldre. Å vem vill vara 'äldre'?.. (Antar OCH hoppas att det går över när man passerat 30.. Eller blir det värre då?) Men jag måste säga att jag faktiskt känner mig rätt lugn. Känner att jag är där jag vill vara och gör saker jag verkligen vill göra. Känner inte att jag är stressad över att jag hunnit med för lite i livet, skönt. Men det jag vill fixa de kommande åren är att utbilda mig. Vet ju vad jag vill göra nu, känns gött. Ska bara läsa upp mina kassa betyg först eftersom jag var mindre flitig på gymnasiet. Sen har jag och Stefan pratat om att vi vill resa lite. Inte för länge men nån månad kanske. Sen tycker vi det räcker att resa en eller ett par gånger per år, nån vecka eller så.. Men det gäller ju att passa på innan man bildar familj osv. Vill vara klar med utbildning och resor då. Fast det lär väl dröja innan jag skaffar barn insåg jag inatt. Vaknade nämligen x antal gånger när grannens bebis grät. Det är FÖR lyhört här. Urk. Men när jag låg där i sängen och hörde bebisskrik och tänkte på hur det vore om det hade varit vår bebis som låg och skrek och som tvingade upp en ur sängen kände jag att ' nä, det skulle jag verkligen inte orka nu'. Ser verkligen upp till alla småbarnsföräldrar som orkar. Hur gör ni?
Jaja.. Blev ett par rader ändå. Förmodligen ingen som orkar läsa, men nu har jag fått skriva av mig lite iaf. Goodie.
Ha en bra dag!

2008-09-30 - 09:17:15

Godnatt!

En givande dag..Mötet på Illustrationsbyrån gick jätte bra! Roligt när det funkar så bra! Missade dock Idol men det får bli en aktivitet imorgon fm då jag inte har något speciellt för mig..
Nu sitter jag här och fryser fötterna av mig. Det är sjukt kallt ute idag. Urk.
Nä, sängen kallar. Min varma, mjuka, sköna, underbara, goa säng! Mmmh.
Hoppas ni haft det bra idag.
Natty

2008-09-29 - 22:21:27

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH :D

ÄNNU BÄTTRE än IDOL ! :D WIHOOOOOO!


hämtat ifrån aftonbladet.se

2008-09-29 - 13:38:01

Spännande.



Idag ska jag och Gurra träffa Christina på Illustrationsbyrån för att diskutera lite reklam. Viktigt med snygg och bra marknadsföring ju.. Ska i vilket fall bli spännande och kul att se vad vi kommer fram till!

2008-09-29 - 10:50:47

Jag ♥ hår.

Hår är underbart.. Om det är fint.
Absolut snyggast hår;


2008-09-29 - 10:12:18

Ny dag. Ny vecka.


Godmorgon på er.
Igår var vi som sagt och kollade in hur Elin bodde. Kul att hon ska vara kvar nu i minst 2 år iaf :) Nu börjar alla komma tillbaka igen, lovely. Mia kommer om nån månad och Tessy kommer troligtvis i december. Ooh vad jag längtar!
Fast man får ju självklart inte vara för glad. Frida & Alexandra flyttar till Sthlm snart. Emma drar till Hemsedal och Sarre åker till NY. Men det är ju i vilket fall kul att mina godingar kommer tillbaka och självklart är jag GLAD, SKITGLAD! :)
Nu ska jag dricka proviva mango, hörs sen!?


2008-09-29 - 09:52:42

Godnatt.

Har spenderat kvällen hemma hos Elin i hennes nya lya. Skit mysigt!
Nu är det dags att sova. Ögonen går i kors. Hörs imon. Natty!

2008-09-28 - 23:12:36

Då var det klubbat.


Köpt ny bil idag. Vi har funderat ett bra tag och idag skakade vi hand, ÄNTLIGEN! :) Så nu är det bara att sätta sig ner, längta till onsdag då vi får lämna den gamla och hämta den nya. Goodie! :)


2008-09-28 - 16:36:18

Försvunnen?

Hey hoes!
Har suttit här i fem minuter nu utan att ha kommit på ett enda ord att skriva.. Kallas man oinspirerad då?
Gårdagen var minst sagt händelserik. Körde ner Daniel, Johan och Stefan till stan efter att vi letat efter D&Js kompis som var spårlöst försvunnen. 'Har ni sett Lost nån gång? .. På den nivån är det' berättade Johan när jag träffade dom utanför. Kan nog inte riktigt hålla med eftersom den försvunna kompisen befann sig sovandes i sin egen trappuppgång, så så dramatiskt var det nog inte. Hoho.
Hälsade på Frida ett tag för att vänta in Stefan. Stefan som varken hade mobil eller nycklar med sig ut. Jag ringde Daniel och skulle bara säga till Stefan att han skulle gå till Frida när han ville åka hem. Då var det Stefan som var försvunnen. Ingen visste vart han var och alla sa att han gått hem. Jag åkte såklart hem för att kolla om Stefan var där. Ingen där. Åkte runt och kollade och han var helt borta. Såklart man blev orolig och hann tänka en miljard tankar. Frida hängde med mig för att leta och efter en bits körande kom han och Adde gåendes. Dom hade varit på fest. Dom hade tydligen sagt till Daniel och Johan vart dom skulle men dom hörde väl inte det.
Veligt värre. Haha. Men skönt att det inte hänt nåt iaf!
Jeje. Allt för nu.
Hörs.

2008-09-28 - 12:14:11

Värt att firas.



Sitter och tittar på resor. Jag och Stefan pratade om att åka iväg på vår 5års dag i februari. Hade varit mysigt och otroligt skönt. Eftersom vi inte haft nån riktig semester detta året (förutom på samos i maj) så tycker jag att vi är värda nåt varmt och skönt. Sen är det ju verkligen värt att fira 5 år tillsammans! Vi brukar ju alltid hitta på nåt och en utomlandsresa hade suttit fint. Får se vad det blir.. :)

2008-09-27 - 19:22:20

Fort fort fort.

Hittade en gammal artikel ifrån förra året denna tiden. Kändes som att det  inte alls var längesen jag var i huvudstaden och tävlade, men som sagt; exakt ett år sen.. Riktigt roligt var det iaf..
Nu börjar TopModel igen, hälrigt när alla repriser går på en dag. Gött gött. Tillbaks till TVn alltså.
Hey.

2008-09-27 - 16:54:10

Inte min dag idag. Inte igår heller förresten.


2008-09-27 - 11:16:45

Du hade aldrig klarat dig själv din looser!

Var ju fyllechaffis igår. Ställde klockan på 2 och ville inget hellre än att ligga kvar och sova. Men har man lovat så har man. På Stenaterminalen stod Stefan mfl och väntade. Stefan somnade rätt snabbt i bilen och märkte inte ens att vi lyckades få med oss två liftare. Först kom en kille gående ute i skogen. Han åkte med 10 meter, sen hittade han bilen han skulle åka med. Den andra killen stod och liftade i Ytterby. Han vet inte hur han namnat där eftersom han varit på firmafest i Mölndal. Härligt? .. Han kom en liten bit närmare sitt mål iaf. Dagens goda gärning.
Idag känns det nästan som om det var jag som söp igår. Mår illa och är degig. Har verkligen lyckats ställa om dygnet nu på senaste tiden. Upp 7.3o ner 22.3o ungefär. Man vänjer sig fort. Orkade ju som sagt inte ens vara vaken till 2 inatt, vilket jag lätt var för ett par veckor sen. Idag försov jag mig dock, har inte hört klockan så jag gick upp nu vid 10. Får gå för idag.
Hörs.

2008-09-27 - 10:49:35

Öronorre.



Riktigt riktigt bra. Hennes röst gör mig galen.
Njut.

2008-09-26 - 16:50:12

Nån vänlig (rik) människa?


Tänkte bara ifall det finns någon som vill bli av med lite pengar såhär vid löning så tackar jag INTE nej.  Jag fyller ju trots allt år snart så vad hade inte passat bättre då? Finns en 04a på blocket just nu. (439000:-)..  Give me! ;)


2008-09-26 - 16:29:40

Övning ger färdighet. Ibland.

Är inte själva filmerna jag vill visa. Det är ljudet som är det viktiga. Börja med nr 1, avsluta med nr 2.
Film nr 1; originalet.
Film nr 2; Samma låt fast framförd av Örebros Kommunala Musikskola. Ska man skylla på eleverna eller lärarna?
Enjoy?
 

2008-09-26 - 14:52:45

Ta tag i.


MÅSTE verkligen klippa mina toppar nu. Får panik nästan.
Något att ta tag i och boka in. Oja.


2008-09-26 - 11:13:46

Bloggar?

Försöker hitta lite roliga bloggar att läsa. Läser en hel del olika bloggar varje dag men det finns bara några som jag verkligen följer. Alexandra, Emma, Gynning och Blondinbella. Skulle vilja hitta några fler bra bloggar att bli beroende av, någon som har nåt tips?

2008-09-26 - 09:26:55

Beslutsångest..


Stefan är inte hemma idag, dom ska åka över till D-mark med jobbet ikväll/natt. Tråkigt värre, men kul för honom. Har bett honom köpa en parfym. Tänkte köpa den gamla favoriten Gucci Rush 2 men efter att jag fick prova den nya cacharel Amor amor Tentation häromdan så vet jag inte vilken jag ska ta. Tyckte den var riktigt god..  Kan ju vara kul med någon ny och Gucci är ju rätt somrig så jag kanske ska ta den till våren istället? Fast det är ju inte säkert att dom hunnit få in 'amoren' ännu. Hm. Får fundera under dagen medans jag städar. I-landsproblem?

2008-09-26 - 09:10:57

Freeeedag.

God morgon. Phu vad trött jag är idag. Men jag tog en sovmorgon till 8 idag. ;O ..
Har suttit och kollat lite på idolsighten. Är beroende. Det var grymt att kolla i forumet. Fanns inte ett enda inlägg där det inte stod att det var fel att Alex fick åka hem. Grymt. Hoppas dom tar till sig det och att han blir årets wildcard. Jag tror lätt att han blir det. Nästan säker! På måndag vet vi.. Vad tror ni?
SÅ, vad händer idag? Tänkte försöka komma iordning här hemma lite. Lite ärenden som ska göras oxå.. Hoppas på att vädret kan bli lite skönare bara..
Får se vad jag hittar på ivkäll, det är ju trots allt fredag, wiho.
Ha det bra!

2008-09-26 - 09:07:05

Natty.

Varför skriver jag alltid natti med Y? Hmm.
Jag och Emma har precis roat oss med att testa en massa spel som MSN erbjuder. Sånt kan man roa sig med när man inte har något vettigare för sig. Finns alltid nåt att göra. Förut, när jag även då hade rätt tråkigt, kom jag på att nån gång ska jag öppna en orgelfabrik på Tjörn. Den ska heta 'Tjörns organ' , himla kul man kan ha ibland alltså.
Ska nog ta med min enorma humor och krypa ner i min goa säng som för en gång skull är bäddad med överkast. Blev jätte fint Lena, du får komma hit nån dag och inspektera! :)
Nä, sängen väntar som sagt. Hörs imon.
Sov gott alla!


2008-09-25 - 23:42:33

Åååååh!

TRÅKIGT att Alex åkte ut Idol. NU  blev jag sur. Gaaah.

Det känns ändå på nåt konstigt sätt som att det kommer gå bra ändå. HOPPAS HOPPAS.

2008-09-25 - 20:42:07

Mumma.


Sitter i solen, dricker min goda hallon&banan-smoothie.
Långt bort hörs ljudet av en saxofon. Känns som jag befinner mig i nåt varmt land, långt långt borta.
Hur underbart som helst!

2008-09-25 - 14:21:08

Morning!

Har inte så mycket att komma med just nu. Sitter och tittar på Idolklipp på tv4.se . Det är många många många väldigt bra i år måste jag säga. Vill att timmarna ska gå fort tills kvällens program. Vill veta hur det går för Alex, måtte han gå vidare!!! Nä, ska fortsätta titta på idolklipp och förmodligen lipa lite till. Dom är ju så braaa.
Hörs.

2008-09-25 - 09:06:04

Love it.


Totalt underbar kräm! Rekommenderas varmt.

2008-09-24 - 22:30:52

Bara för det?

Jag undrar om dagarna går så fruktansvärt fort bara för att jag är 'ledig' och kan göra det jag vill och tycker är kul? När man jobbar så kryper dagarna och veckorna nästan fram. Jag hoppas att dagarna blir längre och att jag hinner mer nu när jag väl har möjlighet.

Var ute vid båten idag. Den togs ju upp förut. Det var helt sjukt fint väder där ute och att gå i linne kändes helt naturligt. Alltså var det väldigt varmt! Så skönt. Skulle träffat Emma idag men jag är verkligen inte kul att vara med idag, ont ont ont i magen. Usch. Får se om vi kan hänga imon istället!

Innan Idol blev det en skön promenad i fontin iaf. Var inte jätte sugen innan men man känner ju sig nöjd och glad efteråt. Har faktiskt börjat längta tills jag kommer kunna börja träna igen. 6 veckor efter OPn får man börja med detta, alltså 4 veckor kvar. Har redan bokat Box med Helena. Wiie. :)

Då var dagen slut. En helt ok dag ändå faktiskt.
Sov gott alla. Det ska jag iaf göra.

2008-09-24 - 21:23:57

Lunchtime.

En liten lunchpaus hemma vid datorn. Gulaschsoppa är det som gäller idag. En favorit faktiskt. Har varit på vårdcentralen och äntligen tagit bort agrafferna. Efter det var jag hos min chef och lämnade lite papper. Vidare till affären och hem igen. Snart ska vi ut till båten och göra iordning det sista innan den ska tas upp 14.3o. Helt galet vad sommaren gått fort och man förstår inte riktigt vart den tagit vägen faktiskt. Konstigt och tråkigt att en årstid, som är (läs: borde vara) så skön, kan gå så fruktansvärt fort., vartenda eviga år..
Jeje.. En liten lunchuppdatering. Mer kommer sen. Nu måste jag skynda mig, byta om och åka. Hörs när jag kommer hem.

2008-09-24 - 12:32:08

Neej.

Finns en gång i månaden som det verkligen suger att tillhöra det kvinnliga könet. Är så jobbigt och irriterande. Sen att man ska ha så ont att inga tabletter i världen hjälper gör ju inte saken bättre precis. Böööh. VIll bara bädda ner mig i sängen, värma värmekudden, somna och skita i denna dagen. Det går ju givetvis inte så det är bara att gilla läget och inse att detta är något man kommer leva med rätt många år till. Skit.
Hörs.

2008-09-24 - 08:26:43

21.37

Här har vi tillbringat en del utav kvällen. Det var alltså här det var visning. Mysigt hus, härlig inomhuspool och go trädgård. Men det fanns för många minus för min smak så jag tror vi skippar detta huset. Men det är ju alltid roligt att gå på visning och snoka runt hos andra familjer och få en liten smak av framtiden :)

Idol är slut för idag, längtar till imorgon. Såå spännande! Finns ju några riktigt grymma personer som är med, sen finns det ju några jag inte förstår att juryn skickar vidare. Men dom vet väl vad dom gör i guess..
Nu ska jag försöka lära mig ett bokföringsprogram som kostar röv. Får se hur det går.

2008-09-23 - 21:37:59

Arbete i solen.

Hello!
Nu har vi precis kommit hem ifrån dagens första 'att-göra'. Det vill säga besök hos vår blivande revisor och ett besök på biblioteket där det blev en hel del böcker (se bild) lånade. Vi ska sätta och på min soliga balkong, där det för tillfället är skitvarmt, och se om vi får ut nåt utav böckerna, vilket vi givetvis kommer att få. Läsa, anteckna, diskutera och planera. Är så kul nu när man verkligen känner att det börjar närma sig och att allting verkligen verkligen är på gång!
Lovely!

Nä. Inte tid med detta nu.
Viktigare saker väntar, för en gång skull.
Hoppas ni har det bra i septembersolen!


2008-09-23 - 14:39:40

Trött.

God morgon folks. Hoppas allt är bra. Själv är jag väldigt trött och hade viljat sova hela dagen. Men men, blir ingenting med det. Så, vad händer idag? Har några saker att fixa. Ska träffa revisorn vid ett. Efter det bär det av till biblioteket, längesen man var där men vi måste låna lite nödvändiga böcker. Ikväll ska jag och Stefan på visning av ett hus. Tror inte vi är så intresserade längre men det kan ändå vara kul att titta på det.. Kvällen avlutas ju självklart med Idol, idag är det spännande.. Idag börjar alla slutauditions, mkt kul!
Uppdaterar under dagen. Nu är det dags att sätta fart.

2008-09-23 - 08:29:40

Kvällskurs.



Kom precis hem ifrån Starta-egetkursen. Var rätt givande faktiskt. En hel del info och en hel hög med papper. Nu ska dom läsas igenom så man blir ännu klokare!
En bra kväll iaf.

2008-09-22 - 21:42:01

Mättat shoppinghungern lite!

Phu. Underbart att ha fått inhandlat lite nytt. Blev en hel del smink, en stjal och ett par svarta jeans. Längsta tiden spenderades på KICKS. Måste säga att det var längesen jag blev bemött så bra och fick så bra och personlig service som där! KICKS, Allum. Kollade efter en mascara, tänkte ju prova den jag blev tipsad av utav Clara, L'Oréal Double Extension Beauty Tubes, så jag plockade på mig en sån först. Sen ville jag ha en ny foundation och fick prova I.D's miniral foundation. Blev sminkad och tipsad utav expediten. Shit säger jag bara. Vilken sjukt bra och underbar foundation. Går inte att jämföra med något annat! Men, eftersom jag inte fått lön ännu och eftersom jag hade en väldigt begränsad budget idag fick jag välja vilket jag skulle köpa. Så det fick bli foundationen & tillhörande borste. Skitdyrt men lätt värt pengarna! Sen var hon som jobbade så otroligt sjysst så jag fick en Estee Lauder prov-mascara. Huur snällt som helst. Inte nog med det så fick jag en ansiktskräm ifrån Chanel och två prov-parfymer. Så jag känner verkligen att det är ett ställe jag absolut kommer besöka igen. Skönt när man får hjälp och blir bemött så väl!
Nu ska jag göra mig iordning. Kuuul.

2008-09-22 - 14:46:29

Vart tar veckorna vägen?

Har kommit på att jag konstaterar hur fort veckorna gått så fort det är måndag. Kanske ska sluta med det och inse att det faktiskt är denna takten och tempot som veckorna har.
Idag försov jag mig. Fick ett samtal nu, 8.15, en knapp timma försenad. Aj aj . Får gå för denna gången.
Så, vad händer idag? Ska äntligen köpa mitt mkt efterlängtade smink. Ska bl.a åka till H&M och MakeUpStore efter lunch sen. Ska bli riktigt underbart att äntligen kunna sminka sig som man vill igen.
Ikväll är det kurs, mer om det senare. Antar att vi hörs sen! Ha en bra måndag.



Ps. Mia, ser att du varit inne.. Betyder att du har internet.. Ohlala. När ska vi lyckas timea tiden och vara inne samtidigt så jag får prata med dig?

2008-09-22 - 08:23:00

Överskrift.


Snart är denna dagen slut.. Stefans mamma var här. Vi handlade och fixade lite.. Efter att hon åkt tog jag, Gurra och Stefan bilen ut till Gullbringa där det golfades lite. Dom golfade och jag tittade på. Har aldrig förstått mig på det där. Men Gustaf vill att vi börjar med det nu, å han vill även dra med mig. Får helt enkelt se om jag ändrar uppfatting och om jag hittar nåt som lockar med mig. Får se, får se.

2008-09-21 - 20:29:26

Söndagsmorgon.

Morning!
Då var det söndag.. igen. Idag kommer Stefans mamma och eventuellt hans pappa hit. Vet inte när, väntar på samtalet. Får väl plocka iordning lite innan. Har ingen större lust men det är skönt när det är klart.
Just nu hänger det två olika gardiner i sovrummet. Mörkgrå eller ljusgrå. Kan inte bestämma mig. Får hänga där ett tag till tills jag är klar med vad som är snyggast.
En sak som är bra idag; sol.
Hörs.

2008-09-21 - 09:43:50

Kärleksförklaring?

Stefan visade precis en bild å sa 'minns du att jag sagt att du är lik en dinosaurie ibland?' .. Inget jag minns. Så visade han en bild på dinosaurien han snackade om och sa, 'titta, det är jätte likt'.. Hmm. Jag undrade såklart hur länge han tyckt det och får som svar på den frågan; 'några år'.. What? Två frågor. Ett; Vad säger man då? Tack eller hm? Två; Om nu Stefan tycker jag är så väldigt lik varelsen på bilden, hur kommer det sig att han ens ville bli min från början? hm. Taskig smak?
Det får avsluta dagen. Ska försöka smälta detta. Sen måste jag sova sjukt mkt nu, lär ju behöva en massa timmar skönhetssömn om jag är lik dendär.. ajajaj.
God natt.

2008-09-20 - 22:40:14







Besökare Online:
Besökare idag: Veckobesök:
Månadens:
Besökare Totalt:




Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0