I huvudet på.

Lite dåligt med uppdateringar här på sistone. Är väl mest för att jag egentligen inte har nån vidare fantasi för tillfället men ska skriva ner det som rör sig i skallen på mig för att roa er trogna läsare nån minut eller två.
Oj vad jag offrar mig.

Syster kom på besök igår. Bra med lite ny energi, det behövdes. Tiden går dock fort när det händer nåt banbrytande här så nu känns det knappt som att hon varit här. MEN det var kul såläge det varade.

Jobbet flyter på. Veckorna går faktiskt mycket fortare på jobbet nu vilket är fruktansvärt skönt. Dock har man börjat irritera sig på lite folk som man tvingas se varje dag. Speciellt polackdamen som står 2 meter bredvid oss som stinker svett, har mungiporna i golvet JÄMT OCH som måste kasta pallarna på golvet så man får 250 hjärtattacker om dan. Ska ge henne nr till avreageringscentrum, tror hon behöver det.
Boh.
Annars har vi rätt så trevligt faktiskt.. Ska inte klaga, det skulle förmodligen varit sjukt mycket värre om jag stått i en fabrik i norraste norr och rensat fisk. Eller om jag varit halvsidesförlamad. Eller om jag hade blivit född i 3e veckan. Eller om jag lidit av kallbrand.
Ja ni ser. Man ska vara rätt glad att man gör det man gör och mår som man mår..

Nä. Innan detta spårar ut ännu mer så vill jag bara hälsa till min fina mormor igen och säga att jag tänker på dig varje dag men speciellt idag!
Sen vill jag också uppmana er alla att det är fredag imon vilket är totalt underbart. Sen är det lördag vilket nästan är ännu bättre. Tihi.

Hej då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback