30 maj 2011 - Akua

Igår kväll var vi på sjukhuset där Akua låg.
Hjärnblödning, ett bortslitet öga och försatt i koma. För att nämna det värsta. Läkaren berättade även att det förmodligen varit någon som slått henne så illa. Med någon sten, ett rör. Något hårt.
Den människan tänker jag just nu på med avsky.

Vi stod hos henne en stund. Pratade lite och höll i hennes varma hand.
Det var så fint på något vis. Att ändå se henne där. Ren igen, från allt blod, bland människor som faktiskt tog hand om henne. Och innan vi skulle gå märkte vi att hennes puls hade ökat. Precis som att hon någonstans kanske hörde oss, kände oss.
Vi vet inte, men vi kommer tro så.

Nu, denna morgon, tog hon sitt sista andetag.
Sov gott Akua, för jag vet att du kommer göra det.

Kommentarer
Skrivet av: mamma pia khalil

Så skönt för henne,och för er veta att hon aldrig mer kommer att få lida,och ni va helt otroliga som stod emot massan och gjorde allt ni kunde för denna kvinna.Ny får ni fokusera på allt bra ni gjort,ni är sååå bra,kram Mamma

2011-05-30 @ 14:29:56
Skrivet av: Margith

Vila i frid Akub. Hennes slit för överlevnad är slut och hon får vila ut. jag älskar er för allt ni gör för era medmänniskor.



2011-05-30 @ 16:23:29
Skrivet av: prisikin

Tänkte på dig, er de, dem AKUA idag på morgonen. Tänkte på att bland det sista Akua fick uppleva var att en utlänning kom och erbjöd henne lindring och fick även höra era upprörda röster när ni bad människorna om hjälp och dessutom att ni var där idag och höll hennes hand. Vilket "bra" avslut på ett miserabelt liv att någon människa har visat medmänsklighet, kärlek rent av. se det så...kram E

2011-05-30 @ 21:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback