Pissa i kors är mer givande

Vill inte ge dom marknadsföring. Tänker inte nämna deras namn. Dom har redan alldeles för mycket uppmärksamhet i media än vad som är okey. Tänker bara ge dom en liten liten eloge för deras humor. Över att dom lyckas få en reklamfilm som från deras håll ska verka seriös att bli så fruktansvärt humoristisk och patetiskt att man vill lägga sig ner på golvet och skratta ihjäl sig några minuter. Skratta ihjäl sig över människors dumhet och idioti. Så tack ni som vill bevara Sverige svenskt för att ni är så dumma i huvudet och tack för er humoristiska förmåga.

Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Så du menar att det inte har gått över styr? Tycker du inte att de borde minska på invandringen i Sverige?

2010-09-03 @ 13:11:31
Skrivet av: LinnéaK

Inlägget handlade om att jag ville ge några en eloge för deras humor.



Men som svar på din fråga. Året är 2010, mycket har gått över styr. Se dig omkring.



Tack för din kommentar.

2010-09-03 @ 13:16:16
URL: http://liinneak.blogg.se/
Skrivet av: LinnéaK

Har ni mycket problem med det i Alingsås förresten? Eller vad grundar du det på?

2010-09-03 @ 13:18:36
URL: http://liinneak.blogg.se/
Skrivet av: shaya

Jag måste ha fattat helt fel. Trodde inlägget här handlade om några som varit roliga utan att veta om det typ? Vad har det med invandring att göra??

För övrigt tycker jag att alla är människor och ska respekteras oavsett om du flytt från ditt hemland eller inte. Vad hände egentligen med den enkla gyllene regeln, behandla andra som du vill bli behandlad själv? Fast vi har ju aldrig haft några svårigheter i vårt trygga "neutrala" Sverige så det är väl svårt att som svensk kunna tänka att det finns en hel värld utanför Sverige där allt kanske inte är lika tryggt som här. Man kanske ska försöka tänka på det nästa gång innan man tycker att man ska minska invandringen.. Bara en tanke..

2010-09-05 @ 02:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback