Sista dagen och framtiden.

Insåg just att det är sista dagen då jag är 20år idag. Detta året har jag inte hunnit tänka på att jag ens fyller år. Det har liksom varit så mkt annat att tänka på så att jag helt glömt denna dag. Fast vad gör det? Jag bryr mig väl inte jätte mycket och förmodligen blir man mindre och mindre intresserad ju äldre man blir, just för att man faktiskt inser att man blir äldre. Å vem vill vara 'äldre'?.. (Antar OCH hoppas att det går över när man passerat 30.. Eller blir det värre då?) Men jag måste säga att jag faktiskt känner mig rätt lugn. Känner att jag är där jag vill vara och gör saker jag verkligen vill göra. Känner inte att jag är stressad över att jag hunnit med för lite i livet, skönt. Men det jag vill fixa de kommande åren är att utbilda mig. Vet ju vad jag vill göra nu, känns gött. Ska bara läsa upp mina kassa betyg först eftersom jag var mindre flitig på gymnasiet. Sen har jag och Stefan pratat om att vi vill resa lite. Inte för länge men nån månad kanske. Sen tycker vi det räcker att resa en eller ett par gånger per år, nån vecka eller så.. Men det gäller ju att passa på innan man bildar familj osv. Vill vara klar med utbildning och resor då. Fast det lär väl dröja innan jag skaffar barn insåg jag inatt. Vaknade nämligen x antal gånger när grannens bebis grät. Det är FÖR lyhört här. Urk. Men när jag låg där i sängen och hörde bebisskrik och tänkte på hur det vore om det hade varit vår bebis som låg och skrek och som tvingade upp en ur sängen kände jag att ' nä, det skulle jag verkligen inte orka nu'. Ser verkligen upp till alla småbarnsföräldrar som orkar. Hur gör ni?
Jaja.. Blev ett par rader ändå. Förmodligen ingen som orkar läsa, men nu har jag fått skriva av mig lite iaf. Goodie.
Ha en bra dag!

Kommentarer
Skrivet av: alexandra

klart man orkar läsa =)

jag älskar för övrigt den där bilden !

2008-09-30 @ 09:50:41
URL: http://jalusi.blogg.se/
Skrivet av: pilli

Man gör såhär: på natten när de skriker är man sekunder från att adoptera bort dem eller om man är på riktigt bra humör att bara slänga in de i väggen. Och så på morgonen när man vaknar och får ett leende så är det värt varenda vaken sekund. Låter klyschigt kanske, men det kan inte hjälpas. Det är så det är.

Och helt plötsligt är de 12 och hjälper till att slänga soporna. Och helt plötsligt är de 18 och då har du en given skjuts hem från krogen. Det jämnar ut sig.

Och som tur är - de skriker ju inte varje natt. Iaf inte i flera år :D

2008-09-30 @ 10:02:51
Skrivet av: LinnéaK

P: Där sa du nåt som är värt att tänka på.. Allting handlar ju inte om nätterna.. Men det är bara dom jag märker nu eftersom jag inte får det där gulliga leendet på morgonen.. Men när du säger det så... :D:D



A: TACK :D

2008-09-30 @ 10:12:50
URL: http://liinneak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback