Söndag, hemma igen..

Känns som vi varit borta en vecka minst. Gött faktiskt!

Igår åkte vi över till Köpenhamn på dagen. Hade en jätte mysig dag!
Vi köpte med oss öl och lite stuff hem till Sverige..
Vi visste inte vad vi skulle göra så vi beställde en natt till, på ett annat hotell, i Helsingborg..
Blev en härlig svit med jacuzzi. Kan det bli bättre?

Vi fick även för oss att vi ville festa lite. Vi ringde ett samtal och en dryg timma senare satt våra två vänner Alexandra och Gustaf på tåget ner till Helsingborg för att festa med oss :)
Tre timmar senare kom dom..
Vi drack lite.. Gurra hoppade i plurret.. Vi letade upp nåt ställe dit vi kunde gå..  Eftersom det var öppet till fem så gick vi inte ut förrän vid ett tiden.. Gick till ett ställe som verkade hur bra som helst.. Till vår stora förvåning var det inte alls vad vi hade tänkt oss. Medelåldern var runt 40 och stället kändes ungefär som Kungälvs Pizzeria ,för er som någongång haft oturen att hamna där, vet vad jag menar.. Vi frågade en bartender - som förövrigt verkade tycka rätt synd om oss att vi hamnat just där - vart vi kunde gå och han rekommenderade oss om ett ställe som hette Tivoli och som låg vid hamnen..  Vi beställde en taxi och några minuter senare var vi där.. Nästan iaf. Alexandra träffade en rockstjärna på vägen som länge stod å prata med.. Vi stod i blåsten och väntade men hon verkade digga the rockstar och sket i oss.. ;P Vi såg oxå att kön till Tivoli var väldigt lång så vi bestämde oss för att ändra planeran. 'Vi åker till Danmark'. Sagt och gjort. 20 minuter senare satt vi på båten över till Danmark.. Alexandra - som inte var med oss - hade inte uppfattat vad vi sa när vi ropade att vi skulle till Danmark så hon fick hänga med rockstjärnan hela resterande natten och morgonen.
Vi kom hem igen vid 4, trötta och sega.
Vi la oss alla tre i sängen, som var en av de skönaste sängar jag sovit i på vääääldigt länge..
Vaknade upp idag - en halvtimme innan utcheckning. Ringde Alexandra som satt på bussen ner till Knutpunkten. Äntligen tillsammans igen satt vi i bilen på väg till Halmstad där vi skulle äta vår frulle.


Blev en del stop på vägen hem. Roligt faktiskt!

Nu är man väldigt trött å sleten. Ska bli skönt att sova..
Hör av mig imorgon innan det är dags att jobba.
Finns även bilder på hela resan här. Enjoy!

Ha det gött. Det har jag haft och tänker fortsätta med det!
LinnéaK

Ps. Pilli, jag drömde att du hade fött. Vincent hette bebisen och Frida var den enda som visste. Du skulle till henne och fika med Vincent som var en vecka gammal. Du hade inte orkat berätta för någon förutom Frida.. Haha.
Hoppas innerligt att inte den drömmen slår in ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback