Ni förstår..

Känner en konstig stress när jag inte får chans att skriva här så mycket som jag egentligen vill! Man blir verkligen stressad faktiskt. Skriver jag inte är det ju ingen som orkar komma tillbaka hit. Ingen som tycker det är intressant nog eftersom det finns en miljard andra bloggar, MINST. Så det är svårt att få folk att stanna. Därav stressen.
Denna helg, från fredag till måndag morgon, har jag jobbat 44 timmar. Det är mer än en vanlig arbetsvecka, så jag kanske får er fulla förståelse till varför jag inte hunnit?
Äh, skit samma. NU skriver jag ju i alla fall. Det är det som räknas just nu.


Igår tillbringade jag min lediga kväll tillsammans med Stefan & Gustaf.
När klockan var strax innan tolv hade vi precis löst in ett par trisslotter med några kronors vinst på, på Statoil. Självklart vann i ingenting. Skit oxå, jag som planerade hur jag skulle spendera 50.000 i månaden och hur jag skulle ringa och berätta för alla att jag vunnit.. Jaja, klockan var som sagt nästan tolv och Gurra får en lysande idé: 'Jag vill bada. Kör ut mig till havet för jag ska bada!' Sagt och gjort. Efter att jag hämtat kameran, kallingar och handduk till honom så åkte vi ut. Väl framme öppnade vi bildörrarna, som förövrigt kastades upp av blåsten. Stefan tyckte det var för kallt för att ens gå ut så han satt kvar. Det blåste så sjuuuukt mycket så ni anar inte.
Gustaf skulle egentligen tagit stegen från bryggan ner i vattnet, men eftersom inte badsäsongen börjat riktigt än fick han göra det ännu värre för sig. Han bestämmde sig helt enkelt för att SPRINGA ut i vattnet, ungefär så som dom gör i Baywatch.. Han sprang över klipporna till den sk stranden. Han ramlade när han sprang för han halkade på en isfläck..... Bara DET hade fått mig att ge upp. Men Gurra hade bestämt sig. Han tog sats, sprang rakt ut i det kolsvarta, iskalla vattnet. La sig ner, sprang upp igen. Helt otroligt. Han gjorde det!
Det skulle egentligen ha legat en bild härsom ett litet bevis. Men när jag skulle ta kort så stod det 'systemfel' i kameran - vilket det aldrig gjort annars - så något kort blev det inte. Tillochmed kameran frös, då antar jag att ni kanske får ett hum om hur kallt det var?

Det var iaf helgens höjdpunkt.
Nu ska jag sova lite hade jag tänkt, så lovar jag att vi hörs imorgon!

LinnéaK


Kommentarer
Skrivet av: pialotta

Bra gjort av gurra tycker jag nu är det jag o andreas kvar får se om jag vågar i år åldern tar ju ut sin rätt iallafall när man inte är vinterbadare pialotta

2008-02-18 @ 08:35:17
Skrivet av: The unbeated Master

Jadu Pia, bättre lycka nästa år =)

2008-02-22 @ 18:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback