Lång och lyckad dag!

Kom PRECIS hem. Blev en lite längre dag än jag trodde..
Slutade jobbet vid nio, vi åkte å hämtade Frida. Köpte färska frallor och lite övrig frulle. Satt här å käkade å degade ett tag.. Sedan åkte vi med mamma till Trollhättan. Dags för henne att fixa sina naglar igen.. Under tiden shoppade vi andra :) Jag inhandlade lite smink - som vanligt. Sen blev det en ny parfym :


 image264 Marc O'Polo Pure Green


Efter det satte vi oss och åt en tacobuffe. Älskar verkligen tacos! Då ringde mamma till Pernilla och vi fick då höra att det var okey att komma å hälsa på dom på BB.. Wiiiie. Vi sprang in på Cubus och köpte de minsta och sötaste babykläderna vi kunde hitta. Hur roligt är det inte att handla babykläder? Heelt underbart ju! Körde i racerfart (enligt mamma) till Mölndals BB... Satt nån minut och väntade i väntrummet.. Hörde hur Johans steg närmade sig dörren.. 'Hej' sa världens stoltaste pappa till oss när han öppnat dörren.. Jag glömde att ens hälsa eftersom jag väntade så ivrigt på den lilla flickan.. Vagnen rullades ut och där låg en jätte fin liten flicka :) ÄNTLIGEN! Jag glömde tillochmed att krama J&P och gratulera dom, ville bara titta, känna och klappa den lilla.. Det är så sjukt att en liten människa har kommit till liksom.. Snacka om underverk. Shit.. Satt och tittade när de andra höll henne, fick även hålla själv.. Man sitter som förstelnad och man kommer på sig själv med att ständigt ha ett stort leende på läpparna.. Plötsligt hade en hel timma bara rusat iväg..  Efter ytterligare en halvtimma begav vi oss hem igen.. Glada över att äntligen ha fått se flickan som vi väntat på så länge :) .. Stackars lilla Olle, hennes storebror, som hade väntat sig en lillebror som skulle heta Stålmannen. Han ville inte följa med pappa ifrån Pillis syrra eftersom han var så besviken att det var en flicka dom hade fått. Så han fick allt stanna.. Han får väl fortsätta drömma ett tag till om att det är en lillebror han fått.. Det är iaf vad de på dagis tror eftersom han stolt talat om att han fått en lillebrorsa.. HAHA..  :) Gulligt ändå..!

image265tv: Lillen i mammas knä th: Två stolta föräldrar och en jätte söt unge!

image266

Nu har vi precis varit hos mormor. Visat bilder på bebisen.. Lisbeth, farmorn själv,  kom oxå dit! Vad som oxå var väldigt skoj var att Helena och Josefine - som varit i Mexico i 2 veckor - kom några minuter efter oss. Roligt att se dom och att titta på deras kort :) Allt är heltenkelt TOPPEN!

Wiiiiie. En mkt bra dag idag, love it!!!
God natt..

LinnéaK

Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Men hallå eller det heter lillan när det är en flicka och inte LILLEN men visst va hon fin god natt kram mor

2008-02-27 @ 00:12:04
Skrivet av: Alexandra

låter som en toppendag gumman!
haha fan va fult, gumman. jaja

nu är billy hemma igen.
så bra gick det med hans flytt.

2008-02-27 @ 10:37:37
URL: http://jalusi.blogg.se
Skrivet av: ävapäva

ja, åt det hållet går det bra att köra!!!
man känner verkligen att man är uppskattad

2008-02-27 @ 12:21:52
Skrivet av: ävapäva

jaja mölndal ja, ja det ligger ju inte 8min från trollhättan!!! va kul Eva å få åka till dig och ta med min mamma som aldrig hälsat på dig...

2008-02-27 @ 12:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback