Vad vi har är vad vi har

Kvällen har spenderats vid sidan utav Isabell. Med svenskt kaffe som idag anlänt i ett paket ifrån Lidhult har vi under dygnets mörka timmar diskuterat och reflekterat helgen som komma skall.

Helgen som väntar ska vi spendera tillsammans med 40 föräldralösa barn på ett utav Kumasis fattigaste barnhem. Vi kommer packa våra väskor fulla med kläder och leksaker som människor hemifrån skänkt. Vi kommer köpa 50 kg ris med hjälp utav pengar som folk välvilligt lagt ner i bössan på restaurang Svalan i Kungälv. Ris som barnen under två veckors tid saknat och varit utan.

Kvällen har spenderats vid sidan utav Isabell. Vi har pratat. Vi har undrat. Vi har delat tystnaden och låtit tankarna flyga iväg.

Det kommer bli en tuff helg som kommer sätta spår i oss.
Vi kommer leva på samma nivå och under samma förutsättningar som barnen. Begränsat med mat, kläder och andra saker som annars hör vår vardag till.
Nästa gång vi hörs kommer jag ha både tankar och känslor som jag tidigare aldrig haft – det känner jag redan nu.

Tid för tystnad och reflektion. Igen.

Kommentarer
Skrivet av: mamma pia khalil

tack till svalan och mina jobbkompisar era pengar kommer väl till pass,och till er Linnea O Isabell va rädda om er,ni gör ett jättefint arbete,bra att ni skriver så vi får tas en liten del av er börda,kram på er,ni är bäst,Mamma Pia

2011-03-17 @ 22:06:54
URL: http://linneak.se
Skrivet av: shaya

Ja shit det kommer bli tufft för er! Men ni klarar det och det är fint det ni gör! Kämpa! För varenda unge!

<3

2011-03-17 @ 23:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback