Kortfattat

Jag lämnade hastigt dagen igår. Däckade i sängen med gitarren över mig och min nyskrivna text i ansiktet efter det att jag ristat in två rader ord på framsidan utav mitt instrument som tillsammans med min röst fyllt vårt rum utav nya toner under kvällen.

Nu är en ny dag här och vi ska spendera den tillsammans med barnen.
Någonting kommer komma. Senare.

Kommentarer
Skrivet av: Johanna

Hej Linnéa!



Nu har jag suttit och läst igenom din blogg och måste bara säga att jag tycker att du är en helt fantastisk människa! Ditt sätt att skriva är så vackert och så beskrivande att det känns som att jag är i Ghana med dig. Otroligt. Och det du och din vän uträttar där nere, finns inte ord för människor som er! Är så imponerad.



Med detta sagt så har jag en fråga till dig. Finns det kanske en möjlighet att jag på något sätt kan bidra till att hjälpa människor ni möter under eran vistelse?



Förstår att det finns begränsningar till att skicka ner ex. föremål, men jag tänker mig annars att jag kan skicka över pengar till erat konto som ni sedan kan använda som ni känner är rätt.



Eftersom jag inte vet själv vad människorna ni möter är i mest behov av, så skulle det vara en glädje för mig att kunna bidra så att ni sedan kan tillgodose de behoven som pengarna räcker till.

2011-03-23 @ 17:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback