Hej Mari, det är mamma. Jag och mormor kommer och tittar på dig när du uppträder idag. Vi är så stolta över dig och din talang.






... Eller?

Mottog precis en evenemangsinbjudan på Facebook - DJ MARI F | TOPLESS DJ | KARISMA | FRE 28 JAN.
När jag ett par minuter efter aviseringen gör en sökning efter denne Mari F på youtube blir jag lite stum. Och fundersam. Då kanske det i detta nu tåls att tillägga att stumheten inte beror på Mari F's välsvarvade och så gott som perfekta kropp som jag utan att ljuga hade kunnat betalt dyrt för att själv ha, utan hela grejen i sig. 
Finns det så många DJ's i denna värld att man måste visa tuttarna för att folk ska uppskatta det man gör? Eller är det helt enkelt så att folk är så lättköpta och desperata att musiken och prestationen helt plötsligt inte spelar någon roll, så länge Mari F visar brösten. Följdfrågor som dyker upp i huvudet på detta blir också; är det så fruktansvärt häpet med bröst OCH har folk ännu inte upptäckt youporn? 
Visst, följ dina drömmar och ge inte upp. Det är ord som jag själv jobbar efter, ständigt. Men någonstans finns det en gräns kan jag känna. Sälj dig, till en viss gräns. Sälj dig, men gör det med stil. Människor som gör allt och för mycket för att nå dit dom vill glömmer av sig själva, sin värdighet och sin moral. För att inte tala om människorna som köper det. Där snackar vi billigt och lättköpt.
Men i och för sig, det måste ju faktiskt alltid finnas en motsvarighet till Lidl nu när jag tänker efter.
Så, tack Mari F och framförallt hennes fans för människans svar på lågprisvaruhus.

Kommentarer
Skrivet av: Nils

Som gud skapade oss är aldrig fel, om man är en het babe i rimlig ålder som tränar ofta, äter rätt och har bra gener.. ;)

2011-01-25 @ 03:11:38
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback