Fredag

Dagen började med en timslång brunch nere vid ån. Underbart!


Efter det tog vi en obligatorisk shoppingrunda på stan. Överallt och ingenstans. Runt,runt. Shoppingen i  Århus är grymt bra! Lagom stort och massvis med olika utbud. Det du vill ha, det finns.

Hann även med lite Århus streetstyle också ;)

Vid 4-tiden stack Elin hem för att fixa sig inför kvällens arbete. Jag och Emma kollade vidare lite, stack hem till henne och tog en god kopp te och en macka. Efter det däckade vi i hennes soffa och sov i en timme, goodie goodie.

Här ser ni hur jag kan se ut efter en timme i en kall lägenhet, sovandes på en soffa.
Fick lite pundar-vibes när jag såg bilden, haha.

Vi insåg att det var dags att ta tag i dagen och oss själva eftersom vi bestämt att vi skulle ut och käka. Piff, fix, stress, stress, piff, stress och piff. Så såg förkvällen ut. Taxin hann ringa oss två gånger innan vi var klara. Vi stack ner till Carstenskiold, där Elin jobbar, skit fint ställe! Vi slog på stort och käkade 3-rätters, drack vin innan vi även där senare på kvällen övergick till mojitos och annat skoj som baren bjöd på.

 

Satt där ett par timmar och pratade om allt och inget. Så underbart att bara få snacka av sig en stund, tack för det baby. Och tack för den fina servicen Elin! ;)

Dagens restaurang. Carstenskiold. Fint!


Kvällen slutade med drinkar i en närliggande bar tillsammans med Emmas käresta och hans vänner. Kul kul!


Kommentarer
Skrivet av: Anonym

ni är sååå fina

2010-02-28 @ 22:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback